Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

tsoutseki90

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Παραμένει ακόμα δυνατή και με πολύ εμέργεια σίγουρα με κάποια κιλά παραπάνω.. πιστεύω ειναι vfm  :tits2:

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
308
Πόντοι
26
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!!!!  :grouphug: :headbang2:  :hi:

Δυο πρωτοχρονιάτικες της Σάρας από Πειραιώς 193!  :tits2: :kissass: :kissass2:
IMG_4706.jpg
IMG_4709.jpg

πρόγραμμα:

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.061
Πόντοι
5.845
Οι τσατσάδες αντί να εντοπίσουν τους λόγους της αναδουλειάς στις υπερβολικές τιμές και στις πτωχές υπηρεσίες των κορασίδων παραμυθιάζονται ότι περνάμε για βόλτα ή για χαβαλέ και τα βάζουν με τους πελάτες. Τα περισσότερα στούντιο εδώ και καιρό δεν παρέχουν τίποτα που να αξίζει τα λεφτά που ζητάνε. Ας το καταλάβουν και ας αφήσουν τις ειρωνίες. Το να έχουν απλά μοντέλα-έπιπλα δεν βοηθάει.
Κατα τη γνωμη μου το προβλημα στα στουντιο εστιαζεται στα εξης:
1) Η διευθυνση (πατρωνα) αλλα και τα ματια-αυτια της στο μαγαζι (τσατσα) ειναι κατα κανονα γενους θυληκου(γυναικες ή δροσερα αγορια) συνεπως αδυνατουν να κατανοησουν τι ζηταει ο πελατης γενους αρσενικου και τι απαιτησεις εχει οταν σκαει €50-100. Εναποκειται στην εργαζομενη και αναλογα την εμπειρια και το ενστικτο της να καταλαβει. Ακομα ομως κι' αν καταλαβει παιζεται αν θελει να το προσφερει.... Αλλα αυτο δεν φτανει στη διευθυνση για τους παραπανω κυριως λογους. Κλασσικο παραδειγμα οταν ακους τσατσα να σου λεει οτι η κοπελα ειναι σουπερ στο δωματιο. Στην προβοκατορικη ερωτηση "Πως το ξερεις; Την εχεις δοκιμασει;" πεφτει σιωπη ή μπινελικια.....Γι' αυτες το οτι η κοπελα ειναι ομορφη ειναι το Α & το Ω. Τον ορο "επιπλο" δεν τον καταννοουν.
Γι' αυτο βλεπουμε πολλακις, τελειως ασχετες, κρυοκωλες και δυστροπες εργαζομενες, να μακροημερευουν σε συγκεκριμενα μαγαζια.
2) Οι περισσοτερες εργαζομενες, ιδιαιτερα οι πιτσιρικες με καλη εμφανιση(θα ηταν σταρ στο χωριο τους) θεωρουν οτι πληρωνονται για να κατεβασουν το βρακακι τους και τιποτε αλλο. Αν δεν τελειωσεις με το που σε κοιταξουν, φταις εσυ ο πελατης..... Επισης δεν εχουν μεσα στο μυαλο τους οτι θα κανουν αυτη τη δουλεια για πολυ καιρο, οποτε δεν βλεπουν καποιο λογο να "χτισουν" και να κρατησουν πελατεια. Οσα αρπαξει ο κωλος μας και μετα τη κανουμε για το χωριο μας.
Οι μιλφαρες εργαζομενες που συνηθως πρεπει να στηριξουν οικονομικα σπιτι & οικογενεια, το βλεπουν πολυ πιο σωστα επαγγελματικα και κυνηγουν την επαναλαμβανομενη πελατεια, οποτε συνηθως μη εχοντας το οπλο της νεανικης εμφανισης, προσφερουν απολαυση απλοχερα σεβομενες το παραπανω χρημα που ο πελατης εκταμιευει. Επισης ακριβως επειδη μετα τη δουλεια γυριζουν σε καποια οικογενεια, ειναι πιο προσεκτικες με την προσωπικη τους υγιεινη.
3) Τα περισσοτερα στουντιο στην Αθηνα αλλα και τη Θεσ/νικη ανηκουν σε μεγαλες αλυσιδες που απασχολουν 30+ εργαζομενες. Αυτοι οι ομιλοι χρειαζονται το λιγοτερο καμμια 20αρια εργαζομενες καθε μερα για 2 βαρδιες. Συνεπως υπαρχει χωρος και για τις μετριοπουλες και για τις κοντες, τις χοντρες, τις ξυνες, τις ασχετες κλπ. Και η θεια μου αν ηθελε θα δουλευε.... Δεν εχουν την πολυτελεια να διωξουν καμμια. Στους μεγαλους αριθμους κρυβεται η μετριοτητα ευκολα. Αλλωστε η Αθηνα εχει 2 εκατομμυρια σερνικα, 200 να τσιμπισουν βγηκε το μεροκαματο.... Μοναδικος συμμαχος του πελατη ειναι η ενημερωση. Γι' αυτο "μελετατε τας γραφας" που λεει και ο φιλος μου ο Ινδιανος Αρχηγος.
4) Και τελος, εμεις, ο ΠΕΛΑΤΗΣ. Οι περισσοτεροι που πανε σε στουντιο δεν ξερουν που παν τα τεσσερα στον αγοραιο ερωτα. Εδω και σε παρομοιους ιστοτοπους, εμφανιζονται,διαβαζουν και γραφουν το πολυ το 5% των πελατων. Οι υπολοιποι ειναι περιστασιακοι της μιας φορας το 6μηνο και συμβιβαζονται με οτι τους προσφερθει απο την εργαζομενη. Γι' αυτο και οι πατρωνες των στουντιο δεν δινουν και πολυ σημασια στις κριτικες μας εδω και αλλου. Ειμαστε μεν γνωστες του αντικειμενου, αλλα μονο 5%.....
Ο Ελληνας αλλωστε ειναι γνωστο οτι δεν εχει καθολου καταναλωτικη συνειδηση. Κι ο αγοραιος ερωτας ενα προϊον-υπηρεσια σαν ολες τις αλλες ειναι. Οπως για χρονια τρωγαμε τη σαβουρα της Ευρωπης στα σουπερ μαρκετ, ετσι και στον αγοραιο ερωτα. Οσοι εχουν παει σε FKK στη Γερμανια καταλαβαινουν τι εννοω. Δειτε τι παιρνει ο Γερμανος "καταναλωτης" με τα ιδια λεφτα. Τα οποια αναλογικα σε σχεση με το εισοδημα του, ειναι αστεια λεφτα, ενω €50-100 για το μεσο Ελληνα που εχει δουλεια(οχι το μεσο Ελληνα γενικως...)δεν ειναι καθολου αστεια λεφτα. Τρια καλοπληρωμενα μεροκαμματα..... Αλλο παραδειγμα, ασχετο, που προσφατα ειδα σε super market στη Φρανκφουρτη. Η 3αδα Total της ΦΑΓΕ ειχε €2,15, εδω στο ΑΒ το αγοραζω €3,10. Αν οι μεγαλες βιομηχανιες μας περνανε για τοσο ΜΑΛΑΚΕΣ, γιατι περιμενουμε καλυτερη αντιμετωπιση απο τους ιδιοκτητες στουντιο;

Προσωπικα τα τελευταια χρονια πηγαινω ΜΟΝΟ σε δοκιμασμενες και στανταρ επιλογες. Οταν ψαχνω για κατι διαφορετικο διαβαζω ΜΟΝΟ κριτικες συναγωνιστων που ειναι χρονια στο κουρμπετι και ξερουν τι και πως το γραφουν. Κασκαντεριλικια σε ΟΜΟΡΦΑ ΜΟΝΤΕΛΕ ΚΟΜΟΔΙΝΑ ετσι για το παλμαρε, τα εχω κοψει εντελως. Δεν ειναι τοσο το θεμα των χρηματων, οσο το οτι μου χαλαει το καρμα και στην ηλικια μου εχω μαθει οτι αυτο ειναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Επισης δε μ' αρεσει να πιανομαι Κωτσος επαναλαμβανομενα.....

Μιλαω για το χωρο των στουντιο γιατι απο Φυλης και Μεταξι εχω πλεον μεσανυχτα. Απο τα γραφομενα των συναγωνιστων καταλαβαινω οτι κι' εκει τα πραγματα λιγο πολυ το ιδιο ειναι. Απλα στα στουντιο το κλαμα κοστιζει 3 φορες περισσοτερο......

Δεν το καλυψα πληρως το θεμα, αλλα καλα ειναι για πρωτη αποπειρα.
Καλη Χρονια σε ολους  :hi: :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Σοφα λογια φιλε :hi:

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.061
Πόντοι
5.845
Προλαβες και το διαβασες το σεντονι ρε θηριο; Διαφωνεις σε κατι; Ρωταω γιατι εισαι απο αυτους των οποιων τη γνωμη και τα γραφομενα λαμβανω ΣΟΒΑΡΑ υπ' οψη....

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Προλαβες και το διαβασες το σεντονι ρε θηριο; Διαφωνεις σε κατι; Ρωταω γιατι εισαι απο αυτους των οποιων τη γνωμη και τα γραφομενα λαμβανω ΣΟΒΑΡΑ υπ' οψη....

Σ ευχαριστω φιλε
εχω ενα χρονο να παω στουντιο κ αν παω παω μονο με κανα δυο στανταρακια
Προτιμω να δωσω ενα 20 αρι παραπανω κ cg
Μονο αν μ αρεσει πολυ μια κοπελα θα παω
οπως τωρα που εχω φτιαχτει με εμανουελα κυπρια
ολοι λεν οτι ειναι φολα αλλα θελω να παω >:(

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.061
Πόντοι
5.845
Σ ευχαριστω φιλε
εχω ενα χρονο να παω στουντιο κ αν παω παω μονο με κανα δυο στανταρακια
Προτιμω να δωσω ενα 20 αρι παραπανω κ cg
Μονο αν μ αρεσει πολυ μια κοπελα θα παω
οπως τωρα που εχω φτιαχτει με εμανουελα κυπρια
ολοι λεν οτι ειναι φολα αλλα θελω να παω >:(
Φολα δεν ειναι, αλλα ουτε και θα σε συναρπασει.
Ειναι με τα φεγγαρια της και γουσταρει εμπειρους παικτες, οποτε αν εισαι τυχερος μαλλον καλα θα περασεις....

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Μεγάλες κουβέντες και εις βάθος ανάλυση από τον συφορουμίτη Tonino... Όπως και να΄χει εγώ δε περίμενα ότι τοσα χρόνια μέσα στην κρίση ακόμα θα πληρώναμε τα στούντιο σε τιμές Γερμανίας. Περίμενα ότι η κρίση θα "διόρθωνε¨ τόσο τις τιμές όσο και τις υπηρεσίες. Παραδόξως, δεν έγινε έτσι και νομίζω πως αυτό-ίσως- πρέπει να αποτελέσει θέμα ξεχωριστού θρεντ, γιατί δηλαδή η κρίση δε μείωσε τις τιμές στα στούντιο  :think:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Μεγάλες κουβέντες και εις βάθος ανάλυση από τον συφορουμίτη Tonino... Όπως και να΄χει εγώ δε περίμενα ότι τοσα χρόνια μέσα στην κρίση ακόμα θα πληρώναμε τα στούντιο σε τιμές Γερμανίας. Περίμενα ότι η κρίση θα "διόρθωνε¨ τόσο τις τιμές όσο και τις υπηρεσίες. Παραδόξως, δεν έγινε έτσι και νομίζω πως αυτό-ίσως- πρέπει να αποτελέσει θέμα ξεχωριστού θρεντ, γιατί δηλαδή η κρίση δε μείωσε τις τιμές στα στούντιο  :think:

