Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Glober

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2018
Κριτικές
3
Like
243
Πόντοι
280
Έχω πρήξει τα συκώτια σε όλους αλλά έχω φάει καψούρα.Μηπως είδες από Ουκρανές μια πιτσιρικά μοντέλε σώμα σχετικά πιτσιρικά εμιλυ?Καστανομελαχρινη?
Αν εννοείς μία με κοντό μαλί που το παίζει χορεύτρια και έχει τρελό σκέρτσο έχει φύγει απο εκεί

Δεν ξέρω που την βρίσκεις τώρα

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.244
Πόντοι
206
Έχω πρήξει τα συκώτια σε όλους αλλά έχω φάει καψούρα.Μηπως είδες από Ουκρανές μια πιτσιρικά μοντέλε σώμα σχετικά πιτσιρικά εμιλυ?Καστανομελαχρινη?
Από περιέργεια θα ρωτήσω, σε καμία περίπτωση ειρωνικά. Από τη στιγμή που όπως λες έχεις πάθει "ζημιά" μαζί της, πως και δε πήρες κάνα τηλ/social να μαθαίνεις, κλπ. Εκτός φυσικά αν δεν ήθελε να δώσει, τότε πάω πάσο.

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Παίδες πάντως με 80 στο Μούσσες μια χαρά πηδάς για ένα 20λεπτάκι... δεν είναι ανάγκη να ξεπαραδιαστείς.

Δεν χρειάζεται καν να κεράσεις ποτάκι... πας στον παλίκαρο τον ρωτάς ποιά απο τις κοπέλες πάει το ποίημα και απο αυτές που σου λεει διαλέγεις και του λες να σου την φωνάξει για να μπείτε μέσα.

Επίσης αν και γενικά η ποιότητα είναι κάτω απο τον μέσο όρο των αντίστοιχων ιδρυμάτων το πιθανότερο να βρεις κάποια να σου αρέσει.
Καλησπερα... Το εχεις δοκιμασει εσυ; Να πας ετσι... Και με 80 Ευρω;;

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Αν εννοείς μία με κοντό μαλί που το παίζει χορεύτρια και έχει τρελό σκέρτσο έχει φύγει απο εκεί

Δεν ξέρω που την βρίσκεις τώρα
Κατάλαβα πια λες δεν λέω αυτή.
Αυτηπου λέω έχει μακρύ μαλλί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από περιέργεια θα ρωτήσω, σε καμία περίπτωση ειρωνικά. Από τη στιγμή που όπως λες έχεις πάθει "ζημιά" μαζί της, πως και δε πήρες κάνα τηλ/social να μαθαίνεις, κλπ. Εκτός φυσικά αν δεν ήθελε να δώσει, τότε πάω πάσο.
Το προσπάθησα τιυπε δεν ήθελε να δώσει

Glober

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2018
Κριτικές
3
Like
243
Πόντοι
280
Καλησπερα... Το εχεις δοκιμασει εσυ; Να πας ετσι... Και με 80 Ευρω;;

Ε ναι... δεν μιλάω θεωρητικά.

Τον είχα ρωτήσει ποια κοπέλα πάει το γράμμα και του είπα να μου προτείνει κάποια που να έχει καλό service και να μην είναι παχιά....

Μου έφερε μία Πολωνέζα (νομίζω) αδύνατη (μια με ένα μεγάλο τατουάζ σαν νυχτερίδα μπροστά στο στήθος).

Δεν καθήσαμε καν στον καναπέ... κατ'ευθείαν μέσα και όντως την ίδρωνε την φανέλα.

Αυτό έγινε πριν απο κανα μήνα καθημερινή... ίσως αυτο να βοήθησε γιατί πριν απο δυο βδομάδες που πήγα Παρασκευή τις καλές έπρεπε να κάνες αίτηση για να τις καβατζώσεις.

sklabosmplek

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2024
Like
0
Πόντοι
0
υπάρχει περίπτωση να γλείψεις πατουσακια σε κοπέλα

Vivaldi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
88
Πόντοι
0
υπάρχει περίπτωση να γλείψεις πατουσακια σε κοπέλα
λογο της μπιχλας που εχουν αυτα τα μερη θα στο συνηστουσα γενικα να το ξεχασεις... εκτος αν δε σε νοιαζει να κολλησεις οτι πεφτει κατω

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
889
Πόντοι
81

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.838
Πόντοι
4.180
Κραζετε τον τυπο που θελει να γλυψει ποδι γιατι ειναι βρωμικο, ενω εσεις δε φιλατε βυζι στο χωρο, που εχουν γλυψει αλλοι 20 πριν απο εσας ρε?? ζητατε απο στριπτιτζου να κανει αφρολουτρο να ξεβγαλει τα σαλια απο τα βυζια?

Τελευταία τροποποίηση:

Vivaldi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
88
Πόντοι
0
σωστος γι αυτο και δε ασχολουμαστε με οσες τις εχουν περασει σα ταξι.

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Feygο τώρα για στριποτσαρκα προτείνετε κάτι τύποι!

Ηρακλής 19

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2023
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
21
Ξέρετε καμία που να δέχεται να γλύψεις πατούσα!

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
970
Πόντοι
366
Σιγα μη σκάσω 250 ευρω εκει μέσα ρε τύπε να έχω τους σερβιτορους απεξω με το ρολοϊ.

Προτιμώ να πάω σε ενα χοτέλι με 100 ευρω την ώρα και να εχουμε την ησυχια μας εκει με τη γκόμενα

αντε βαρεθηκα τις τσατσαδες καιτ ους τσατσους με τα κωλορολογια τους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω έλεγα αν είχατε καμια πρόταση μέχρι 80 ευρώ για πιπα ή και σεξ σε ενα πριβέ των 20 λεπτών μέσα. Αν δεν έχετε οκ κανενα θέμα.
φιλε μου αν θες κατι φτηνο σε επιλογη πηγαινε dream girls bar και ψαξε την crystall αξιζει με 50-100 την εκανες αλλα απο εμφανιση κατω μετριου μην τα θελουμε ολα δικα μας

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
φιλε μου αν θες κατι φτηνο σε επιλογη πηγαινε dream girls bar και ψαξε την crystall αξιζει με 50-100 την εκανες αλλα απο εμφανιση κατω μετριου μην τα θελουμε ολα δικα μας
προτιμώ να με ταϊσουν με ληγμένη φέτα καλαβρύτων 7 μέρες εκτός ψυγείου και να μου κάνουν αυταρχικό παρα να πάω σε αυτό το κωλόμπαρο!!!!!!!

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
970
Πόντοι
366
προτιμώ να με ταϊσουν με ληγμένη φέτα καλαβρύτων 7 μέρες εκτός ψυγείου και να μου κάνουν αυταρχικό παρα να πάω σε αυτό το κωλόμπαρο!!!!!!!
οκ τυπε γουστα ειναι αυτα ειναι το μονο τιμιο ιδρυμα συγγρου που εχει χαμηλες τιμες αλλα οπως ισχυει για ολα τα πραγαμτα σε αυτη την ζωη καπου κερδιζεις καπου χανεις εχει ναι μεν χαμηλες τιμες αλλα κακη ποιοτητα κορασιδων. Για καποιους που θελουν κατι φτηνο ειναι μια επιλογη τωρα για αλλα ιδρυματα συγγρου με φτηνες υπηρεσιες δεν ξερω ισως το caisa ας πει κανας μυστης αν ξερει. Βεβαια caisa τελαυταια φορα που πηγα φε

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
οκ τυπε γουστα ειναι αυτα ειναι το μονο τιμιο ιδρυμα συγγρου που εχει χαμηλες τιμες αλλα οπως ισχυει για ολα τα πραγαμτα σε αυτη την ζωη καπου κερδιζεις καπου χανεις εχει ναι μεν χαμηλες τιμες αλλα κακη ποιοτητα κορασιδων. Για καποιους που θελουν κατι φτηνο ειναι μια επιλογη τωρα για αλλα ιδρυματα συγγρου με φτηνες υπηρεσιες δεν ξερω ισως το caisa ας πει κανας μυστης αν ξερει. Βεβαια caisa τελαυταια φορα που πηγα φε
File αντικειμενικα για μένα ότι χειρότερο εκεί πέρα έξω από ρόστερ

nothorny

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
13
Like
11.001
Πόντοι
5.784
Το golden είναι φουλ στις Λατίνες που πηδιουνται με 80 ευρώ στο μεγάλο Prive. Έχει για όλα τα γούστα, ψηλές, κοντές, λεπτές, χοντρές, όμορφες, άσχημες. Πηγαίνω τακτικά, περνάω καλά. Γενικά όμως, άσχετα με το Golden αυτό, δεν το ευχαριστιεμαι εκεί. Πριν 10-15 χρόνια ίσως να ήταν διαφορετικά . Τα 20 λεπτα και να γίνεται χαμός από κόσμο την ώρα που γαμας, δεν με αφήνουν να το διασκεδάσω. Πάντως, όλες οι Λατίνες πηδιουνται. Καμια δεν μου αρνήθηκε από όσες ρώτησα. Γούστα είναι αυτά, αλλά εγώ το προτιμώ σε σχέση με όλα τα άλλα strip clubs. Έχω και τις σταθερές μου κοπέλες για κουβεντα, έχουμε αποκτήσει οικειότητα πλέον. Να περνάτε καλά!

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
Το golden είναι φουλ στις Λατίνες που πηδιουνται με 80 ευρώ στο μεγάλο Prive. Έχει για όλα τα γούστα, ψηλές, κοντές, λεπτές, χοντρές, όμορφες, άσχημες. Πηγαίνω τακτικά, περνάω καλά. Γενικά όμως, άσχετα με το Golden αυτό, δεν το ευχαριστιεμαι εκεί. Πριν 10-15 χρόνια ίσως να ήταν διαφορετικά . Τα 20 λεπτα και να γίνεται χαμός από κόσμο την ώρα που γαμας, δεν με αφήνουν να το διασκεδάσω. Πάντως, όλες οι Λατίνες πηδιουνται. Καμια δεν μου αρνήθηκε από όσες ρώτησα. Γούστα είναι αυτά, αλλά εγώ το προτιμώ σε σχέση με όλα τα άλλα strip clubs. Έχω και τις σταθερές μου κοπέλες για κουβεντα, έχουμε αποκτήσει οικειότητα πλέον. Να περνάτε καλά!
Κάνουν καλές πίπες τουλάχιστον?:tooth:

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.880
Πόντοι
746
Πέρασμα εχθές απο AQ, έχει πέσει το ρόστερ σε σχέση με άλλες φορές.
Είχα να πάω 8 μήνες. Ξέρουμε αυτή η Σάρα απο Ισπανία κάνει τίποτα επιπλέον.
Ένα καλό απο Αργεντινή με διαστημική κωλάρα,επίσης αν ξέρει κανείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom