Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

giorgiodelafuentes

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
8
Like
9
Πόντοι
1
Καλό ΣΚ  συναγωνιστές! Για την Ιζαμπέλα της αλυσίδας της Πειραιώς υπάρχει καμιά γνώμη - γιατί κριτική δε βλέπω

Φίλε κάπου είχε αναφερθεί ότι είναι αυτή:
Αλλά δεν ξέρω αν αληθεύει.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Σημερα βραδυ στο Βριλησσου 42 - Μαργκω + Βλαντα   :-* :-* :-*  Σασ ευχομε καλο καλοκερι!!!

:-* :-* :-*  Μαργκω   :-* :-* :-*
Καλό καλοκαίρι Glikoula ωραίο μωρό ή Μάργκο με πανέμορφα σμαραγδένια ποδαρακια λίγο πριν το γαμημενο καπιταλισμού κοντρολ ήταν να ανεβω στο βουνό και να φτιαξω τη ζωή μου περνώντας.Επίσης της πάνε πολύ τα γυαλιά μυωπίας σαν σέξι καθηγήτρια ειναι

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλημέρα οι Γερμανοί πατανε στο βουνό ανεβαζουν τη βαριά ταξιαρχία δείτε Βριλησου42 το επίπεδο σιγουρα ανεβαίνει δραματικά ή γύρα επανω αποκτά νέο ενδιαφερον.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Καλημέρα οι Γερμανοί πατανε στο βουνό ανεβαζουν τη βαριά ταξιαρχία δείτε Βριλησου42 το επίπεδο σιγουρα ανεβαίνει δραματικά ή γύρα επανω αποκτά νέο ενδιαφερον.

:dancing:

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
με τους γερμανούς ανεβαίνει το επίπεδο ;
Διαφωνώ

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
με τους γερμανούς ανεβαίνει το επίπεδο ;
Διαφωνώ

Ως προς τι διαφωνείς;

Δηλαδή πιστεύεις ότι το επίπεδο των στούντιο που (ήδη) διαχειρίζονται οι Γερμανοί, είναι χαμηλό και αν ναι ως προς ποιον τομέα;

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Ως προς τι διαφωνείς;

Δηλαδή πιστεύεις ότι το επίπεδο των στούντιο που (ήδη) διαχειρίζονται οι Γερμανοί, είναι χαμηλό και αν ναι ως προς ποιον τομέα;
Για μένα , τα στούντιο των γερμανών έχουν μεν κοπέλες με εμφάνιση άνω του μετρίου (έως σούπερ  μοντέλα όπως πχ Μόνικα Σέρβα ), αλλά στον τομέα των υπηρεσιών πιστεύω ότι ένας άνθρωπος με πολλές παραστάσεις και πολλά πορνοένσημα , δύσκολα θα βρει κοπέλα να την κάνει στανταράκι.
Ψιλοξεπέτες .

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Φίλε κάπου είχε αναφερθεί ότι είναι αυτή:
Αλλά δεν ξέρω αν αληθεύει.
Ευχαριστώ συναγωνιστή για την απάντηση, ξέρει κάποιος να επιβεβαιώσει αν ειναι η Ιζαμπέλα από Πειραιώς;
Και αφού η Γερμανική αλυσίδα "ενσωμάτωσε" το Βριλησου 42, θα δούμε μεγάλη μπάλα καλοκαιριάτικά! :rockon: :rockon: :rockon:

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Για μένα , τα στούντιο των γερμανών έχουν μεν κοπέλες με εμφάνιση άνω του μετρίου (έως σούπερ  μοντέλα όπως πχ Μόνικα Σέρβα ), αλλά στον τομέα των υπηρεσιών πιστεύω ότι ένας άνθρωπος με πολλές παραστάσεις και πολλά πορνοένσημα , δύσκολα θα βρει κοπέλα να την κάνει στανταράκι.
Ψιλοξεπέτες .
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ψιλοξεπέτες .

