Tην έχω πάρει σε απλο πριβέ των 40 ευρώ. Την έχω πάρει κυριολεκτικά ... στα ορθια. Στο Άθενς Κουινς.
Η μαλακιά είναι ότι σταμάτησε...θα ανέβω σήμερα με μπουκαλι αθενς για πες κάνα καλό όνομα για χορους;;
Tην έχω πάρει σε απλο πριβέ των 40 ευρώ. Την έχω πάρει κυριολεκτικά ... στα ορθια. Στο Άθενς Κουινς.
Η μαλακιά είναι ότι σταμάτησε...θα ανέβω σήμερα με μπουκαλι αθενς για πες κάνα καλό όνομα για χορους;;
Καλησπερα, η Μαρθα η ξανθια η πολωνεζα, σταματησε απο το DREAMS ? ξερετε σε ποιο μαγαζι ειναι ??
Δίπλα στο Babylon
φιλε το boutique που είναι?μπορεισ να με διαφωτισεις?Ας μην μπερδεύουμε τα πράγματα. α)το Boutique είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα καλύτερα κλαμπς της πόλης (και αδικείται από την τοποθεσία) β) Αν νομίζετε ότι η ποιότητα των ποτών είναι ίδια ,πλανάσθε πλάνην οικτράν.
γ)τι κακό έχουν τα 20-25χρονα κοριτσάκια ? δε ξέρω τι ηλικία έχεις ,αλλά για εμένα -που είμαι κοντά 40- αυτό είναι το ταργκετ γκρουπ μου
To γκόλντεν είναι καλό μαγαζί, όχι όμως για Παρασκευή/Σάββατο . Για μπάτσελορ είναι όντως οικονομικό ,αν και θεωρώ πώς προγαμιαίο πάρτι σε στριπτιζάδικο είναι πλέον παρωχημένο.
φιλε το boutique που είναι?μπορεισ να με διαφωτισεις?
Οκ σε ευχαριστώ πολυ σημερα εχει εισοδο δεκα ευρώ?
Οκ σε ευχαριστώ πολυ σημερα εχει εισοδο δεκα ευρώ?