ε καποια στιγμη θα το καταλαβουν
οταν θα πηγαινει ενας πελατης την ημερα

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
ε καποια στιγμη θα το καταλαβουν
οταν θα πηγαινει ενας πελατης την ημερα
Πάνω σε αυτό το θέμα που συζητάτε, εμένα η γνώμη μου είναι ότι τα στούντιο σαν είδος διασκέδασης είναι πλέον ξεπερασμένα. Και τονίζω το «είδος διασκέδασης» γιατί πιστεύω πως αποτελούν έναν τρόπο διασκέδασης. Αυτό που παρέχουν στον πελάτη δεν είναι πλέον αρκετό. Τα στούντιο ήταν μια επανάσταση στο χώρο του αγοραίου έρωτα πριν  10-15 χρόνια. Ο πελάτης ζούσε πρωτόγνωρες εμπειρίες. Σε άλλους χώρους , με περισσότερες ανέσεις , χρόνο , υπηρεσίες. Μπορούσε π.χ.  να γλείψει τα βυζιά της ιερόδουλης κάτι το οποίο φάνταζε αδιαννόητο έως τότε. Έχοντας μάθει στα χαμαιτυπία , με ουρές πελατών, να πρέπει να τελειώσει γρήγορα γιατί περίμεναν άλλοι. Ουσιαστικά ήταν ένας ακριβός αυνανισμός ο αγοραίος έρωτας μέχρι την εποχή των στούντιο (εδώ να διευκρινίσω ότι δεν αναφέρομαι στα cg κλπ. αλλά στους οίκους ανοχής , που είναι πιο προσιτά στις πλατειές μάζες).
Όταν μάλιστα ήρθαν και οι κοπέλες από την αγία ΕΣΣΔ , βρισκόσουν στον παράδεισο.
Σιγά σιγά πιστεύω ότι εκφυλίστηκε ο χώρος, όπως νομοτελειακά συμβαίνει σε κάθε τί πρωτοποριακό . Άλλαξε και η γεωγραφία του αγοραίου έρωτα , το βιοτικό επίπεδο στη Ρωσία αυξήθηκε , στην Ελλάδα έπεσε κάθετα και δύσκολα θα έρθουν από εκεί κοπέλες. Για Δυτική Ευρώπη , ούτε για αστείο...
Ανοίξαν πολλά στούντιο , έγινε viral το στούντιο (έπαιξε ρόλο και το σάιτ σε αυτό ) και η όλη κατάσταση θύμιζε το ελληνικό μπάσκετ στα μέσα της δεκαετίας του 1990, με 2-3 αγώνες την ημέρα.
Σωστά επισημαίνει ο 911-Toninno ότι οι κοπελες πλέον έρχονται για λίγο και όχι για να κάνουν μεγάλη καριέρα, οπότε δεν τις ενδιαφέρει να κρατήσουν πελατεία και να κάνουν όνομα στο χώρο..
Σωστή και η παρατήρηση για τους πελάτες, οι οποίοι φτιάχνονται , όπως διαβάζω, όταν μια κοπέλα «στήνεται φοβερά στα τέσσερα» . Ένας έμπειρος παίχτης θέλει και άλλα, τι να του πουν αυτά.
Τα στούντιο πλέον απευθύνονται στον μέσο πιτσιρικά , που βγήκε από το σπίτι του, έπιασε λεφτά και θέλει να πηδήξει γκόμενες , που μέχρι πέρσι – πρόπερσι τις έβλεπε σχολείο – πανεπιστήμιο και τον έπαιζε.  Ή σε κάποιον που πηγαίνει 1 φορά το χρόνο και που δεν έχει παραστάσεις.
Ο χώρος χρειάζεται  καινούριες ιδέες . Με είχε εκπλήξει ευχάριστα μια αλυσίδα που είχε εγκαινιάσει το μπαλαμούτιασμα στο σαλόνι.  Αρκετά καλό και πρωτοποριακό. Ένας εξαίρετος συναγωνιστής μάλιστα είχε τελειώσει στο σαλόνι  :2funny:
Πολύ πρωτοποριακό και το στούντιο Φυλής 104   , που έπιασε το φετιχιστικό κοινό και προσφέρει ποικιλία από ειδικά διαμορφωμένους χώρους , στολές , εξαρτήματα κλπ.
Τέτοιες ιδέες πια χρειάζονται και από τις άλλες αλυσίδες. Αλλά φυσικά, πάνω από όλα οι κοπέλες πρέπει να έχουν μεράκι για τη δουλειά και τον άντρα . Χωρίς αυτό …δεν…

ΥΓ. Μια άλλη παρατήρηση πάνω στο θέμα μας που απαντάει  και στο για ποιό λόγο δεν θα έρθει ποτέ η ανάπτυξη στην Ελλάδα είναι ότι τα στούντιο εγκαινιάστηκαν όταν ήλθαν εδώ οι ρωσίδες . Αυτό καταδεικνύει και τη διαφορά κουλτούρας του πολιτισμένου κόσμου με την Ελλάδα και πόσο πίθηκος και αντιπαραγωγικός είναι  μέσος νεοέλληνας.  Τόσα χρόνια δεν είχε κανένας συλλάβει την ιδέα να επενδύσει στον αγοραίο έρωτα και να φτιάξει κάτι ανώτερο από τα μπουρδέλα. Έπρεπε να έρθουν εδώ οι ρωσίδες ,να δουν τις τρισάθλιες συνθήκες και να κάνουν το βήμα παραπάνω. Ούτε που του έκοψε του νεορωμιού. Από ιδέα , επιχειρηματικότητα, εφευρετικότητα το απόλυτο μηδέν. Καφετέριες , μπιτσόμπαρα και κάνα σουβλάκι. Μέχρι εκεί … :2funny:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Εξαιρετική ανάλυση του φαινομένου των στούντιο με την κατάλληλη ιστορική αναδρομή. Πραγματικά για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι. Συναγωνιστή Eisenfaust, απλά έγραψες  :rockon:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.119
Πόντοι
5.916
Πάνω σε αυτό το θέμα που συζητάτε, εμένα η γνώμη μου είναι ότι τα στούντιο σαν είδος διασκέδασης είναι πλέον ξεπερασμένα. Και τονίζω το «είδος διασκέδασης» γιατί πιστεύω πως αποτελούν έναν τρόπο διασκέδασης. Αυτό που παρέχουν στον πελάτη δεν είναι πλέον αρκετό. Τα στούντιο ήταν μια επανάσταση στο χώρο του αγοραίου έρωτα πριν  10-15 χρόνια. Ο πελάτης ζούσε πρωτόγνωρες εμπειρίες. Σε άλλους χώρους , με περισσότερες ανέσεις , χρόνο , υπηρεσίες. Μπορούσε π.χ.  να γλείψει τα βυζιά της ιερόδουλης κάτι το οποίο φάνταζε αδιαννόητο έως τότε. Έχοντας μάθει στα χαμαιτυπία , με ουρές πελατών, να πρέπει να τελειώσει γρήγορα γιατί περίμεναν άλλοι. Ουσιαστικά ήταν ένας ακριβός αυνανισμός ο αγοραίος έρωτας μέχρι την εποχή των στούντιο (εδώ να διευκρινίσω ότι δεν αναφέρομαι στα cg κλπ. αλλά στους οίκους ανοχής , που είναι πιο προσιτά στις πλατειές μάζες).
Όταν μάλιστα ήρθαν και οι κοπέλες από την αγία ΕΣΣΔ , βρισκόσουν στον παράδεισο.
Σιγά σιγά πιστεύω ότι εκφυλίστηκε ο χώρος, όπως νομοτελειακά συμβαίνει σε κάθε τί πρωτοποριακό . Άλλαξε και η γεωγραφία του αγοραίου έρωτα , το βιοτικό επίπεδο στη Ρωσία αυξήθηκε , στην Ελλάδα έπεσε κάθετα και δύσκολα θα έρθουν από εκεί κοπέλες. Για Δυτική Ευρώπη , ούτε για αστείο...
Ανοίξαν πολλά στούντιο , έγινε viral το στούντιο (έπαιξε ρόλο και το σάιτ σε αυτό ) και η όλη κατάσταση θύμιζε το ελληνικό μπάσκετ στα μέσα της δεκαετίας του 1990, με 2-3 αγώνες την ημέρα.
Σωστά επισημαίνει ο 911-Toninno ότι οι κοπελες πλέον έρχονται για λίγο και όχι για να κάνουν μεγάλη καριέρα, οπότε δεν τις ενδιαφέρει να κρατήσουν πελατεία και να κάνουν όνομα στο χώρο..
Σωστή και η παρατήρηση για τους πελάτες, οι οποίοι φτιάχνονται , όπως διαβάζω, όταν μια κοπέλα «στήνεται φοβερά στα τέσσερα» . Ένας έμπειρος παίχτης θέλει και άλλα, τι να του πουν αυτά.
Τα στούντιο πλέον απευθύνονται στον μέσο πιτσιρικά , που βγήκε από το σπίτι του, έπιασε λεφτά και θέλει να πηδήξει γκόμενες , που μέχρι πέρσι – πρόπερσι τις έβλεπε σχολείο – πανεπιστήμιο και τον έπαιζε.  Ή σε κάποιον που πηγαίνει 1 φορά το χρόνο και που δεν έχει παραστάσεις.
Ο χώρος χρειάζεται  καινούριες ιδέες . Με είχε εκπλήξει ευχάριστα μια αλυσίδα που είχε εγκαινιάσει το μπαλαμούτιασμα στο σαλόνι.  Αρκετά καλό και πρωτοποριακό. Ένας εξαίρετος συναγωνιστής μάλιστα είχε τελειώσει στο σαλόνι  :2funny:
Πολύ πρωτοποριακό και το στούντιο Φυλής 104   , που έπιασε το φετιχιστικό κοινό και προσφέρει ποικιλία από ειδικά διαμορφωμένους χώρους , στολές , εξαρτήματα κλπ.
Τέτοιες ιδέες πια χρειάζονται και από τις άλλες αλυσίδες. Αλλά φυσικά, πάνω από όλα οι κοπέλες πρέπει να έχουν μεράκι για τη δουλειά και τον άντρα . Χωρίς αυτό …δεν…

ΥΓ. Μια άλλη παρατήρηση πάνω στο θέμα μας που απαντάει  και στο για ποιό λόγο δεν θα έρθει ποτέ η ανάπτυξη στην Ελλάδα είναι ότι τα στούντιο εγκαινιάστηκαν όταν ήλθαν εδώ οι ρωσίδες . Αυτό καταδεικνύει και τη διαφορά κουλτούρας του πολιτισμένου κόσμου με την Ελλάδα και πόσο πίθηκος και αντιπαραγωγικός είναι  μέσος νεοέλληνας.  Τόσα χρόνια δεν είχε κανένας συλλάβει την ιδέα να επενδύσει στον αγοραίο έρωτα και να φτιάξει κάτι ανώτερο από τα μπουρδέλα. Έπρεπε να έρθουν εδώ οι ρωσίδες ,να δουν τις τρισάθλιες συνθήκες και να κάνουν το βήμα παραπάνω. Ούτε που του έκοψε του νεορωμιού. Από ιδέα , επιχειρηματικότητα, εφευρετικότητα το απόλυτο μηδέν. Καφετέριες , μπιτσόμπαρα και κάνα σουβλάκι. Μέχρι εκεί … :2funny:

καλά εντάξει respect!!!!!!! :2funny:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
πολύ σωστός ο toninno συμφωνώ απολύτως  :hi:..έχω φίλους σε γερμανία που μου έχουν περιγράψει τι εστί fκκ και θέλω να δοκιμάζω έστω για την εμπειρία!!απλά θέλει λίγο  οργάνωση..εδώ στα δικά μας είμαστε ακόμα πίσω

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
πολύ σωστός ο toninno συμφωνώ απολύτως  :hi:..έχω φίλους σε γερμανία που μου έχουν περιγράψει τι εστί fκκ και θέλω να δοκιμάζω έστω για την εμπειρία!!απλά θέλει λίγο  οργάνωση..εδώ στα δικά μας είμαστε ακόμα πίσω

Φιλε αλλη εμπειρια
Πηγα το καλοκαιρι αυστρια στο goldentime
Φοβερο κ μονο που σαι αναμεσα σε τοσες γυμνες μουνες
Τωρα ενταξει οι υπηρεσιες ακριβες

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Φιλε αλλη εμπειρια
Πηγα το καλοκαιρι αυστρια στο goldentime
Φοβερο κ μονο που σαι αναμεσα σε τοσες γυμνες μουνες
Τωρα ενταξει οι υπηρεσιες ακριβες
για πε,για πε...

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
ναι ναι με συγχωρεις

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom