You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Καλημέρα αγαπητά μου παιδάκια .
Ελπίζω να περάσατε καλά χθες , όσοι βγήκατε , και ακόμη καλύτερα όσοι δεν βγήκατε .
Καλή ξεκούραση για μερικούς , καλή δουλειά για άλλους .
Αγαπητέ μου Βάλτερ , χάνεις το νόημα . Δεν έκανες και κάτι πρωτότυπο με όλους μας εδώ αυτό περίπου έχει συμβεί . Δεν το παινευόμαστε κι όλας, ή μάλλον δεν το παινευόμαστε πλέον . Δεν είναι και μεγάλο κατόρθωμα . Περίμενε να κρυώσει λίγο η κατάσταση και ξαναδες την . Ελπίζω να μη γίνεις και εσύ κυνικός .
Μια θαυμάσια μέρα αρχίζει .
Καλημέρα !
Ελπίζω να περάσατε καλά χθες , όσοι βγήκατε , και ακόμη καλύτερα όσοι δεν βγήκατε .
Αγαπητέ μου Βάλτερ , χάνεις το νόημα . Δεν έκανες και κάτι πρωτότυπο με όλους μας εδώ αυτό περίπου έχει συμβεί . Δεν το παινευόμαστε κι όλας, ή μάλλον δεν το παινευόμαστε πλέον . Δεν είναι και μεγάλο κατόρθωμα . Περίμενε να κρυώσει λίγο η κατάσταση και ξαναδες την . Ελπίζω να μη γίνεις και εσύ κυνικός .
Καλημέρα !
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
απλά νομίζω πως με αυτά που κυκλοφορούν στην πιάτσα του αγοραίου,δεν αξίζει πλεον τον κόπο να ξενυχτάς...
τι λες ρε τιτανομέγιστε;
το κατάλαβες τόσο γρήγορα;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Καλημέρα αγαπητά μου παιδάκια .
Καλημέρα !
εγώ πάντα κυνικός ήμουνα,
έπαιξα, χάλασα, κέρδισα, γάμησα, επόμενος......
στη ζωή εάν δεν προχωράς πεθαίνεις. νόμος.
Επισκέπτης
τι λες ρε τιτανομέγιστε;
το κατάλαβες τόσο γρήγορα;
γι'αυτούς που απλά θέλουν να γαμήσουν γράφω...
εγώ ξέρεις καλά,πολύ καλά,πως ούτε γαμάω...ούτε οι επισκέψεις μου έχουν αυτοσκοπό το γαμήσι...
στη ζωή εάν δεν προχωράς πεθαίνεις. νόμος.
το ίδιο παθαίνεις - δλδ πεθαίνεις - αν ξεχνάς...;)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
άσχημο πράγμα να μην έχεις συγκεκριμένους στόχους στη ζωή...γι'αυτούς που απλά θέλουν να γαμήσουν γράφω...
εγώ ξέρεις καλά,πολύ καλά,πως ούτε γαμάω...ούτε οι επισκέψεις μου έχουν αυτοσκοπό το γαμήσι...
αργά ή γρήγορα γίνεσαι ο ίδιος στόχος.....
το ίδιο παθαίνεις - δλδ πεθαίνεις - αν ξεχνάς...;)
μην αντιγράφεις την υπογραφή μου με άλλα λόγια.
Επισκέπτης
άσχημο πράγμα να μην έχεις συγκεκριμένους στόχους στη ζωή...
αργά ή γρήγορα γίνεσαι ο ίδιος στόχος.....
ωραίο να είσαι στόχος...μ'αρέσει...
μην αντιγράφεις την υπογραφή μου με άλλα λόγια.
κλάψε !!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ωραίο να είσαι στόχος...μ'αρέσει...
κλάψε !!!
ααααχαχαχαχαχαχα
κλαίω και σε πάω γαμιώντας....
ααααχαχαχαχαχαχα
καλημέρα μωρή αρχικαργιόλα της Συγγρού.....
Επισκέπτης
ααααχαχαχαχαχαχα
κλαίω και σε πάω γαμιώντας....
ααααχαχαχαχαχαχα
καλημέρα μωρή αρχικαργιόλα της Συγγρού.....
καλημέρααααααααααααααααααααααααααααααα
άντε να δουλέψεις να βγάλεις λεφτά...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Μήπως γνωρίζει κάποιος πως είναι το όνομα της Ρωσσίδας με το μαύρο μαλλάκι...που δουλεύει στο Λιντο,σπάνια γελάει εντός μαγαζιού..κ τρώει κάθε μέρα στο Ciao ? Εμφανίστηκε στο μαγαζί νομίζω προ 2-3 εβδομάδων...δεν γνωρίζω αν είναι μεταγραφή...αλλά είναι ωραιότατο μουνάκι...
θα συνδράμουν όλες οι απαραίτητες δυνάμεις για να ανευρεθεί απάντηση στην ερώτηξή σου...είπες ωραίο μνάκι ε?
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μήπως γνωρίζει κάποιος πως είναι το όνομα της Ρωσσίδας με το μαύρο μαλλάκι...που δουλεύει στο Λιντο,σπάνια γελάει εντός μαγαζιού..κ τρώει κάθε μέρα στο Ciao ? Εμφανίστηκε στο μαγαζί νομίζω προ 2-3 εβδομάδων...δεν γνωρίζω αν είναι μεταγραφή...αλλά είναι ωραιότατο μουνάκι...
Το όνομα της δεν το γνωρίζω αλλά στο CIAO έχει πολή ωραία σαλάτα του σεφ!
Επισκέπτης
Το όνομα της δεν το γνωρίζω αλλά στο CIAO έχει πολή ωραία σαλάτα του σεφ!
Άμα προλαβαίνεις να πάρεις pizza το πρωί,είναι εξίσου καλά...
θα συνδράμουν όλες οι απαραίτητες δυνάμεις για να ανευρεθεί απάντηση στην ερώτηξή σου...είπες ωραίο μνάκι ε?
To είχα γράψει κ στο θρεντ του λιντο...οταν πρωτοεμφανίστηκε....αλλά δεν πρόλαβα να ξαναπεράσω απ'το μαγαζί να κάνω αυτοψία...
Δεν περηφανεύτηκα ούτε έκλαψα για ότι έκανα. Το μόνο που λέω είναι πως δεν υπάρχουν όρια σε τέτοια αθλήματα. Σε όποια διάσταση κι αν τα βάλεις πάντα κάποιο ξεφεύγει.Καλημέρα αγαπητά μου παιδάκια .
Καλημέρα !
Η μέρα όντως είναι θαυμάσια. Καλή συνέχεια!!!
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Πρώτη στάση babes. 3 μαύρες 3 Ρουμάνες. Ρουμάνα Ροξάνα πληροί προδιαγραφές, λεπτή ωραίο πρόσωπο φυσικό ωραίο στήθος. Πουτό χουρό, στον 4ο βαριέται, τη ρωτάω "Κουράστηκες?" μου απαντά "κάνει ζέστη". Σταματάμε πάμε στο τραπεζι ετοιμάζεται να κάτσει για πουτό, ετοιμάζομαι να φύγω. Ρωτάει "Φεύγεις?", απαντώ "Ναι μωρέ κάνει ζέστη."
Επόμενη στάση Gold για πριβέ. Μετά από μισή ώρα αναχώρηση άπρακτος. Δε μου άρεσε καμία από τις διαθέσιμες.
Τελευταία στάση Μούσες. ΚΟΛΑΣΗ. Ωραίο show, πολύς κόσμος, γκόμενες για όλα τα γούστα, ουρά στο πριβέ! ΤΟ πολυεργαλείο Ανίτα έλειπε, μία ψηλή ξανθιά ωραίο πρόσωπο ωραίο σώμα, μικρό τέλειο στήθος με ρώγα ποτενσιόμετρο ξεκίνησε το παιχνίδι και μία ψηλή ξανθιά έκφυλο πρόσωπο αγύμναστο σώμα το τελείωσε. Δε θυμάμαι ποιά από τις δύο ήταν η Αλίνα και πώς έλεγαν την άλλη.
Επόμενη στάση Gold για πριβέ. Μετά από μισή ώρα αναχώρηση άπρακτος. Δε μου άρεσε καμία από τις διαθέσιμες.
Τελευταία στάση Μούσες. ΚΟΛΑΣΗ. Ωραίο show, πολύς κόσμος, γκόμενες για όλα τα γούστα, ουρά στο πριβέ! ΤΟ πολυεργαλείο Ανίτα έλειπε, μία ψηλή ξανθιά ωραίο πρόσωπο ωραίο σώμα, μικρό τέλειο στήθος με ρώγα ποτενσιόμετρο ξεκίνησε το παιχνίδι και μία ψηλή ξανθιά έκφυλο πρόσωπο αγύμναστο σώμα το τελείωσε. Δε θυμάμαι ποιά από τις δύο ήταν η Αλίνα και πώς έλεγαν την άλλη.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Πρώτη στάση babes. 3 μαύρες 3 Ρουμάνες. Ρουμάνα Ροξάνα πληροί προδιαγραφές, λεπτή ωραίο πρόσωπο φυσικό ωραίο στήθος. Πουτό χουρό, στον 4ο βαριέται, τη ρωτάω "Κουράστηκες?" μου απαντά "κάνει ζέστη". Σταματάμε πάμε στο τραπεζι ετοιμάζεται να κάτσει για πουτό, ετοιμάζομαι να φύγω. Ρωτάει "Φεύγεις?", απαντώ "Ναι μωρέ κάνει ζέστη."
όταν κράζαμε ότι έχουν κλειστά τα aircon (μην πάθει καμία ψύξη ο dj ή ο αλβανός που του κουβαλάει τα CD), κάποιοι μας βρίζανε...
Αμφιβαλλεις ??Όταν η χορεύτρια-διασκεδάστρια προσφέρει στο πριβέ “ισπανικό” στο πελάτη,
μετά πάει στον επόμενο πελάτη και προσφέρει τα στήθη της για φίλημα;
Επισκέπτης
Nέα ταμπελίτσα διέκρινα κατά τις 6 το πρωί...στο Grand Ritorno...
Αυτό το "Sex Theater"...που φαίνεται κάποια στιγμή...αφήνει υποσχέσεις για κάτι "νέο" που πρέπει να δούμε ή παραπλάνηση ?
Αυτό το "Sex Theater"...που φαίνεται κάποια στιγμή...αφήνει υποσχέσεις για κάτι "νέο" που πρέπει να δούμε ή παραπλάνηση ?
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Να το τσεκάρουμε βρε αδερφέ αν είναι έτσι.....
Ξέρεις το θέατρο στα κωλόμπαρα είναι το φόρτε μου. Πουτάνα Τέχνη......
Ξέρεις το θέατρο στα κωλόμπαρα είναι το φόρτε μου. Πουτάνα Τέχνη......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις