You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Slimreaper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 612
- Πόντοι
- 311
Η Εύα έχει τέτοιο τατουάζ κάτω από τα κωλομέρια, υπήρχε και μία ακόμα βέβαια αλλά δεν νομίζω να ναι πια εκεί.
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 216
Οκ σε ευχαριστώ πολυ σημερα εχει εισοδο δεκα ευρώ?
Δεν αξιζει εισοδο σε κανενα τετοιο μαγαζι. Πιο παλια εγω δε θυμαμαι να ειχε εισοδο
Slimreaper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 612
- Πόντοι
- 311
Πηγα μια βόλτα απο.γκολντεν εχθές είχε κόσμο..έχει αρχίσει κ ανεβαίνει
Κάνα αξιοσημείωτο κοράσιο πέρα από τις κλασσικές?!
Κάνα αξιοσημείωτο κοράσιο πέρα από τις κλασσικές?!
Είναι μια Μαρία Ρουμάνα... πολύ καλή..δεν την έχω πάρει θα την πάρω την επόμενη
Recueillement
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Παίδες ερώτηση. Σκεφτήκαμε με παρεα (5-6 ατομα) να πάμε το Σαββατο σε ενα μαγαζάκι μετά την βραδυνή βόλτα. Επειδή ομως παίζει να εχει και 2-3 χρόνια απο την τελευταία φορά που πήγα, δεν εχω ιδεα τι παίζει. Ποιο μαγαζί θεωρείτε το καλύτερο αυτή την εποχή;
Dimex Black
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 174
- Πόντοι
- 26
Νομίζω το Αλκατραζ
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Νομίζω το Αλκατραζ
Αν θέλουν να μην κάνουν (ουσιαστικά) ΤΙΠΟΤΕ.
Σαν γυναίκες-έπιπλα ναι και λιγότερο σαν shows,αλλά σαν υπηρεσίες-τιμές..ΜΑΚΡΙΑ(μιλάω για νορμάλ μπάτζετ).
Athens Queens και το gold το αδερφάκι του στο Μπουρνάζι.
Slimreaper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 612
- Πόντοι
- 311
Παίδες ερώτηση. Σκεφτήκαμε με παρεα (5-6 ατομα) να πάμε το Σαββατο σε ενα μαγαζάκι μετά την βραδυνή βόλτα. Επειδή ομως παίζει να εχει και 2-3 χρόνια απο την τελευταία φορά που πήγα, δεν εχω ιδεα τι παίζει. Ποιο μαγαζί θεωρείτε το καλύτερο αυτή την εποχή;
Athens ή Γκόλντεν και ας μας βρίζουν εδώ μέσα που επιμένουμε. Μόνο και μόνο που δεν θα δώσεις 15 ευρώ είσοδο και άλλα 10 σε αεροχορούς αξίζει 100 φορές περισσότερο.
DarkElf
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Athens ή Γκόλντεν και ας μας βρίζουν εδώ μέσα που επιμένουμε. Μόνο και μόνο που δεν θα δώσεις 15 ευρώ είσοδο και άλλα 10 σε αεροχορούς αξίζει 100 φορές περισσότερο.
Πανω απο 10 χρονια στα strip της Αθηνας και συμφωνω!Τουλαχιστον αυτα που αναφερεις εχουν και..value for money!
Ελεος με τισ εισοδους & της μαπα γκομενες σε πολλα μαγαζια...Εχει πεσει παρα πολυ το επιπεδο!!!
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
παικτη πες μου λιγο για golden αν θες,επειδη λεω να παω μια βολτα τι περιπου παιζει? μερσιAthens ή Γκόλντεν και ας μας βρίζουν εδώ μέσα που επιμένουμε. Μόνο και μόνο που δεν θα δώσεις 15 ευρώ είσοδο και άλλα 10 σε αεροχορούς αξίζει 100 φορές περισσότερο.
Slimreaper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 612
- Πόντοι
- 311
παικτη πες μου λιγο για golden αν θες,επειδη λεω να παω μια βολτα τι περιπου παιζει? μερσι
Διάβασε τις κριτικές μου, δεν αλλάζουν και πολλά, οι ίδιες κοπέλες είναι βρέξει-χιονίσει, κάπου κάπου θα σκάσουν τίποτα πιτσιρίκες για ένα μικρό διάστημα, πιο πολύ για να καλύψουν κανά κενό από τις στάνταρ όταν παίρνουν άδεια και μετά θα την κάνουν για να γυρίσουν οι βυσματίες. Θα περάσεις καλά με λιγότερα λεφτά από όσα θα χάλαγες στην Συγγρού, αλλά παραπάνω τρέλες μην περιμένεις, πολύ σπάνιο ακόμα και αν τα σκάσεις. Στην καλύτερη αν κεράσεις ποτά και φανείς αγαθούλης να σου δώσουν κάνα facebook ή instagram, να σε καυλαντίσουν λίγο για να πηγαίνεις στο μαγαζί και στην πολυ πολυ πολυ τυχερή φάση να βγουν μαζί σου και να σου αρχίσουν τον πόνο τους και για τα κατεστραμένα τους όνειρα λόγω της φτώχειας στην πατρίδα τους!! Υπάρχει και μια πιθανότητα να τις γαμήσεις, αφού πρώτα βρεις μονόκερω και τους τον κάνεις δώρο
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
πηγα τελικα,ενταξει ηταν.30 ευρω συνολο φυγανε,10 ποτο κ 4χ5ευρω ο χορος (εισοδο δεν εχει).ομορφα επι το πλειστον κοριτσια,καμμια δε στραβομουτσουνιασε οταν ελεγα οτι ειμαι για ενα ποτο κ να φυγω.πηγα για ξεμπουκωμα θεσσαλιας στο dreamplace υστερα στη ζιζελ...θα γραψω περαιτερω εδω
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 216
Είναι οι ψωνισμενες Αντρέα κ Μιρελα..παλιές καραβανες..τις κερνάνε ποτά..
Παλιες και αναφτρες μακρυααααα κι αγαπημενοι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27