labradora22
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Το String πρεπει να ειναι το χειροτερο μαγαζι που παιζει εκει εξω. Οταν εισαι γκαζι και σου σηκωθει καλυτερα Toys.
Η αλήθεια είναί ότι έχει πολλές σάπιες..αλλά φέρνει κατά διαστήματα κάτι πιπινάκια μούρλια.βέβαια τα πριβέ που προσφέρει το μαγάζι δεν είναι αρκετά ρομαντικά όπως μου αρέσουν.τους ανώτερο θα συμφωνήσωΤο String πρεπει να ειναι το χειροτερο μαγαζι που παιζει εκει εξω. Οταν εισαι γκαζι και σου σηκωθει καλυτερα Toys.
MMMαααααλιστα!!!ξέρεις όνομα,από ποια μαγαζιά πέρασε,από που είναι αλλά ρωτάς όμως από υπηρεσίες τι έλεγε...Μάλλον θα ήταν πλατωνικός ο έρωτάς σας!Καλησπερα στο forum, ρε παιδια ψαχνω εδω και καιρο μια ρουμανα καστανη πρασινα ματια με μεγαλα βυζια Αντριανα τη λενε δουλευε παλια alcatraz athens και τελευταια golden μεχρι που την εχασα.Στο golden εκανε και show.γνωριζει τιποτα καποιος να μου στειλετε info επισης απο υπηρεσιες τι ελεγε?
καλά 100ρικο μόνο μαλακια???έλεος ρε πουστη μου....Γεια χαρά σε όλους.Επισκεψη στο κινκι χτες βράδυ από πού να ρχισω και που να τελειώσω πολύς κόσμος από της 1 και μετά πολλές γυναίκες αρκετές μεγάλες αλλά και αρκετές καινούργιες έχω την την εντύπωση ότι αρκετές ήταν από δίπλα babylon.Καλα σόου που δεν κουραζανε γενικά καλό ρόστερ για να είμαι δίκαιος. Τώρα αρχίζουν τα ωραία ήρθαν δύο κοπέλες καινούργιες αφού μιλάγανε μόνο αγγλικά ήρθανε στον φίλο μου και τους πρότεινε το μεγάλο πριβέ των 100 η μία του είπε να του παίξει αυτή και η δεύτερη να τον παίξει μόνος του και αυτή να είναι γυμνή λοιπόν αυτά που ξέρανε να τα ξεχάσουν αυτά δεν παίρνανε εδώ αυτά στα αμερικανικά η θα κάτσετε κανονικά η θα πάρετε ξέρετε τι.Για ποτό και χαβαλε καλό μέχρι εκεί.
Ναί? Στο Τόυς δεν είναι οι γνωστές πηδούκλες Ντιάνα και Γιάννα;
αλλά και αρκετές καινούργιες έχω την την εντύπωση ότι αρκετές ήταν από δίπλα babylon.
Α και για το toys προς το παρόν μαύρο απαράδεκτο εγώ τα είπα και τώρα τα είδε και ο φίλος που πηγε .
Η Σοφια απο το αθενς δουλευει ακομα? Εχει αλλαξει τιποτα σε υπηρεσιες?