Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
η σερκοβα παλι τουρνε επαρχια ειναι :huh: >:(

tsoutseki90

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
99% ειναι αυτη!

Οταν με το καλο ξεκινησει τις βαρδιες στην τριγγετοαλυσιδα θα το ξερουμε 100% γιατι μεχρι στιγμης μονο τις φωτος της βλεπουμε!
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Κανένα καλάμι δεν έχω καβαλήσει...πα΄με λοιπόν αναλυτικά μιας και κάποιοι δεν καταλαβαίνουν... :idiot: :idiot: δεν το ονομάζω εγώ φουλ, έτσι το λένε και στην αλυσίδα...περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες μαζί που παρέχει η κοπέλα, και χρόνο παραμονής 30-40 λεπτά στο δωμάτιο...δεν αναφέρομαι σε αυτό που πάει το μυαλό σου περί "ταρζανιών"...και η κοπέλα έκατσε ακριβώς τον προβλεπόμενο χρόνο στο δωμάτιο...είναι 100 ευρώ...και πίστεψέ με σε όλους έτσι συμπεριφέρεται αν κρίνω και από τα ευχαριστημένα βλέμματα πελατών που κατέβαιναν από πάνω μαζί της. Διάβασε και την κριτική του karaflas...αυτά...
Μαγκες εγω ουτε καν 100αρικο δεν εδωσα..50αρηκακι οπως παντα,ουτε cent παραπανω σε ΚΑΜΙΑ και ΠΟΤΕ!!!Και η κοπελα ηταν τοπ και κλασεις ανωτερη απο τα μπαζα που αν δεν τους σκασεις το 100αρικο σε βλεπουν και ξυνιζουν τη μαπα τους...

Επισκέπτης
Ομολογώ πάντως ότι δεν το κατάλαβα αυτό περί "καβαλημένου καλαμιού".

Δηλαδή αν κάποιος πάει κάπου και περάσει καλά (με βάση τα δικά του δεδομένα) και στη συνέχεια βγει και πει ή γράψει τις θετικές του εντυπώσεις είναι "καβαλημένο καλάμι";

Οπότε αν τυχόν έλεγε ή έγραφε ότι δεν πέρασε καλά(πάντα με βάση τα δεδομένα του συγκεκριμένου)θα ήταν ωραίος,προσγειωμένος-και σίγουρα όχι καβαλημένος...

Τέλος πάντων...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ομολογώ πάντως ότι δεν το κατάλαβα αυτό περί "καβαλημένου καλαμιού".

Δηλαδή αν κάποιος πάει κάπου και περάσει καλά (με βάση τα δικά του δεδομένα) και στη συνέχεια βγει και πει ή γράψει τις θετικές του εντυπώσεις είναι "καβαλημένο καλάμι";

Οπότε αν τυχόν έλεγε ή έγραφε ότι δεν πέρασε καλά(πάντα με βάση τα δεδομένα του συγκεκριμένου)θα ήταν ωραίος,προσγειωμένος-και σίγουρα όχι καβαλημένος...

Τέλος πάντων...

Να σου τα πω ξεκαθαρα, ο ταυρος τα ειπε σωστα. Αν καποιος πηγαινει σε ενα μαγαζι 3-4 φορες τον μηνα για να μην πω την εβδομαδα, εχει αλλη αντιμετωπιση και απο τα μωρα και απο την διευθυνση.

Τωρα οι ορισμοι του μαγαζιου για "φουλ" προγραμμα δεν εχουν καμια σχεση με την πιατσα, γιατι φουλ ειναι ολα συμπεριλαμβανομενα + κωλος.

Απλως μερικες διευκρινησεις κανω και δεν εχω τιποτα με τον Λαγο. Τον χαβα του κανει και περναει καλα!  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Λαγε το εχεις καβαλησει το καλαμι μου φαινεται! Πρωτον "φουλ" προγραμμα δεν πηρες απο την Ζανετ, δευτερον δεν συμπεριφερεται ετσι με οποιοδηποτε περασει στο δωματιο μαζι της, αλλα με μερικους που εχουν πιασει κοτσους εκει κατω για να διαφημιζουν το μαγαζι.

Έχεις φάει φόλα,εκεί ρε?  :-

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
το σωστο παντως θα ειναι να γραφεται καπως ετσι...............
οσοι δινεται 70-100 θα περνατε τελεια οσοι δινεται 50 δεκα λεπτα χυσετε δε χυσετε θα περνετε τ αρχιδια μας

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
το σωστο παντως θα ειναι να γραφεται καπως ετσι...............
οσοι δινεται 70-100 θα περνατε τελεια οσοι δινεται 50 δεκα λεπτα χυσετε δε χυσετε θα περνετε τ αρχιδια μας

Τυπε αυτα ειναι χωρις ποτα! Εεεε δεν θα πιεις κατι και δεν θα κερασεις κανενα μωρο?  :grin:

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Τυπε αυτα ειναι χωρις ποτα! Εεεε δεν θα πιεις κατι και δεν θα κερασεις κανενα μωρο?  :grin:
φιλε παιζουν κατι μουνες 50 ευρω μια ωρα σε χοτελι οποτε περι ορεξεως...............
δεν δινω 150 ευρω αν ειναι παω μπουζουκια και στο γυρνα ριχνω και πουτσο

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
308
Πόντοι
26
Νέες φωτογραφίες Νίνας από Θεσσαλίας 136 (Dream Place)!
11.jpg

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Μικρή μεταμεσονύχτια βόλτα με cheyenne και biker...

Kων/πόλεως80: Κλαούντια και Σάντρα: Και οι 2 αδύνατες ξανθές Ρουμάνες, με ωραία πρόσωπα, μικρά στήθη και ωραίες μικρές περιφέρειες...

Κων/πόλεως92Α: Πέννυ και Κέλλυ: Ξανθές, με ωραίες φάτσες, η π΄ρωτη με σιλικονέ στήθος η δεύτερη φυσικό, ωραία κορμιά...

Σπ. Πάτση40:Λάουρα: Αδιάφορο μιλφ, στα όρια του μπάζου..

Σπ. Πάτση27: Ζακλίν: Ξανθιά, με μπουκλέ, μαλλί, μιλφάκι με συμπαθητικό πρόσωπο και κανονικό κορμί με λίγα παχάκια. Τζούλια:Αδύνατη, ψηλή κοπέλα, με καστανοκόκκινο μαλλί, αδιάφορο πρόσωπο και κανονικό κορμί

Τατοίου 58:Τζοάνα:η εκλεκτή μου για τρίτη φορά και πέρασα εκπληκτικά. Κόκκινο μπουκλε φουντωτό μαλλί, ενισχυμένο στήθος 3άρι, πολύ ωραία φάτσα, και κορμί αδύνατο και γυμνασμένο..από υπηρεσίες πλούσιες, με πάθος και αληθοφάνεια...
Αλλαγή

Επισκέπτης
Μικρή μεταμεσονύχτια βόλτα με cheyenne και biker...

Σπ. Πάτση40:Λάουρα: Αδιάφορο μιλφ, στα όρια του μπάζου..

Πάντοτε μάχιμος ο lagonisian... :rockon:

Η Λάουρα είναι πρώην κορίτσι του Μεταξουργείου...

(Και πολύ επιεικής ήσουν στους χαρακτηρισμούς σου για αυτήν...)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Πάντοτε μάχιμος ο lagonisian... :rockon:

Η Λάουρα είναι πρώην κορίτσι του Μεταξουργείου...

(Και πολύ επιεικής ήσουν στους χαρακτηρισμούς σου για αυτήν...)
ευγενικός μύστη μου...ευγενικός... :sunglasses: :sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom