pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
και το καραισκάκη το έκλεισαν τα παιδιά του γιεντί κουλέ.
παραπομπούλα ?
χρηστίδης σπίκινγκπαραπομπούλα ?
το αφροδιτη ανοιξε...το ανοιξαν τα παιδια του μπαντ λειντις...εχει κανα δυο καλα εργαλεια ,αλλα απο πριβε τζιφος...δυσκολα να ''παιχτει'' καποιο εργο...βεβαια ποτε δεν ξερεις...
γιατί γελάτε κύριος;
νυφούλα;είχα την ηθικήν υποχρέωσιν να κατέβω πρώτος τα σκαλιά...
Με τα χάλια μας!γιατί γελάτε κύριος;
νυφούλα;
σωγαμπρος οπως εγω?πάντως γαμπρός ποτέ!
κάποτε θέλαμε να γαμήσουμε τις τρύπες που συναντούσαμε/γνωρίζαμε στα μπουρδέλα.
τώρα θέλουμε να γαμήσουμε αυτές που έχουν τραβήξει 3.000.000 φωτογραφίες και ανέβασαν την καλύτερη στο facebook.
ωραίες εποχές.
thelo na kano mpatselor exei kanenas kamia protasi anamesa se sol oneiro caligula gia thessaloniki
Alcatraz αλλά θα της αρέσει πιό πολύ τελικά το γυναικείο prive. Δοκιμασμένο πολλές φορές.Παιδιά για φίλη μου που ρωτάει υπάρχει strip club με αντρικό prive;
Οι παλαιότεροι θα θυμούνται το PLATINUM στο τέρμα της Θησέως (όπως κατεβαίνουμε), που αφού έκλεισε,άνοιξε στο χώρο του αποτυχημένο κλαμπ,μετά καζίνο κτλ.
Χθες περνώντας είδα το μαγαζί ανοιχτό και είπα να ενημερώσω.
Α)το μαγαζί δεν είναι στριπ,τουλάχιστον προς το παρόν.Από ό,τι μου είπαν θα αποκτήσει πίστα σε λίγες μέρες και θα λειτουργεί όλο το 24ωρο??
Β)χθες που το επισκέφτηκα ήταν κωλόμπαρο, 6-7 γυναίκες(2 μαύρες αδιαφορες και πιεστικές,μία που ήταν τόσο αφράτη που δε ξεχώριζε πρόσωπο από λαιμό και κορμό,μια που άνετα την έκανα για μεταλλαγμένη), με λίγα λόγια δεν υπήρχε ούτε μια απλά συμπαθητική.
Γ)ανδρικό ποτό 8 ευρώ
Συμπερασματικά μακριά μέχρι να αποφασίσουν τί είναι το μαγαζί..
Για να καταλάβετε την προχειρότητα του εγχειρήματος στον τοίχο υπήρχε το λόγκο του προηγούμενου μαγαζιού-καζίνο!