πολύ αυστηρός είσαι ειδικά όταν η τελευταία σου κριτική είναι για την Μόνικα την οποία και έχεις βαθμολογήσει με μέσο όρο 8 (υπηρεσίες 7), και είχες γράψει ότι είχες περάσει καλά και ότι θα την ξανατιμήσουσες.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Η επέκταση των "γερμανων" εαν ειναι αληθεια η φημη πως τα εκμεταλευονται γερμανοι, λειτουργεί ολιγοπωλιακά. Δεν συντελει στην μείωση των τιμων παιδια.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Νομίζω ότι την απάντηση την έχει δώσει - προ πολλού- ο Δήμος Σταρένιος...

"Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας..."

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
πολύ αυστηρός είσαι ειδικά όταν η τελευταία σου κριτική είναι για την Μόνικα την οποία και έχεις βαθμολογήσει με μέσο όρο 8 (υπηρεσίες 7), και είχες γράψει ότι είχες περάσει καλά και ότι θα την ξανατιμήσουσες.
To 7 δεν νομίζω ότι είναι δείγμα υψηλών υπηρεσιών. Μην κοιτάς που είναι η Μόνικα , ένας από τους απόλυτους υπερμούναρους, και θα την ξανατιμήσω. Και μόνο που θα μου φέρει τη μουνάρα της  στο πρόσωπο δεν θέλω άλλα. Αλλά για τη Μονικα όμως.
Στις άλλες θέλω 9άρια και πάνω .
Όπως είπα, εξαρτάται και από τον πελάτη και τις ανάγκες του και τις παραστάσεις του .
Α, η Τζούλια από αυτόν τον όμιλο είναι VFM , για να μην είμαι άδικος. Κορίτσαρος και καλές υπηρεσίες.
Σε γενικές γραμμές, κακά τα ψέματα, δύσκολα θα βρεις στους γερμανούς κορίτσια με υπηρεσίες επιπέδου Μαντόνα , Τόρι, Άννα Κασσάνδρας, Εύα πορνοστάρ, Πατρίτσια,  Μαρίνα Φ104 , Μαρκέλα , Αλίνα κλπ
Δύσκολα θα αφήσει εποχή κάποια κοπέλα από εκεί, χωρίς να αποκλείεται κιόλας

Butlover

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
90
Πόντοι
1
Πηγα στο Φ104 κςι πήρα πρόγραμμα με 69. Τους είπα οτι μου ηρθε mail για προσφορές στα προγράμματα και το συγκεκριμένο μου κόστισε 40 ευρώ.
Λοιπόν η κοπέλα ήρθε μετά απο 45 λεπτά και αφου πήρα τηλ. στη reception. Μπηκε μέσα κσι εκανε αγγαρεία.  Αν ειναι να μην σεβονται τους πελάτες τους ας καταργησουν τις προσφορές να ξέρουμε τι να περιμένουμε.Πρεπει να ειναι θεμα πολιτικής γιατι τη κοπέλα που πήρα την ειχα ξαναπαρει σε κανονικά προγράμματα χωρις προσφορά κσι ήταν turbo. Ριχε κανείς άλλος τέτοια εμπειρία;

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Μικρή μεσημβρινή στουντιακή περιήγηση υπό αρκετή ζέστη...

Στο Αριστοτέλους 6...

Η Άντρεα...

Οπωσδήποτε το σώμα της δεν είναι όπως στις φωτογραφίες!

Πιο ζουμερό,πιο πληθωρικό και οι βυζάρες...βυζάρες!  :tits:
Ωραίο θηλυκό πρόσωπο,ευχάριστη αύρα,πληθωρική γυναίκα - και ένα προκλητικό μαύρο εσώρουχο-κορμάκι με διαφάνεια στους βύζους της!  :erection:

Μαζί της η Νικόλ...

