DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σημερα στο Βριλησσου 42 - Λιλιαν. Μαριαννα + Αρτεμισ. Μαριαννα + Μαργκω :-* :-* :-*
:-* :-* :-* Μαργκω :-* :-* :-*
Ωραίο δώρο για τα χριστούγεννα το εικονιζόμενο εργαλείο !!
Σημερα στο Βριλησσου 42 - Λιλιαν. Μαριαννα + Αρτεμισ. Μαριαννα + Μαργκω :-* :-* :-*
Μεταξύ μας τώρα, ναι είναι εντυπωσιακότατη, ναι γουστάρω να κάνω πολλά χιλιόμετρα πάνω της (μπρος πίσω και παρκαρίσματα), αλλά μερικές στον όμιλό σας τις έχω πληρώσει και κάθονται δίπλα στο κομοδίνο προσπαθώντας να το μιμηθούν στην ακινησία. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν η συγκεκριμένη που είναι πολλά υποσχόμενο κορίτσι μπορεί να αποδείξει το αντίθετο δίχως να χρειαστεί να επαληθευτεί ο προαναφερθέν κύκλος δράματος με τις πενιχρές υπηρεσίες.
Ωραίο δώρο για τα χριστούγεννα το εικονιζόμενο εργαλείο !!
Για Μονικα Σερβα, έχω διαβάσει καλά τεστ . Δεν έχω προσωπική άποψη όμως (ούτε εξ όψεως) !
σα να έχεις δίκιο !!!! Ευχομαι τα καλύτερα πάντως !
Κάτι σε συγκοινωνούντα δοχεία με τους Γερμανοί, μου κάνει η αλυσίδα τούτη ! Κάτι σε πάγκο για προπόνηση και μετά μέσα ,....(στα ρηχά πάντα) !
Γενικά, το max που έχω πάρει εκεί είναι 6,5/10..... και επιεικώς θα έλεγα !
ΠΟυ και που όμως, κάνω καμιά καταδρομική, μιά και η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία !
ΑΛΛΟΙ (Στην πέννα)
Αλλοι βάζουν μπροστά την φαντασία
και άλλοι την ακολασία !
Αλλοι πριν μπούνε, έχουν χύσει
κι άλλοι ατέλειωτο ζητάν, γαμήσι !
Αλλοι τσιμπούκια και γλυφάδες
κι άλλοι νταρντάνες και φοράδες!
Αλλοι μινιόν χωρίς βυζιά
κι άλλοι πουτάνες με γυαλιά !
Αλλοι ζητάν χοντρές, γριές, πατσές
κι άλλοι ξερακιανές, στεγνές, λιαστές !
Αλλοι ζητάν υποταγή,
κι άλλοι μία απ΄όλα με διπλή !
Δε λέω, γούστα είναι αυτά,
αν δεις το πράμα γενικά !
Ολοι γουστάρουν όμως ένα,
να είναι το μουνί στην πένα !
Αυτό ισχύει για πολλές κοπέλες και για αυτό υπάρχει πολλές φορές μπέρδεμα και αντιστοιχία τσα σχόλια και στις κριτικές. Άλλωστε μου έχει τύχει και με την ίδια κοπέλα να μου λειτουργήσει διαφορετικά σε διαφορετικό πρόγραμμα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Οπως φυσικά υπάρχουν και κοπέλες που αποδίδουν σχεδόν το ίδιο καλά σε όποιο πρόγραμμα και αν τις πάρεις.Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η Μόνικα αποδίδει μόνο στα μεγάλα προγράμματα, στο 50άρι κάνει αγγαρεία.
Έλα μου όμως που αυτές οι δύο αλυσίδες έχουν (και έχουν φέρει κατά καιρούς) και τα καλύτερα μουνιά. Τώρα θα μου πεις ο καθένας πάει για διαφορετικό λόγο και κάποιοι κοιτάνε πιο πολύ την εμφάνιση από τις επιδόσεις στο δωμάτιο. Κάποιοι άλλοι όμως λιγότερο απαιτητικοί (ή απαιτητικοί διαφορετικού τύπου) φτιάχνονται με την εμφάνιση και θέλουν να γλύψουν και να γαμήσουν μια που δεν θα τους καθόταν ποτέ έξω και όχι να πάνε να περάσουν με μια μετριότητα που ούτε θα την κοιτάγανε στο δρόμο, επειδή μπορεί να κάνει παπάδες στο δωμάτιο. Τα 50 ευρώ για κάποιον μπορεί να είναι value of money αν περάσει γαμάτα με μια μέτρια, για κάποιον μπορεί να είναι αν περάσει μέτρια με μια γαμάτη. ;)