Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

tsingiringi

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά η Νάνσυ στο στούντιο Αριστοτέλους τι λέει? Κομόδινο? Καμία κριτική παίζει?

donrokavlone83

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Το πορτοφόλι γεμάτο πενηνταεύρα και εγώ γεμάτος καύλες!!!
Ο καλύτερος συνδυασμός για να συνεχίσω το έργο που μου ανέθεσε η θεία πρόνοια...
Πρώτη και τελευταία στάση Αριστοτέλους 5, με τέσσερις κοπέλες: Ίνα με τον καλύτερο κώλο που παίζει σε studio, Αλεξάνδρα συμπαθητική, κανονικό σωματάκι σχετικά κοντούλα, μελαμψή. Μόνικα, αδιάφορη τελείως για μένα και Αριάνα. Επέλεξα Αριάνα διότι με καύλωσε άσχημα το στριγκάκι της, εκτός αυτού δεν την είχα ξανά  :fuck1:  :zfuck: σε αντίθεση με Ίνα και Αλεξάνδρα.
Πολύ πεσμένη διάθεση μου φάνηκε ότι είχε, στα τέσσερα δεν είχε τόσο καλό στήσιμο, τέλος πάντων, αυτά δεν στάθηκαν εμπόδιο, έκλεψα ηδονή....
:hi:

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
308
Πόντοι
26
Νέες φωτογραφίες Χρύσας από Αθηνών 373!  :hi: :hi:
55.jpg

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
ναομι θελουμε μιστερ

donrokavlone83

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Η Σοφία γιατί βγήκε από τη βάρδια;  :think:
Κρίμα και ήθελα να την  :fuck2:  :fuck1:  :cum:
Ναόμι έχει μπει στη λίστα αναμονής... για να δούμε...

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
[/quot
Αν είχε αλλάξει μάλλον δεν θα έπαιρνε τις λεωφόρους,τα βεζινάδικα,τις λίμνες και τις ραχούλες για να ξανα(ματα)φωτογραφηθεί...

Πολύ σωστά τα λες φίλε(dude) μας!!

natassa serbia

Ιερόδουλη
Εγγρ.
20 Απρ 2010
Like
0
Καλησπέρα.  Μια φωτογραφία από Αλαξια . Τωρα στο Συγγρου 296

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    237,2 KB · Εμφανίσεις: 106

Therapia7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα από το μαγαζί στη Κατέχακη 5, βάρδια δεύτερη απογευματινή. είχε 3 κοπέλες η μια Ιταλίδα με χαρακτηρίστηκα μακριά ξανθά μαλλιά (Μπεατρις). Πήρα το πρόγραμμα το απλό και πήγα δωμάτιο. Περίμενα περίπου 15 λεπτά, όταν επιτέλους ήρθε προσπάθησε με το καλημέρα σας να μου περάσει σκουφάκι. Εννοείται πως δεν γινόταν καθώς δεν είχα ακόμα καυλώσει :bang head: :bang head:
Μετά από 20" μου λέει φτάνει έλα για σεξ :vomit:. Περνάει στην ιεραποστολική στάση και νιώθω να με γδέρνουν τα πόδια της. Ήταν αξύριστα  :vomit: :vomit:. Για να αποφύγω το γυαλόχαρτο την γυρνάω στα 4, όπου τελείωσα σε 2 λεπτά γιατί δεν άντεχα την απαθέστατη συμπεριφορά της. Προσπάθησα να γράψω την κριτική μου αλλά για κάποιο λόγο δεν φαίνεται μεζέ με τις υπόλοιπες. Είναι γκόμενα είναι αυτό που λέμε κρίμα το 50άρικο!!!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλημέρα πραγματικά κρίμα φιλέ που εδωσες 50€ και δεν πέρασες καθόλου καλά και είναι επίσης κρίμα που μια τόσο ωραία κοπέλα όπως ή Μπέατρις φέρεται τόσο αντιεπαγγελματικα και χαλιά εγώ τελευταία στιγμή από ένστικτο δεν πέρασα μαζί της.Τώρα κατάλαβα γιατί έφυγε από τους Γερμανούς εκεί τέτοιες Μαλακιές μάλλον δεν περνάνε. Τι νά λέει που έχουν ωραίες κοπέλες αλλά δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα.Μην κλαιγονται παλι λοιπόν για τα μηδέν ραντεβού

arturo1990

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2015
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα από το μαγαζί στη Κατέχακη 5, βάρδια δεύτερη απογευματινή. είχε 3 κοπέλες η μια Ιταλίδα με χαρακτηρίστηκα μακριά ξανθά μαλλιά (Μπεατρις). Πήρα το πρόγραμμα το απλό και πήγα δωμάτιο. Περίμενα περίπου 15 λεπτά, όταν επιτέλους ήρθε προσπάθησε με το καλημέρα σας να μου περάσει σκουφάκι. Εννοείται πως δεν γινόταν καθώς δεν είχα ακόμα καυλώσει :bang head: :bang head:
Μετά από 20" μου λέει φτάνει έλα για σεξ :vomit:. Περνάει στην ιεραποστολική στάση και νιώθω να με γδέρνουν τα πόδια της. Ήταν αξύριστα  :vomit: :vomit:. Για να αποφύγω το γυαλόχαρτο την γυρνάω στα 4, όπου τελείωσα σε 2 λεπτά γιατί δεν άντεχα την απαθέστατη συμπεριφορά της. Προσπάθησα να γράψω την κριτική μου αλλά για κάποιο λόγο δεν φαίνεται μεζέ με τις υπόλοιπες. Είναι γκόμενα είναι αυτό που λέμε κρίμα το 50άρικο!!!

Καλα μαλλον δε θα εχεις παει με τη λυδια γτ τοτε η Μπεατρις θα σου φαινοταν θεα!!η χειροτερη μ εμπειρια με τη λυδια π δεν ανεβαζω κριτικη γτ περασα τοσο ασχημα π δε θελω ουτε καν να γραψω απο τα νευρα μου...παντως γενικα αν θες καλες υπηρεσιες πηγαινε με μαρινα σερβα κ βαλια η κ μελιντα π ειναι τρομερες!!!

Therapia7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
σας ευχαριστώ για τα λόγια συμπαράστασης !!!! Προσπάθησα να γράψω την ίδια σχόλια κάτω από το Κατέχακη 5 άλλα δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν φαίνεται. γνωρίζεις κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? είμαι καινούργιος στο site και έστειλα μήνυμα στους διαχειριστές αλλά δεν έλαβα καμιά απάντηση...

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Προσιτό παρόν δεν θα δουλέψει . Για μετά δεν μπορο να σας πω τίποτα . Για τη με την Μπιάνκα ποτέ δεν ξερεις !
Καλησπέρα κουκλα οκ ευχαριστω για την απάντηση μακάρι να είναι καλά η κοπέλα που ήταν πολύ καλή στη δουλειά και όμορφη με το καλό να ξαναγύρισει αρκετοί θα την περιμένουν πίσω καλό βράδυ

tsoutseki90

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
ξέρουμε που χάθηκε η φουρέιρα των φτωχών αλεξάνδρα???

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
ξέρουμε που χάθηκε η φουρέιρα των φτωχών αλεξάνδρα???
Αν και δεν είμαστε στην αντίστοιχη κατηγορία για την φουρειρα των φτωχών δεν ξέρω, μπορώ όμως να σου πω που θα βρεις την Έφη Σαρρή των φτωχών όπως είχε πει πολύ πετυχημένα ένας συναγωνιστής παλιότερα θα πας  αν σε ενδιαφέρει Φωκαιας24 μετά της δώδεκα τα μεσάνυχτα θα βρεις την μιλφογκιλφ Αγαπη

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.119
Πόντοι
5.916
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom