Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
με τα cg εχεις την ησυχια σου από θεμα χρονου,εισαι σε ένα χωρο οπου είναι αποκλειστικα <δικος σου> για οση ωρα εχεις πληρωση δλδ χωρις να περιμενεις να βγει ο άλλος για να περασεις εσυ τα περισσοτερα ξενοδοχεια ημιδιαμονης εχουν παρκινγκ που μπορεις να αφησεις το αυτ/το σου σχετικα προστατευμενο από τους περαστικούς και τα <αδιάκριτα> ματια γνωστων και αγνωστον και πολλα πολλα αλλα ακομα  :dancing: :dancing:

striker99

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, σε ποιο στούντιο ήταν η ρομπερτάρα απόψε;
Δεν μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο;

Την βλεπω και στο mllion babes και στο αριστοτέλους, τώρα μέχρι 11.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Περίεργο μου ακούγεται. Οι πουτάνες να αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι όνομα!!!

metaxourgeios

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Λουίζα από Κασσάνδρας 6,πως την βλέπετε αξίζει μία επίσκεψη;

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
πριν σχεδόν μια ώρα ανακοινώθηκε απ το fb προφίλ της Μαρίνας (Κασσανδρας 8Γ) ότι Παρασκευή-Σάββατο θα δουλέψει μαζί της και η Τζένη
14021720_614780088682057_3574863033482449724_n.jpg

για όσους θυμούνται ήταν παλιά στους γερμανούς ενώ πρόσφατα έκανε και ένα πέρασμα ως call girl

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Άλλη μία κριτική μου που δεν δημοσιεύθηκε και κάποιος μπορεί να την πατήσει, όπως ο Beast of Burden με την Μιχαέλα από Βούρβαχη, η κριτική μου για την οποία επίσης δεν δημοσιεύθηκε, αν και προειδοποιούσε τους συναγωνιστές.
Την παραθέτω λοιπόν εδώ για την Alice από Μπουζιάνη 2 και όποιος την είδε, την είδε.

