Επισκέπτης
Σας ευχαριστω φίλοι αφου ξερετε οτι λεω παντα εγκυρα πραγματα
Πες μας μονο τι φοραγε το Μαρινακι!!!!μολις γυρισα απο τον κυρ Βασιλη τον αρχοντα της χωριστρας και αναφερω,οτι αποψε δεν φορουσε το μπλε δοντι στο αυτι...
ειχαμε λοιπον...στις 12:05 που μπηκα δουλευαν Μαρινα και η κοντη μελαχρινη ασχημη γνωστη και ως "απαρατηρητη"...
πηρα Μαρινακι(θα ανεβασω κριτικη συντομα) και οταν κατεβηκα απο το δωματιο κατα 12:40 μολις μπηκε και μια τριτη κοπελα ξανθια, την οποια βεβαια εμεινα στο σαλονι για να ελενξω! το πορισμα τελικως ηταν οτι δεν ελεγε τιποτα ιδιαιτερο εμφανισιακα,κοντουλα,σωμα νορμαλ,δερμα πολυ ασπρο...θα ελεγα "αδιαφορη"
Πολύ ωραία παρουσία η Ξένια-Βικτώρια! με ωραίο, προκλητικό σώμα... ;) ;) ;)Μινι βραδινο scouting υστερα απο συνευρεση με τα επιτιμα μελη Piatsas και Pitsirikos οπου εθεαθησαν και εντοπιστηκαν οι εξης κοπελες:
Αριστοτελους 6:
Ακομα μια γνωστη, η Ξενια-Βικτορια,απο Φυλης και αυτη,αν θυμαμαι καλα καποιοι την αναζητουν και αυτην!Εχω να την δω κατι χρονακια αλλα εχω να πω οτι απο εμφανιση ειναι σαφως καλυτερη απο παλια!
Έξω από την θύρα του "ιδρύματος" είμασταν 5 άτομα, προσπαθώντας να επικοινωνήσουμε με την αποκλεισμένη "υπηρεσία"!!!! τεςπα...αυτοί χάσανε!!!Συγγρου 144:
Νομιζω οτι ειναι η Λέιλα αλλα την ωρα που φτασαμε μαλλον καποιος ειχε ορεξη και ειχε κλεισει αγνωστου χρονου προγραμμα οποτε η υπηρεσια μας ειπε να περασουμε αργοτερα!Εκτος αν ηταν φισκα το μαγαζι και δεν χωραγαμε!Παντως δεν την ειδαμε την κοπελα!
Σύλβια εκ Βουλγαρίας...όπως αναφέρει και ο φίλτατος spoon "σκυλί πολέμου"! Σκυλόφατσα με προκλητικό σώμα, άβυζο... προσωπικά δεν μου έκανε και πολύ αίσθηση...γούστα είναι αυτά!Παρασσιου 36:
Συλβια!Μελαχρινο σκυλι του πολεμου ή της πιστας,οπως το παρει κανεις ,με καλο σωμα διχως ομως στηθος!
να σημειώσω πως ήταν στο 55 χθες η Έμιλυ με 15 άτομα σαλόνι!!!!Βριλησσου 57:
Εμιλη!Δεν μου επιτρεπεται να κανω σχολιασμο :-,θα μας κανει αναλυτικη περιγραφη ο Piatsas που ειναι ο μεγαλυτερος φαν της κοπελας! Το μαγαζι επρεπε να ειχε ισα με ατομα εκεινη την ωρα!
Η άκρως εντυπωσιακή Νάνσυ με βρισκόταν στο 57!Βριλησσου 55!
Νανσυ!Απλα ΜΟΥΝΑΡΟΣ!Μεσα ομως τι γινεται?
Αν εχει να πει κανεις καλα λογια για την κοπελα ας μας τα πει γιατι αν δεν ακουσω τα θετικα ουτε που πλησιαζω στο δωματιο!
Η τσατσά επέστρεψε!!! Πιο ήρεμη μεν αλλά σκατόψυχη δε!Βρολησσου 36:
Μια μετρια κοπελιτσα χαμογελαστη αλλα αυτο που μας εκανε εντυπωση ειναι το come back της αντιπαθεστατης σκυλομουρας τσατσας που βεβαια τωρα προσπαθει να ειναι πιο κοσμια!Γιατι ετσι αραγε?
Το studio 60 μάλλον μετονομάστηκε σε studio Λόλα... η Ρουσλάνα είναι φοβερή εμφανισιακά και σύμφωνα με κριτικές οι υπηρεσίες της πρέπει να είναι ανάλογες της εμφάνισής της...Βριλησσου 60!Η αλλιως studio ΛΟΛΑ οπως αναγραφεται στη "νεα" τους ταμπελα!Μετριασανε τα εξοδα βαφοντας την με σπρέυ!
Το θεμα ομως ειναι αλλου!!! :o
Σημερα δουλευε ο ΚΟΜΜΑΤΟΣ-ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ-ΜΟΥΝΑΡΑ-ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΑ Ρουσλανα!!!
Ειναι η ιδια κοπελα απο το Αχαρνων 85 και Χαλκιδικης 83!
Ψηλη μελαχρινη με κορμαρα αγαλμα!Απλα τελεια!Για το δωματιο τα εχουμε ξαναπει,μπορει να μην ξετρελαθειτε αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα το μετανοιωσετε!!!!!
Πες μας μονο τι φοραγε το Μαρινακι!!!!
το Μαρινακι φορουσε το μαυρο σετακι με καποια κροσια, που ειναι μονοκομματο το πανω με το κατω και βγαινει ολο μαζι...βεβαια ολα τα λεφτα και παλι ηταν το κορδονι απο πισω οπου μου ηρθε να το περασω στο λαιμο και να κρεμαστω...
;) ;) ;)Σορυ pitsiriko!!!!
Το 57 με το 55 το μπερδευω συνεχεια!!!
ααα και μια πληροφορια της τελευταιας στιγμης...
συντομα, δηλαδη μεσα στις επομενες 15 μερες περιπου, θα ξαναερθουν Λουση και Τζινα στου Κυρ Βασιλη το κουτουκι...
Καλημερα!Σημερα Βριλησσου 57 Αγαπη-Εμιλυ-Εμιλυ :-* :-* :-*
καλημέρα glikoula! να στολίσουμε λίγο τα κορίτσια?Καλημερα!Σημερα Βριλησσου 57 Αγαπη-Εμιλυ-Εμιλυ :-* :-* :-*
από τις 17:00-23:00: Η Έμιλυ! Όποιος δεν την έχει επισκεφτεί ακόμα χάνει!!!! Για περισσότερες πληροφορίες θα σας πει ο PIATSAS!
Δουλευει κανονικα αλλα οι κοπελες που εχει πλεον ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου....κατι που δεν συναδει με την ιστορια του εν λογω στουντιο!!επισης απο οσο εχω ντι τελευταια δεν υπαρχει κανενας σχολιος(ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ!!)για το σπιτακι με το λυκοσκυλο(λεγε με ιππωνακτος )!Εχει κλεισει αυτος ο οικος γνησια τεκνα των στουντιο?
για τους λατρεις της Ντοριν (Ιπποκρατους,Συγγρου 144,κλπ) ενημερωνω πως καλα θα κανουν να την ξεχασουν...
η κοπελα αυριο το πρωι αναχωρει οριστικα για Γερμανια, γιατι τα ξαναβρηκε με τον γκομενο, οπως μου ειπε, οποτε σταματα γενικοτερα την δουλεια και δεν θα επιστρεψει ξανα... :'(