Επισκέπτης
Γιατί στο real_game....το σαμπανο-αγόρι....κάνει γαργάρες με dom....ενώ ο masturbation-lover...είναι στο "δώσε κι εμένα ενα καφέ"....Fictional
Γιατί στο real_game....το σαμπανο-αγόρι....κάνει γαργάρες με dom....ενώ ο masturbation-lover...είναι στο "δώσε κι εμένα ενα καφέ"....Fictional
Γιατί στο real_game....το σαμπανο-αγόρι....
Το κουκλες ειναι μαγαζι για πνευστα επι συμφωνια....αλλα εκτος αραμπικα οι αριες ειναι κυριως μπαζομιλφΜόλις επέστρεψα από Mousses και " Κούκλες/ Πειραιά", οπότε πρίν κοιμηθώ είπα να πώ δυό κουβέντες.
Για το Μούσες αναφέρομαι στο ειδικό θρέντ..!!!
Εδώ θα πώ για το ΚΟΥΚΛΕΣ/ Πειραιά, το οποίο επισκέφτηκα 3η φορά από την άνοιξη.
Ο μαγαζί είναι σχετικά δύσκολο να βρεθεί, άν δεν σ΄ έχουνε ξαναπάει, ή εάν το ψάχνεις μόνος σου, ή άν δεν είσαι Πειραιώτης. Κατά τα λοιπά σαν χώρος είναι τεράστιος ( θυμίζει τα παλαιά Ελληνάδικα ), πέτρινος πρώην βιομηχανικός χώρος, άρα ψυχρός και με φούλ αίρ κοντίσιον ( θέλεις πουλόβερ), το γεγονός δε ότι ουδέποτε γεμίζει κόσμο το κάνει ακόμα πιό ψυχρό. Η μουσική είναι εναλλακτική ( δηλαδη Ελληνικά, ξένα, παλιά , νεώτερα, χιτάκια ), διαλέγεις και παίρνεις... Οι θαμώνες όταν μερακλωθούν στα ζεϊμπέκικα, ρίχνουν και καμιά γυροβολιά μόνοι τους
Τα κορίτσια below five ( 5- ) άν και ο D.J έλεγε ότι οι καλές ήταν διακοπές και έρχονται την άλλη εβδομάδα, οπότε δεν θα ξέρουμε ποιά να πρωτοδιαλέξουμε !!!!!!!!!! Ρε λές ??????
Εν τούτοις εγώ και τις 3 φορές που πήγα πέρασα " ολοκληρωτικά" τέλεια
Δηλαδή, το μαγαζί έχει πατάρι, ήσυχο και " σκοτεινό" όπου μ' ένα ( 1 ) πριβέ ..... jerking:
Δεν γνωρίζω τα ταλέντα όλων των κοριτσιών, τρείς όμως που πήρα εγώ ( 1 ξανθιά Ρωσσίδα με καρέ μαλλί, περίπου τον Μάϊο - που αυτές τις μέρες λείπει - ), συν ( 1 ξανθιά Νορβηγίδα, περίπου στα μέσα Ιουνίου, που σήμερα ήταν εκεί ) και την σημερινή " έγχρωμη" δυτικοαφρικάνα ( η καλύτερη και πεντακάθαρη που έχω βρεί και δεί την τελευταία 5ετία ), μου φέρθηκαν με το γάντι και με το παραπάνω
Ησυχα κι' ωραία, χωρίς άγχος και ξεπέτα...!!
Μάλιστα μπορώ να πώ ότι ο χώρος προσφέρεται ως " εναλλακτικός" του μασάζ, για τους μασαζιάρηδες !!!
Τέλος, μην σας πάρω στο λαιμό μου, άν πάτε και διαλέξετε αυτή που θέλετε, προηγουμένως να τα μιλήσετε και να τα συμφωνήστε, όπως έλεγε και το παλιό Σμυρναίϊκο τραγούδι.
Οντως, έτσι είναι. Οπως προανέφερα είναι κάτω του ( 5 - ), όμως άν προσέξεις, " παλεύεται" και κάνεις την " δουλειά σου", καλά και " φτηνά". Οπότε εξαρτάται από την ημέρα που βρίσκεται ο καθένας και τι θέλει να πάρει την συγκεκριμένη στιγμή. Απλό φραπέ, βαπορίσιο, ντεκάφ, φρεντοτσίνο κ.λ.π ?Το κουκλες ειναι μαγαζι για πνευστα επι συμφωνια....αλλα εκτος αραμπικα οι αριες ειναι κυριως μπαζομιλφ
εκλεισεΓεια σας παίδες. Εδώ και καιρό έχει γίνει καταχωρήσει ένα στριπτιτζάδικο στο site το οποιο βρίσκεται άνω γλυφάδα. Diamonds & Girls λέγεται. Ξέρει κανεις τίποτα γιατί review δεν υπάρχει
ηταν στην ανω γλυφαδα,λιγο πιο κατω απο τα γηπεδα της ευρυαλης!εχει κλεισει εδω και αρκετο καιρο!εκλεισε
ετσι οπως πανε λογω ελλειψης αξιολογων επαγγελματιων γυναικων και ρευστου θα κλεισουν και αλλα,οπως εκλεισε το Αμαζων και το Σιερα!!!!!!!!!!!!!ηταν στην ανω γλυφαδα,λιγο πιο κατω απο τα γηπεδα της ευρυαλης!εχει κλεισει εδω και αρκετο καιρο!
ετσι οπως πανε λογω ελλειψης αξιολογων επαγγελματιων γυναικων και ρευστου θα κλεισουν και αλλα,οπως εκλεισε το Αμαζων και το Σιερα!!!!!!!!!!!!!
Άντε με το καλό έχω και προτάσεις
Καλημέρα σε όλους
Νέος στο σαιτ και ζητώ επειγόντως την βοήθεια σας.
Λόγω διαμονής στο εξωτερικό και πολύ πρόσφατης επιστροφής στα πάτρια εδάφη έχω χάσει τελείως επαφή με τον ευγενή χώρο των στριπς στην μαμά πατρίδα.
Την Παρασκευή όμως παίζει μπάτσελορ και έχω καταμπερδευτεί απο όλα τα σχόλια (εντάξει, υποκειμενικά είναι τα σχόλια, το καταλαβαίνω αυτό), αφήστε που οι παλιοί σύντροφοι έχουν αποσυρθεί εδώ και καιρό...
Κατ' αρχάς, αξίζει να κλείσεις τραπέζι; Θα σε περιποιηθούν ή θα σε γδάρουν επειδή ξέρουν ότι είσαι για μπάτσελορ;
Δεύτερον, η παρέα ξέρω ότι σίγουρα θα γουστάρει...φραπεδούμπες....Ποιό είναι το καλύτερο μαγαζί αυτή την εποχή για απόλυτο χαβαλέ και κορίτσια έτοιμα για όλα;
Ας πούμε, το GR λέει σπέσιαλ μπάτσελορ κτλ. είναι όντως σπέσιαλ ή μούφες μάρκετινγκ;
Σύντροφοι παρακαλώ διαφωτίστε με!!
Ξεχασα να σου πω ,δωσε τα χαιρετισματα μου στην αντονελα (απχαζια οχι πορτογαλια).Συγκινηθηκα που την ανεφερες στο ροστερ...