λοιπον φιλοι μου καλοι μου φιλοι,δωστε βαση.
χτες λοιπον οπως προανεφερε ο ανω κυρ.μαλακας,nikos 1890,πηγαμε μετα τα πρωτα ποτακια μας σε κατι μαγαζακια στου ψυρρη,στο stars live, X aphrodite pallace.και για οσους δεν καταλαβαν το πρωην aphrodite pallace.
μιλαμε για πολυ μαπα ετσι?οπως ηταν δηλαδη ετσι και παρεμεινε.δε φτανει που ειχανε μαζεψει ολη τη σαβουρα των αθηνων εκει μεσα,θελανε να κανουν και ανανεωση...καθησα και σκεφτηκα (οπως λεει και η ωραια παπαριζου σε ενα κομματακι)????την ταμπελα δεν καταλαβα γιατι την αλλαξανε,αφου ηταν ολα τα ιδια μεσα.ο γκαρσονης ομως που ρωτησα,φευγοντας,μου ειπε οτι αλλαξε διευθυνση το μαγαζι.καλα ,αρχιδια ,ειπα μεσα μου και λακησα (μαζι με τον ανω κ.τ.λ.).
επομενη σταση λοιπον ηταν το κλασσικο οικογενειακο μαγαζι mouses.
πηγαμε εκει ,γιατι την προηγουμενη,ειχαμε πετυχει να σαβουρωνει μια pizza στο ciao,μια ωραια μουνιτσα απο εκει και ειπαμε να παμε να της κανουμε εκπληξη (μπας και καναμε καμια γνωριμα παραπανω).σκαμε λοιπον και μας βλεπει το μουνακι.
ακολουθησαν χαιρετισμοι-φιλια-γελια κ.τ.λ.
λεω λοιπον στον ανω οτι θα κανω χορο να τη δοκιμασω πωσ το κουναει το ωραιο κωλαρακι της.(παιδεια φανταστικο οντως).
πριν γινει ομως αυτο ,μου την πεφτει το Τινακι.ενα μικροκαμωμμενο κοριτσακι,που ειναι και ελληνιδα.μετα το πεταλωμα του ψυλλου που καναμε ,(γιατι αρχισε να μου λεει κατι κουφα,αλλα μετα απο λιγο την εβγαλα offside)καναμε το χορουλι μας.δεν εκανε ομως και τιποτα ιδιαιτερο και δεν καυλωσα.μου ειπε στο τελος οτι "βλεπω οτι δεν το ευχαριστηθηκες" και της ειπα "τι θες να κανω τουμπες? "και μου λεει "ναι".
απαντω λοιπον οτι οπως συμπεριφερεσαι στο φιλαρακι μου (το κατω),ετσι και αυτος,αναλογως,πραττει.εμεινε μαλακας η τυπισσα.
εν'συνεχεια τρεχω να προλαβω την τυπισσα απο το ciao,γιατι ειχε ρεντα η καριολα.δεν την προλαβαινω παλι,αλλα με βλεπει οτι την κοζαρω αρκετη ωρα και γουσταρει.
ο ανω (κυρ.μαλακας εννοειται,να μην τα ξαναλεμε παλι),κλασσικα με τη lindoula του ,του εδινε να καταλαβει.
αφου ειχα μεινει solo λοιπον,σκαει μια ρωσιδα (μελαχρινη-ψηλη-αδυνατη-με μεγαλα ματια-αλλα οχι μουναρα-απλα ωραια)και μου πιανει την κουβεντα.ωραια λεω να περασει η ωρα λιγο να κανω το χαβαλε μου.λεμε λεμε και μου πεταει οτι ειναι και απο νεα σμυρνη (οπως εγω και ο ανω).μιλαμε πιο πολυ λοιπον και την κατευθηνω ετσι με τετοιο τροπο (δυστυχως δε θα πω) ωστε να βγουμε και να τα πουμε κιολας απο κοντα.μου ειπε οκθα μου εδινε τηλεφωνο(διαφημιστικο σκεφτηκα για να το αποφυγει)για να βγουμε.την παραταω λοιπον και πιανω την γκομενα απο το ciao για χορο.
δυστυχως και αυτη (αν και δεν το περιμενα)πολυ χαλι.
για πολυ λεμε ετσι?
χορευε απο ενα μετρο αποσταση λες και ειχα καμια αρρωστια.φυσικα ουτε που μπηκε η σκεψη περι καυλας και περιμενα να τελειωσει τη μαλακια show της.
αφου κανουμε και τον κλασσικο σχολιασμο με τον ανω (οπως ολοι μας και παντα),του λεω οτι θα παρω και αυτη τη ρωσιδα απο νεα σμυρνη ,μπας και καυλωσω λιγακι.
οντως,την τσακωνω και παιδεια....μιλαμε πολυ ωραια (χαχαχαχα).
γλωσσοφιλα-πιασιμο παντου-δαχτυλακιστομουνακι-full comple.
μια χαρα λεω.τελειωνωντας (το χορουλι ετσι?)ερχεται και μου δινει και το mobile.της δινω και το δικο μου και τελειωνουμε το ολο θεμα.
φευγοντας λοιπον και απο mouses,σκαμε κλασσικα ciao για πρωινη περιδρομη.
εκει για καλη μας τυχη πετυχαινουμε κατι ζωντανα απο το baby o. (X scirocco).ριχνουμε και κατι γελια με αυτα τα χοντρουλα και κλεισαμε την εξοδο.
αυτα καναμε εχτες.
πιστευω να μη σας κουρασα οκ?
θα τα ξαναπουμε συντομα!!!
υ.γ. πριν σκασουμε stars live,περασαμε και απο τα μπουρδελα εκει στο
μεταξουργειο,μιας και ημασταν διπλα.πολυ χαλι με μοναδικη εξαιρεση τη veronica(πιστευω γνωριζεται),μια πολυ ωραια ρωσιδα ξανθια και ειπαμε με των ανω να την τιμησουμε μια ημερα.
τελος ....γεια σας!!!!