Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.086
Πόντοι
5.845

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε σεις... εινια δυνατόν να μην έχουνε βγάλει ακόμα η αλυσίδα του βουνού και του Γκαζιού βραδυνό πρόγραμμα;
6 απόγευμα η ώρα...
έλεος...

δεν μπορούμε όλοι να είμαστε με τα τηλέφωνα ή να τσεκάρουμε όλη την ώρα το ίντερνετ...

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.336
Πόντοι
5.435
Μεσημεριανή καταδρομική και πριν πάρουμε τον δρόμο για Φυλής, κάναμε 2 στάσεις σε 2 στούντιο για να δούμε κάποια νέα "φρούτα" που δεν είχα δει εγώ κυρίως.

Μ. Αλεξάνδρου 133: Στέλλα μελαχρινή με καρέ μαλλί ωραίο κωλαράκι μικρό στήθος. Δανάη, τα είπε πιο πάνω ο Ινδιάνος. Έκατσε πάνω μου με καυλάντισε και ευτυχώς δεν μου σηκώθηκε   :2funny: :2funny:

Κων/πόλεως 92Α: Νικόλ η αγαπημένη του λαγού, κοκκινομάλα με ίσιο μαλλί μικρό στήθος και περιφέρεια, Σάρα μελαχρινή με ωραίο κώλο αλλά ως εκεί.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.859
Πόντοι
3.715
επειδή σε διαβάζω, έφαγες φόλες και μαζεμένες και δικαιολογημένα αντιδράς έτσι

εγώ ξέρεις πόσες φορές το σκέφτηκα, ρώτησα, διασταύρωσα πριν πάω σε αυτήν την αλυσίδα?
ευτυχώς με Κινκυ, Τζούλη και Νικόλ ρουμάνα πέρασα πολύ καλά

κύττα Krveras,

δεν ξεκίνησα προχθές τις τσάρκες, βετεράνος είμαι, χλαπάτσες έχω φάει, γκέλες έχουν γίνει, πληροφόρηση υπήρξε,...
απλά εδώ έπαιξα κι εγώ το φάρο για να μη ναυαγήσει το 50άρικο κι άλλων συμπαικτών.
Και το έκανα ως εξής:

Την ξιπασμένη ρουμάνα Κέντυ την είχα πάρει καλοκαιράκι, είχα περάσει γαμάτα. Όταν την ξαναπήρα είχε τουπέ απαράδεκτης ερασιτέχνιδος. Ζερό εκεί.
Την Νίκη την πήρα γιατί είχα καύλες και μου περίσσευε για πειραματισμούς με θετική διάθεση το χαρτί. Τζίφος όμως κι εκεί, πολύ χειρότερη εμπειρία από τη ρουμάνα.

Το + είναι ότι υπάρχει τούτο το φόρουμ για να μπαίνουν οι πληροφορίες όπως πρέπει εκεί που πρέπει!
Για να γλιτώνουν όποιοι μπορούν τα χαρτιά της τσέπης τους.

Έχω περάσει πολύ καλά στα μαγαζιά τους, με Πάμελα, Μπιάνκα (5-6 φορές), Αλέξια, από τις καινούριες κι αρμάδα των παλαιών κοριτσιών που δυστυχώς δεν συγκρατώ.

Όμως λόγω της απανωτής παραμύθας δεν ξαναπατάω. Με μερικές μορφονιές κάνουν αρπαχτές για τους δικούς τους λόγους. Αυτοί ξέρουν.

Από μαγαζιά, δόξα το γιαραμπί φίσκα είναι κι από ''καλά'' κορίτσια το ίδιο.

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.695
Πόντοι
506
Σαββατο στο Βριλησσου 42 - Σαμανθα + Αλεσια. Φριντα + Ρεγγινα. Σασα + Λιλιαν.  :-* :-* :-*

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
κύττα Krveras,

δεν ξεκίνησα προχθές τις τσάρκες, βετεράνος είμαι, χλαπάτσες έχω φάει, γκέλες έχουν γίνει, πληροφόρηση υπήρξε,...
απλά εδώ έπαιξα κι εγώ το φάρο για να μη ναυαγήσει το 50άρικο κι άλλων συμπαικτών.
Και το έκανα ως εξής:

Την ξιπασμένη ρουμάνα Κέντυ την είχα πάρει καλοκαιράκι, είχα περάσει γαμάτα. Όταν την ξαναπήρα είχε τουπέ απαράδεκτης ερασιτέχνιδος. Ζερό εκεί.
Την Νίκη την πήρα γιατί είχα καύλες και μου περίσσευε για πειραματισμούς με θετική διάθεση το χαρτί. Τζίφος όμως κι εκεί, πολύ χειρότερη εμπειρία από τη ρουμάνα.

Το + είναι ότι υπάρχει τούτο το φόρουμ για να μπαίνουν οι πληροφορίες όπως πρέπει εκεί που πρέπει!
Για να γλιτώνουν όποιοι μπορούν τα χαρτιά της τσέπης τους.

Έχω περάσει πολύ καλά στα μαγαζιά τους, με Πάμελα, Μπιάνκα (5-6 φορές), Αλέξια, από τις καινούριες κι αρμάδα των παλαιών κοριτσιών που δυστυχώς δεν συγκρατώ.

Όμως λόγω της απανωτής παραμύθας δεν ξαναπατάω. Με μερικές μορφονιές κάνουν αρπαχτές για τους δικούς τους λόγους. Αυτοί ξέρουν.

Από μαγαζιά, δόξα το γιαραμπί φίσκα είναι κι από ''καλά'' κορίτσια το ίδιο.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλα τα παιδιά και από εμάς, μια χαρά τα λες, 150 στούντιο σε όλη την ΑθΗΝΑ, και αν δεν πληρούμαι για σένα τους όρους και τις προϋποθέσεις, δικαίωμα επιλογής με μεγάλη γκάμα, ευτυχώς για εμάς και για εσένα δεν είμαστε μονοπώλιο,  τι να κάνουμε ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ :)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλα τα παιδιά και από εμάς, μια χαρά τα λες, 150 στούντιο σε όλη την ΑθΗΝΑ, και αν δεν πληρούμαι για σένα τους όρους και τις προϋποθέσεις, δικαίωμα επιλογής με μεγάλη γκάμα, ευτυχώς για εμάς και για εσένα δεν είμαστε μονοπώλιο,  τι να κάνουμε ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ :)
Τα παραλές.  :dunno:

Οχι και 150 studio..
Ζητημα ειναι πλεον αν είναι καμιά ογδονταριά........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Στο Δοξάτου είδατε ενα τούμπανο με βυζάρες; Είναι Fake οι φωτογραφίες; Γιατί αν δεν είναι θα κλείσουν σπίτια.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Βραδυνή συνάντηση με τον mpouzoklidos και έναρξη μιας πολύ ενδιαφέρουσας-όπως αποδείχθηκε- βόλτας σε διάφορα στουντιακά ιδρύματα....

Κασσάνδρας8α: Μόνικα: η Βουλγάρα με το φοβερό κορμί, άψογος και στητός κώλος, ωραίο πρόσωπο, με τα μαλλιά της ίσια αυτή τη φορά, σιλικονέ 3.5άρι στήθος.

Κασσάνδρας8γ: Νέα άφιξη στον όμιλο. Έρρικα το όνομά της. Μελαχροινή με αφέλειες, συμπαθητικό πρόσωπο, φυσικό στήθος 2άρι, κορμί με καμπύλες και "γεμάτο" με αρκετή κυτταρίτιδα στην περιφέρεια...

Κων/πόλεως92Α: Φαίη: Πολύ όμορφη κοπέλα, με συμπαθητικό πρόσωπο μαι εκπληκτικό κορμί, με ιδιαίτερο σημείο το φυσικό στήθος της το οποίο ήταν σε κοινή θέα και η άψογη περιφέρεια της.

Βριλησσού36Α: Σόνια:Γνωστή στους παλιότερους και από το πέρασμά της από το Amnezia ως Χριστίνα. Μελαχροινά μακριά μαλλιά, αδύνατο μοντελέ κορμί, μικρό στήθος, ωραίο πεταχτό κωλαράκι με σκουροχρωμη επιδερμιδα,μοιραιο προσωπο με χαρακτηριστικο την ελια στο μάγουλο. Βικτώρια: Xθες ειδικά ήταν πανέμορφη. Κοντούλα, με ξανθά κατσαρά μαλλιά, φυσικό μεγάλο στήθος,παιδικό πρόσωπο, ωραίο κορμί και καλλίγραμμη περιφέρεια και πόδια. Άριστες οι εντυπώσεις από την πρόσφατη συνάντησή μας....

Βριλησσού36: Οι αναστεναγμοί της Πένυς δονούσαν το οίκημα....

Βριλησσού42:Σάσα:Καστανή πλέον, πολύ όμορφο πρόσωπο, με εκφραστικά γαλανά μάτια, ωραίο κορμί και πεταχτή περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα. Η Μαργκώ αρρώστησε και απουσίαζε....

Βριλησσού46: Βίκυ: Ξανθιά milf με χαμογελαστό πρόσωπο και κανονικό κορμί χωρίς κάτι άλλο ιδιαίτερο προς αναφορά...

Βριλησσού60: Άντζελα: Αδύνατη πολύ, λίγο ντροπαλή στο σαλόνι, καχεκτική παρουσία γενικά....

Μελαντίας50: Ναόμι: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! Καστανοκόκκινα μαλλιά μέχρι το ύψος των ώμων, ωραίο κορμί, φυσικό στήθος και περιφέρεια τρομερή, αφράτη και καλλίγραμμη...Ωραίο σαλονάρισμα και χαμόγελο...με το ζόρι κρατήθηκα. Ρία: Γνωστή και από το ολιγοήμερο πέρασμα της από τον όμιλο Κασσάνδρας. Μελαχροινή πλέον, skinny πιπίνι, πολύ χαμογελαστή και "κουνιστή", ότι πρέπει για τους λάτρεις των petite πιπινιών...

Ισμήνης2: Μορένα: Γυναικάρα, τι να λέμε τώρα...Μελαχροινά μακριά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο,αν και λίγο αυστηρό, πολύ ωραίο κορμί με καμπύλες στα σωστά σημεία και ιδιαίτερα στην καλλίγραμμη περιφέρειά της, ωραία πόδια...όλο το σκέφτομαι να μπω...Έμμα: Από τις καινούριες αφίξεις σχετικά του ομίλου. Μελαχροινή, κανονικό ύψος, φυσικό 2άρι στήθος, κορμί κανονικό και ελαφρώς μεγάλος κώλος. Ο συναγωνιστής που κατέβηκε από το δωμάτιο και πιάσαμε κουβέντα έξω, είπε τα καλύτερα για το σέρβις της... Ζωή: Miα ακόμη καινούρια άφιξη απο Ουγγαρία, αλλά κάποιος πιρφόρος την είχε πάρει σε 3ωρο πρόγραμμα και έτσι δεν περιμέναμε...

Διακοπή για 1.5 ώρα όπου και επισκεφθήκαμε παρέα με τον πρόεδρο sotirof και τον άρχοντα69  το xbar, όπου πάλι είχαμε αγάπες, έρωτες και συγκινήσεις και αποχώρηση μετά όπου και συνεχίσαμε στα...

Θησέως40: Έλενα: Ψηλή, μελαχροινή, με ωραίο πρόσωπο και μάτια, σιλικονέ στήθος 3άρι, ωραίο κορμί και ωραία περιφέρεια και πόδια. Έφη: Σκούρηνε τα μαλλιά της, πλέον είναι μελί, καθημερινό σώμα με "ωραίες" ατέλειες... Ανίσα: Σκουρόχρωμο πιτσιρίκι, με αδύνατο κορμί, φυσικό στήθος και κανονικό κορμί...

