Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το αφροδιτη ανοιξε...το ανοιξαν τα παιδια του μπαντ λειντις...εχει κανα δυο καλα εργαλεια ,αλλα απο πριβε τζιφος...δυσκολα να ''παιχτει'' καποιο εργο...βεβαια ποτε δεν ξερεις...

ωχ..ευτυχώς που δεν έκανα κάν τον κόπο αν και ώς η διαχρονική κολώνα του ιστοσελίδιου τουτου στο χώρο της χαλυβουργίας του σωλήνα είχα την ηθικήν υποχρέωσιν να κατέβω πρώτος τα σκαλιά... :grin:

styleman32

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
1
Εχω μια ερωτηση για τους εμπειρους λυτες του thread...
Η παρακάτω μήπως γνωριζουμε που δουλευει?

Επισκέπτης
κάποτε θέλαμε να γαμήσουμε τις τρύπες που συναντούσαμε/γνωρίζαμε στα μπουρδέλα.

τώρα θέλουμε να γαμήσουμε αυτές που έχουν τραβήξει 3.000.000 φωτογραφίες και ανέβασαν την καλύτερη στο facebook.

ωραίες εποχές.

:grin: :grin: :grin: :grin:

styleman32

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
1
κάποτε θέλαμε να γαμήσουμε τις τρύπες που συναντούσαμε/γνωρίζαμε στα μπουρδέλα.

τώρα θέλουμε να γαμήσουμε αυτές που έχουν τραβήξει 3.000.000 φωτογραφίες και ανέβασαν την καλύτερη στο facebook.

ωραίες εποχές.

:grin: :grin: :grin: :grin:

Περι ορεξεως...

foustanas 25

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
thelo na kano mpatselor exei kanenas kamia protasi anamesa se sol oneiro caligula gia thessaloniki

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Παιδιά για φίλη μου που ρωτάει υπάρχει strip club με αντρικό prive;

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Παιδες ξερει κανεις ποτε και αν δουλευει ακομα στο star live η αλεξανδρα ( ξανθια ρωσιδα ) που δουλευει bar στο alkatraz?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.461
Πόντοι
6.305
Οι παλαιότεροι  θα  θυμούνται το PLATINUM  στο τέρμα της Θησέως (όπως κατεβαίνουμε), που αφού έκλεισε,άνοιξε στο χώρο του αποτυχημένο κλαμπ,μετά καζίνο κτλ.
Χθες περνώντας είδα το μαγαζί ανοιχτό και είπα να ενημερώσω.
Α)το μαγαζί δεν είναι στριπ,τουλάχιστον προς το παρόν.Από ό,τι μου είπαν θα αποκτήσει πίστα σε λίγες μέρες και θα λειτουργεί όλο το 24ωρο??
Β)χθες που το επισκέφτηκα ήταν κωλόμπαρο, 6-7 γυναίκες(2 μαύρες αδιαφορες και πιεστικές,μία  που ήταν τόσο αφράτη που δε ξεχώριζε πρόσωπο από λαιμό και κορμό,μια που άνετα την έκανα για μεταλλαγμένη), με λίγα λόγια δεν υπήρχε ούτε μια απλά συμπαθητική.
Γ)ανδρικό ποτό 8 ευρώ
Συμπερασματικά μακριά μέχρι να αποφασίσουν τί είναι το μαγαζί..
Για να καταλάβετε την προχειρότητα του εγχειρήματος στον τοίχο υπήρχε το λόγκο του προηγούμενου μαγαζιού-καζίνο!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Οι παλαιότεροι  θα  θυμούνται το PLATINUM  στο τέρμα της Θησέως (όπως κατεβαίνουμε), που αφού έκλεισε,άνοιξε στο χώρο του αποτυχημένο κλαμπ,μετά καζίνο κτλ.
Χθες περνώντας είδα το μαγαζί ανοιχτό και είπα να ενημερώσω.
Α)το μαγαζί δεν είναι στριπ,τουλάχιστον προς το παρόν.Από ό,τι μου είπαν θα αποκτήσει πίστα σε λίγες μέρες και θα λειτουργεί όλο το 24ωρο??
Β)χθες που το επισκέφτηκα ήταν κωλόμπαρο, 6-7 γυναίκες(2 μαύρες αδιαφορες και πιεστικές,μία  που ήταν τόσο αφράτη που δε ξεχώριζε πρόσωπο από λαιμό και κορμό,μια που άνετα την έκανα για μεταλλαγμένη), με λίγα λόγια δεν υπήρχε ούτε μια απλά συμπαθητική.
Γ)ανδρικό ποτό 8 ευρώ
Συμπερασματικά μακριά μέχρι να αποφασίσουν τί είναι το μαγαζί..
Για να καταλάβετε την προχειρότητα του εγχειρήματος στον τοίχο υπήρχε το λόγκο του προηγούμενου μαγαζιού-καζίνο!

η...μεταλλαγμένη ήμουν εγώ για ξεκάρφωμα.Επειδή δεν είχα λεφτα και δεν ήθελα να μου την πέφτουν για ποτοθεραπεία,είπα να βάλω ένα ταγέρ με γόβα στιλέτο και μπόλικο ρούζ(αποφεύγω τα κραγιόν γιατί ξεραίνουν τα χείλη) και την "έπεσα" στο μαγαζί για να σας πώ τα νέα.Ε λοιπόν τα νέα είναι όπως ακριβώς σας τα είπε ο συναγωνιστής.Μακρυά μέχρι να αποφασίσουν τί θα είναι το ίδρυμα..καζίνο,σπορτς καφέ,στριπ,κωλάδικο,ψιλικατζίδικο,μέγαρο φαγητού,ίδρυμα αναξιοπαθούντων,ρουχάδικο ή σουβλατζίδικο..Παίζεται και στο παράνομο..

duthmanakos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
παιδια καλυτερο ειναι το εξτριμ η το κινκυ? πειτε γνωμες ευχαριστω

Stories