λιγα λογια απο τις περιφημες "τσαρκες της κρισης"....
ινα απο τατοιου 71....καμια σχεση με τις φολες που μοιραζε απλοχερα
ως τζουλια στο φ86κ πριν χρονια. ορεξατη και βελτιωμενη αρκετα, ειχαμε μια καλη συνεδρια,οχι κατι σπουδαιο,απλα καλη.
παμελα απο τατοιου 71 κλπ....πιθανον προκειται για την αλεξανδρα απο κων132,αλλα και τατοιου παλιοτερα και ηλια ηλιου με διαφορα αλλα ονοματα που μου διαφευγουν (που ειναι ο καφες μου ρε ???? ). καστανοκοκκινα μακρυα μαλλια,χαζοφατσα,ομορφο στηθος,καλο σωματακι. η ηττα ηταν μεγαλειωδης !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα επρεπε να πω...μεταξι και 10 ευρω θα της ηταν πολλα,αλλα απο το λιγο μπλα μπλα που ειχαμε μαλλον ειναι καλη κοπελα,οποτε...επειδη ειναι εκτος τοπου και χρονου,ουτε εχει παρει μυρωδια περι τινος προκειται αυτη η δουλεια,για να μην ταλαιπωρειται και ταλαιπωρει και εμας,καποιος να την παρει απο το χερακι και να της εξηγησει απο την αρχη τα βασικα. οχι απλα τα βασικα,τα βασικοτατα ;)
σηλια απο τατοιου.....μελαχροινη με ωραια διαθεση,οχι ομορφη αλλα αρκετα σεξυ κοριτσι!
στουντιο ντελουξ....ψαχνοντας να δω την αρτεμις και πιθανον να μπω,χωρις να κοιταξω προγραμματα κλπ περασα και απο κει μια νυχτα. δυστυχως η αρτεμις καπου αλλου επαιζε μπαλιτσα εκεινο το βραδυ.
κοπελες .....η αννα η ρουμανα,μια ξανθια συμπαθητικη, η ξανθια μιχαελα,λεπτη γυμνασμενη με σιξ πακ,συμπαθητικη και αυτη και η κιμ που εχει ομορφο προσωπο,καλο σωμα και πατουρι,πολυ καλη παρουσια,στο τσακ δε μπηκα :-*
κηφισου 30.... το πανω ειναι ανοικτο,το παλιο. στο τηλ μου ειπαν στεφανια και σαρα. τη στεφανια την ειχα δει σε φοτος και δε μου γεμιζε το ματι,οποτε σκεφτομενος βαλκανικα υπεθεσα πως για συμπληρωμα ισως η σαρα ειναι κανα καλο νιμου που το κρυβουν
kατεβηκα να δω μη χασω το κελεπουρι. παρε τη μια και χτυπα την αλλη
για να μη βρισω και αμαρτησω , για πολυ ειδικα γουστα
κηφισου 60 ...η λολα. ομορφη πετιτ κοπελα. λιγο μπιχλα για τους προσεκτικους και στα ενδοτερα δεν εχει service, ειναι self-service
βουρβαχη......μαιρη. εδω τυποι μου εχουμε θεμα μουναρα
και εξαιρετικη στα ενδοτερα
καλες τσαρκες σε ολους