Η Αναλία και μετά το χάος.
Έτσι θα μπορούσε να τιτλοφορηθεί η χθεσινοβραδινή στριπτοεμπειρία.
Δυστυχώς, μαζί με το καλοκαιράκι, ήρθαν και οι άδειες τον κοριτσιών, κι έτσι χθες στο golden είχαμε πολλές και σοβαρές απουσίες.
Ντάρια(αισθητή απουσία για μένα), Εμανουέλα, Άντρια και κάποιες ακόμα, απούσες χθες.
Ευτυχώς παρούσα ήταν το θεικό πιπίνι Αναλία που ξεκίνησε τη βραδιά μου εξαιρετικά.
Συνέχισα με Γιάννα (αξιόπιστη επιλογή όσον αφορά την ποιότητα του χορού, ωστόσο... δεν με εξιτάρει εμφανησιακά για να είμαι ειλικρινής, πάντως καλά που ήταν κι αυτή παρούσα και κάπως γέμισε τη βραδιά)
Και μετά... αφού έκανα το λάθος να πω στην Αναλία να περάσει αργότερα για το δευτερο σετ χορών που μου πρότεινε.... περίμενα.... και περιμενα... και περίμενα....
Προφανώς κάποιος ''χορηγός'' είχε πάρει αποκλειστικότητα το θεικό πιπίνι, και .... με καταδίκασε στην απόλυτη απραξία για την υπόλοιπη βραδιά, αφού τα μοναδικά 2 ομορφα πιπινάκια που μου άρεσαν από το υπόλοιπο μαγαζί (μια ξανθούλα Κατρίν, και μια άλλη αδύνατη μελαχρινή μετρίου αναστήματος) δεν εδέησαν να περάσουν από το τραπέζι μου.
Το υπόλοιπο ρόστερ, δεν ήταν του γούστου μου και έτσι... τεκμηριώθηκε ο τίτλος του κειμένου : Αναλία και μετά το χάος.
Εύχομαι να επιστρέψουν συντόμως οι απούσες,ώστε να αυξηθεί η δράση και για εμάς τους κάπως παραπάνω επιλεκτικούς.
Κόσμος αρκετός θα έλεγα, από τις 1 και μετά, τιμές όπως τις ξέρετε. Χορός 5 ευρώ.