ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.955
- Πόντοι
- 36.618
Πράγματι υπόνομος με το που μπαίνεις!Δεν έχει ωραία είσοδο! καμία σχέση με το αλκατράζ!
οχι αυτη που λεω ειναι ακομα πιο αδυνατη κ ειναι εσθονη..μια ψηλη πολυ ξανθια αδυνατη δουλευει και ειναι ρωσσιδα, αν εννοεις αυτην ειναι πολυ ξενερωτη στο ποτο και τον χορο.
Για την μονα λιζα σιγουρο θα χει χορηγο, καθε μερα με διαφορετικα χρυσα χρυσαφικα σκαει μυτη κτλ κτλ, σκεφτομαι να της την πεσω στην ψυχρα, να ζητησω κινητο κτλ κτλ
Σωστός...Μεγάλη προσοχή θέλει εκεί...Άλλα υπόσχονται άλλα κάνουν στο prive,άντε να βγάλεις άκρη πάνε τα λεφτά πεταμένα!
στο lido ειναι μια απο ταυλανδη που γαμιεται για 50 ευρω, αν τη γαμησεις μεχρι και στα ματια aids θα βγαλεις.
Σιγά να μην δουλεύει κ κανένας λόχος από στριπτιτζούδες...καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους..
θα γραψω για την χθεσινη μου εξορμηση στο lido μετα απο παροτρυνση καποιων φιλων να παω μαζι τους..εχω να παω σε στριπτιζαδικο πολλα χρονια απο την εποχη που δουλευε στο lido η τσιλα ..πριν γινει γνωστη μεσω τηλεορασης..και ηταν διδυμο με την τζενιφερ μια αλλη μαυρουλα ...για οσους θυμουνται αυτα.....
δεν πηγαινω διοτι προτιμω να παρω ενα call girl και να κανω τα γουστα μου
στο μαγαζι ηταν 15-20 κοπελες μαξιμουν ..παροτι ακουστηκε απο τον dj θα σας διασκεδασουν σημερα οι 45 κοπελες μας
στο lido ειναι μια απο ταυλανδη που γαμιεται για 50 ευρω, αν τη γαμησεις μεχρι και στα ματια aids θα βγαλεις.
40-45 ατομα ειναι ταγμα φιλε οχι λοχος..!Σιγά να μην δουλεύει κ κανένας λόχος από στριπτιτζούδες...
Μας κοροιδεύουν όσο δεν πάει...
Τρελο μπαζο. Στο fb μουχε πει 200 για παρτουζα με μια φιλη της ομοιως στριπερ. Νομιζω ρεμπεκα το ονομα της..Τζένιφερ την λενε και ειναι Φιλιππινεζα (δεν έχω δει διαβατηριο αλλα έτσι λενε οι ρουμανες συναδελφοι της). Παλια καραβανα του μαγαζιου. Πριν μερικά χρονια (προ κρισης) ζηταγε κατοσταρι για να
υπαρχει , συνεχιζει την καταχωριση του baby goldΤο wall strip δεν έχει καταχωρηθεί ακόμα ε;