pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ανοιξε το καινουργειο?
Επιστροφή από Raspoutin.
Η Ρωξάνη (πρώην Lido) εργαζόταν σήμερα εδώ. Το νέο της όνομα είναι Νάντα.
Κόσμος αρκετός.
Η ένταση της μουσικής, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είναι πια σε νορμάλ επίπεδα!
Η Μπέλα κανονικά στη θέση της.
γυαλάκια απο γκαφρά πώς πάμε;η ρωξάνη(μαρία το πραγματικό της) έχει το σώμα που τρελλαίνομαι.Μιλάμε αυτό το κορμί σε συνδυασμό από τσόντα στον ψυχισμό της γυναίκα είναι τα πάντα όλα! η μπέλα κανονικά στη θέση της και θα συμπλήρωνα και το χέρι της στη θέση του! Κατα τα άλλα φαντάζομαι ντενίζα,μαρίνα,ντέλια,τζαμιλιάνα,τανίτα,βικτώρια κλπ....στις θέσεις τους!καμμιά καινούρια? πάντως η νικόλ που είχε έρθει απο το λίντο(την μελαχροινή ρουμάνα εννοώ απο μπουκουρέστ με τον απίθανο πάτο) ξαναγύρισε στο λιντο που το κατηγορούσε ώς μπουρδέλο γιατί όλοι ήθελαν να την ασβεστώσουν!
γυαλάκια απο γκαφρά πώς πάμε;
κατάλαβα.τιγκα αφραγκος!
κατάλαβα.
κι άλλο διαμέρισμα πουλήσαμε;
αδερφέ είμαι ρέστος και χαρμάνης και μάλιστα περνάω καλύτερα απο τα πριν...άστα. Και ακύρωσα και μιά ανέγερση απο αντιπαροχή λόγω δυστοκίας μετρητών.Μου τα φαγε η μπέλλα.Μήπως έχεις να μου δώσεις ενα 20ευρο να πάρω μιά γουατς απ και στα δίνω του χρόνου?
αστο καλυτερα πηγα εχθες, μονο μπαζα που περισσευουν απο αλλα μαγαζια.... ουτε μια μετρια!Ανεβαίνοντας την Συγγρού χθες κατά τις 01:00 πήρε το ματί μου ανοιχτό το ''Αφροδίτη'' :o :o. Ήμουν τέρμα αριστερά και πήγαινα με 130 αλλά είμαι κατά 90% σίγουρος ότι δεν κάνω λάθος,μιας και υπήρχε καινούρια μεγάλη φωτεινή ταμπέλα .Σήμερα λέω να περάσω μια βόλτα και στα ενδότερα
αστο καλυτερα πηγα εχθες, μονο μπαζα που περισσευουν απο αλλα μαγαζια.... ουτε μια μετρια!
αδερφέ είμαι ρέστος και χαρμάνης και μάλιστα περνάω καλύτερα απο τα πριν...
πριν μου τρώγαν τα λεφτά τώρα τους τα τρώω εγώ..
αστο καλυτερα πηγα εχθες, μονο μπαζα που περισσευουν απο αλλα μαγαζια.... ουτε μια μετρια!
η ρωξάνη(μαρία το πραγματικό της) έχει το σώμα που τρελλαίνομαι.Μιλάμε αυτό το κορμί σε συνδυασμό από τσόντα στον ψυχισμό της γυναίκα είναι τα πάντα όλα! η μπέλα κανονικά στη θέση της και θα συμπλήρωνα και το χέρι της στη θέση του! Κατα τα άλλα φαντάζομαι ντενίζα,μαρίνα,ντέλια,τζαμιλιάνα,τανίτα,βικτώρια κλπ....στις θέσεις τους!καμμιά καινούρια? πάντως η νικόλ που είχε έρθει απο το λίντο(την μελαχροινή ρουμάνα εννοώ απο μπουκουρέστ με τον απίθανο πάτο) ξαναγύρισε στο λιντο που το κατηγορούσε ώς μπουρδέλο γιατί όλοι ήθελαν να την ασβεστώσουν!
και το καραισκάκη το έκλεισαν τα παιδιά του γιεντί κουλέ.το αφροδιτη ανοιξε...το ανοιξαν τα παιδια του μπαντ λειντις...εχει κανα δυο καλα εργαλεια ,αλλα απο πριβε τζιφος...δυσκολα να ''παιχτει'' καποιο εργο...βεβαια ποτε δεν ξερεις...