Θησέως35:Τζοάννα: άλλη μια κοπέλα που με κόλασε. Μαλλιά στις αποχρώσεις του καστανοκόκκινου, μέχρι τους ώμους, πολύ ωραίο και γλυκό πρόσωπο, κορμί με καμπύλες, ωραίο στήθος και περιφέρεια. Χαμογελαστή και ευγενική παρόλο το περασμένο της ώρας.(4:00)

Kασσάνδρας4β: Μάρσυ: Eπέστρεψε μετά από μικρό διάστημα απουσίας. Πολύ όμορφη παρουσία, ξανθιά, με ωραίο φυσικό στήθος 2.5άρι, πολύ γλυκό πρόσωπο και δυνατό σημείο την περιφέρειά της η οποία κάνει ολόκληρη καμπύλη. Συζήτηση σε εγκάρδιο κλίμα μιας και με θυμήθηκε από την πρόσφατη συνάντησή μας. Χρίσα: Kαστανόξανθα μαλλιά, μέχρι το ύψος των ώμων, συμαπθητικό πρόσωπο, ωραίο κορμί με φυσικό 2άρι στήθος, ωραία περιφέρεια και πόδια...

Κασσάνδρας3(κάτω): Η Πολωνεζάρα του ομίλου, η Τζούλια, μέσα σε μαύρο σετ εσωρούχων και μαύρες κάλτσες, σέξυ όσο ποτέ....

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Στο Δοξάτου είδατε ενα τούμπανο με βυζάρες; Είναι Fake οι φωτογραφίες; Γιατί αν δεν είναι θα κλείσουν σπίτια.
την Εμμανουέλλα λες...φυσικές είναι και είναι και αληθινές...είναι η ίδια κοπέλα που δούλεψε πρόσφατα ως Χριστιάννα στο Λ. Αθηνών 373, Μελαντίας50 και Κατεχάκη5...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
απο προσωπο τι ελεγε?κανε μας μια περιγραφη...
Μελαχροινά μακριά μαλλιά, στρογγυλό πρόσωπο, σκούρα μάτια...καθημερινό θα το χαρακτήριζα...μην περιμένεις τίποτα μαγικό...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
την Εμμανουέλλα λες...φυσικές είναι και είναι και αληθινές...είναι η ίδια κοπέλα που δούλεψε πρόσφατα ως Χριστιάννα στο Λ. Αθηνών 373, Μελαντίας50 και Κατεχάκη5...

ευχαριστώ. διάβασα τις κριτικές και γλίτωσα τα χιλιόμετρα. γι' αυτό αγαπώ αυτό το site.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Για Άντζη μάθαμε τίποτα ; τέλος ;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Στο Δοξατου άκουσα πως εργαζεται η Χριστιαννα, πρωην Βουρβαχη 19 και ομίλου Μελαντιας 50.
Αργοτερα σαν Εμμανουελα στο Φραντζη 47 για πολυ λιγο
Δενεχω παει να την δω ο ιδιος.
Λογικα αυτη πρπεπι να ειναι μετα την περιγραφη σου.
Και οντως το στηθος της ειναι πολυ μεγαλο και φυσικο.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Φιλε κάποια παρεξήγηση έγινε. Η Νικόλ η Ρουμάνα, άσχετα απο τις υπηρεσίες της που είναι άριστες, αλλά αυτο είναι και προσωπικό γούστα έχει πολύ καλό χαρακτήρα και δεν είναι καθόλου κυκλοθυμική.
Iσως ναι ισως οχι...δεν ξερω φιλε εγραψα ακριβως οτι συνεβει...ισως αλλη φορα να ειμαι πιο τυχερος η μπορει να μην της αρεσε η φατσα μου...το δεχομαι αλλα αυτη η συμπεριφορα δεν την κανει επαγγελματια...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.859
Πόντοι
3.715
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλα τα παιδιά και από εμάς, μια χαρά τα λες, 150 στούντιο σε όλη την ΑθΗΝΑ, και αν δεν πληρούμαι για σένα τους όρους και τις προϋποθέσεις, δικαίωμα επιλογής με μεγάλη γκάμα, ευτυχώς για εμάς και για εσένα δεν είμαστε μονοπώλιο,  τι να κάνουμε ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ :)

...καλές δουλειές  ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom