olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.222
- Πόντοι
- 1.796
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Το κάψατε το θέμα και τώρα έπεσε άκυρο.. Και την είχα στα υπόψιν...
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
ναι ρε γαμώτο γιατί χάλασε το θέμα ξέρουμε?Το κάψατε το θέμα και τώρα έπεσε άκυρο.. Και την είχα στα υπόψιν...
ναι ρε γαμώτο γιατί χάλασε το θέμα ξέρουμε?
To studio της Ηλιουπολης δεν λειτουργει προσωρινα.Γιατί όπως είπε και συναγωνιστής διαβάζουν.... Και για να μην γίνουν βούκινο πέφτει άκυρο...
Εγώ θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο.. Γιατί έχουν εξαφανιστεί τα banner των Ηλιούπολης,Κατεχάκη και Δάφνης της τριγγετοαλυσίδας???
Και εκτός αυτού,αν πας στα site τους δεν δείχνουν βάρδιες...
To studio της Ηλιουπολης δεν λειτουργει προσωρινα.
Το Κατεχακη 8 και το Ισμηνης 2 λειτουργουν κανονικοτατα.
Το γιατι δεν εμφανιζονται πλεον στo site ειναι θεμα της διοιηκησης του site και της αλυσιδας και δεν nομιζω οτι μας αφορα o λογος διακοπης της προβολης τους.
Καλησπερα σε ολους!!! Μηπως γνωριζει καποιος για την Σονια απο συγγρου 144 τι λεει απο υπηρεσιες? Ειναι πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση απο εμφανιση παντως..
είναι πολύ ωραίο Μούνι στα γούστα μου ,απο άποψη υπηρεσιών αμα το στρώσει λίγο ακόμα πιστεύω θα αφήσει εποχήΛοιπόν η Σόνια από εμφάνιση είναι τούμπανο!!!Κώλος, ποδάρες και βυζί κανονικό. συν το πρόσωπο που είναι πολύ όμορφο. ΑΠό υπηρεσίες, όμως, τα πράγματα δεν είναι πολύ ευχάριστα.....Όχι ότι βαριέται πρόθυμη είναι , αλλά είτε λόγω απειρίας είτε λόγω κάτι άλλου δεν τραβάει....Δεν θα την έλεγα κομοδίνο, αλλά δεν απέχει και πολύ. Πρέπει να το δουλέψεις εσύ το πράγμα και μόνο αν σε φτιάχνει τόσο πολύ εμφανισιακά. Αλλά τότε γιατί να πάς σε επαγγελματία?
αναμένουμε Λαγό με ανυπομονησίαΑυτη την στιγμή απο το Κων. 92Α
Η νεα αφιξη του ομιλου η Γερμανιδα Λουιζα.
Ψηλη ξανθια με πολυ γλυκο προσωπο αρμονικες καμπυλες, με θητεια στα FKK και σαν call girl.
ΕΝΤΘΠΩΣΙΑΚΗ οντως.
Στα του δωματιου θα μαθουμε απο τον λαγο που αυτη την στιγμη αγωνίζεται μαζι της
η συνάντησή μου με τη Λουίζα κυμάνθηκε σε υψηλότατα στάνταρντ...γλυκύτατη, χαμογελαστή, ήξερε τι να κάνει και πως, με πολύ καλά προκαταρκτικά και αληθοφανείς αντιδράσεις, ωραία φιλιά, πολύ καλό βαθύ και με περιποίηση των @@...στο σεξ δεκτική, χωρίς μα και μου....Από τις καλές rookies των στουντιο με λαμπρό μέλλον μπροστά της. Λεπτομέρειες στην κριτική...αναμένουμε Λαγό με ανυπομονησία
Κοντά σας σήμερα η. ΣΟΝΙΑ