CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ειναι εκτος Ελλαδας.Αυτή ρώτημα Αν έχει δει κανεις.
θα επιστρεψει ομως.
Ειναι εκτος Ελλαδας.Αυτή ρώτημα Αν έχει δει κανεις.
Ειναι εκτος Ελλαδας.
θα επιστρεψει ομως.
Καλημέρα ξανθιά με γυαλιά αδύνατη αρκετά ηταν η νεαρη Τζέσικα απο Βουλγαρια που δεν εμφανίζεται τον τελευταιο καιρό στα μαγαζιά αυτα. Εγώ μια φορά που την δοκιμασα στη Βριλησσού έμεινα ευχαριστημένος είχε ωραίο στυλακι
Σαββατιάτικη μεσημβρινή στούντιακή περιήγηση...
Ξεκίνημα από το Ισμήνης 2...
Τακούνια...
Ωραία πόδια...
Μαύρα ζαρτιεροείδη...
Πανέμορφο πρόσωπο...Απίστευτο πιπίνι...
Λευκό πιπινοκωλαράκι να κάνει αντίθεση με το μαύρο της στριγκάκι...
Αέρινο πλάσμα...Σαν νεράιδα...
Ας προσγειωθούμε όμως ολίγον τι απότομα...
Επόμενη η Βίβιαν...
Ρε παιδιά είστε σίγουροι ότι μιλάμε για την κοπέλα των φωτογραφιών;;;
Μελαχροινός ζουμερός μπόγος με βυζάρες να ξεχειλίζουν και να συναγωνίζονται τα...γειτονικά λίπη! :S
Φάτσα που σε προκαλεί για χαστούκια,φάπες,φτυσίματα σε συνδυασμό βέβαια με την τροφαντή κωλάρα της!!!
Για τους μερακλήδες των γεματουλο-παχουλών...
Ειχα την τιμη να ειμαι ο πρωτος πελατης της Γιν Γιν στο Φυλης 104. Θα ακολουθησει κριτικη. Παντως να πω οτι προκειται για νςο αιμα και οχι για καποια απο τις γνωστες γυρολογους.
Ελπιζω να αξιζε τυπε γιατι οι Κινεζες ειναι η αγαπημενη μου ρατσα τις εχω τεραστια αναγκη
Αναμενουμε κριτικη
Ελπιζω να αξιζε τυπε γιατι οι Κινεζες ειναι η αγαπημενη μου ρατσα τις εχω τεραστια αναγκη
Αναμενουμε κριτικη
1. Ειναι οριτζιναλ κινεζα
2. Ειναι πολυ γλυκεια και σεμνη
3. Ψαρωμενη ακομα
4. Μην περιμενετε πολλα αλλα αν ειστε φαν της φυλης δεν ειναι και ασχημα
Για την ωρα ναι.αρα γι την εμπειρια κ μονο?
το εφαγες το μεταλαγμενο.....
μισο μισο....της οδου φυλης η της κινεζικης φυλης? κανα νι χαο μα μπαο πει παιζει η θα φαμε σφαλιαρα?4. Μην περιμενετε πολλα αλλα αν ειστε φαν της φυλης δεν ειναι και ασχημα
Κοιτα δουλευει φυλης και φυλης γωνια και ειναι της κινεζικης φυλης. Δηλωσε Σανγκαη.μισο μισο....της οδου φυλης η της κινεζικης φυλης? κανα νι χαο μα μπαο πει παιζει η θα φαμε σφαλιαρα?
Ειχα την τιμη να ειμαι ο πρωτος πελατης της Γιν Γιν στο Φυλης 104. Θα ακολουθησει κριτικη. Παντως να πω οτι προκειται για νςο αιμα και οχι για καποια απο τις γνωστες γυρολογους.
Στην Ιαπωνία η πρώτη φορά κοστίζει πολύ παραπάνω!Είναι όντως μεγάλη τιμή να παίρνεις πρώτος μια πουτάνα και να το καμαρώνεις κιόλας.