Βραδάκι κι όπως χάζευα στο ιντερνετ να περάσει η ώρα, πέφτει το μάτι μου στις κυρίες των Αθηνών στην βυζαρού Ουκρανή Alice, η οποία πραγματοποιούσε μία και μοναδική εμφάνιση στο Μπουζιάνη 2.
Παρά το γεγονός ότι οι φωτογραφίες της στις κυρίες των Αθηνών κάνουν μπαμ ότι είναι πειραγμένενες και ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά γι' αυτήν, πήρα την απόφαση να κάνω το κασκαντεριλίκι, αφού έχω πολύ καλές εμπειρίες από Ουκρανές, επαγγελματίες και μη.
Άφιξη στο μαγαζί και παρουσίαση από την ευγενέστατη κυρία της υποδοχής των κοριτσιών.
Πρώτη εμφανίζεται μία Αλεξάνδρα, την οποία μόλις την είδα, σκιάχτηκα, αφού εκτός από το παραμορφομένο από τις πλαστικές πρόσωπό της, η κοπέλα είναι σαν να έχει νευρική ανορεξία. Ίδια η Νανά Καραγιάννη.
Αμέσως μετά εμφανίσθηκε η Alice και πήγε η καρδιά μου στη θέση της. Πρόκειται για την κοπέλα των φωτογραφιών, μόνο που έχει δουλέψει φουλ φώτοσοπ στο πρόσωπο (χωρίς να το χρειάζεται) και στην κοιλιά, αφού τα έχει τα παχάκια της.
Εκεί που χαλάστηκα, ήταν στον τιμοκατάλογο, όπου κάθε υπηρεσία χρεώνεται συν 10 ευρώ, με το ελεύθερο στοματικό να κοστίζει 80 ευρώ, το οποίο το θεωρώ απαράδεκτο. Τελικά πέρασα με το πρόγραμμα των 70 ευρώ με 69.
Μετά την σύντομη παρένθεση, επιστροφή στα της κοπέλας. Λοιπόν, η Alice είναι μία ξανθιά, όμορφη κοπέλα από τη Ρωσία κατά δήλωσή της και όχι από την Ουκρανία όπως αναφέρεται στις κυρίες των Αθηνών, ηλικίας 30 ετών πατημένα, ύψους περίπου 1,65, με στρογγυλό πρόσωπο και όχι μακρόστενο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, με υπέροχα μεγάλα γαλάζια μάτια και ακόμη πιο υπέροχα μεγάλα βυζιά, τα οποία είναι ενισχυμένα και επιδερμίδα μεταξένια, ενώ μοιάζει περισσότερο με Σουηδέζα παρά με Ρωσίδα.
Από συνενόηση... μπουζούκι, αφού τα αγγλικά της είναι πιο φτωχά και από παιδάκι που έχει τελείωσει την πρώτη προκαταρκτική.
Η κοπέλα ήρθε στο δωμάτιο ορεξάτη, μεσα στο κέφι και την τσαχπινιά, αλλά όταν δεν μπορείς να επικοινωνήσεις, τι να το κάνεις;
Με το που ήρθε στο κρεβάτι όρμησα στις βυζάρες, όπως είναι φυσικό, ενώ στη συνέχεια δέχθηκα την δική της περιποίηση με φιλιά και τριψίματα με το σώμα της σε όλο μου το σώμα, με αποτέλεσμα να γίνω πύραυλος.
Αφού έγλυψε την περιοψή γύρω από τον πούτσο, χωρίς όμως να ασχοληθεί με τα καλαμπαλίκια, πέρασε προφυλακτικό και ξεκίνησε την πίπα, η οποία δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, περισσότερο αισθησιακή, χωρίς την παραμικρή προσπάθεια για deepthroat, ενώ ανά διαστήματα χρησιμοποιούσε το χέρι της για να μου τον παίξει.
Στη συνέχεια ήρθε η σειρά μου να ανταποδώσω, τις άνοιξα τα πόδια και ήρθα αντιμέτωπος με ένα πανέμορφο περιποιημένο μουνάκι, κλειστό σαν στρείδι, το οποίο μόλις άρχισα να γλύφω, άνοιξε σαν λουλούδι.
Όσο εγώ έγλυφα κλειτορίδα, μουνότρυπα και την ευρύτερη περιοχή, τρίβοντας ενίοτε το μουνί της με τα δάχτυλά μου, αυτή μάλαζε τις βυζάρες της και βόγγαγε, ενώ μόλις κατάλαβα ότι είχε πλέον υγραθεί, την κάλεσα στα αγγλικά να με καβαλήσει.
Εις μάτην. "Άλλα λέει η θειά μου κι άλλα ακούν τα συτιά μου". Τελικά η νοηματική κάνει θαύματα.
Ξάπλωσα λοιπόν και με κινήσεις των χεριών μου την έκανα να καταλάβει, ότι ήθελα να καθήσει πάνω μου.
Στενό μουνάκι, αλλά σεξ χωρίς ανεβοκατεβάσματα από την μεριά της, παρά τις προσπάθειες μου να την κάνω να καταλάβει ότι ήθελε να την καρφώσω. Αρκέστηκε σε κυκλικές κινήσεις των γοφών της πάνω στον πούτσο μου, ενώ εγώ ασχολούμουν με τις απολαυστικές βυζάρες της.
Την άφησα εκεί πέρα κανένα πεντάλεπτο μπας και αλλάξει κάποια στιγμή κάτι στο ρυθμό της, αλλά το μόνο που άλλαξε, ήταν η αναπνοή της, που έγινε που γρήγορη.
Έτσι, την σήκωσα με τα χέρια μου και την γύρισα στο ιεραποστολικό, γιατί αν της το ζητούσα και μέχρι να το καταλάβει πιθανότατα ακόμη εκεί θα ήμουν, ξεκινώντας αργά, αλλά αυτή άρχισε και πάλι να κουνάει τους γοφούς της κυκλικά, με αποτέλεσμα ο πούτσος μου να βγαίνει σχεδόν έξω.
Ανέβασα λοιπόν απότομα ταχύτητα από δευτέρα σε πέμπτη και άρχισα να της τον καρφώνω δυνατά με αυτήν να βογγάει και να γυρνάει το κεφάλι της δεξιά, αριστερά, μέχρι που επήλθε το τέλος, ενώ και οι δύο είμασταν μούσκεμα στον ιδρώτα, παρά το γεγονός ότι είχε προνοήσει να ανάψει το κλιματιστικό.
Για social time δεν το συζητάμε, καθώς αν και η κοπέλα φαίνεται πως είναι κοινωνική, δεν το έχει με καμία άλλη γλώσσα πέραν της μητρικής της. Το μόνο που κατάφερε να μου πεί, ήταν ότι μόλις ήρθε από τη Μόσχα, θα έκανε μία βάρδια και θα έφευγε την επόμενη για Μύκονο, όπως μου είπε χορεύοντας ταυτόχρονα.
Δεν αποκλείεται λοιπόν, όποιος ασχολείται με τα κολ γκιρλ και τα έσκορτ, να δει καμία αγγελία της ότι κάνει βίζιτες στη Μύκονο έναντι της προνομιακής τιμής των 200-300 ευρώ.
Συμπερασματικά, αν και η κοπέλα από εμφάνιση και διάθεση δείχνει για pse, μάλλον δεν το έχει, εκτός να μαζί μου οι κοπέλες βγάζουν από μόνες τους τον gfe εαυτό τους, καθώς και με άλλη κοπέλα η οποία έχει πάρα πολλές κριτικές και περιγράφεται απ' όλους ως ο ορισμός του pse, είχα την καλύτερη gfe εμπειρία μου στο χώρο.
Κατά τα άλλα, όπως προείπα, είναι μια όμορφη και σχεετικά ευχάριστη κοπέλα, αλλά το πρόβλημα επικοινωνίας ακόμη και για το πιο απλό πράγμα είναι τεράστιο.
Αν θα την ξανατιμούσα: Ίσως, αν την ίδια μέρα και ώρα δεν υπήρχε κάτι καλύτερο στην αγορά.
Πάντως για μία φορά να απολαύσεις αυτές τις βυζάρες και το στενό μουνάκι της αξίζει.

