tsoutseki90
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα σε όλους ξέρουμε άν η ''Στέλλα'' η νέα κοπέλα απο την Γερμανική αλυσίδα είναι η Mimi Humphrey και σε ποιά στούντιο θα δουλεύει ευχαριστώ!
Παιδες αλλη μια δωστε μου τα φωτα σας..
Εκτος απο Φυλης 104 με την προσφορα του 40αρικου ποια αλλα στουντιο εχουν προγραμμα μεχρι 40 ευρω?
Στο Κων/λεως 130 τι παιζει?
Εαν μου επιτρεπεις :Στο Κωνσταντινουπόλεως 59 το απλό πρόγραμμα ξεκινάει από τα 30 ευρώ.
Στο Κωνσταντινουπόλεως 92 ανάλογα την κοπέλα(ίσως και την δουλειά...) μπορείς να βρεις το απλό με 30 ευρώ-τις προάλλες μάς το άφησαν 20 ευρώ!!!
Στο Κωνσταντινουπόλεως 131, το Latin House (θυμάμαι παλιά στις εφημερίδες που το έγραφαν Brazil House...)και εκεί το απλό πρόγραμμα ξεκινάει από 30 ευρώ.
Και βέβαια αρκετά από τα μαγαζιά στην Κασάνδρας πολλές φορές ρίχνουν την τιμή του απλού προγράμματος στα 40 ευρώ.
Εαν μου επιτρεπεις :
Το Latin house ηταν το Ιωαννινων 3 οροφος. Τιμες απο 20 ευρω.
Το Κωνσταντινιουπολεως 130 ειναι το Brasil house, με τιμες απο 30 ευρω.
Κατα τα αλλα απολυτα σωστος ;)
Επισης :
Το Λελας Καραγιαννη (οταν λειτουργει) απο 30 ή 35 δεν θυμαμαι καλα.
Το Ευνειδων 5 απο 20
Η Μαντονα που παιζει μπαλα ρε παιδες;χαθηκε παλι....
τις προάλλες στο Λέλας Καραγιάννη μού ανακοινώθηκε τιμή 30 ευρώ και στο Δροσοπούλου 97, 30 ή 35-δεν θυμάμαι καλά.
Απογευματινή/βραδινή εξόρμηση με τον φίλτατο cheyenne προς άγραν φιλήδονης σάρκας...
Κασσάνδρας4α:Άντζελα: το μελαχρινό πιπινάκι, κοντούλι, όμορφο πρόσωπο, μεγάλο φυσικό ωραίο στήθος, και κανονικό κορμί. Την είχα τιμήσει προ καιρού με θετικότατες εντυπώσεις. Σύλβια: Η νέα άφιξη του ομίλου, μέτριο πρόσωπο, αρκετά κιλάκια παραπανίσια σαφέστατα αμήχανη και κάπως "μαζεμένη". Μαρία: η αδύνατη μελαχρινή παρουσία, με καθημερινό πρόσωπο, μικρό στήθος και skinny σωματότυπο.
Αυτή η μικρούλα,λέει τίποτα? Πολύ ψαρωμένη είναι και (παραείναι) αδυνατούλα...
οποτε λειτουργει ακομα ενα απο τα ιστορικοτερα στουντιο της Αθηνας
νομιζα οτι ειχε κλεισει και κριμα ειναι
τοσες γυναικαρες εχουν περασει απο εκει, τι να πρωτοθυμηθω...
...Εδώ μου άρεσε εμένα που την ξαναείδα χθες και πού δεν είναι του γούστου μου οι τόσο αδύνατες...
Αυτή η βαλια λέει τίποτα ρε μάγκες? Εννοώ είναι καθόλου pse ή αρχίζει κι αυτή τα μη αυτό και μη εκείνο?ψάξε για Λάουρα, Μάνια, Βάλια και Μόνικα...
λεει μανΑυτή η βαλια λέει τίποτα ρε μάγκες? Εννοώ είναι καθόλου pse ή αρχίζει κι αυτή τα μη αυτό και μη εκείνο?
εμενα δεν με πορνοσυγκινεί ιδιαίτερα ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...Αυτή η μικρούλα,λέει τίποτα? Πολύ ψαρωμένη είναι και (παραείναι) αδυνατούλα...
Ωραίος, με την πρώτη ευκαιρία θα χωθώ και θα ενημερώσω! !λεει μαν
Απογευματινή/βραδινή εξόρμηση με τον φίλτατο cheyenne προς άγραν φιλήδονης σάρκας...
Κροκεών6: Βερόνικα: Ελληνίδα εκ Θεσσαλονίκης, ξανθιά, ωραίο μούτρο, μικρό στήθος φυσικό, κορμί κανονικό και όμορφο, περιφέρεια ελαφρώς πεσμένη και νερουλή, αλλά μας "κέρδισε" με το σαλονάρισμα της και το παίξιμό της. ΔΕΝ κάνει 69 δυστυχώς, ενώ κάνει πρωκτικό...
Η βραδιά έκλεισε στο Χμπαρ όπου με περίμενε μια εμπειρία πραγματικά αξέχαστη...Πέρασα με τη Ζανέτ στο δωμάτιο και έμεινα... ..
Λεπτομέρειες στην κριτική...