pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Σιγά - σιγά τους τελειώνουν αυτά που μάζεψαν τις καλές εποχές.... τελειώνουν και τα δικά μας όμως...
Σιγά - σιγά τους τελειώνουν αυτά που μάζεψαν τις καλές εποχές.... τελειώνουν και τα δικά μας όμως...
τελειωμένες πουτάνες τελειωμένοι πελάτες δλδ......
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε
προ του τέλους κακάριζε
Οι οπαδοί της Νήαρ Ηστ να καλούν όλους τους οπαδούς της ομάδος , όταν έχουμε προπονήσεις .
τώρα στα γεράματα αλλάζετε ομάδες! ρε ουρτ!
πεστα ρε φιλε..Ολο αρχιδιες εδω μεσα...
Μετα περιμενετε να γραφουμε κι ολας... 5-10 μαλακες που δεν κρατιουνται και γραφουνε παπαριες all the time ...
αφου σας ανοιξανε "τα παιδια του σωληνα" για να γεμιζετε με τις μαλακιες σας το Site τι σκατα γαματε ολα τα θρεντς ?
ρε παιδια καποτε διαβαζες ωραια πραματα εδω. κριμα ειναι
καλα σου λεει το παιδι, σταμάτα..πεστα ρε φιλε..
πανε τα μουνακια στα τρυπαδικα & μετα δεν γραφουν τιποτε..
μονοφαγαδες λεμε..
ποτε θα χτυπησουμε το τραβελοτρυπερ???καλα σου λεει το παιδι, σταμάτα..
Καρατσεκαρισμενες πληροφοριες απο πολλαπλες αξιοπιστες πηγες..
Οι 30αρες ενα 50αρικο..Οι νεωτερες μεχρι ενα 100ρικο..!
Οι παραπανω τιμες περιλαμβανουν μια ωριτσα στο ξεν/χειο με full service και με μπολικο GFE..!!
Αυτα..
σημερα ????ποτε θα χτυπησουμε το τραβελοτρυπερ???
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..σημερα ????
θα παιξει διαφορετικο δρομολογιο ομως και θα υποσχεθεις οτι θα εισαι φρονιμο παιζάκι..αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μεσαααααααααααααα..
θα ειμαι γιατι νωριτερα θα περασω απο το ερπετο κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..θα παιξει διαφορετικο δρομολογιο ομως και θα υποσχεθεις οτι θα εισαι φρονιμο παιζάκι..
αμα εισαι νωριτερα ζεστανε μου τη θεση και τραβα μια πηχτη να περασει η ωρα.θα ειμαι γιατι νωριτερα θα περασω απο το ερπετο κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
θα ειμαι γιατι νωριτερα θα περασω απο το ερπετο κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..