Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
έλα ρε μάγκα μου...λες και ανακάλυψες την Αμερική...
δεν ειπα αυτο, απλα για αλλη μια φορα ειδα την διαφορα ..
έλα ρε μάγκα μου...λες και ανακάλυψες την Αμερική...
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!99% ειναι αυτη!
Οταν με το καλο ξεκινησει τις βαρδιες στην τριγγετοαλυσιδα θα το ξερουμε 100% γιατι μεχρι στιγμης μονο τις φωτος της βλεπουμε!
να μη γαμησουν κ οι βλαχοι λιγο τυπε?η σερκοβα παλι τουρνε επαρχια ειναι >
να μη γαμησουν κ οι βλαχοι λιγο τυπε?
Μαγκες εγω ουτε καν 100αρικο δεν εδωσα..50αρηκακι οπως παντα,ουτε cent παραπανω σε ΚΑΜΙΑ και ΠΟΤΕ!!!Και η κοπελα ηταν τοπ και κλασεις ανωτερη απο τα μπαζα που αν δεν τους σκασεις το 100αρικο σε βλεπουν και ξυνιζουν τη μαπα τους...Κανένα καλάμι δεν έχω καβαλήσει...πα΄με λοιπόν αναλυτικά μιας και κάποιοι δεν καταλαβαίνουν... δεν το ονομάζω εγώ φουλ, έτσι το λένε και στην αλυσίδα...περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες μαζί που παρέχει η κοπέλα, και χρόνο παραμονής 30-40 λεπτά στο δωμάτιο...δεν αναφέρομαι σε αυτό που πάει το μυαλό σου περί "ταρζανιών"...και η κοπέλα έκατσε ακριβώς τον προβλεπόμενο χρόνο στο δωμάτιο...είναι 100 ευρώ...και πίστεψέ με σε όλους έτσι συμπεριφέρεται αν κρίνω και από τα ευχαριστημένα βλέμματα πελατών που κατέβαιναν από πάνω μαζί της. Διάβασε και την κριτική του karaflas...αυτά...
Ομολογώ πάντως ότι δεν το κατάλαβα αυτό περί "καβαλημένου καλαμιού".
Δηλαδή αν κάποιος πάει κάπου και περάσει καλά (με βάση τα δικά του δεδομένα) και στη συνέχεια βγει και πει ή γράψει τις θετικές του εντυπώσεις είναι "καβαλημένο καλάμι";
Οπότε αν τυχόν έλεγε ή έγραφε ότι δεν πέρασε καλά(πάντα με βάση τα δεδομένα του συγκεκριμένου)θα ήταν ωραίος,προσγειωμένος-και σίγουρα όχι καβαλημένος...
Τέλος πάντων...
Λαγε το εχεις καβαλησει το καλαμι μου φαινεται! Πρωτον "φουλ" προγραμμα δεν πηρες απο την Ζανετ, δευτερον δεν συμπεριφερεται ετσι με οποιοδηποτε περασει στο δωματιο μαζι της, αλλα με μερικους που εχουν πιασει κοτσους εκει κατω για να διαφημιζουν το μαγαζι.
που φολα στους γερμανους αχαχαχαχα πρωτη φορα το ξανακουωΈχεις φάει φόλα,εκεί ρε? :-
που φολα στους γερμανους αχαχαχαχα πρωτη φορα το ξανακουω
που φολα στους γερμανους αχαχαχαχα πρωτη φορα το ξανακουω
το σωστο παντως θα ειναι να γραφεται καπως ετσι...............Και εγω..........
το σωστο παντως θα ειναι να γραφεται καπως ετσι...............
οσοι δινεται 70-100 θα περνατε τελεια οσοι δινεται 50 δεκα λεπτα χυσετε δε χυσετε θα περνετε τ αρχιδια μας
φιλε παιζουν κατι μουνες 50 ευρω μια ωρα σε χοτελι οποτε περι ορεξεως...............Τυπε αυτα ειναι χωρις ποτα! Εεεε δεν θα πιεις κατι και δεν θα κερασεις κανενα μωρο?
Μικρή μεταμεσονύχτια βόλτα με cheyenne και biker...
Σπ. Πάτση40:Λάουρα: Αδιάφορο μιλφ, στα όρια του μπάζου..
ευγενικός μύστη μου...ευγενικός...Πάντοτε μάχιμος ο lagonisian...
Η Λάουρα είναι πρώην κορίτσι του Μεταξουργείου...
(Και πολύεπιεικήςήσουν στους χαρακτηρισμούς σου για αυτήν...)