Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (5 μέλη και 67 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Να παρέμβω στην πολύ ωραία (αν και δίχως μπινελίκια) κουβέντα περί Κέιτυ...

Έγκυρος στουντιακός φίλος που δεν γράφει και ο οποίος σαγηνεύθηκε από τα κάλλη της μικρής τόσο όταν εμφανίσθηκε, όσο και στην συνέχεια (και μάλιστα προσφάτως...) μού κατέθεσε την ιδιαίτερα θετική γνώμη του για τις επιδόσεις της-οι οποίες μάλιστα συγκρινόμενες με τις πρώτες ημέρες της είναι αρκετά (εώς πολύ...) βελτιωμένες...

Οπότε.....  :fuck1: :fuck2: :knockinb: :zfuck:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
σε τι προγραμμα?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
Dude007 αν πας κι αποκτήσεις ο ίδιος γνώμη γράψε. Τι είπε ο φίλος σου που την πήρε εγώ το αμφισβητώ μιας και η πρώτη και τελευταία μου συνάντηση μαζί της ήταν το λιγότερο ξενερωτική. Όπως είπαμε ελεύθερη βούληση του καθενός για να επιλέξει τι, πόσο και πως και με ποιαν.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Dude007 αν πας κι αποκτήσεις ο ίδιος γνώμη γράψε. Τι είπε ο φίλος σου που την πήρε εγώ το αμφισβητώ μιας και η πρώτη και τελευταία μου συνάντηση μαζί της ήταν το λιγότερο ξενερωτική. Όπως είπαμε ελεύθερη βούληση του καθενός για να επιλέξει τι, πόσο και πως και με ποιαν.

Α-Ω,αν πάω και αποκτήσω ο ίδιος γνώμη βεβαίως και θα γράψω.

Το ότι εσένα,"η πρώτη και τελευταία συνάντηση μαζί της ήταν το λιγότερο ξενερωτική" (όπως επί λέξη γράφεις...) δεν συνιστά θέσφατο για το πώς θα περάσει με την συγκεκριμένη κοπέλα και ο οποιοσδήποτε άλλος-πόσο μάλλον δεν συνιστά λόγο αμφισβήτησης μίας περί του αντιθέτου (με/προς την δικιά σου) εμπειρίας-μαρτυρίας.

Κατ'αναλογίαν,είναι σαν να έχω περάσει άσχημα στην πρώτη και τελευταία συνάντησή μου με την (κάθε ή όποια) Κέιτυ,να καταθέτεις την αντίθετη γνώμη-εμπειρία (με την ίδια κοπέλα) ενός αξιόπιστου φίλου σου και να λέω "εγώ το αμφισβητώ μιας και η πρώτη και τελευταία μου συνάντηση μαζί της ήταν το λιγότερο ξενερωτική".

Δεκτές και σεβαστές λοιπόν όλες οι γνώμες,απόψεις,κρίσεις.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
Α-Ω,αν πάω και αποκτήσω ο ίδιος γνώμη βεβαίως και θα γράψω.

Το ότι εσένα,"η πρώτη και τελευταία συνάντηση μαζί της ήταν το λιγότερο ξενερωτική" (όπως επί λέξη γράφεις...) δεν συνιστά θέσφατο για το πώς θα περάσει με την συγκεκριμένη κοπέλα και ο οποιοσδήποτε άλλος-πόσο μάλλον δεν συνιστά λόγο αμφισβήτησης μίας περί του αντιθέτου (με/προς την δικιά σου) εμπειρίας-μαρτυρίας.

Κατ'αναλογίαν,είναι σαν να έχω περάσει άσχημα στην πρώτη και τελευταία συνάντησή μου με την (κάθε ή όποια) Κέιτυ,να καταθέτεις την αντίθετη γνώμη-εμπειρία (με την ίδια κοπέλα) ενός αξιόπιστου φίλου σου και να λέω "εγώ το αμφισβητώ μιας και η πρώτη και τελευταία μου συνάντηση μαζί της ήταν το λιγότερο ξενερωτική".

Δεκτές και σεβαστές λοιπόν όλες οι γνώμες,απόψεις,κρίσεις.

κάνε ότι γουστάρεις, δεν είμαι ο μόνος εδώ μέσα που έχει ξοδέψει ένα ανούσιο χαρτονόμισμα στο μαγαζί αυτό και στο κορίτσι.
Μεγειά σου με χαρά σου και στο φίλο σου και καλή διασκέδαση και καλή καρδιά.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
κάνε ότι γουστάρεις, δεν είμαι ο μόνος εδώ μέσα που έχει ξοδέψει ένα ανούσιο χαρτονόμισμα στο μαγαζί αυτό και στο κορίτσι.
Μεγειά σου με χαρά σου και στο φίλο σου και καλή διασκέδαση και καλή καρδιά.

Αυτό είναι αυτονόητο ότι ο καθένας κάνει ότι γουστάρει με τα λεφτά του....

Οπότε......στην υγειά μας βρε παιδιά....  :orchestra:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
ναι και μην ξεχνιέστε, η Κέϊτυ είναι κι αυτή μια πουτάνα που παίρνει λεφτά όπως τόσες ...και τόσες...άλλες.

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
308
Πόντοι
26
Έλενα νέα κοπέλα από Θησέως 365!  :hi: :hi:
12bou.jpg

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Τυπε εγραψες κριτικη?  :think: Εγω τρελαθηκα οταν την ειδα και μου την προσφερανε 150 για μια ωρα, αλλα ηταν 3:30 το πρωι και δεν εκατσα.

Η ενημερωση παντα βοηθαει.............

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
διεκπεραίωση Lucent. Δε με νοιάζει αν είναι καλή στα 150, αν δεν μπορεί να πάει το σκαλοπάτι και να μου τα πάρει με αυτό που προσφέρει ξεκινώντας κλιμακωτά από τα 50, να γουστάρω...για να καταθέσω τα 200 (ή και τα 150...) σε >ωριαίου μαζί της, απλά δεν ασχολούμαι, δόξα το γιαραμπή πουτάνες  μ π ό λ ι κ ε ς  να ξεδίνει ο αρσενικός.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
για πλαγιοκόπηση η κορασίς φαίνεται αξιογάμητη, την κολακεύει ο φακός σου παίκτη.

15.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τυπε εγραψες κριτικη?  :think: Εγω τρελαθηκα οταν την ειδα και μου την προσφερανε 150 για μια ωρα, αλλα ηταν 3:30 το πρωι και δεν εκατσα.

Η ενημερωση παντα βοηθαει.............
Και τι που ήταν 3:30 το πρωί.... :grin:
Έπρεπε να την σκίσεις.... :zfuck:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom