tsoutseki90
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Παραμένει ακόμα δυνατή και με πολύ εμέργεια σίγουρα με κάποια κιλά παραπάνω.. πιστεύω ειναι vfm
καμμια σχέση αλλά πανέμορφη και περποιητικη έχει μελλονΗ Λίντα που βλέπω στο πρόγραμμα του στούντιο 12 είναι αυτή που νομίζω;
Κατα τη γνωμη μου το προβλημα στα στουντιο εστιαζεται στα εξης:Οι τσατσάδες αντί να εντοπίσουν τους λόγους της αναδουλειάς στις υπερβολικές τιμές και στις πτωχές υπηρεσίες των κορασίδων παραμυθιάζονται ότι περνάμε για βόλτα ή για χαβαλέ και τα βάζουν με τους πελάτες. Τα περισσότερα στούντιο εδώ και καιρό δεν παρέχουν τίποτα που να αξίζει τα λεφτά που ζητάνε. Ας το καταλάβουν και ας αφήσουν τις ειρωνίες. Το να έχουν απλά μοντέλα-έπιπλα δεν βοηθάει.
Προλαβες και το διαβασες το σεντονι ρε θηριο; Διαφωνεις σε κατι; Ρωταω γιατι εισαι απο αυτους των οποιων τη γνωμη και τα γραφομενα λαμβανω ΣΟΒΑΡΑ υπ' οψη....Σοφα λογια φιλε
Προλαβες και το διαβασες το σεντονι ρε θηριο; Διαφωνεις σε κατι; Ρωταω γιατι εισαι απο αυτους των οποιων τη γνωμη και τα γραφομενα λαμβανω ΣΟΒΑΡΑ υπ' οψη....
Φολα δεν ειναι, αλλα ουτε και θα σε συναρπασει.Σ ευχαριστω φιλε
εχω ενα χρονο να παω στουντιο κ αν παω παω μονο με κανα δυο στανταρακια
Προτιμω να δωσω ενα 20 αρι παραπανω κ cg
Μονο αν μ αρεσει πολυ μια κοπελα θα παω
οπως τωρα που εχω φτιαχτει με εμανουελα κυπρια
ολοι λεν οτι ειναι φολα αλλα θελω να παω >
Μεγάλες κουβέντες και εις βάθος ανάλυση από τον συφορουμίτη Tonino... Όπως και να΄χει εγώ δε περίμενα ότι τοσα χρόνια μέσα στην κρίση ακόμα θα πληρώναμε τα στούντιο σε τιμές Γερμανίας. Περίμενα ότι η κρίση θα "διόρθωνε¨ τόσο τις τιμές όσο και τις υπηρεσίες. Παραδόξως, δεν έγινε έτσι και νομίζω πως αυτό-ίσως- πρέπει να αποτελέσει θέμα ξεχωριστού θρεντ, γιατί δηλαδή η κρίση δε μείωσε τις τιμές στα στούντιο
Πάνω σε αυτό το θέμα που συζητάτε, εμένα η γνώμη μου είναι ότι τα στούντιο σαν είδος διασκέδασης είναι πλέον ξεπερασμένα. Και τονίζω το «είδος διασκέδασης» γιατί πιστεύω πως αποτελούν έναν τρόπο διασκέδασης. Αυτό που παρέχουν στον πελάτη δεν είναι πλέον αρκετό. Τα στούντιο ήταν μια επανάσταση στο χώρο του αγοραίου έρωτα πριν 10-15 χρόνια. Ο πελάτης ζούσε πρωτόγνωρες εμπειρίες. Σε άλλους χώρους , με περισσότερες ανέσεις , χρόνο , υπηρεσίες. Μπορούσε π.χ. να γλείψει τα βυζιά της ιερόδουλης κάτι το οποίο φάνταζε αδιαννόητο έως τότε. Έχοντας μάθει στα χαμαιτυπία , με ουρές πελατών, να πρέπει να τελειώσει γρήγορα γιατί περίμεναν άλλοι. Ουσιαστικά ήταν ένας ακριβός αυνανισμός ο αγοραίος έρωτας μέχρι την εποχή των στούντιο (εδώ να διευκρινίσω ότι δεν αναφέρομαι στα cg κλπ. αλλά στους οίκους ανοχής , που είναι πιο προσιτά στις πλατειές μάζες).ε καποια στιγμη θα το καταλαβουν
οταν θα πηγαινει ενας πελατης την ημερα
Πάνω σε αυτό το θέμα που συζητάτε, εμένα η γνώμη μου είναι ότι τα στούντιο σαν είδος διασκέδασης είναι πλέον ξεπερασμένα. Και τονίζω το «είδος διασκέδασης» γιατί πιστεύω πως αποτελούν έναν τρόπο διασκέδασης. Αυτό που παρέχουν στον πελάτη δεν είναι πλέον αρκετό. Τα στούντιο ήταν μια επανάσταση στο χώρο του αγοραίου έρωτα πριν 10-15 χρόνια. Ο πελάτης ζούσε πρωτόγνωρες εμπειρίες. Σε άλλους χώρους , με περισσότερες ανέσεις , χρόνο , υπηρεσίες. Μπορούσε π.χ. να γλείψει τα βυζιά της ιερόδουλης κάτι το οποίο φάνταζε αδιαννόητο έως τότε. Έχοντας μάθει στα χαμαιτυπία , με ουρές πελατών, να πρέπει να τελειώσει γρήγορα γιατί περίμεναν άλλοι. Ουσιαστικά ήταν ένας ακριβός αυνανισμός ο αγοραίος έρωτας μέχρι την εποχή των στούντιο (εδώ να διευκρινίσω ότι δεν αναφέρομαι στα cg κλπ. αλλά στους οίκους ανοχής , που είναι πιο προσιτά στις πλατειές μάζες).
Όταν μάλιστα ήρθαν και οι κοπέλες από την αγία ΕΣΣΔ , βρισκόσουν στον παράδεισο.
Σιγά σιγά πιστεύω ότι εκφυλίστηκε ο χώρος, όπως νομοτελειακά συμβαίνει σε κάθε τί πρωτοποριακό . Άλλαξε και η γεωγραφία του αγοραίου έρωτα , το βιοτικό επίπεδο στη Ρωσία αυξήθηκε , στην Ελλάδα έπεσε κάθετα και δύσκολα θα έρθουν από εκεί κοπέλες. Για Δυτική Ευρώπη , ούτε για αστείο...
Ανοίξαν πολλά στούντιο , έγινε viral το στούντιο (έπαιξε ρόλο και το σάιτ σε αυτό ) και η όλη κατάσταση θύμιζε το ελληνικό μπάσκετ στα μέσα της δεκαετίας του 1990, με 2-3 αγώνες την ημέρα.
Σωστά επισημαίνει ο 911-Toninno ότι οι κοπελες πλέον έρχονται για λίγο και όχι για να κάνουν μεγάλη καριέρα, οπότε δεν τις ενδιαφέρει να κρατήσουν πελατεία και να κάνουν όνομα στο χώρο..
Σωστή και η παρατήρηση για τους πελάτες, οι οποίοι φτιάχνονται , όπως διαβάζω, όταν μια κοπέλα «στήνεται φοβερά στα τέσσερα» . Ένας έμπειρος παίχτης θέλει και άλλα, τι να του πουν αυτά.
Τα στούντιο πλέον απευθύνονται στον μέσο πιτσιρικά , που βγήκε από το σπίτι του, έπιασε λεφτά και θέλει να πηδήξει γκόμενες , που μέχρι πέρσι – πρόπερσι τις έβλεπε σχολείο – πανεπιστήμιο και τον έπαιζε. Ή σε κάποιον που πηγαίνει 1 φορά το χρόνο και που δεν έχει παραστάσεις.
Ο χώρος χρειάζεται καινούριες ιδέες . Με είχε εκπλήξει ευχάριστα μια αλυσίδα που είχε εγκαινιάσει το μπαλαμούτιασμα στο σαλόνι. Αρκετά καλό και πρωτοποριακό. Ένας εξαίρετος συναγωνιστής μάλιστα είχε τελειώσει στο σαλόνι
Πολύ πρωτοποριακό και το στούντιο Φυλής 104 , που έπιασε το φετιχιστικό κοινό και προσφέρει ποικιλία από ειδικά διαμορφωμένους χώρους , στολές , εξαρτήματα κλπ.
Τέτοιες ιδέες πια χρειάζονται και από τις άλλες αλυσίδες. Αλλά φυσικά, πάνω από όλα οι κοπέλες πρέπει να έχουν μεράκι για τη δουλειά και τον άντρα . Χωρίς αυτό …δεν…
ΥΓ. Μια άλλη παρατήρηση πάνω στο θέμα μας που απαντάει και στο για ποιό λόγο δεν θα έρθει ποτέ η ανάπτυξη στην Ελλάδα είναι ότι τα στούντιο εγκαινιάστηκαν όταν ήλθαν εδώ οι ρωσίδες . Αυτό καταδεικνύει και τη διαφορά κουλτούρας του πολιτισμένου κόσμου με την Ελλάδα και πόσο πίθηκος και αντιπαραγωγικός είναι μέσος νεοέλληνας. Τόσα χρόνια δεν είχε κανένας συλλάβει την ιδέα να επενδύσει στον αγοραίο έρωτα και να φτιάξει κάτι ανώτερο από τα μπουρδέλα. Έπρεπε να έρθουν εδώ οι ρωσίδες ,να δουν τις τρισάθλιες συνθήκες και να κάνουν το βήμα παραπάνω. Ούτε που του έκοψε του νεορωμιού. Από ιδέα , επιχειρηματικότητα, εφευρετικότητα το απόλυτο μηδέν. Καφετέριες , μπιτσόμπαρα και κάνα σουβλάκι. Μέχρι εκεί …
πολύ σωστός ο toninno συμφωνώ απολύτως ..έχω φίλους σε γερμανία που μου έχουν περιγράψει τι εστί fκκ και θέλω να δοκιμάζω έστω για την εμπειρία!!απλά θέλει λίγο οργάνωση..εδώ στα δικά μας είμαστε ακόμα πίσω
για πε,για πε...Φιλε αλλη εμπειρια
Πηγα το καλοκαιρι αυστρια στο goldentime
Φοβερο κ μονο που σαι αναμεσα σε τοσες γυμνες μουνες
Τωρα ενταξει οι υπηρεσιες ακριβες