Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
Έκτακτη καταδρομική με τον συνάδελφο mpouzoklidos στο Αθηνών 204 για την Κιάρα. Μια κοπέλα που έχω δει κάμποσες φορές στο σαλόνι αλλά δεν αποφάσιζα για το επόμενο βήμα...Έτσι λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας του Ολυμπιακού και με ησυχία να επικρατεί, μπούκαρα δωμάτιο...Η ΚΙάρα είναι όπως ακριβώς στις φωτός, έχει ωραίο πρόσωπο, μικρό σ΄τηθος και πολύ ωραίο κορμί σφιχτό και καλοσχηματισμένο και μαι περιφέρεια κόλαση. Στο δωμάτιο παρά του επρί αντιθέτου φόβους μου, αποδείχτηκε σωστή, τίμια επαγγελματίας, ευχάριστη και με χιούμορ, καλή συμμετοχή, ωραία ανταπόκριση σε ότι της ζήτησα, σχετική άνεση χρόνου και πέρασα πολύ όμορφα με ένα πατριωτάκι μας!!!Λεπτομέρειες στην κριτική!!!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.267
Πόντοι
19.505
Πρωινή καταδρομική στο νέο στούντιο Θεσσαλίας 136 στον Ελαιώνα, εργαζόμενη η Βανέσσα. Όταν είδα τις φωτό με το καρέ μαλλάκι και τον πετίτ σωματότυπο, λέω έχε γούστο να είναι η Βερόνικα η ουκρανοασιάτισα call girl. Τελικά δεν ήταν. Ο χώρος υπερλουξ αλλά φάτσα κάρτα σε όλη την Λεωφόρο Αθηνών και στη Μαρκόνι. Η κοπέλα όπως είπα πολύ ωραίο σώμα, καρέ μαλλάκι, στο πρόσωπο μου τα χάλασε. Προγράμματα 50, 60 η ποδολαγνεία ή το σεξ σόου και 90 το πρωκτικό. Ευγενέστατη υπηρεσία.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.659
Πόντοι
42.697
Πρωινή καταδρομική στο νέο στούντιο Θεσσαλίας 136 στον Ελαιώνα, εργαζόμενη η Βανέσσα. Όταν είδα τις φωτό με το καρέ μαλλάκι και τον πετίτ σωματότυπο, λέω έχε γούστο να είναι η Βερόνικα η ουκρανοασιάτισα call girl. Τελικά δεν ήταν. Ο χώρος υπερλουξ αλλά φάτσα κάρτα σε όλη την Λεωφόρο Αθηνών και στη Μαρκόνι. Η κοπέλα όπως είπα πολύ ωραίο σώμα, καρέ μαλλάκι, στο πρόσωπο μου τα χάλασε. Προγράμματα 50, 60 η ποδολαγνεία ή το σεξ σόου και 90 το πρωκτικό. Ευγενέστατη υπηρεσία.

Ωραια ενημερωση απο το νεο μαγαζι!

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.208
Πόντοι
8.565
Έκτακτη καταδρομική με τον συνάδελφο mpouzoklidos στο Αθηνών 204 για την Κιάρα. Μια κοπέλα που έχω δει κάμποσες φορές στο σαλόνι αλλά δεν αποφάσιζα για το επόμενο βήμα...Έτσι λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας του Ολυμπιακού και με ησυχία να επικρατεί, μπούκαρα δωμάτιο...Η ΚΙάρα είναι όπως ακριβώς στις φωτός, έχει ωραίο πρόσωπο, μικρό σ΄τηθος και πολύ ωραίο κορμί σφιχτό και καλοσχηματισμένο και μαι περιφέρεια κόλαση. Στο δωμάτιο παρά του επρί αντιθέτου φόβους μου, αποδείχτηκε σωστή, τίμια επαγγελματίας, ευχάριστη και με χιούμορ, καλή συμμετοχή, ωραία ανταπόκριση σε ότι της ζήτησα, σχετική άνεση χρόνου και πέρασα πολύ όμορφα με ένα πατριωτάκι μας!!!Λεπτομέρειες στην κριτική!!!

Ασχετο,  αλλά επειδή σε θεωρώ πολύ έγκυρο στα των studio μήπως γνώρισες ένα φοβερό ρουμανάκι με κορμί τούμπανο αθλήτριας, με όνομα Σόνια? Μου άρεσε φοβερά σε εμφάνιση και είχε κι ένα σχετικό σέρβις, όχι το καλύτερο βέβαια. Πάντως ήταν αστέρι. Μιλάω για τους γερμανούς και την τριγγεοαλυσίδα. Σταμάτησε την σταματήσανε γιατί ήταν πάνω από τον ανταγωνισμό? δεν τη βλέπω πουθενά εδώ και μέρες....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ασχετο,  αλλά επειδή σε θεωρώ πολύ έγκυρο στα των studio μήπως γνώρισες ένα φοβερό ρουμανάκι με κορμί τούμπανο αθλήτριας, με όνομα Σόνια? Μου άρεσε φοβερά σε εμφάνιση και είχε κι ένα σχετικό σέρβις, όχι το καλύτερο βέβαια. Πάντως ήταν αστέρι. Μιλάω για τους γερμανούς και την τριγγεοαλυσίδα. Σταμάτησε την σταματήσανε γιατί ήταν πάνω από τον ανταγωνισμό? δεν τη βλέπω πουθενά εδώ και μέρες....
Tην εχουμε δει σε τσαρκες μαζι με τον λαγο.
Οντως πολυ ομορφη κοπελα.
Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ενημερωνεσαι στο παραπανω link για το ποτε και εαν θα ξανακανει βαρδια.

Ο Β. ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ την εχει τιμησει, με μετριες  εντυπωσεις..  :dunno:

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.208
Πόντοι
8.565
Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ενημερωνεσαι στο παραπανω link για το ποτε και εαν θα ξανακανει βαρδια.

Ευχαριστώ πολύ!!! Είστε και οι δύο εγκυρότατοι και πραγματικά προσφέρετε έργο!!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.109
Πόντοι
3.715
Ευχαριστώ πολύ!!! Είστε και οι δύο εγκυρότατοι και πραγματικά προσφέρετε έργο!!

τι πάνω από τον ανταγωνισμό και παπάρια μάντολες ρε τύπε. Δεν το είχε το άθλημα.

Ιδανική βέβαια για αγαπούληδες που τους φτάνει να νοικιάσουν ένα όμορφο κορίτσι για 10-15 λεπτά και να μιλήσουν για κοκκινιστό και σοκολατάκια.

gior43

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
6
Πόντοι
0
παιδες το studio 12 κλειστο κατα τις 9 που περασα μην αναβαινεται τζαμπα

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130

Όπως ακριβώς το είπε. Όμορφη κοπέλα αλλά εντελώς τυπική.....

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
πολύ ομορφο κορίτσι, με ομορφιά που σπάνια συναντάς....κορμί όμορφο, αδύνατο, σφιχτό και πρόσωπο με κάτι μα΄τια που "σκοτώνουν"...δυστυχώς οι υπηρεσίες της δεν ήταν και οι ανάλογες...μακάρι μόλις γυρίσει(θα γυρίσει, δεν υπάρχει αμφιβολία), να γυρίσει και με καλύτερες υπηρεσίες...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
Φίλε μου καλησπέρα μήπως ξέρεις αν Βουλιαγμένης 236  δουλεύει;
μάλλον αναφέρεσαι στο Βουλιαγμένης 238...δουλεύει μεν, αλλά μέρα παρά μέρα και μια βάρδια. Με την ΑΛίσα, τη γνωστή μινιόν κούκλα...η Νάνσυ απουσιάζει αυτό το διάστημα για ξεκούραση... :sunglasses:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
Μήπως η Αλέξια που δουλεύει στο νέο στούντιο στο Θεσσαλίας είναι η ίδια κοπέλα με την ΑΛέξια του Αθανασίας 3???

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τι γινεται ρε μαγκες κανεις δεν εχει δει- εχει παρει την ραμονα απο κροκεον 6 καιstudio sweet angels να πει μια γνωμη?

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
740
Like
52.021
Πόντοι
36.988
Όπως ακριβώς το είπε. Όμορφη κοπέλα αλλά εντελώς τυπική.....

Δεν θα την επισκεπτόμουν ξανά!Μέτρια και πολύ τυπική,αν θυμάμαι καλά μετά την Σόνια έφυγα στα καπάκια για Μεσογείων 289 και ρέφαρα στη Τζέσικα.... :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
Βουλιαγμενης 238.  ;)
Υπολειτουργει αυτο τον καιρο θα ελεγα.
ό,τι είπα εγώ δηλαδή.... :grin: :grin: :grin: χαίρομαι να με επιβεβαιώνεις.... :grin: :grin: :grin: μόνο που δεν είπες και εσύ ότι αυτή την περίοδο το "κρατάει" η Αλίσα στις μέρα παρά μέρα βάρδιες που κάνει... :grin: :grin:

manolkrit

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
Πριν απο λιγο! Studio12 κλειστο παλι τι συμβαινει ???  :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom