You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
σημερα λεμε μ ενα φιλαρακι να πάμε RASPUTIN H STAR.. εχει παει κανει τωρα τελευταια γιατι εχω να παω καιρο..
Παλικαρια ευχαριστω...
Σημειωση. γουσταρουμε βυζους
Rasputin πέρασα εγώ μια βόλτα το Σ/Κ.. από βύζους μόνο η Michelle με τα πλαστικά μεμέ..όσο καιρό κ να έχεις να πας λογικά θα την θυμάσαι...έχει γίνει μια μίνι-ανανέωση τελευταία, αλλά αν έχεις να πας καιρό θα διαπιστώσεις τρελή πτώση στο επίπεδο...Star να περάσω πολύ καιρό οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω...
nasouliskk
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 11
Το Ιλουζιονς στο μπουρναζι εκλεισε.....και τα κοριτσια πηγαν στο πρωην Κλεοπατρα......Οχι οτι αξιζουν και πολλες....αλλα η 3αδα Αννα-Μαρια,Δονα και η γνωστη μιλφαρα Ειρηνη...δινουν αλλη αιγλη στο μαγαζακι...
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Ο Παθιαρης ηταν και ειναι ο σημαιοφορος..
Messy..προχωρα μαζι του και παρε στο μελλον την σημαια..
Αυτα.
Μαν, φοβάμαι ότι είμαι ανάξιος να σηκώσω την στριποσημαία έστω κ μελλοντικά...
Άσε που τελευταία υποπίπτω εν γνώση μου στην original sin για ένα stripοφίλ... ;)
Το Ιλουζιονς στο μπουρναζι εκλεισε.....και τα κοριτσια πηγαν στο πρωην Κλεοπατρα......Οχι οτι αξιζουν και πολλες....αλλα η 3αδα Αννα-Μαρια,Δονα και η γνωστη μιλφαρα Ειρηνη...δινουν αλλη αιγλη στο μαγαζακι...
πάει το Illusions....εντάξει παρακμιακό μαγαζί αλλά είχε γούστο η φάση ;)
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
ωραιος!!
Thanks!
μαθιου.....ειναι εκφυλο ;)
Συμφωνώ!!!
το παρακάνε με το σολάριουμ και τραβελοφέρνει.. (γούστα είναι αυτά όμως..)
Χίλια συγνώμη, αλλά διαφωνώ και στα δύο. Συμφωνώ όμως απόλυτα με την παρένθεση σου!
Τί να πεις??
Αν φτάσαμε στο σημείο να φεύγουν ορισμένες για να δουλέψουν στην Ισλανδία..Πού είναι οι αγαπούληδες?? Ε?? Τί θα γίνει χωρίς αυτούς?
μηπως ειναι η αλεξανδρα η v.?....τι να κανουμε ρε ψυχη τωρα....αφου και η σιμονα βρηκε χορηγο....χαχαχαχα μονο το κορινακι εμεινε....
Κι όμως οι χορηγοί είναι εδώ. Η Σιμόνα και η Κορίνα είχαν καπαρώσει δύο τύπους και η σαμπάνια έπαιξε πολύ δυνατή μπαλίτσα!
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Another one bites the dust...λογικά μερικά ακόμα πρέπει να είναι στο borderline...άντε να δούμε ποια θα μείνουν στο τέλος...ελπίζω η κατάσταση να μην θυμίζει Highlander κ στο τέλος να μείνει μόνο ένα...
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
χαχα......χορηγο σχεση λεω... ;)
Tης κορινας το παρελθον γνωστο αν ειναι και παρον δεν το ξερω σιγουρα
Οσο για σιμονα οι χορηγοι σχεσεις πανε και ερχονται...
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
η καστανη ποια ειναι?
Αν δεν κάνω λάθος, είναι η Μπιάνκα απ' το ίδιο μαγαζί. Πολύ αδύνατη για το γούστο μου.
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
ο ορισμος της εκφυλης καβλας
Σαν και αυτη καμια αλλη.
Μια και μοναδικη
stifler19901990
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
thanxxx θα την αναζητησω οταν βρεθω στο μαγαζιστιφλερ τη θυμηθηκα...στο μαγαζι ειναι.........δε θυμαμαι ακριβως ονομα
stifler19901990
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
για το δικο μου παλι ειναι ο,τι πρεπειΑν δεν κάνω λάθος, είναι η Μπιάνκα απ' το ίδιο μαγαζί. Πολύ αδύνατη για το γούστο μου.
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Αυτη εδω στριπαρει ακομα?
Παρόμοια θέματα