Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
ότι ξέρεις, ξέρουμε... οκ???? ;) ;) ;)Το μαυρίζουμε για κάποιο λόγο?
ότι ξέρεις, ξέρουμε... οκ???? ;) ;) ;)Το μαυρίζουμε για κάποιο λόγο?
Ειναι κλειστο αυτες τις μερες. Μαλλον γινεται ανακαινιση και σ' αυτο.Παίδες το στούντιο Afroditi ( Αριστομένους 72) δεν υποστηρίζεται πλέον από το site?
Ok Μπογιατζη Λοκατζη !!!Ειναι κλειστο αυτες τις μερες. Μαλλον γινεται ανακαινιση και σ' αυτο.
Ok Μπογιατζη Λοκατζη !!!
Αλισα και στα καπακια Νανσυ!Αλλαγές σε πρόγραμμα www.kamasutrastudio-gr.com/schedule]KamaSutra Studio (Φραντζή 47)[/url].
δεν σου κάθεται το πρόγραμμα????Αλισα και στα καπακια Νανσυ!
Κρατα δυναμεις και χρημα εσυ γιατι θα πρεπει και να ανοιγεις και να κλεινεις το μαγαζι απο εδω και μπρος!!!Αλισα και στα καπακια Νανσυ!
ΚΟΜΑΝΤΟ βοηθειααααααααααα!!!!
Παλι 'μεσα' θα κατσουμε Σαββατοβραδο!!!δεν σου κάθεται το πρόγραμμα????
έτσι το κόβω κι εγώ!!!!!!!Παλι 'μεσα' θα κατσουμε Σαββατοβραδο!!!
Mπα εγω θα βγω !!!Παλι 'μεσα' θα κατσουμε Σαββατοβραδο!!!
Κανω παντα τα κουμαντα μου!!!Κρατα δυναμεις και χρημα εσυ γιατι θα πρεπει και να ανοιγεις και να κλεινεις το μαγαζι απο εδω και μπρος!!!
Ειπαμε ρε συ. Την Δευτερα. Τι τρελαινεσαι απο σημερα? Τοσο βιαζεσαι η εχεις κατι αλλο στο μυαλο σου για Δευτερα?Αλισα και στα καπακια Νανσυ!
Δευτέρα δεν έρχεται η Σόνια????Ειπαμε ρε συ. Την Δευτερα. Τι τρελαινεσαι απο σημερα? Τοσο βιαζεσαι η εχεις κατι αλλο στο μυαλο σου για Δευτερα?
Ειπαμε ρε συ. Την Δευτερα. Τι τρελαινεσαι απο σημερα? Τοσο βιαζεσαι η εχεις κατι αλλο στο μυαλο σου για Δευτερα?
Το προγραμμα στο 55 το εχεις δει για σημερα? Εγω τι να πω τοτε αν κανεις εσυ ετσι?Αλισα και στα καπακια Νανσυ!