You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Καλησπερα, την Πεμπτη στο στουντιο Ορχιδεα θα βρισκονται οι Λαρα το πρωι, Εβιτα και Λινα Γασμιν το απογευμα, Στεφανια τη νυχτα.
Η Στεφανια:
στεφανια
απ τα καλυτερα μιλφ της πιατσας
Rififis
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 64
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα, η Τζένη που δουλεύε στο Κηφισού 60 παίζει πουθενά ?
Τελευταία είναι στο Βριλησσου 46 πάλι ως Τζένη...μια ξανθιά με κάτι τατουάζ
HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
Καλημέρα, καλή ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους!
Μαρία, νέα κοπέλα από Αθηνών 318!
Πρόγραμμα:
Μαρία, νέα κοπέλα από Αθηνών 318!
Πρόγραμμα:
TAKMAN1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2017
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
Είμαι ο γνωστός ΤΑΚΜΑΝ (ξέχασα τον κωδικό και έφτιαξα καινούργιο προφίλ).
Επειδή μου έλειψε η παρέα σας, μπήκα στο φόρουμ.
Στις 23/04/2017 ώρα 04:00 πμ θα είμαι στο Ελ Βενιζέλος (έχω άδεια από 22/04 έως 01/05).
Στις 24/04/2017 (σελήνη στον κριό) θα πάω μια απολαυστική πρωινή στουντιότσαρκα.
Πιθανή περιοχή, ο Κεραμεικός.
Θα κουβαλήσω μαζί μου 90 ευρώ (ένα 50άρικο, ένα 20άρικο, και 4 πεντάευρα).
Αρχικά, θα περάσω από 10-15 στούντιο, για να συγκρίνω τις τσατσάδες (με κριτήρια την ύπαρξη φούστας ή μη, την ηλικία, τον πληθικό αριθμό τρικ-τρικ, κτλ).
Στις υποψήφιες α-καπέλο τσατσάδες, θα δίνω 5 ευρώ, με αντάλλαγμα ένα δειγματοληπτικό ηγεμονικό sandwich (όπου θα έχω ένα πρώτο feeling των τρικ-τρικ και θα δίνω feedback).
Στην τσατσά με το πιο καυλωτικό feeling, θα δώσω 70 ευρώ, για να μπει στο δωμάτιο και να κάνω πεπονοτρυπητή.
Στο Κασσάνδρας 6, το 2016 δούλευε μια τσατσά, η οποία φόραγε χρυσά βραχιόλια, και έβγαζε την αύρα της σνομπ Ιταλοβρετανίδας, η οποία πάτησε σκατά αλόγου στην Oxford Street και αναφώνησε "Oh sit".
Χαζό ε;
Στις 23/04/2017 ώρα 04:00 πμ θα είμαι στο Ελ Βενιζέλος (έχω άδεια από 22/04 έως 01/05).
Στις 24/04/2017 (σελήνη στον κριό) θα πάω μια απολαυστική πρωινή στουντιότσαρκα.
Αρχικά, θα περάσω από 10-15 στούντιο, για να συγκρίνω τις τσατσάδες (με κριτήρια την ύπαρξη φούστας ή μη, την ηλικία, τον πληθικό αριθμό τρικ-τρικ, κτλ).
Στις υποψήφιες α-καπέλο τσατσάδες, θα δίνω 5 ευρώ, με αντάλλαγμα ένα δειγματοληπτικό ηγεμονικό sandwich (όπου θα έχω ένα πρώτο feeling των τρικ-τρικ και θα δίνω feedback).
Στην τσατσά με το πιο καυλωτικό feeling, θα δώσω 70 ευρώ, για να μπει στο δωμάτιο και να κάνω πεπονοτρυπητή.
Στο Κασσάνδρας 6, το 2016 δούλευε μια τσατσά, η οποία φόραγε χρυσά βραχιόλια, και έβγαζε την αύρα της σνομπ Ιταλοβρετανίδας, η οποία πάτησε σκατά αλόγου στην Oxford Street και αναφώνησε "Oh sit".
Χαζό ε;
pervsexmate
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 285
- Like
- 4.613
- Πόντοι
- 10.751
Είμαι ο γνωστός ΤΑΚΜΑΝ (ξέχασα τον κωδικό και έφτιαξα καινούργιο προφίλ).
Χαζό ε;
Περιμενουμε την επιστοφη σου!
Παντως μου φαινεται πως οι moderators του site μπορουν να σου βρουν τους παλιους κωδικους.
HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!
Νέες φωτογραφίες Βανέσσας από Κηφισού 60!
Πρόγραμμα:
Σύντομα οι υπόλοιπες φωτογραφίες!
Πρόγραμμα:
Ωωωω ρε φίλε, ξέρει κανείς αν είναι τόσο καυλα κ στο δωμάτιο;Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!
Πρόγραμμα:
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Χθες βράδυ, μεταξύ 22:30 - 00:30:
Πειραιώς 193
Πεπίνα, όμορφη κοπέλα με πλούσιο στήθος και ζουμερό κώλο. Γενικά το σύνολο έδενε καλά.
Μπέλα, με πολλά περιττά κιλά προς χοντρή.
Χαρά, κορμί χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο και πολύ μονότονο σαλονάρισμα.
Θησέως 365
Κατερίνα, όμορφη κοπέλα, με λίγο ζουμερό κώλο, όχι τόσο καλοσχηματισμένο όσο στις φωτογραφίες του στούντιο. Εμφανίστηκε με κόκκινα εσώρουχα και μαύρο καλσονάκι. Θύμιζε λίγο pin up girl.
Μαρία, λίγα περιττά κιλά σε κώλο και μέση. Να πω την αλήθεια δε μου έκανε εντύπωση.
Θησέως 35
Η κοπέλα αναμενόταν.
Θησέως 40
Kyra, απέχει αρκετά από την κοπέλα των φωτογραφιών. Πολύ μονότονο σαλονάρισμα. Ξερακιανό σώμα, χωρίς τίποτα το σέξυ επάνω της.
Άννα, εμφανίστηκε ένα στρουμπουλό πλάσμα με ένα χαζοχαρούμενο χαμόγελο.
Και οι δυο κοπέλες απείχαν από τις κοπέλες των φωτογραφιών.
Αριστοτέλους 6
Nancy, πολύ γλυκό πρόσωπο, κοντούλα, με τέλειο στήθος για τα γούστα μου και όμορφο καλοσχηματισμένο κωλαράκι.
Ισμήνης 2
Ines, με τα ωραία κόκκινα εσώρουχα της, ψηλή κοπέλα, πολύ ωραίο σαλονάρισμα που σε προδιαθέτει για καλή συνεδρία. Ψηλή, αδύνατη, ακριβώς όπως στις φωτογραφίες.
Artemis, με τα καυλιάρικα τσιμπουκόχειλα. Εμφανίστηκε με σέξυ δίχτυ, μέσα στην καύλα. Προκλητικό σαλονάρισμα, χαμογελαστή. Ωραίος κώλος, λίγο ζουμερός, με στήθος φωτιά. Τη φαντάζομαι με τη Nancy σε παρτούζα.
Καλά να περνάμε
Πειραιώς 193
Πεπίνα, όμορφη κοπέλα με πλούσιο στήθος και ζουμερό κώλο. Γενικά το σύνολο έδενε καλά.
Χαρά, κορμί χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο και πολύ μονότονο σαλονάρισμα.
Θησέως 365
Κατερίνα, όμορφη κοπέλα, με λίγο ζουμερό κώλο, όχι τόσο καλοσχηματισμένο όσο στις φωτογραφίες του στούντιο. Εμφανίστηκε με κόκκινα εσώρουχα και μαύρο καλσονάκι. Θύμιζε λίγο pin up girl.
Μαρία, λίγα περιττά κιλά σε κώλο και μέση. Να πω την αλήθεια δε μου έκανε εντύπωση.
Θησέως 35
Η κοπέλα αναμενόταν.
Θησέως 40
Kyra, απέχει αρκετά από την κοπέλα των φωτογραφιών. Πολύ μονότονο σαλονάρισμα. Ξερακιανό σώμα, χωρίς τίποτα το σέξυ επάνω της.
Άννα, εμφανίστηκε ένα στρουμπουλό πλάσμα με ένα χαζοχαρούμενο χαμόγελο.
Και οι δυο κοπέλες απείχαν από τις κοπέλες των φωτογραφιών.
Αριστοτέλους 6
Nancy, πολύ γλυκό πρόσωπο, κοντούλα, με τέλειο στήθος για τα γούστα μου και όμορφο καλοσχηματισμένο κωλαράκι.
Ισμήνης 2
Ines, με τα ωραία κόκκινα εσώρουχα της, ψηλή κοπέλα, πολύ ωραίο σαλονάρισμα που σε προδιαθέτει για καλή συνεδρία. Ψηλή, αδύνατη, ακριβώς όπως στις φωτογραφίες.
Artemis, με τα καυλιάρικα τσιμπουκόχειλα. Εμφανίστηκε με σέξυ δίχτυ, μέσα στην καύλα. Προκλητικό σαλονάρισμα, χαμογελαστή. Ωραίος κώλος, λίγο ζουμερός, με στήθος φωτιά. Τη φαντάζομαι με τη Nancy σε παρτούζα.
Καλά να περνάμε
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
μηπως εννοεις τη Βερα? Η Μπελα ακομα δεν εχει ερθει...Χθες βράδυ, μεταξύ 22:30 - 00:30:
Πειραιώς 193
HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
Καλησπέρα!
Νέες φωτογραφίες Ρενάτας από Τατοΐου 71!
Πρόγραμμα:
Σύντομα οι υπόλοιπες!...
Νέες φωτογραφίες Ρενάτας από Τατοΐου 71!
Πρόγραμμα:
Σύντομα οι υπόλοιπες!...
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
μηπως εννοεις τη Βερα? Η Μπελα ακομα δεν εχει ερθει...
Bella μας την παρουσίασε η υπηρεσία και μάλιστα ρώτησα 2 φορές για να το επιβεβαιώσω, επειδή υπάρχουν κι άλλες ;)
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
μ ενδιαφερει αμεσα η συγκεκριμενη! ειναι δυνατον στις φωτος να ειναι φιτ κ αβυζη κ να σου βγηκε κατι το εντελως αντιθετο?εκτος κ αν δε μιλαμε γι αυτη...Bella μας την παρουσίασε η υπηρεσία και μάλιστα ρώτησα 2 φορές για να το επιβεβαιώσω, επειδή υπάρχουν κι άλλες ;)
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
μ ενδιαφερει αμεσα η συγκεκριμενη! ειναι δυνατον στις φωτος να ειναι φιτ κ αβυζη κ να σου βγηκε κατι το εντελως αντιθετο?εκτος κ αν δε μιλαμε γι αυτη...
όχι
καμία σχέση !!!!
αυτή η Bella που λέω είναι το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτό που βλέπεις, εκτός και αν δεν άκουσα καλά δυο φορές στο όνομα...
Αν δεις, δεν υπάρχει το όνομα της στις χθεσινές βάρδιες.
Αυτή η Bella που είδαμε, αν είναι η ίδια απέχει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ από τη Bella του link
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K