Πολύ καλό πιπινομουνέτο!  :cum:
Με όμορφο γκομενίστικο προσωπάκι (με ξεπετοειδές χαμόγελο και σαλονάρισμα...) με μαύρο μακρύ μαλλί έμοιαζε σαν μικρό άλογο...  :zfuck:
Με καλό σωματότυπο που δεν τον χαλάει ούτε ο ζουμερός κώλος της - το αντίθετο...
Το ξέρει - και το μαύρο κορμάκι που φορούσε άφηνε ελεύθερα τα ζουμερά κωλομάγουλά της!  :kissass2:

Στο Τριγγέτα 3...

Η Ιζαμπέλα...

Ως προς το πρόσωπο οι φωτογραφίες την αδικούν - την "αγριεύουν" αρκετά...
Ομορφόφατσα,με ωραίο κορμί,σχετικά αδύνατο...
Κώλος ελαφρώς πιο ζουμερός συγκριτικά με το υπόλοιπο σύνολο...  :s&m_1:
Φέρνει (λίγο) στην ωραία ψηλή ξανθιά Μαριάννα από Φυλής 86.

Μαζί της η Ρεμπέκα...

Ωραίο γκομενάκι - να τα λέμε αυτά παιδιά...  :orchestra:

Όμορφο νεανικό δροσερό προσωπάκι,καλό σωματάκι,με ιδανικές αναλογίες...
Πιο γήινη,πιο προσεγγίσιμη,λιγότερη ψυχρή και περισσότερο ευχάριστη η αύρα και η διάθεσή της απ'ότι εκείνη της Ιζαμπέλας!  :wanker:

Η Ρεβέκκα είναι το στανταράκι μου στα στούντιο. Σε αυτήν πάω τις περισσότερες φορές. Έχω σταματήσει να δοκιμάζω νέες κοπέλες. Και αν τύχει κάποια φορά και απουσιάζει, επιλέγω τη Σαμπρίνα από Βριλησσού 60 κάτω.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μια και αρχίσαμε την κουβέντα για τους Γερμανούς:

Να δεχθώ τον (λογικό) συλλογισμό σας που καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι Γερμανοί φέρνουν μεν μουνάρες αλλά σε επίπεδο υπηρεσιών δεν είναι κάτι το αξιομνημόνευτο με αποτέλεσμα τη μη δημιουργία και διατήρηση κάποιας σταθερής πελατείας.

Επειδή οι Γερμανοί (φίλοι μας,να τα λέμε αυτά παιδιά...) σίγουρα είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από βλάκες τότε που ποντάρουν-και μάλιστα υπό αυτές τις οικονομικές συνθήκες;

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Σε γενικές γραμμές, κακά τα ψέματα, δύσκολα θα βρεις στους γερμανούς κορίτσια με υπηρεσίες επιπέδου Μαντόνα , Τόρι, Άννα Κασσάνδρας, Εύα πορνοστάρ, Πατρίτσια,  Μαρίνα Φ104 , Μαρκέλα , Αλίνα κλπ
Δύσκολα θα αφήσει εποχή κάποια κοπέλα από εκεί, χωρίς να αποκλείεται κιόλας

Μόνο και μόνο απ αυτό κατάλαβα ότι δεν είσαι οπτικός τύπος ή τουλάχιστον δεν δίνεις τόση σημασία στην εμφάνιση αν η κοπέλα προσφέρει καλές υπηρεσίες (ή έχουμε τελείως διαφορετικά γούστα). Από την άλλη, υπάρχει κόσμος που δίνει μεγαλύτερη σημασία στην εμφάνιση και λιγότερη στις υπηρεσίες. Καλό είναι να βρεθεί ο συνδυασμός και των δύο ενώ το 'καλές υπηρεσίες' είναι επίσης υποκειμενικό. Είπες ότι δεν υπάρχουν στανταράκια στους γερμανούς και μόλις έγραψε κάποιος για το στανταράκι του (Ρεμπέκα) και μη μου πεις τώρα ότι δεν έχει πορνοεμπειρίες κλπ.

Με λίγα λόγια, σεβαστά τα όσα λες αλλά δεν είναι ο κανόνας ενώ υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις.

ΥΓ: Την Πατρίτσια από Πειραιώς 193 λες;

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
εννοειται υπηρχαν στανταρακια!καρολαιν(τζοζεφιν),βικτωρια,αντρεα(οποτε τη φερνανε απο σαλονικα)κ τωρα τζουλια κ μονικα....καλα η τοπ σε ολα σαφως η μαντονα κ μετα το χαος

να προσθεσω επισης οτι καμια απο αυτες δεν τις πηρα σε προγραμμα ανω των 50 ευρω παρα μονο τη μονικα

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Με λίγα λόγια, σεβαστά τα όσα λες αλλά δεν είναι ο κανόνας ενώ υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις.

ΥΓ: Την Πατρίτσια από Πειραιώς 193 λες;
Μα δεν ισχυρίστηκα ότι είναι ο κανόνας . Προφανώς υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις, απλά εξέφρασα τη δική μου  . Η πρώτη φράση του ποστ μου ήταν το "Για μένα".

Για μένα , τα στούντιο των γερμανών έχουν μεν κοπέλες με εμφάνιση άνω του μετρίου (έως σούπερ  μοντέλα όπως πχ Μόνικα Σέρβα ), αλλά στον τομέα των υπηρεσιών πιστεύω ότι ένας άνθρωπος με πολλές παραστάσεις και πολλά πορνοένσημα , δύσκολα θα βρει κοπέλα να την κάνει στανταράκι.
Ψιλοξεπέτες .
Εννοείται φυσικά ότι  δεν είμαι τόσο οπτικός τύπος , όσο τύπος των υπηρεσιών. Εκτός και αν μιλάμε για υπέρμουνα (Ναόμι - Μελαντίας , Μόνικα σέρβα κλπ) όπου εγώ δικαιολογώ και το 6-7άρι στις υπηρεσίες.  
Ναι, εννοώ την Πατρίτσια από Πειραιώς.  :)

Επισκέπτης
oπως στα λαδαδικα ετσι και στα σουντιο ολα καταληγουν στις υπηρσιες.τσουζουν τα εξτρα και μεχρι και το 69
που δεν μοιραζονται απλοχερα στην τζερμαν αλυσιδα.αυτο ειναι ολη η ιστορια.τα λιγα λογια ζαχαρη και τα καθλου μελι.
στο τζερμαν σταιλ ειναι οι ωραιοτερες.ενοχλουνται επισης οσοι δεν μπορουν να κατσουν παραπανω.
καλα τα ειπε κι ο ξυδης σε οτι ειπε.
ας πανε αλλου,<αυτο δεν το ειπε ο ξυδης>,σιγα μην αλαξει στυλ η επιχειρηση,σε οποιον αρεσει παει,οι αλλοι αλλου.
ας βγει η σερβονατασα να τους παει λιγο τρενακι που ξερει καλα την τοπ αλυσιδα κι ειναι και τοπ μουναρα.
νατασα αν εισαι μεσα <δεν ξερω που ειναι> μπες και πες τους απο πρωτο χερι.

Η επέκταση των "γερμανων" εαν ειναι αληθεια η φημη πως τα εκμεταλευονται γερμανοι, λειτουργεί ολιγοπωλιακά. Δεν συντελει στην μείωση των τιμων παιδια.

η σταμπα γερμανοι βγηκε απο την ροη γερμανιδων στο φοβερο συγγρομαγαζο τις παλιες εποχες.
απο τοτε εμεινε ετσι.τα υπολοιπα να πατε να τα ρωτησετε κι αν σας πουν ελατε και γραψτε τα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom