Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Για  να  γράψει  και  μία ενημερωσούλα  μετά  από  τόοοοοοοοοοσο  καιρό  και  ο θείος Πουρούλης .

Παρασκευή-Σάββατο  ξημέρωμα
Μετά  από  σχετική  ουισκοκατάνυξη  σε  μπαρ  του  Κολωνακίου , ομοτράπεζοι  και  συμπότες  με  πίεσαν  φορτικότατα και  μετέβημεν  στο  καθίδρυμα  της  οδού  Πειραιώς . Καίτοι  Παρασκευή  ο κόσμος  ευάριθμος .   
Το  ροστεράκι  όπως  το περιγράφει  ο φιλέρευνος  σύντροφος  πλην  όμως την Παρασκευή  υπήρχε  και  η  εκλεκτή  σοκολατίτσα  Ρίτσι η  οποία  και  αυτή  προβαίνει  και  σε  δελεαστικές  προτάσεις  τις  οποίες  και  πραγματοποιεί .

Σάββατο - Κυριακή  πρωι
Εδέχθην  παράπονα  από  τις  φίλες  μου  στο  BABY GOLD  κόσμος  φουλ από πολύ  νωρίς . Το  μαγαζί  γίνεται  μάλλον night club αφού  υπήρχαν  2-3 γυναικοπαρέες ( οι οποίες  τίμησαν με  χωρούς  πέρα  από τους  χορευτές και αρκετές  χορεύτριες ) καθώς  και ζευγαράκια . Το ρόστερ  όπως  ανέγραψε  ο φίλος . Η  Αλεξάνδρα  απουσιάζει οικοι . Την  παράσταση  έκλεψε  πάλι η Γιάννα  με  το υπέροχο  ολόσωμο  μαύρο κορμάκι με  τα  καρφιά . Εύγε  κυρία  μου !

Κυριακή - Δευτέρα .
Βιαστική  στριπότσαρκα  εις  LIDO όπου  συνεχίζουν  να  γίνονται πράματα  και θάματα . Δυστυχώς  δεν  συμπέσαμε  με  τον  εξαίρετο ΝΟΚΙΑ . Τρέησυ  και Ιζαμπέλα  αξίζουν πολλά .

Καθ. Δευτέρα
Πέταξα  χαρταετό  στο Φιλοππάπου  με  τα εγγονάκια  φίλου  μου , ενώ  γευματίσα  με  θαλασσινά  συνοδευόμενος από  μία  από τις  αγαπημένες  μου  στρίπερ ( χωρίς  το φίλο μου , που  τον άφησα στον οίκο έυγηρίας  όπου φιλοξενίται , και τα εγγονάκια του , που  τα  παρέδωσα προηγουμένως  στους  γονείς τους  ) στη Φρεαττίδα .
Δηλώ  ότι δεν προτίθεμαι  να  μετρήσω  τη  χοληστερόλη  μου  για  2  μήνες !

Τέλος  κατά  ηλεγμένες  πληροφορίες  τα  όργανα  της  τάξεως  επέδραμαν 
α) Παρασκευή  βράδυ  στο PLATINUM ( ο Νικολάκης  διέφυγε  προφανώς  από το φεγγίτη  του  ουρητηρίου , διότι δεν προσήχθη  στον κ. Εισαγγελέα)
β) Σάββατο  βράδυ  στο Ρασπούτιν όπου  συνελήφθησαν  4-5 εκλεκτά  τεμάχια , μεταξύ  των οποίων  και  η  υπέροχη  μαυρούκα  με  το κόκκινο ράστα μαλλάκι  που  μου  διαφεύγει το όνομά  της

Ρε  παιδιά  μην  εκσπερματώνετε  Αποκρηάτικα έλεος
Διατελώ
Ρ.

Υ.Γ.
Δυστυχώς  δεν συνελήφθη  εισέτι ο ΒΟΘΡΟΣ ο οποίος  παραμένει εκζητούμενος

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Σημειώστε "ΚαθαροΔευτεριάτικο ροστερακι" από τα ευαγή ιδρύματα BG και baby o Πειραιως...

BG

1ενυ
2)μαρια
3)μαρτα
4)ηρα
5)μπιανκα
6)βικυ
7)λυδια
8)μιρελλα
9)κατριν
10)χαρα (ουστ απο δω  :2funny:)
11)τριξυ
12)γιαννα
13)βερονικα
14)γκρεις
15)ειντζελ
16)αλινα
17)μανουελλα
18)αννιτα(σπαστικια κινεζα με μάυρα γάντια catwoman)
19)βιβιαν
20)σονια

δεν έδωσαν την παρούσια τους:

1)τζοανα
2)μοντεστα
3)σειλα (i love you  :smitten:)
4)κλεοπατρα
5)μονα λιζα (βοήθειά μας  :2funny:)
6)ελενη η θεία
7)νικη
8)τζουλια
9)μονικα

Φήμες ανέφεραν οτι στο ρόστερ περιλαμβανόταν και ο εξοχώτατος πρέσβης της Τουρκίας

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
Επίσκεψη Παρασκευή βράδυ στο Tessera. Το μαγαζί εκτός από το εξυπηρετικό προσωπικό και τα καθαρά ποτά είναι ΓΤΠ. Στο χώρο δεν έχει αλλάξει τίποτα, καμιά δεκαριά άτομα μόνο και απ' αυτούς μια παρέα αλλοδαπών του τύπου "είδα φως και μπήκα", κορίτσια κάπου 7-8 και απ' αυτά κατά τη γνώμη μου μόνο η Αναστασία αξίζει και αυτή νομίζω ότι θα την κάνει από το μαγαζί και την 1 ώρα που άντεξα να καθίσω, μόλις μία κοπέλα χόρεψε στην πίστα. Μεγαλεία δηλαδή!!!
Στη συνέχεια Baby Gold όπου σε αντίθεση με τις παλιές "χρυσές" εποχές δεν υπήρχε ούτε ένας όρθιος και το κλίμα πολύ υποτονικό. Παρουσίες δεν πρόσεξα, γιατί όσο κάθισα, ήμουν παρέα με ένα από τα καλά μωρά του μαγαζιού. Αυτά...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Πουρε..Δεν παραθετω το μηνυμα σου γιατι ηταν μεγαλο.. :2funny:

Αλλα να ξερεις κατι..Ηταν γαματο...!!! :2funny:

Ευγε νεε μου.. ;) :cheesy: ;) :cheesy:

Αυτα..και καληνυκτα.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πουρε..Δεν παραθετω το μηνυμα σου γιατι ηταν μεγαλο.. :2funny:

Αλλα να ξερεις κατι..Ηταν γαματο...!!! :2funny:

Ευγε νεε μου.. ;) :cheesy: ;) :cheesy:

Αυτα..και καληνυκτα.

Καλοσύνη  σου !
« Νέε μου » από  εποχής κυβερνήσεως  Πλαστήρα  έχω  να ακούσα αυτή  την προσφώνηση !
Ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ !

ΥΓ 1
ΝΑΙ  μωρή  καριόλα  Θρούλη  νέος  είμαι και δε  με  θένε  μόνο για  τα  λεφτά  μου , με  θένε  επειδή  είμαι και νέος !

ΥΓ2
Όποιος  ξέρει  να  μου  πει  που  μένει το παληκάρι ο ΝΟΚΙΑΣ  να  στείλω  ένα  φορτηγό  λουλούδια !

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Αφιερομένο με παράπονο ....

Σήκωσε το Sony Errickson ρε παληκάρι ... μία δε το σήκωνες, μία δεν συνδεόταν ... και έχουμε μέρες να τα πούμε ... η Παρασκευή ήταν λουκούμι αλλά τέλικα ψόφησε άδοξα ...

end of discussion και αυτός που έπρεπε να καταλάβει κατάλαβε ...  :sunglasses:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αφιερομένο με παράπονο ....

Σήκωσε το Sony Errickson ρε παληκάρι ... μία δε το σήκωνες, μία δεν συνδεόταν ... και έχουμε μέρες να τα πούμε ... η Παρασκευή ήταν λουκούμι αλλά τέλικα ψόφησε άδοξα ...

end of discussion και αυτός που έπρεπε να καταλάβει κατάλαβε ...  :sunglasses:

της πεις να παρει Νοκια..  :2funny:

Τωρα εαν αυτη καταλαβε, να'σαι σιγουρος οτι θα σου στειλει πμ.. ;)

Αυτα..

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Nα της πεις να παρει Νοκια..  :2funny:

Τωρα εαν αυτη καταλαβε, να'σαι σιγουρος οτι θα σου στειλει πμ.. ;)

Αυτα..

Α ρε Νοκια, και δεν κατάλαβες ... και διάβασες γρήγορα και έχασες μία λέξη με αποτέλεσμα να πέσεις πολύ έξω ...

Σήκωσε το Sony Errickson ρε παληκάρι ...

και αυτός που έπρεπε να καταλάβει κατάλαβε ...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ναι..Διαβαζω γρηγορα μεν, αλλα δεν χανω λεξεις δε..

Το "παληκαρι" δεν ειναι εκεινη η ξανθια που σου κανει παρεα στο κοτετσι ?  :2funny:

Αυτα..

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Προφανώς όχι, αυτή είναι μία από τις ανιψιές μου (που λέει και γνωστός συναγωνιστής ...)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Προφανώς όχι, αυτή είναι μία από τις ανιψιές μου (που λέει και γνωστός συναγωνιστής ...)

μικροί μεγάλοι βρεθήκαμε  όλοι με  ανηψιές  και θείους !
Προοδεύετε  βλέπω !

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μικροί μεγάλοι βρεθήκαμε  όλοι με  ανηψιές  και θείους !
Προοδεύετε  βλέπω !

Οταν βλέπεις το Φως το Αληθινόν, μαλακία δεν είναι να κάνεις μεταβολή και να πηγαίνεις από την άλλη ?

Εγώ ανοίγω τα στραβά μου και προσπαθώ να ξεστραβωθώ ...!!!

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εχω μεινει μαμακας γιατι το σχολιο μου για την εφοδο των κολοστρουμφ νωρις το πρωι στο Ανατολη εφυγε μαγικα απο εδω?

Πατερ μου απορω και απαιτω απαντηση.

Για να μην αρχισω να βαζω κατινιστικες σκεψεις στο κεφαλι μου πως κατι αλλο παιζει στο αγαπημενο μας φορουμ και πως φυσαει αλλος αερας μετα τα γνωστα προβληματα του παρελθοντος.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Παραδοσιακά  μάνο  μου  χτυπάνε  απόκρηες
Έτσι χτυπήθκε  Ανατολή , Πλάτινουμ και Ρασπούτιν 

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
εχω μεινει μαμακας γιατι το σχολιο μου για την εφοδο των κολοστρουμφ νωρις το πρωι στο Ανατολη εφυγε μαγικα απο εδω?

Πατερ μου απορω και απαιτω απαντηση.

Για να μην αρχισω να βαζω κατινιστικες σκεψεις στο κεφαλι μου πως κατι αλλο παιζει στο αγαπημενο μας φορουμ και πως φυσαει αλλος αερας μετα τα γνωστα προβληματα του παρελθοντος.

Εγώ έσβησα το post σου διότι περιείχε υβριστικές εκφράσεις προς κάποιους ...

Πάντα μπορούμε να λέμε κάτι πολύ πιο "κομψά"

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ναι  κοίτα  pitsiriko για  μπουρδέλα  μιλάμε  αλλά  μη  το κάνουμε  και μπορδέλο  . Αυτό είναι  το  κομψα  που  λέει ο soli 

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Ναι  κοίτα  pitsiriko για  μπουρδέλα  μιλάμε  αλλά  μη  το κάνουμε  και μπορδέλο  . Αυτό είναι  το  κομψα  που  λέει ο soli 
δεν χρειάζεται να το κάνω εγώ... τεσπα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom