You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (5 μέλη και 70 επισκέπτες)
Η Βάλλια δεν έχει καμία σχέση με τις υπηρεσίες που παρείχε όταν δούλευε στο Κασσανδρας 8γ με λίγα λόγια έχει γίνει τυπική, πονταρε αλλού τα λεφτά σου ,η Μαρίνα η σερβα τελευταία φορά που πήγα μου τα χάλασε έχω γράψει κριτική, για τις άλλες δύο δεν ξέρω.Η Βάλλια στο Καρολαιν -βουλιαγμενης-Καβαλας λεει τιποτε;
επισης εαν υπαρχει καποιος να κανει συγκριση στις Σερβες Μονικα-Μαρινα-Αννα
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Είπα κι εγώ "έγραψε κάποιος ενημέρωση για στούντιο" και αυτά τα post ήταν ερωτήσεις Τελικά εδώ μέσα ασχολούνται με όλα τα άλλα εκτός απ' τις πουτάνες...
Ξέρεις να του απαντήσεις ή ασχολείσαι με όλα τ άλλα εκτός απ αυτό;
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Ξέρει κανείς τίποτα ή έχει δοκιμάσει την Κρίστυ απο Μελαντίας 50, Κατεχάκη 5 κτλ κτλ ?????
νομίζω ρε φίλε γι αυτήν είχαν γράψει ότι ήταν σε μπουρδέλο προηγουμένως και υπάρχουν και κριτικές κάπου. για ρώτα και στην ημερήσια για μπουρδέλα, ίσως γνωρίζει κανείς ποια ήταν και να σου πει.
Η Βάλλια δεν έχει καμία σχέση με τις υπηρεσίες που παρείχε όταν δούλευε στο Κασσανδρας 8γ με λίγα λόγια έχει γίνει τυπική, πονταρε αλλού τα λεφτά σου ,η Μαρίνα η σερβα τελευταία φορά που πήγα μου τα χάλασε έχω γράψει κριτική, για τις άλλες δύο δεν ξέρω.
Σε ευχαριστω πολυ
HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
Καλησπέρα καλησπέρα!
Ζάρα, νέα κοπέλα από Στούντιο 12!
Πρόγραμμα:
Εντός ημερών θα μπούν και μερικές ακόμα της συγκεκριμένης ;)
Πρόγραμμα:
pervsexmate
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 285
- Like
- 4.613
- Πόντοι
- 10.751
Περασα απο Στουντιο 12 για να δω τις καινουριες κοπελες.
Η Μαγια ειναι καστανοξανθη με ωραιο στηθος, λιγο γεμισμα στην κοιλια, ωραιο προσωπακι αλλα δεν με επεισε για μεσα.
Μετα βγηκε η Γιαννα, γνωστη καυλα με προστυχο προσωπο και γραμμωμενο σωμα αν και εχει λιπος.
Η Ζαρα ηταν σε δωματιο, περιμενα μεχρι που βγηκε και περασα. Θα ακολουθησει κριτικη.
Η Μαγια ειναι καστανοξανθη με ωραιο στηθος, λιγο γεμισμα στην κοιλια, ωραιο προσωπακι αλλα δεν με επεισε για μεσα.
Μετα βγηκε η Γιαννα, γνωστη καυλα με προστυχο προσωπο και γραμμωμενο σωμα αν και εχει λιπος.
Η Ζαρα ηταν σε δωματιο, περιμενα μεχρι που βγηκε και περασα. Θα ακολουθησει κριτικη.
LanciaRallye037
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 2.609
- Πόντοι
- 5.196
Προσπάθεια νωρίς το μεσημέρι να βρεθώ με τη Μαρίνα (Σερβα) απο Caroline, που όσες φορές τη πήρα, έχω περάσει πολύ καλά. Πήγα αποφασισμένος για το φουλ των 150....
Πληρώνω, περνάω στο δωμάτιο, κάνω το φρεσκάρισμά μου και περιμένω χαζεύοντας το κινητό. Μετά απο λίγο χτυπάει η πόρτα και μπαίνει η υπηρεσία και ζητόντς μου 1000 συγγνώμη, μου λέει πως ο πελάτης που ήταν με τη Μαρίνα, ζήτησε και 2η ώρα συνεχόμενη κι αν ήθελα να έρθει μια άλλη κοπέλα, ή να μου επιστρέψει τα χρήματα. Δεν το πολυσκέφτηκα και είπα πως ήθελα μόνο τη Μαρίνα. Ντύθηκα λοιπόν, πήρα πίσω τα 150 και πήγα βόλτα μέχρι το Μαυρο Λιθάρι για καφέ....
Πληρώνω, περνάω στο δωμάτιο, κάνω το φρεσκάρισμά μου και περιμένω χαζεύοντας το κινητό. Μετά απο λίγο χτυπάει η πόρτα και μπαίνει η υπηρεσία και ζητόντς μου 1000 συγγνώμη, μου λέει πως ο πελάτης που ήταν με τη Μαρίνα, ζήτησε και 2η ώρα συνεχόμενη κι αν ήθελα να έρθει μια άλλη κοπέλα, ή να μου επιστρέψει τα χρήματα. Δεν το πολυσκέφτηκα και είπα πως ήθελα μόνο τη Μαρίνα. Ντύθηκα λοιπόν, πήρα πίσω τα 150 και πήγα βόλτα μέχρι το Μαυρο Λιθάρι για καφέ....
Manager69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 111
- Like
- 906
- Πόντοι
- 3.465
Προσπάθεια νωρίς το μεσημέρι να βρεθώ με τη Μαρίνα (Σερβα) απο Caroline, που όσες φορές τη πήρα, έχω περάσει πολύ καλά. Πήγα αποφασισμένος για το φουλ των 150....
Και πολύ καλά έκανες.Βρήκαμε τώρα δικαιολογία τα ωριαία προγράμματα.Συνέβει και σε μένα πριν από λίγο καιρό.Περίμενα την κορασίδα στο σαλόνι (με την οποία έχω περάσει αρκετές φορές), κατέβηκε απˊ το δωμάτιο κι έστειλε την τσατσά, να μου πει, ότι ήταν κλεισμένη για τις επόμενες 2 ώρες, μετά από τηλεφώνημα κάποιου πελάτη.
Manager69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 111
- Like
- 906
- Πόντοι
- 3.465
Καλησπέρα καλησπέρα!
Πρόγραμμα:
Όπως έγραψε κι ο pervsexmate στην κριτική του, όμορφη κοπέλα.Περιμένουμε κι άλλη κριτική για τις επιδόσεις της στο δωμάτιο.
HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
σε αλλο site ειδα στο κωνσταντινουπολεως 92α να εχει 2η βαρδια την Πενυ, ισχυει; η ειναι παπατζα για να παει κοσμος απο εκει;
Δεν ξέρω αν δουλεύει απόψε αλλά η Πένυ έχει επιστρέψει.
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
μάλλον για το λογο που το θρεντ για τα μπουρδέλα απο εκει που ειχε 50 να το βλέπουν έφτασε στους 150,δυστυχώςγιατι τοσο πεσμενα η ενημερωση για τα στουντιο?? δεν πηγαινει κανενας??? ειναι πολυ ακριβα για τις πουτανες που εχουν μονο οι χωροι ειναι πολλη καλοι
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
www.athinon204.com/girls/anna5]http://www.athinon204.com/girls/anna5[/url]
εδω δουλευει μια αννα σερβα
και νομιζα οτι ειχε αποσυρθει το ονομα αυτο τιμης ενεκεν
εδω δουλευει μια αννα σερβα
και νομιζα οτι ειχε αποσυρθει το ονομα αυτο τιμης ενεκεν
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Πολλοί κορυφαίοι ενημερωτές σταμάτησαν να γράφουν, για τους δικούς τους λόγους.
Λεφτά δεν υπάρχουν πλέον μετά από 6 χρόνια λιτότητας.
Τα νέα μέλη είτε βαριούνται να γράψουν είτε θέλουν να κρατάνε τις πληροφορίες για τον εαυτό τους.
Πριν έξι χρόνια....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K