Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ναι αλλά έχει επίπεδο και είναι κατηρτισμένη γύρω από θέματα σύγχρονης κοινωνιολογίας και φιλοσοφικών αναζητήσεων... ανοίχτε μαζί της μια σαμπάνια... ε! συγνώμη εννοώ συζήτηση...

Μπα  όχι  σε  αυτό το μαγαζί  εγώ  για  το  τέλος  του  μπάουχάους , τον γερμανικό εξπρεσιονισμό , και  τον  ντανταισμό ως  αισθητικό κίνημα  δεν  μιλάω  με  την άσχημη  του Αλκατράζ , υπάρχει όμως  κάποια  που  τα  ξέρει !

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μπα  όχι  σε  αυτό το μαγαζί  εγώ  για  το  τέλος  του  μπάουχάους , τον γερμανικό εξπρεσιονισμό , και  τον  ντανταισμό ως  αισθητικό κίνημα  δεν  μιλάω  με  την άσχημη  του Αλκατράζ , υπάρχει όμως  κάποια  που  τα  ξέρει !
βελπο δε σου φοτοτιποττα κε το ριξεσ στισ πιστιμονικεσ παρεβασισ

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μου  αρέσουν  οι ποιοτικές  συζητήσεις , το βιβλίο για  τον Νταλί το διάβασες ?

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Κε πουρούλη Επιθυμώ διακαώς να γνωρίσω την εν λόγω δεσποινίς με τα τόσα εσωτερικά όσο και εξωτερικά χαρίσματα... ίσως μαζί της οδηγηθώ σε απάτητα λειβάδια εσωτερικών αναζητήσεων και μου παρασχεθούν απαντήσεις στα φλέγοντα φιλοσοφικά μου ερωτήματα που ταλανίζουν το Υπερεγώ μου. Μέχρι τότε όμως αγαπητέ μου θα μου επιτρέψετε να μείνω στον αισθητικό μινιμαλισμό και στις άνευ ουσίας υλιστικές απολαύσεις...
Φιλικά ένας (ακόμα) Αποιοτικός σε απόγνωση...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Κε πουρούλη Επιθυμώ διακαώς να γνωρίσω την εν λόγω δεσποινίς με τα τόσα εσωτερικά όσο και εξωτερικά χαρίσματα... ίσως μαζί της οδηγηθώ σε απάτητα λειβάδια εσωτερικών αναζητήσεων και μου παρασχεθούν απαντήσεις στα φλέγοντα φιλοσοφικά μου ερωτήματα που ταλανίζουν το Υπερεγώ μου. Μέχρι τότε όμως αγαπητέ μου θα μου επιτρέψετε να μείνω στον αισθητικό μινιμαλισμό και στις άνευ ουσίας υλιστικές απολαύσεις...
Φιλικά ένας (ακόμα) Αποιοτικός σε απόγνωση...
ρε μι του λε σκαλα πραματα,θα σε ζαλισι απο τι μια θα σ εβριζι κε απο τιν αλι θα σε παρακαλα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δεν παραθέτω  τον  ανωτέρω  διάλογο .
Και  οι 2  δίκηο  έχετε .
Πάντως  Ινδιάνε είναι από τις  λίγες  φορές  που  εν μέρει σοβαρολογώ !

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Κων/νου και Ελενης και πρασινα αλογα..

Ολοι σπιτι την εβγαλαν με πιτσες και μπυρες. Αδεια μαγαζια..αδειοι δρομοι και οι κοπελλες σε 2αδες-3αδες ειχαν πιασει το μπλα μπλα.

Σημερα, αμα κερνας ποτο και πριβε χορο (εκτος Σ/Κ), εισαι ενας πολυ καλος πελατης..!!

Αυτα..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

Ολοι σπιτι την εβγαλαν με πιτσες και μπυρες. Αδεια μαγαζια..αδειοι δρομοι και οι κοπελλες σε 2αδες-3αδες ειχαν πιασει το μπλα μπλα.

Σημερα, αμα κερνας ποτο και πριβε χορο (εκτος Σ/Κ), εισαι ενας πολυ καλος πελατης..!!

Αυτα..
γιγαντα!!!!!!!!!!!!!!
μονο εσι κε ο Πουρ

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Alcatraz χθές βράδυ τρομέρο show με 666 σατανικό θέμα... Σκετή καύλα όμως και άφθονο γέλιο! Όποιος ήταν χθές βράδυ εκεί ξέρει! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ τα show του φιλοί μου! 

659 μια άσχημη και 6 παπαγάλοι

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

Αυτα..
Ακριβώς!!!!

Υ.Γ. @ pouranger
Νόμισα πως αστειεύεστε... εφόσον σοβαρολογείτε όμως μάλλον αξίζει τον κόπο ;)

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Όλα τα θέματα που αφορούν στριπτηζάδικα έχουν γεμίσει από ασυναρτησίες.
Ακόμα και να θέλει κανείς να κάνει ενημέρωση, βλέποντας τις παπαρολογίες απογοητεύεται και φεύγει.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πραγματικά έχει καταντήσει παιδική χαρά. Ενημέρωση για jumbo

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Όλα τα θέματα που αφορούν στριπτηζάδικα έχουν γεμίσει από ασυναρτησίες.
Ακόμα και να θέλει κανείς να κάνει ενημέρωση, βλέποντας τις παπαρολογίες απογοητεύεται και φεύγει.

Mετα την αποχωρηση του Vasos, ολοι οι αλλοι ειμαστε για τα μπαζα..
Μονο ο Πεταλουδας εμεινε να μας θυμιζει κατι απο ενημερωσεις.

Αντε, παρτε σκυταλη εσεις οι νεοι και ενημερωστε.

Αυτα..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε nokia γιατί σου μπαίνει η εντύπωση, ότι έχω όρεξη να κάνω ενημερωση πάμε jumbo;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom