αυτη η σαρα δούλευε ή δουλεύει σε κανα στριπ club??Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!!!!
Δυο πρωτοχρονιάτικες της Σάρας από Πειραιώς 193!
πρόγραμμα:
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)
MichaelAngelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Τύποι έχει πάρει κανείς την Δανάη από Κατεχάκη 5 και Μελαντίας 50? Με ψήνει το πιπίνι αλλά φοβάμαι ότι εν τέλει θα το κλαίω το 50άρικο.
PhantomQ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 218
- Πόντοι
- 291
Φιλε αλλη εμπειρια
Πηγα το καλοκαιρι αυστρια στο goldentime
Φοβερο κ μονο που σαι αναμεσα σε τοσες γυμνες μουνες
Τωρα ενταξει οι υπηρεσιες ακριβες
Αν είναι ότι πληρώνεις να παίρνεις δεν έχω πρόβλημα...
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Ξανάνοιξε.Πότε θα ξανανοίξει
karlomagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
επειδη εχει γινει καποια συζητηση για τα στουντιο και εν γενει τις υπηρεσιες τους εχω να καταθεσω μια προσωπικη εμπειρια....τα στουντιο υποφερουν απο μια ελλειψη ποικιλιας.....εμενα μου αρεσουν οι αραπινες αλλο αυτο το ειδος ειναι terra incognita για τα ελληνικα στουντιος....την προηγουμενη χρονια ειχα πετυχει μια μαυρουλα που ανεβαζε πολυ το λιμπιντικο μου φορτιο.....ετσι για ενα και πλεον χρονο την επερνα τηλεφωνο.... οποτε ηθελα.... και βρισκομασταν σε ενα ξενοδοχειο για 1ωρα ...ολο αυτο μου κοοστιζε ενα 60αρι την φορα...δεν θυμαμαι να μου ειχε αρνηθει ποτε να βρεθουμε...ποντοτε ηταν προθυμη.....καποια στιγμη χαθηκε..... ισως εχει φυγει δεν γνωριζω....να ειναι παντα καλα.. δεν ενοχλουμε ποτε τον κοσμο......... καλιστα ενα στουντιο θα μπορουσε να με εξυπηρετησει
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
επειδη εχει γινει καποια συζητηση για τα στουντιο και εν γενει τις υπηρεσιες τους εχω να καταθεσω μια προσωπικη εμπειρια....τα στουντιο υποφερουν απο μια ελλειψη ποικιλιας.....εμενα μου αρεσουν οι αραπινες αλλο αυτο το ειδος ειναι terra incognita για τα ελληνικα στουντιος....την προηγουμενη χρονια ειχα πετυχει μια μαυρουλα που ανεβαζε πολυ το λιμπιντικο μου φορτιο.....ετσι για ενα και πλεον χρονο την επερνα τηλεφωνο.... οποτε ηθελα.... και βρισκομασταν σε ενα ξενοδοχειο για 1ωρα ...ολο αυτο μου κοοστιζε ενα 60αρι την φορα...δεν θυμαμαι να μου ειχε αρνηθει ποτε να βρεθουμε...ποντοτε ηταν προθυμη.....καποια στιγμη χαθηκε..... ισως εχει φυγει δεν γνωριζω....να ειναι παντα καλα.. δεν ενοχλουμε ποτε τον κοσμο......... καλιστα ενα στουντιο θα μπορουσε να με εξυπηρετησει
απο οτι εγραψε συναγωνιστης αραπινα εχει το x bar καθε βραδυ
δυστυχως απο σοκολατι κορμια εχουμε ελλειψη >
karlomagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
που βρισκεται αυτο να περασω?...μπορω να παρω κοπελα απο κει?απο οτι εγραψε συναγωνιστης αραπινα εχει το x bar καθε βραδυ
δυστυχως απο σοκολατι κορμια εχουμε ελλειψη >
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
που βρισκεται αυτο να περασω?...μπορω να παρω κοπελα απο κει?
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
που βρισκεται αυτο να περασω?...μπορω να παρω κοπελα απο κει?
για να πας χοτελι?
Καλα θα ταν αλλα δεν νομιζω
ghost7
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2014
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
αυτη η σαρα δούλευε ή δουλεύει σε κανα στριπ club??
nai στο sin στην νικαια σαν καρολινα. δεν την εχω παρει σε στουντιο αλλα απο οτι εχω ακουσει επιπλακι ειναι. it's your choice now....
karlomagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
τοτε δεν εχει νοημα κατα την γνωμη μου.....αλλωστε δεν ψαχνω για συντροφια ουτε σαν θεαμα με συγκινειγια να πας χοτελι?
Καλα θα ταν αλλα δεν νομιζω
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Δυστυχώς όπως τα λες τυπε μου , αν και μπορει να βρεις σε ντελα ή μασαζ -με αντικρουόμενες απόψεις για το επίπεδο ομορφιάς και υπηρεσιών τους -καλό μαυράκι σε στούντιο ΔΕΝ υπάρχει :'( Λατίνες όμως βρίσκεις όπως η Violleta και η Πατρίτσια που και οι 2 αξίζουν πολλά (γνώμη μου)επειδη εχει γινει καποια συζητηση για τα στουντιο και εν γενει τις υπηρεσιες τους εχω να καταθεσω μια προσωπικη εμπειρια....τα στουντιο υποφερουν απο μια ελλειψη ποικιλιας.....εμενα μου αρεσουν οι αραπινες αλλο αυτο το ειδος ειναι terra incognita για τα ελληνικα στουντιος....την προηγουμενη χρονια ειχα πετυχει μια μαυρουλα που ανεβαζε πολυ το λιμπιντικο μου φορτιο.....ετσι για ενα και πλεον χρονο την επερνα τηλεφωνο.... οποτε ηθελα.... και βρισκομασταν σε ενα ξενοδοχειο για 1ωρα ...ολο αυτο μου κοοστιζε ενα 60αρι την φορα...δεν θυμαμαι να μου ειχε αρνηθει ποτε να βρεθουμε...ποντοτε ηταν προθυμη.....καποια στιγμη χαθηκε..... ισως εχει φυγει δεν γνωριζω....να ειναι παντα καλα.. δεν ενοχλουμε ποτε τον κοσμο......... καλιστα ενα στουντιο θα μπορουσε να με εξυπηρετησει
karlomagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
που μπορω να βρω την βιολετα ποθ γραφεις?......την πατριτσια την ξερω... πολυ καλη...... συμφωνω ...γενικευω αλλα .....οι λατινες ειναι στανταρακια...το λατινομαγαζο στην θασου ηταν εγγυηση...εκλεισε νομιζωΔυστυχώς όπως τα λες τυπε μου , αν και μπορει να βρεις σε ντελα ή μασαζ -με αντικρουόμενες απόψεις για το επίπεδο ομορφιάς και υπηρεσιών τους -καλό μαυράκι σε στούντιο ΔΕΝ υπάρχει :'( Λατίνες όμως βρίσκεις όπως η Violleta και η Πατρίτσια που και οι 2 αξίζουν πολλά (γνώμη μου)
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
που μπορω να βρω την βιολετα ποθ γραφεις?......την πατριτσια την ξερω... πολυ καλη...... συμφωνω ...γενικευω αλλα .....οι λατινες ειναι στανταρακια...το λατινομαγαζο στην θασου ηταν εγγυηση...εκλεισε νομιζω
]
Κάνει εμφανίσεις αποκλειστικά στο συγγρού 144 και σχεδον πάντα στη βραδυνή βάρδια, φοβερό κορμί, πρόσωπο με αφρικάνικες καταβολές -γνήσια λατίνα- καλή συμπεριφορά και υπηρεσίες. VFM άποψή μου πάντα
nai στο sin στην νικαια σαν καρολινα. δεν την εχω παρει σε στουντιο αλλα απο οτι εχω ακουσει επιπλακι ειναι. it's your choice now....
Η Σάρα δουλεύει στο sin?
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Οπως μου εχει πει πολυ καλος φιλος, ειναι η κοπελα που ξεκινησε να δουλευει στα studio σαν Στεφι στον Μεγαλεξανδρο και συνεχισε σαν Εμμανουελα στο Κασσανδρας 8Τύποι έχει πάρει κανείς την Δανάη από Κατεχάκη 5 και Μελαντίας 50? Με ψήνει το πιπίνι αλλά φοβάμαι ότι εν τέλει θα το κλαίω το 50άρικο.
Συνηθως εβγαινε ξεβρακωτη στο σαλονι.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Eγω την εχω τιμησει 3 φορες.Γιγαντα ινδιανε
να παω με βυζαρου εμανουελα κυπρια η θα τα κλαιω?
Τα σεβη μου
Την πρωτη απλα καλα, τις αλλες δυο πολυ καλα.
Η αποφαση δικη σου.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Eγω την εχω τιμησει 3 φορες.
Την πρωτη απλα καλα, τις αλλες δυο πολυ καλα.
Η αποφαση δικη σου.
Thanks chief
Ορμαω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K