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Τις προάλλες (Τρίτη πρωί, περίπου 10:30) επισκέφτηκα τάνα (τακτικός πελάτης της εδώ και χρόνια) η οποία έτυχε να δουλεύει και το προηγούμενο βράδυ (23:00-05:00).

Έδωσα το αντίτιμο, έκανα το μπανάκι μου και περίμενα.

Μόλις ήρθε, άρχισε τις γκρίνιες και τις μιζέριες  :S

"και γιατί ήρθες τώρα ... και γιατί δεν ήρθες χθες το βράδυ ... και δεν έχω κοιμηθεί ... και δεν έχω πιει καφέ ... και δεν έχω κάνει τσιγάρο ..."

Μου επιστρέψαν τα χρήματα, ντύθηκα και αποχώρησα λέγοντας "σόρρυ που ήρθα"  :2funny: :2funny:

Το ζήσαμε και αυτό ...

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.613
Πόντοι
10.751
Ας ξεκαθαρισω οτι τα γουστα μου ειναι μοντελε και το προγραμμα που παιρνω αυταρχικο.
Χθες:
Αθηνων 373: Πηγα για τη Λαουρα. Δεν κανει αυταρχικο, οποτε δεν περασα. Ομορφη κοπελα, λεπτη, η ρωγα της εβγαινε απο το σουτιεν. Μελαχρινη με ωραιο κωλο, μικρο στηθος και λεπτα ποδια. Αλλα με ωραιο προσωπο, μου θυμιζει μια γνωστη και με καυλωνει. Κριμα που δεν θελει να δωσει με το στραπ. Μαζι της η Αναστασια. Καστανη παρουσια, φιλικη φαινεται αλλα οχι στα γουστα μου.
Αθηνων 204: Σοφη, μελαχρινη γλυκια κοπελα με ωραιο πανωφορι που εβγαινε τα βυζακι προστυχα εξω, φοραγε και καυλογοβαρες κλασικες. Δεν κανει ελευθερο στοματικο, ειπα να μην περασω αν και ειναι κουκλιτσα.
Ιεροφαντων 9: Πατριτσια, μελαχρινη σε κομη και δερμα xl κοπελα, μακρια απο τα γουστα μου.
Ευνειδων 5: Κατερινα, ωραιο χαμογελαστο μιλφακι με κοντο ανοιχτοχρωμο μαλλι, βυζαρες και ολοσωμο φορεμα. Αν δεν ειχε πελατη θα περναγα, με κερδισε ο τροπος της! Το αυταρχικο στα 40 εδω, σε ολα τα προηγουμενα στα 80.
Εκανα ενα περασμα απο καποια μπουρδελα στοχευμενα για να δω κοπελες, οποτε η ενημερωση θα γινει λιγο transexual.
Φυλης 108Β: Αλιονα, ψηλη ξανθια κοπελα με ωραιο προσωπο, αδυνατη χωρις καμπυλες, στα 20 μαζι με αυταρχικο.
Φυλης 104: Κελλυ, xl, ας μην πω κατι παραπανω.. Βανεσσα, ομορφη πιτσιρικα λεπτη. Το αυταρχικο στα 80, αν ηταν φυσιολογικη η τιμη θα περναγα με τη μικρη. Μονικα, μελαχρινη που δεν την πολυθυμαμαι.
Φυλης 56: Ψηλη ξανθια μουναρα, συναγωνιστης που μπηκε μετα απο εμενα στο σαλονι χωθηκε σε δωματιο, φαουλ της τσατσας. Αλλιως θα περναγα!
Πηγα λοιπον στα σιγουρα, Βριλησσου 36Α, Παμελα. Ξανθια μουναρα με βυζαρες, εχει αδυνατισει, με σημαδια απο το μαγιο μετα τις διακοπες της, θα ακολουθησει κριτικη οταν εχω χρονο. Αξεχαστο χαμογελο.
Καλες Τσαρκες!

tsoutseki90

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά η Κιάρα που δούλευε ως πρότινος στο κηφισού 60 και πιο παλια στο xbar ξέρουμε που τη βρίσκουμε?

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.613
Πόντοι
10.751
Ξεχασα να αναφερω το Πιπινου 118, Λανα σε δωματιο και Ναταλι σαλονι, ξανθια κοπελα γλυκια, νεαρη, με ωραια βυζια και πιασιματα χωρις να χαλανε την εικονα της. Στα 20Ε, ο οικος διαθετει δωματια με ντουζιερα.

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.613
Πόντοι
10.751
πριν σχεδόν μια ώρα ανακοινώθηκε απ το fb προφίλ της Μαρίνας (Κασσανδρας 8Γ) ότι Παρασκευή-Σάββατο θα δουλέψει μαζί της και η Τζένη
14021720_614780088682057_3574863033482449724_n.jpg

για όσους θυμούνται ήταν παλιά στους γερμανούς ενώ πρόσφατα έκανε και ένα πέρασμα ως call girl

Η Τζενη θα ειναι και αυτη τη βδομαδα τα πρωινα στα Κ8, αν κανει και κανενα απογευμα θα ηθελα να την ξανασυναντησω!

ultraswien

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
12
Πόντοι
1
Η αλινα απο κων/ως 92α σταματησε ξερει κανενας?

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Αφού είσαι τακτικός πελάτης της και γνωριζόσαστε, θα έπρεπε να σου πει, να μην περάσεις στο δωμάτιο.Μου έτυχε 2-3 φορές με κάποια κοπέλα, η οποία μου ζήτησε ευγενικά, να μην περάσω στη συγκεκριμένη βάρδυα και το σεβάστηκα.  :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom