Επισκέπτης
απ οτι καταλαβαινω ψιλοψοφαει η φαση με τα στριπ ετσι?
ειχε ψιλοψοφησει...αλλα τωρα θα παιζουν μονο οσοι πρεπει να παιζουν...;)
απ οτι καταλαβαινω ψιλοψοφαει η φαση με τα στριπ ετσι?
Πλάκα πλάκα γνωστή στριπτιζού (Μαρκέτα-πρωην Άφρο νυν Baby O) μου έλεγε ότι σχεδόν 200 γυναίκες θα μείνουν χωρίς δουλειά! Δηλαδή που θα τις βάλουν να εργαστούν? Ακόμα τα λίγα μαγαζιά είναι πλήρως κορεσμένα εκτός αν κάνουν μεγαλύτερους χόρους (κρίμα που τα κλασσικά έχουν κλείσει Amazon, Baby O, και κάποια άλλα). Αν βρισκόταν κάποιος μερακλής να ρίξει φράγκα να τα ξαναανοίξει..
Φιλε η Μαρκετα ειναι στο Baby O ?????
Ναι, την είδα χθες (με το κλασικό μαύρο κορμάκι που φοράει, καλή ψιλή, γεμάτη Τσέχα προ milf αλλά ακριβη θέλει 3-4 κάρτες σίγουρα.
Γιατί λες στο 12 ότι λέω στο -15';;
Ξαν-Ανοίγουν τα κλειστά στριπ...
Πρώτο κ καλύτερο το Μούσσες σήμερα...
Όσα δεν ανοίξουν σήμερα..αύριο κ την Πέμπτη επαναλειτουργούν ΚΑΝΟΝΙΚΑ !
Όσοι χαρήκατε στα @@ μας...όσοι γαμήσατε στα άτυπα "ρεπό"...καλά κάνατε...
Τα κεφάλια μέσα...ΠΑΛΙ !!!
Grand Ritorno Χριστινα - Ruslana ολα τα λεφτα (που δεν μηνανε βεβαια) !!!!
Grand Ritorno Χριστινα - Ruslana ολα τα λεφτα (που δεν μηνανε βεβαια) !!!!
Με το συμπάθειο βρε αδερφέ...κ χωρίς καμία κακία κ κριτική προς το γούστο σου....(διοτι μπορει να καύλωσες τυχαία)...
Τόσα μουνιά....τόσα τοπ μουνιά...μπορούσαν να σου φάνε τα λεφτά....εσύ πως το κατάφερες αυτο ?
Εφόσον είναι για μία νύχτα...ορθόν !Κατηφόρησε Συγγρού φίλε, όλα τα μαγαζιά στο πιάτο σου...
Γύρω στις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα περνούσα απ' τη Μιχαλακοπούλου και το σκηνικό είχε ως εξής:
Μια κλούβα και μερικά περιπολικά της αστυνομίας ήταν παρκαρισμένα έξω από το Grand Ritorno.
Οι πελάτες εγκατέλειπαν μαζικά το μαγαζί. Μέσα στο μαγαζί δεν ξέρω τι γινόταν.
Να υποθέσω ότι η κλούβα προοριζόταν για να μεταφέρει τις εργάτριες;
Δεν γνωρίζω περισσότερα...
από τότενες που προκηρύχθηκαν εκλογές οι στρουμφίτες έχουν βαλθεί να παίξουν κλέφτες κι αστυνόμους για όσο θα φοράνε ακόμα στολές..........Γύρω στις 5...η κλούβα με τα κουρίτσια κ αρκετούς ακόμη (όχι πελάτες)...
Ήταν ήδη στοοοοο....μέρος...κ είχε ξεφορτώσει...
Τα κουρίτσια είναι ακόμη εκεί...
Όταν εγώ μιλάω για ΓΚΙΝΙΑ....δεν παίζομαι...
Είναι ανάδρομος λέμε...Γύρω στις 5...η κλούβα με τα κουρίτσια κ αρκετούς ακόμη (όχι πελάτες)...
Ήταν ήδη στοοοοο....μέρος...κ είχε ξεφορτώσει...
Τα κουρίτσια είναι ακόμη εκεί...
Όταν εγώ μιλάω για ΓΚΙΝΙΑ....δεν παίζομαι...
Είναι ανάδρομος λέμε...