Επισκέπτης
σε ποιον απ'ολους τους τομεις ???????Σίγουρα το γκόλντ είναι χιλιόμετρα μπροστά σε σχέση με το ρασπούτιν.
σε ποιον απ'ολους τους τομεις ???????Σίγουρα το γκόλντ είναι χιλιόμετρα μπροστά σε σχέση με το ρασπούτιν.
ουτε κ εσυ εεεεεεεεεε ?????????????????????? ουτε εγω ξερω......ποιον να βρουμε να μας πει???????? Θα παρω τον Ευ@γγελ@το ή τον 30φυλλοπουλο να μας πουν.......HEHEHEHEεεε δεν ξέρω ;)
τη χαλασμενη ?????? Ασ'τους να 'ρθουν ρε μαν......μπορει να φερουν κ τις γυναικες τους.......(ειδικα του @ποκ@υληψεις θελω να την πεθανω στο πηδημα κ να μας βλεπουν ολοι οσους εχει θαψει τηλεοπτικως......)--(κ του Μ@κ δν ειναι ασχημη...ασε που ειναι κ απο τζακι κ απο το εξωτερικο.....).....όχι τον Ε@γγελ@το και το 30φυλλιά Αυτά τα καριόλια θα μας χαλάσουν την πιάτσα ;)
μπαααα μην ακους τι λενε στην τιβι κ στους παπαρες που τους περιτριγυριζουν...τουλαχιστον ο Μ@ικ ηταν τρελιαρης....αλλο που ξεπουλιεται συνεχως για τα διφραγκα - δημοσιοτητα......Σωστά αυτά που λές για τα κονέ των σκουληκιών. Αλλά δυστυχώς πολλές φορές μέσα στην αυτοποκαλούμενη 'σεμνοτυφία' τους ασχολούνται με το τι κάνουν οι κοινοί θνητοί. Και μας πουλάνε και τις παπαριές τους για ήθος και παρακμή. Εκεί είναι το τρελλό το γέλιο
Οκ, απλώς τώρα με τα κουρτινάκια οι 3-4 γνώστες/ άγνωστες του μαγαζιού τα δίνουν όλα...
δωσ΄τα ολα δασκαλε.....παιδια μολις γυρισα απο αμαζον!!!!!!!!!!!θελετε τα νεα μου?
δωσ΄τα ολα δασκαλε.....
ξεκινω........παω αρχικα στο babes στο χιλτον απο πισω και προς μεγλαη μου ξενερα ηταν κλειστο!!!!!!!!!τρωω φρικη,αλλα σε καλο μου βγηκε........επομενος σταθμος:μοναστηρακι..εεε!!!!..λαθος αμαζον!!!!πρωτη μου φορα στο μαγαζι και μολις μπαινω μεσα πεθαινω στα γελια.....ερχεται ο σερβιτορος και μου δειχνει το τραπεζι που θα κατσω και καθομαι στην ξυλινη καρεκλα......μου λεει"τι θα παρετε?" και του λεω "παιζει καθολου τυροκαυτερη με ουζοποικιλια?" με κοιταει καλα καλα και με ξαναρωταει"δεν εχουμε τετοια εδω κυριε....,δεν ειναι ταβερνα" και του εξηγω οτι του κανω πλακα γιατι μου θυμισε ουζομεζεδοπωλειο....και πεθανε στα γελια ο σερβιτορος(αληθεια δεν θα πρεπε να ειχε βγει στη συνταξη?)τεσπα....μετα την τυροκαυτερη!!!!αρχισανε τα οργανα!!!!!!!λιγος κοσμος ανεση και κυριως?ναι...καλα το καταλαβατε......ΠΡΙΒΕ!!!!!!!!!με το παιρνουν 10 λεπτα σκαει μυτη μια χοντρη μπορουχα εν ονοματι λαουρα και της λεω ουστ!στη συνεχεια ερχεται η λιλυ και μου πρηζει τα αρχιδια για ποτο-χορο και της λεω(επειδη ηξερα απο εσας οτι της αρεσει ο espresso"τι θα κανουμε μεσα μωρο μου?" και μου λεει οτι θες εσυ...αλλα την εδιωξα γιατι κατι δεν μου πολυαρεσε..........και φτανει η πρωτη απο τις μεγαλες στιγμες της βραδιας ΙΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!ΤΗΝ παιρνω πριβε και μονο που δεν γαμηθηκαμε εκει μεσα!!!!!!!!!στη συνεχεια καθομαι παλι και παθαινω ερωτα οταν ερχεται η λιλιανα!!!!!!!!!!!!!!ενα υπεροχο μελαχροινο μουνι εκ ρωσιας που σε κοιτα και ριχνει κυβερνησεις!!!!!!!!μιλαμε επαθα μουνοπλακα.......αρχισα τα ψιλοκερασματα και το μπαλαμουτιασμα......δεν ηθελα πολυ.......μου βαζει χερακι μεσα απο παντελονακι εκει που πιναμε τους ουζομεζεδες μας και να σου η φραπαδουρα!!!!!!!!!!!!οποιος παει να κατσει τωρα εκει θα πρεπει να φερει και αντικολλητικο μαζι του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα........και ποια ειναι η πλακα της υποθεσης?ερχονται καποια στιγμη(η μια μετα την αλλη γιατι ημουνα μονος) 2 κοπελες που μολις ειχαν φυγει απο το babes γιατι εκλεισε πριν 2 μερες για ανακαινηση(απο οτι τους ειπαν) τις ελεγαν ΛΑΟΥΡΑ και ΑΝΤΖΕΛΑ(πολυ στυλακι η γκομενα) και τις εκανα μακρια ωσπου ηρθε το απολυτο μπαζο η εμμανουελα η χοντρη ξανθια φωκια που κολυμπαγε στα ντοκυμανταιρ του κουστω στην αρκτικη..........πολυ γελιο εριξα.....μου ελεγε διαφορες μαλακιες για τους συγκατοικους κλπ κλπ.......στην πολυκατοικια που μενει και την διαολοστειλα......συνολικα πρεπει να ηταν 15 γκομενες.....για να τις απαριθμησω.....1)ΙΝΝΑ 2)ΛΙΛΥ 3)ΛΙΛΙΑΝΑ 4)ΝΑΟΜΙ(αυτη με τα γυαλια) 5)ΣΟΝΙΑ 6)ΝΑΤΑΣΑ(αυτη ειναι πολυ μαλακω, κανει ολο γκριματσες του δρακουλα) 7)ΑΣΕΡ η ασιατισα 8)ΛΟΥΙΖΑ(η 1η μπουρουχα που με επισκεφθηκε) 9)ΜΑΥΡΗ 10)ΑΛΛΗ ΜΑΥΡΗ 11)ΛΑΟΥΡΑ 12)ΑΝΤΖΕΛΑ 13)ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ 14)ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΒΥΖΑΡΕΣ 15)ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΞΑΝΘΙΑ πολυ καλη αλλα χωρις να ενοχλει για ποτα κλπ..........Παντως ο dj ολα τα λεφτα......σου θυμιζει εποχες πειρατικου σταθμου με σταματη γαρδελη και σταθη ψαλτη!!!!!!!!!!!!!!
αδερφε τα ποτα ηταν κανονικα??? (ερωτω γιατι τελευταια φορα αναψα το zippo διπλα στο ποτο κ πηγαμε να καουμε ζωντανοι.......)!!!χαιρετε και απο μενα.εγω πηγα προχτες τουτι φρουτι στην ηρακλειου.δεν εχει φραπε,αλλα εχει πολυ ωραιες γκομενες και κανουν πολυ καλο πριβε χορο χωρις βιασυνη.....10 το ποτακι 10 ο χορος με να εικοσαρακι εχεις περασει μια χαρα απο το να πηγαινεισ στο καθε χαζομπαρο με τις μαλακοελληνιδες να σου σκοτιζουν τα ουμπαλα....ξερει κανενας στριπτιτζαδικο απο βορεια προαστεια με φραπε?
....και καθομαι στην ξυλινη καρεκλα........μου βαζει χερακι μεσα απο παντελονακι εκει που πιναμε τους ουζομεζεδες μας και να σου η φραπαδουρα!!!!!!!!!!!!
7)ΑΣΕΡ η ασιατισα
οι 'Τρίδυμες' Αναστασία (που'σαι Υπουργέέέέέέέ?), Όλγα, ʼννα
Αληθεια η Νικολ που χαθηκε?Χθες και σημερα αλλα και την προηγουμενη εβδομαδα δεν την πετυχα.Φοβερο κολι αυτη η γκομενα!!
βασο πρεπει να σε παω εγω στο αμαζων να δεις τα καλα!!θα βγαλουν κοκκινια χαλια ,μπουκαλια κτλ κτλ ;) ;)!!παιρνω και τον πανο και τον ροπαλοφορο και φυγαμε!!