redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
...πριν λίγο με γνωστό συναγωνιστή...Κατεχάκη 8, Ελληνορώσων...
...πριν λίγο με γνωστό συναγωνιστή...Κατεχάκη 8, Ελληνορώσων...
Απολυτως τιποτα....Κοιταζοσατε για 10' και μετα τελειωσες δεν τελειωσες.....Τελος χρονου....bye-bye!κ τι να λεει?μεσα τι κανουν...
Δηλαδή παιδιά λέτε είναι φόλες και οι 2?
Γιατί έπιασα 990€ στο στοίχημα με στανταράκια Ρεντμαν φτο και έλεγα να τις πάρω και τις 2...
Με απέτρεψε τώρα ο πιλοφορης... >
Τα ξέρω τύπε... ;)ρε μπιλαρα διαβασε τι γραφουν οι διαφοροι παικτες!ειδικα η σονια την ειδε κ για ενα φεγγαρι βιζιτα κ πηρε τ αρχιδια μου λογω υπηρεσιων...
Καλημέρα billy η Σόνια είναι πολύ όμορφη και κορμαρα αλλά δυστυχώς όπως προκύπτει απο πρόσφατη μαρτυρία εξωθεσμικος φιλος που την πήρε πρόσφατα σχετικα στο Τριγγετα δεν το έχει καθώς όπως μου είπε ηταν σφιγμενη και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα δεν έκλαψε τα λεφτά του αλλά σίγουρα δεν θα την προτιμήσει στο μέλλον.Η Katy παλι έχει κάτι πολύ ωραίο πανω της φέρνει καπως προς τις δικές μας Ελληνιδες κοπέλες φοιτητριουλες ωραίο τυπακι πολύ καλη εμφανισιακα είναι και η Λύδια Ελληνίδα απο Κατεχακη5 αλλά στο δωμάτιο ρίσκο μεγαλοΤα ξέρω τύπε... ;)
Πάντως τη μικρούλα,την είδα πιο προσεγγίσιμη...η Σόνια το έπαιξε ντίβα στο σαλόνι.... ;)
Καλημέρα φίλε,από ένα απλό σαλονάρισμα που είδα...τα ίδια συμπεράσματα έβγαλα όπως έγραψα πριν. ;)Καλημέρα billy η Σόνια είναι πολύ όμορφη και κορμαρα αλλά δυστυχώς όπως προκύπτει απο πρόσφατη μαρτυρία εξωθεσμικος φιλος που την πήρε πρόσφατα σχετικα στο Τριγγετα δεν το έχει καθώς όπως μου είπε ηταν σφιγμενη και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα δεν έκλαψε τα λεφτά του αλλά σίγουρα δεν θα την προτιμήσει στο μέλλον.Η Katy παλι έχει κάτι πολύ ωραίο πανω της φέρνει καπως προς τις δικές μας Ελληνιδες κοπέλες φοιτητριουλες ωραίο τυπακι πολύ καλη εμφανισιακα είναι και η Λύδια Ελληνίδα απο Κατεχακη5 αλλά στο δωμάτιο ρίσκο μεγαλο
Υπαρχουν διάφορες κοπέλες με διακυμάνσεις στην απόδοση τους θα διαβάσεις διαφορετικές απο αρκετους. Στη συγκεκριμένη αλυσίδα πολύ ωραία είναι και η ξανθιά Ιζαμπέλα τσεχα ιδιαίτερα σέξι αλλά είναι η του ύψους η του βάθους έχει στυλακι πολύ και καλά θεωρώ εντελώς υποκειμενικη μαρτυρία γνωστού που εσκασε100€πουλα και πέρασε πολύ καλά μαζί της χαίρω πολυ του είπα με100€ μπορεί να έκανε κωλοτουμπες.Δυνατό χαρτί που μπορεί να σε απογειώσει είναι η Ζανέτ δοκιμασμένη παλιότερα απο μένα δίνει μάχη στο δωμάτιο και είναι γυμνασμενη απο κει και πέρα εσύ θα επιλέξεις ποια σου κανει κλικ και θα παςΚαλημέρα φίλε,από ένα απλό σαλονάρισμα που είδα...τα ίδια συμπεράσματα έβγαλα όπως έγραψα πριν. ;)
Η μικρούλα όντως,είναι τρελό πιπινάκι...
Η απαντηση που ελαβα απο την Glikoula σε pm οταν τελευταια ρωτησα τι γινεται με την Αλεξια ηταν "νομιζω οτι δουλευει σε καποιο μαγαζι, ψαξε αλλου" Εχουμε καμια πληροφορια;Αυτο ειναι πολυ καλο νεο...........
;) ;) ;) ;) ;)
Εγω τουλαχιστιν δεν την εχω δει πουθενα.Η απαντηση που ελαβα απο την Glikoula σε pm οταν τελευταια ρωτησα τι γινεται με την Αλεξια ηταν "νομιζω οτι δουλευει σε καποιο μαγαζι, ψαξε αλλου" Εχουμε καμια πληροφορια;
:-* :-* :-*Εγω τουλαχιστιν δεν την εχω δει πουθενα.
ΥΓ : κακως κοινοποιεις περιεχομενο απο ΠΜ.
Γνωμη μου