Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Slimreaper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
612
Πόντοι
311
Η Εύα έχει τέτοιο τατουάζ κάτω από τα κωλομέρια, υπήρχε και μία ακόμα βέβαια αλλά δεν νομίζω να ναι πια εκεί.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Θα παω caisa το βραδυ! ποια σας εκανε αισθησιακο χορο να δοκιμασω?

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Τελικα πηγα ωραιες κοπέλες, έκανα ενα χορο με μαργαριτα γλυκεια αισθησιακη με αθωο προσωπακιμε 10Ε. Στο πριβε λεει τα βγαζει αλλα μηπως και στο απλο φορουσε κατι εκτος απο το μικροσποτικο στρινγκ ...

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Πηγα μια βόλτα απο.γκολντεν εχθές είχε κόσμο..έχει αρχίσει κ ανεβαίνει

Recueillement

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Παίδες ερώτηση. Σκεφτήκαμε με παρεα (5-6 ατομα) να πάμε το Σαββατο σε ενα μαγαζάκι μετά την βραδυνή βόλτα. Επειδή ομως παίζει να εχει και 2-3 χρόνια απο την τελευταία φορά που πήγα, δεν εχω ιδεα τι παίζει. Ποιο μαγαζί θεωρείτε το καλύτερο αυτή την εποχή;

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Νομίζω το Αλκατραζ

Αν θέλουν να μην κάνουν (ουσιαστικά) ΤΙΠΟΤΕ.

Σαν γυναίκες-έπιπλα ναι και λιγότερο σαν shows,αλλά σαν υπηρεσίες-τιμές..ΜΑΚΡΙΑ(μιλάω για νορμάλ μπάτζετ).

Athens Queens και το gold το αδερφάκι του στο Μπουρνάζι.

Slimreaper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
612
Πόντοι
311
Παίδες ερώτηση. Σκεφτήκαμε με παρεα (5-6 ατομα) να πάμε το Σαββατο σε ενα μαγαζάκι μετά την βραδυνή βόλτα. Επειδή ομως παίζει να εχει και 2-3 χρόνια απο την τελευταία φορά που πήγα, δεν εχω ιδεα τι παίζει. Ποιο μαγαζί θεωρείτε το καλύτερο αυτή την εποχή;

Athens ή Γκόλντεν και ας μας βρίζουν εδώ μέσα που επιμένουμε. Μόνο και μόνο που δεν θα δώσεις 15 ευρώ είσοδο και άλλα 10 σε αεροχορούς αξίζει 100 φορές περισσότερο.

DarkElf

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2009
Like
10
Πόντοι
0
Athens ή Γκόλντεν και ας μας βρίζουν εδώ μέσα που επιμένουμε. Μόνο και μόνο που δεν θα δώσεις 15 ευρώ είσοδο και άλλα 10 σε αεροχορούς αξίζει 100 φορές περισσότερο.

Πανω απο 10 χρονια στα strip της Αθηνας και συμφωνω!Τουλαχιστον αυτα που αναφερεις εχουν και..value for money!
Ελεος με τισ εισοδους & της μαπα γκομενες σε πολλα μαγαζια...Εχει πεσει παρα πολυ το επιπεδο!!!

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
παικτη πες μου λιγο για golden αν θες,επειδη λεω να παω μια βολτα τι περιπου παιζει? μερσι

Slimreaper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
612
Πόντοι
311
παικτη πες μου λιγο για golden αν θες,επειδη λεω να παω μια βολτα τι περιπου παιζει? μερσι

Διάβασε τις κριτικές μου, δεν αλλάζουν και πολλά, οι ίδιες κοπέλες είναι βρέξει-χιονίσει, κάπου κάπου θα σκάσουν τίποτα πιτσιρίκες για ένα μικρό διάστημα, πιο πολύ για να καλύψουν κανά κενό από τις στάνταρ όταν παίρνουν άδεια και μετά θα την κάνουν για να γυρίσουν οι βυσματίες. Θα περάσεις καλά με λιγότερα λεφτά από όσα θα χάλαγες στην Συγγρού, αλλά παραπάνω τρέλες μην περιμένεις, πολύ σπάνιο ακόμα και αν τα σκάσεις. Στην καλύτερη αν κεράσεις ποτά και φανείς αγαθούλης να σου δώσουν κάνα facebook ή instagram, να σε καυλαντίσουν λίγο για να πηγαίνεις στο μαγαζί και στην πολυ πολυ πολυ τυχερή φάση να βγουν μαζί σου και να σου αρχίσουν τον πόνο τους και για τα κατεστραμένα τους όνειρα λόγω της φτώχειας στην πατρίδα τους!! Υπάρχει και μια πιθανότητα να τις γαμήσεις, αφού πρώτα βρεις μονόκερω και τους τον κάνεις δώρο :) 

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
πηγα τελικα,ενταξει ηταν.30 ευρω συνολο φυγανε,10 ποτο κ 4χ5ευρω ο χορος (εισοδο δεν εχει).ομορφα επι το πλειστον κοριτσια,καμμια δε στραβομουτσουνιασε οταν ελεγα οτι ειμαι για ενα ποτο κ να φυγω.πηγα για ξεμπουκωμα θεσσαλιας στο dreamplace υστερα στη ζιζελ...θα γραψω περαιτερω εδω

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
:think:Είναι οι ψωνισμενες Αντρέα κ Μιρελα..παλιές καραβανες..τις κερνάνε ποτά..

bar0vios

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
244
Πόντοι
21
Βελτιομενο το κινκυ μιας και τιμηθηκε προσφατος σε γενεθλια και ημερα της γυναικες καποιες καινουργιες αφιξεις και νεο στησιμο των σοου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom