Μια μικρή ευχάριστη Στριπτοτσαρκα χθές βράδυ, που περιλάμβανε, ΕΡΟΤΙΚΑ και ΣΤΡΙΝΓΚ.
Στο ΕΡΩΤΙΚΑ κάπως βελτιωμένο το ρόστερ, και καλή η διάρκεια των χορών, όμως το λυπηρό ήτάν ότι τουλάχιστον 12.15 - 1.30 που ήμουν εκεί, το μαγαζί ήταν σχεδόν άδειο.
Αυτό, σε συνδιασμό με τους κάπως άβολους καναπέδες, με έκανε να μη νιώθω και τόσο άνετα, παρά τις καλές προθέσεις και την ευγένεια όλου του προσωπικού, συμπεριλαμβανομένων και των κοριτσιών.
Το έσωσε η καλή διάρκεια των χορών και 3-4 δυνατές παρόυσίες που παρατήρησα στο ρόστερ. ΟΙ χοροί στα 5 ευρώ, το απλό πριβέ στα 30
Συνέχισα στο ΣΤΡΙΝΓΚ, έχοντας Ευτυχώς εφοδιαστεί με πρόσκληση που μου παρείχε 2 κάρτες χορού.
Το μόνο δυσάρεστο η αλλαγή στην τιμή του χορού που (για Σαββατοκύριακα όπως μου διευκρίνησαν) έχει ανέβει στα 7 ευρώ.
Κατά τα άλλα ήταν πολύ ικανοποιητικά, καθώς υπήρχε κέφι στην ατμόσφαιρα, παρότι από κόσμο δε θα λεγες πως είχε και πολύ (είχε όσο πρέπει για τα δικά μου γούστα βέβαια, ούτε πολύ ούτε και λίγο΄), όλα αυτά από 1.30 - 3,15 περίπου που ήμουν εκεί.
Διέκρινα πολλές ενδιαφέρουσες παρουσίες στο Ρόστερ, 2 εκ των οποίων μάλιστα μου έκαναν εξαιρετικούς χορούς που ανέβασαν το κέφι μου εντυπωσιακά.
Και το προσωπικό φιλικό, ο Γιάννης με έβαλε σε αναπαυτικό καναπέ που αμέσως με χαλάρωσε και με τη βοήθεια των κοριτσιών που ήρθαν μετα, έφτιαξαν τη βραδιά μου.
Η αλήθεια είναι πως είχα καιρό να επισκεφθώ το συγκεκριμένο ίδρυμα, και χθες ακέφθηκα να αναθεωρήσω και να το επισκέπτομαι συχνότερα, γιατί με κάποιες από τις κοπελιές.... την ψιλοάκουσα, και θέλω να τις ξαναδώ.
Αν έριχναν και τον χορό ξανά στα 5 ευρώ βέβαια.... θα το διευκόλυναν ακόμα περισσότερο...
Και το αστείο της βραδιάς:
Επιβεβαίωσα, (και από δεύτερη κοπέλα χθες) πως στο Στρινγκ κυκλοφορεί και σωσίας μου!!!!!!!!!!
Η κοπέλα επέμενε ότι με΄ξέρει, είχαμε κάνει χορούς κλπ, ενώ κάτι τέτοιο δεν έστεκε!!!
Κορίτσια, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, τον τελευταίο χρόνο άντε να έχω έρθει 2-3 φορές στο Στρινγκ και με καμμιά από τις 2 σας (και με την χθεσινή και με την άλλη κοπέλα που μου το είπε αλλου) δεν είχαμε κάνει χορό. Προφανώς με μπερδεύτε με άλλον.
Φίλε Σωσία, όποιος κι αν είσαι ελπίζω να είσαι κόσμιος και τζέντλεμαν σαν εμένα για να μην χαλάσεις την εικόνα μου!!!
Αυτά