καλημέρα.Θα είναι στριπκωλάδικο ή σκυλάδικο?
Οι πρώην λολίτες δεν βλέπουν την ώρα να ξαναμαζευτούν.
Και μεις μάλλον το ίδιο.
καλημέρα.Θα είναι στριπκωλάδικο ή σκυλάδικο?
Οι πρώην λολίτες δεν βλέπουν την ώρα να ξαναμαζευτούν.
Και μεις μάλλον το ίδιο.
εκτός απο τη κρύσταλ που ειναι ρασπουτιν και την ζουελέ(ντάιαμοντ ντολς) οι υπόλοιπες λολίτες είναι μούσσες?
Το αστέρι η Βίκυ μετονομάσθηκε σε Λάουρα αν δεν κάνω λάθος και είναι στο Lido με 2-3 άλλες.
Επισκεψη χτες στο Babygold κ μετα στο Αλκατραζ.
Στο Βabygold Κοστος 32,5ε (2 απλους χορους κ η εισοδος)
Θετικα : Καλη μουσικη, καποιες πολυ καλες παρουσιες κοριτσιων, το ποτο βελτιωθηκε σημαντικα σε σχεση με την προηγουμενη φορα που ειχα παει.
Αρνητικα: Ειρωνικη συμπεριφορα κ ψυχροτητα απο καποιες κοπελες.
Στο Αλκατραζ Κοστος 85ε (2 ποτα κοπελας + 2 χορους απλους+εισοδος+1 ενα ακομα ποτο δικο μου).
Αρνητικα: Μερικα ατομα του προσωπικου ψυχρα κ αποτομα λες κ κανανε αγγαρεια. Καποιοι σχεδον δεν γνωριζαν ελληνικα για να συννενοηθουμε (απιστευτο) ! (μου φανηκαν ρωσοποντιοι καποιοι)
Θετικα: τα ομορφα κ πρωτοτυπα shows, καποιες κοπελες αρκετα "ζεστες" σε συμπεριφορα.
Γενικα κ στα 2 μαγαζια πολλες ρουμανες απο οτι καταλαβα. Ελεος, φτανει πια με τις ρουμανες.
Ρε παιδιά είχα κανά χρόνο να πάω σε στριπτιζάδικο, αλλά από τα 10-20 ευρώ που έκανε το ποτό πήγε στα 70; Έλεος. Και δηλ. κάποιοι πληρώνουν 70 ευρώ για να κεράσουν 1 μπίρα; Τι συμβαίνει εδώ; Για διαφωτίστε με γιατί μάλλον έχω χάσει επεισόδια.
αρχίσαμε και τα πρακτικά μαθήματα αμερικανικής ιστορίας ?
your avatar (american history X)
your avatar (american history X)
Στο αλκατράζ στο show με τα κλουβιά, γιατί βάζουν την κοντή και τη χοντρή; Κωμωδία βλέπουμε;
Δε γίνεται να τις κλειδώσουν μέσα για πάντα σαν το fort boyard;
Και ναι...υπάρχουν κάποιοι που κερνάνε...και 70€...και 250€...και 600€....ανάλογα πως ξυπνάνε...για να πάνε στο στριπτηζάδικο...
και δεν ντρέπονται οι ξεφτίλες να το γράφουνε κιόλας;
δεν είδα εδω μέσα να γράφει κανείς για τέτοια ποσά...
όλοι για 10-20-30-50-100€ στην καλύτερη μιλάμε...
εχει γραφτεί τα παλαιά χρόνια...
εσύ είσαι νέοπας δεν έχεις προλάβει αυτές τις εποχές.....