Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ανοιξε το καινουργειο?

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Τι να σου πω...είχε ανοίξει, στα σίγουρα αυτό, τώρα ένας μόρτης είπε ότι πέρασε απ'έξω και ήταν κλειστό.

Κάποιος να ξέρει τι γίνεται???

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μα και εγω κλειστο το βρηκα πριν μια βδομαδα

Επισκέπτης
Επιστροφή από Baby O Πειραιώς.
Άδειο από κόσμο αν και Παρασκευή με εμφανώς αλλαγμένες κορασίδες σε σχέση με τον Ιούλιο που είχα πάει τελευταία φορά.
Cult μαγαζί κατά τη γνώμη μου με αρκετά τυχερά στους καναπέδες των χουρών...

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Επιστροφή από Raspoutin.

Η Ρωξάνη (πρώην Lido) εργαζόταν σήμερα εδώ. Το νέο της όνομα είναι Νάντα.

Κόσμος αρκετός.

Η ένταση της μουσικής, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είναι πια σε νορμάλ επίπεδα!

Η Μπέλα κανονικά στη θέση της.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Επιστροφή από Raspoutin.

Η Ρωξάνη (πρώην Lido) εργαζόταν σήμερα εδώ. Το νέο της όνομα είναι Νάντα.

Κόσμος αρκετός.

Η ένταση της μουσικής, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είναι πια σε νορμάλ επίπεδα!

Η Μπέλα κανονικά στη θέση της.

η ρωξάνη(μαρία το πραγματικό της) έχει το σώμα που τρελλαίνομαι.Μιλάμε αυτό το κορμί σε συνδυασμό από τσόντα στον ψυχισμό της γυναίκα είναι τα πάντα όλα! η μπέλα κανονικά στη θέση της και θα συμπλήρωνα και το χέρι της στη θέση του! :cum:Κατα τα άλλα φαντάζομαι ντενίζα,μαρίνα,ντέλια,τζαμιλιάνα,τανίτα,βικτώρια κλπ....στις θέσεις τους!καμμιά καινούρια? πάντως η νικόλ που είχε έρθει απο το λίντο(την μελαχροινή ρουμάνα εννοώ απο μπουκουρέστ με τον απίθανο πάτο) ξαναγύρισε στο λιντο που το κατηγορούσε ώς μπουρδέλο γιατί όλοι ήθελαν να την ασβεστώσουν! :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η ρωξάνη(μαρία το πραγματικό της) έχει το σώμα που τρελλαίνομαι.Μιλάμε αυτό το κορμί σε συνδυασμό από τσόντα στον ψυχισμό της γυναίκα είναι τα πάντα όλα! η μπέλα κανονικά στη θέση της και θα συμπλήρωνα και το χέρι της στη θέση του! :cum:Κατα τα άλλα φαντάζομαι ντενίζα,μαρίνα,ντέλια,τζαμιλιάνα,τανίτα,βικτώρια κλπ....στις θέσεις τους!καμμιά καινούρια? πάντως η νικόλ που είχε έρθει απο το λίντο(την μελαχροινή ρουμάνα εννοώ απο μπουκουρέστ με τον απίθανο πάτο) ξαναγύρισε στο λιντο που το κατηγορούσε ώς μπουρδέλο γιατί όλοι ήθελαν να την ασβεστώσουν! :2funny:
γυαλάκια απο γκαφρά πώς πάμε;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
κατάλαβα.
κι άλλο διαμέρισμα πουλήσαμε;

άστα. Και ακύρωσα και μιά  ανέγερση απο αντιπαροχή λόγω δυστοκίας μετρητών.Μου τα φαγε η μπέλλα.Μήπως έχεις να μου δώσεις ενα 20ευρο να πάρω μιά γουατς απ και στα δίνω του χρόνου?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
άστα. Και ακύρωσα και μιά  ανέγερση απο αντιπαροχή λόγω δυστοκίας μετρητών.Μου τα φαγε η μπέλλα.Μήπως έχεις να μου δώσεις ενα 20ευρο να πάρω μιά γουατς απ και στα δίνω του χρόνου?
αδερφέ είμαι ρέστος και χαρμάνης και μάλιστα περνάω καλύτερα απο τα πριν...
πριν μου τρώγαν τα λεφτά τώρα τους τα τρώω εγώ..

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.727
Πόντοι
7.885
Ανεβαίνοντας την Συγγρού χθες κατά τις 01:00 πήρε το ματί μου ανοιχτό το ''Αφροδίτη''  :o :o. Ήμουν τέρμα αριστερά και πήγαινα με 130 αλλά είμαι κατά 90% σίγουρος ότι δεν κάνω λάθος,μιας και υπήρχε καινούρια μεγάλη φωτεινή ταμπέλα :rockon: :rockon:.Σήμερα λέω να περάσω μια βόλτα και στα ενδότερα :rolleyes: :grin: :grin:

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
343
Πόντοι
21
Ανεβαίνοντας την Συγγρού χθες κατά τις 01:00 πήρε το ματί μου ανοιχτό το ''Αφροδίτη''  :o :o. Ήμουν τέρμα αριστερά και πήγαινα με 130 αλλά είμαι κατά 90% σίγουρος ότι δεν κάνω λάθος,μιας και υπήρχε καινούρια μεγάλη φωτεινή ταμπέλα :rockon: :rockon:.Σήμερα λέω να περάσω μια βόλτα και στα ενδότερα :rolleyes: :grin: :grin:
αστο καλυτερα πηγα εχθες, μονο μπαζα που περισσευουν απο αλλα μαγαζια.... ουτε μια  μετρια!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.727
Πόντοι
7.885

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αδερφέ είμαι ρέστος και χαρμάνης και μάλιστα περνάω καλύτερα απο τα πριν...
πριν μου τρώγαν τα λεφτά τώρα τους τα τρώω εγώ..

πριν και μενα μου τα τρωγανε.τώρα που δεν εχω τρώω τα λυσσακά μου. :dancing:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αστο καλυτερα πηγα εχθες, μονο μπαζα που περισσευουν απο αλλα μαγαζια.... ουτε μια  μετρια!

το φαντάστηκα για αυτό δεν πέρασα και γώ...ποιά οικοδομικά υλικά ενεφανίσθησαν?φαντάζομαι οτι θα είναι τα υπολείμματα του εξτρήμ λέιντις και του μουλέν μπλού ή πέφτω έξω?

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Όταν ανέβηκε ο Ρωξ για χορό (full monty) πήραν φωτιά ακόμη και τα αμάξια που ήταν παρκαρισμένα απ' έξω!

Η Μπέλα στα κλασικά της. Όλη την ώρα στους χοροκαναπέδες.

Αχ η Ντενίζα... Αν δεν είχε αυτό το τεράστιο τατουάζ...

Είχα καιρό να πάω από κει και έτσι μου φάνηκαν αρκετές οι καινούριες.

Μια κοπέλα μας είπε πως μόνο δύο ήταν οι εντελώς νέες παρουσίες (υποθέτω πως η μία ήταν η Ρωξ).

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το αφροδιτη ανοιξε...το ανοιξαν τα παιδια του μπαντ λειντις...εχει κανα δυο καλα εργαλεια ,αλλα απο πριβε τζιφος...δυσκολα να ''παιχτει'' καποιο εργο...βεβαια ποτε δεν ξερεις...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το αφροδιτη ανοιξε...το ανοιξαν τα παιδια του μπαντ λειντις...εχει κανα δυο καλα εργαλεια ,αλλα απο πριβε τζιφος...δυσκολα να ''παιχτει'' καποιο εργο...βεβαια ποτε δεν ξερεις...
και το καραισκάκη το έκλεισαν τα παιδιά του γιεντί κουλέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom