Καλησπέρα και καλές γιορτές. Δεν θέλω να κουράζω μιας και έχω πολλά να γράψω αλλα γενικά μπαίνω καιρό στο forum είμαι 27 χρονων και επιτέλους θέλω να πω κάποια πράγματα ύστερα από τα σημερινά. Ελπίζω να μην είμαι off-topic.
Ξεκίνησα σήμερα για πειραώς 193 για την Νατάσσα. Απλά μόλις είδα την κοπέλα σηκώθηκα και έφυγα. Δεν έχει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχέση με τις photo που έχουν στο site. Είναι δεύτερη φορα που συμβαίνει (πρώτη ήταν με την Nicole στο βριλησσού 42 αλλα εκεί πείρα απλά άλλη κοπέλα). Ποσο δύσκολο είναι να έχουν photo έστω ΚΟΝΤΑ στην πραγματικότητα? Γενικά πάλι μόκο έκανα γιατί θεωρώ και προσβλητικό για την κοπέλα να κάνω παράπονα στο αφεντικό για την εμφάνιση τις αλλα από την άλλη είναι τέρμα κοροϊδία...
Όταν έφευγα πέρασα από το πειραώς 121 που τυχαία είχα δει. Απέξω είχε ταμπελίτσα που έλεγε ότι όλες οι κοπέλες είναι ελεγμένες από το υγειονομικό or something και άμα θέλω μπορώ να ζητήσω τα χαρτιά τους. Πολύ κυριλέ μου φαίνεται λέω και μπαίνω μέσα. Με χαιρετάει ένας παππούς (κοντά στα 60 or something) και μου λέει το πρόγραμμα. Το πρόγραμμα είναι ακριβώς ίδιο με το studio Κηφισού 60.
50 το απλό, 60 masaz, 70 στάση 69 και 80 ελεύθερο στοματικό. (Είναι τα μονα studio που έχω πετύχει αυτό το πρόγραμμα τι φάση παίζει?)
Όταν είχα πάει στο Κηφισού 60 με την Lila η Lily δεν θυμάμαι είχα πάρει και εκεί το πρόγραμμα με τα 80 (που προφανώς νόμιζα ότι συμπεριλαμβάνει τα πάντα μέσα) αλλα στο δωμάτιο μου είπε απαγορεύονται τα πάντα εκτος από το ελεύθερο στοματικό.... ΤΕΡΜΑ κοροϊδία 60 euro extra χαμένα στο πουθενά.
Οποτε εδώ ρώτησα "Όταν λέτε 80 euro εννοείτε μονο το ελεύθερο στοματικό η συμπεριλαμβάνονται ΟΛΑ (το τόνισα) τα προηγούμενα?" ΟΛΑ μου λέει. Μπαίνω μέσα με την κοπέλα (η οποια ήταν αρκετά όμορφη, πολύ μικρή(γύρο στα 20) με κοντό μαύρο μαλού και ωραίο σώμα) και πάει σχεδόν αμέσως να τον βάλει στο στόμα τις. Περίμενε τις λέω θέλω εγώ πρώτα. Τι εσύ μου λέει? Δεν γίνετε πρέπει να πληρώσεις παραπάνω δεν έχεις πάρει full πρόγραμμα... The fuck??? αφού τις λέω μου έφερες 20 euro ρέστα και μου είπε έχω ο άλλος ότι το full είναι 80... Όχι 100 είναι μου λέει... Τespa τις έδωσα τα 20 euro και συνεχίσαμε κανονικά χωρίς να έχω παραπάνω από εκεί και πέρα.
Ερωτήσεις:
Μονο 2 φορες έχω πάρει eletheuro στοματικό στα studio που ανάφερα ποιο πάνω και τις 2 ήταν κακή εμπειρία. Και στις 2 περιπτώσεις η κοπέλα δεν ήθελε 69 (στην κηφισού 60 δεν με άφησε παρόλα που πρόσφερα παραπάνω λεφτά από μονος μου wtf) και στο 121 σήμερα μόλις τις έδωσα τα 20 euro πήγε και καθαρίστηκε και μου λέει "μην γίνει κάνα ατύχημα" και έβγαλε ένα αμήχανο γελάκι. Γενικά το φοβάμαι και μου φαίνεται δεν θα ξαναπάρω. Τι έχετε να πείτε για τα studio με αυτό το "περίεργο" πρόγραμμα? Είναι σαν όλα τα αλλα και εγώ ήμουνα άτυχος και τις 2 φορες η είναι όντως μούφα? Και στα 2 οι παππούδες και οι κοπέλες που ήταν μέσα με κορόιδεψαν κανονικότητα
Mega κλεψιά όσο δεν πάει. Ακόμα και τα δωμάτια ήταν σαν τα μπουρδέλα στη Filis με 1 μικρό ntouz στην άκρη.
Πέρα από την γκρίνια θέλω να πω επίσης ότι πριν από 1μηνα περίπου είχα πάει και στο Ισμήνης 2. Με τεραστια ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα το καλύτερο studio που έχω πάει μέχρι στιγμής. Είναι σαν παλάτι μέσα και η υπηρεσίες τις κοπέλας που πείρα ήταν ότι καλύτερο μου έχει τύχει ποτε. Οποτε ξέρει κανεις που χάθηκε η Diana? Αν θυμάμαι καλά ήταν από Ρουμανια 29 χρονων βαμμένο ξανθό μαλλί, πλούσιο μπούστο και ωραίο σώμα.
Sorry για το σεντόνι παιδιά :/