Aribas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ειλικρινα παει κοσμος σε στουντιο ?
Όχι τύπε, προτιμάει το μετάξι
ειλικρινα παει κοσμος σε στουντιο ?
Αν είχε αλλάξει μάλλον δεν θα έπαιρνε τις λεωφόρους,τα βεζινάδικα,τις λίμνες και τις ραχούλες για να ξανα(ματα)φωτογραφηθεί...
Μπιανκα οριστικα τελος η μπορει να ξαναγυρισει?Καλησπέρα. Μια φωτογραφία από Αλαξια . Τωρα στο Συγγρου 296
Πέρασα από το μαγαζί στη Κατέχακη 5, βάρδια δεύτερη απογευματινή. είχε 3 κοπέλες η μια Ιταλίδα με χαρακτηρίστηκα μακριά ξανθά μαλλιά (Μπεατρις). Πήρα το πρόγραμμα το απλό και πήγα δωμάτιο. Περίμενα περίπου 15 λεπτά, όταν επιτέλους ήρθε προσπάθησε με το καλημέρα σας να μου περάσει σκουφάκι. Εννοείται πως δεν γινόταν καθώς δεν είχα ακόμα καυλώσει :bang head: :bang head:
Μετά από 20" μου λέει φτάνει έλα για σεξ . Περνάει στην ιεραποστολική στάση και νιώθω να με γδέρνουν τα πόδια της. Ήταν αξύριστα . Για να αποφύγω το γυαλόχαρτο την γυρνάω στα 4, όπου τελείωσα σε 2 λεπτά γιατί δεν άντεχα την απαθέστατη συμπεριφορά της. Προσπάθησα να γράψω την κριτική μου αλλά για κάποιο λόγο δεν φαίνεται μεζέ με τις υπόλοιπες. Είναι γκόμενα είναι αυτό που λέμε κρίμα το 50άρικο!!!
Μπιανκα οριστικα τελος η μπορει να ξαναγυρισει?
Καλησπέρα κουκλα οκ ευχαριστω για την απάντηση μακάρι να είναι καλά η κοπέλα που ήταν πολύ καλή στη δουλειά και όμορφη με το καλό να ξαναγύρισει αρκετοί θα την περιμένουν πίσω καλό βράδυΠροσιτό παρόν δεν θα δουλέψει . Για μετά δεν μπορο να σας πω τίποτα . Για τη με την Μπιάνκα ποτέ δεν ξερεις !
ξέρουμε που χάθηκε η φουρέιρα των φτωχών αλεξάνδρα???
Αν και δεν είμαστε στην αντίστοιχη κατηγορία για την φουρειρα των φτωχών δεν ξέρω, μπορώ όμως να σου πω που θα βρεις την Έφη Σαρρή των φτωχών όπως είχε πει πολύ πετυχημένα ένας συναγωνιστής παλιότερα θα πας αν σε ενδιαφέρει Φωκαιας24 μετά της δώδεκα τα μεσάνυχτα θα βρεις την μιλφογκιλφ Αγαπηξέρουμε που χάθηκε η φουρέιρα των φτωχών αλεξάνδρα???
ξερει κανεις που χαθηκε αυτη η τσοντα ?