Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Ακούστηκε ότι στις 02/04/14 φεύγει ! αληθεύει ? επίσης όταν για μία ώρα θα έχει συνηθίσει να αμοίβεται με τουλάχιστον 300 €  πώς θα συμπεριφέρεται άραγε π.χ. στον ταπεινό πελάτη τών 50 € ? φοβάμαι μήπως τελικά θα είναι απλά μια ακόμα ξεπέτα πολυτελείας  :headbang: :headbang: ! μακάρι να κάνω λάθος  :dunno: !

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.850
Πόντοι
3.715
αν δώσεις 300 ρώτα αν θα πάρεις υπηρεσία στούντιο ή CT (καταπιόλεν, ξεσκιστοκώλεν κλπ...).

εγώ από αυτή την αλυσίδα τέλος.

το σίγουρο είναι ότι αν δώσεις 50 ευρώ θα σου ανοίξει το φερμουάρ,
στα 100 θα στηθεί στα 4 και θα περιμένει να χύσεις δίχως να το ακουμπήσεις,
στα 150 ίσως στο ρουφήξει λίγο
μετά αυτοσχεδιάστε.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.334
Πόντοι
5.435
αν δώσεις 300 ρώτα αν θα πάρεις υπηρεσία στούντιο ή CT (καταπιόλεν, ξεσκιστοκώλεν κλπ...).

εγώ από αυτή την αλυσίδα τέλος.

το σίγουρο είναι ότι αν δώσεις 50 ευρώ θα σου ανοίξει το φερμουάρ,
στα 100 θα στηθεί στα 4 και θα περιμένει να χύσεις δίχως να το ακουμπήσεις,
στα 150 ίσως στο ρουφήξει λίγο
μετά αυτοσχεδιάστε.
επειδή σε διαβάζω, έφαγες φόλες και μαζεμένες και δικαιολογημένα αντιδράς έτσι

εγώ ξέρεις πόσες φορές το σκέφτηκα, ρώτησα, διασταύρωσα πριν πάω σε αυτήν την αλυσίδα?
ευτυχώς με Κινκυ, Τζούλη και Νικόλ ρουμάνα πέρασα πολύ καλά

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.334
Πόντοι
5.435
Ακούστηκε ότι στις 02/04/14 φεύγει ! αληθεύει ? επίσης όταν για μία ώρα θα έχει συνηθίσει να αμοίβεται με τουλάχιστον 300 €  πώς θα συμπεριφέρεται άραγε π.χ. στον ταπεινό πελάτη τών 50 € ? φοβάμαι μήπως τελικά θα είναι απλά μια ακόμα ξεπέτα πολυτελείας  :headbang: :headbang: ! μακάρι να κάνω λάθος  :dunno: !
τι να κλάσει ρε η reggina moon μπροστά στην Μαρίνα μας από Κ8

Μαρίνα και τα μυαλά στα κάγκελα  :rockon: :rockon: :rockon:

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.695
Πόντοι
506
Παρασκευη στο Βριλησσου 42 - Φριντα + Παολα. Σαμανθα + Αλεσια. Μαργκω + Σασα  :-* :-* :-*

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
επειδή σε διαβάζω, έφαγες φόλες και μαζεμένες και δικαιολογημένα αντιδράς έτσι

εγώ ξέρεις πόσες φορές το σκέφτηκα, ρώτησα, διασταύρωσα πριν πάω σε αυτήν την αλυσίδα?
ευτυχώς με Κινκυ, Τζούλη και Νικόλ ρουμάνα πέρασα πολύ καλά

Τζούλια βρε μαλακα Τζούλια άλλη είναι η Τζούλη

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
[Κασσανδρας 4Β(κατω): Ελενα/Μελινα

ΠΟΙΑ ΜΕΛΙΝΑ?
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ?
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΛΕΙΨΕΙ  :knockinb:
Ναι, η γνωστη είναι.
Επέστρεψε και πάλι στον στίβο μαχης........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Λίγα λόγια από κάποιες κοπέλες της πρωινής βάρδιας στο Γκάζι που είχα την ευκαιρία να δω, εκμεταλλευόμενος την κατάθεση μου στην Αλέσια στο Σερβίων 26, συντροφιά με τον λαγό.

Μ. Αλεξάνδρου 133 : Δανάη. Πραγματικά δυσκολεύομαι πολύ να βρω  κομψά λόγια για να την περιγράψω ευγενικά. Θα περιοριστώ να πω ότι ίσως να είναι η ασχημότερη κοπέλα Που έχω δει σε studio. Αδύνατη, καχεκτική, χωρίς καμπύλες, πρόσωπο με μεγάλη γαμψή μύτη, χωρίς sex appeal, αντισεξουαλική φωνή.

Κωνσταντινουπόλεως 80 : Βίκυ, ξανθή αδύνατη Ρωσίδα με πονηρή φατσούλα, ωραίο σωματάκι, κοντά σχετικά μαλλιά, άψογα Ελληνικά με χιούμορ και διάθεση στο σαλόνι. Αξιοπρόσεκτη παρουσία ειδικά για τους λάτρεις των μοντελέ σωμάτων.

Κωνσταντινουπόλεως 92Α : Σάρα. Αδύνατη μελαχρινή με  ίσια μακριά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο. Πρώτη μέρα στα studio σήμερα. Χωρίς ιδιαιτέρες καμπύλες, οχι και άσχημα,  ειδικα για τους πιπινολάτρες. Αρκετά «θορυβώδης» στο δωμάτιο, ακουγόταν έντονα, όσο περίμενα τον λαγό να τελειώσει το έργο του με την Νικόλ, την νεαρή κοκκινομάλλα, με το αφράτο σώμα, μέτριο κατά την άποψη μου πρόσωπο. Αντίθετα ο λαγός πέρασε πολύ καλά μαζί της, για μια ακόμα φορά….

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Λίγα λόγια από κάποιες κοπέλες της πρωινής βάρδιας στο Γκάζι που είχα την ευκαιρία να δω, εκμεταλλευόμενος την κατάθεση μου στην Αλέσια στο Σερβίων 26, συντροφιά με τον λαγό.

Μ. Αλεξάνδρου 133 : Δανάη. Πραγματικά δυσκολεύομαι πολύ να βρω  κομψά λόγια για να την περιγράψω ευγενικά. Θα περιοριστώ να πω ότι ίσως να είναι η ασχημότερη κοπέλα Που έχω δει σε studio. Αδύνατη, καχεκτική, χωρίς καμπύλες, πρόσωπο με μεγάλη γαμψή μύτη, χωρίς sex appeal, αντισεξουαλική φωνή.

Κωνσταντινουπόλεως 80 : Βίκυ, ξανθή αδύνατη Ρωσίδα με πονηρή φατσούλα, ωραίο σωματάκι, κοντά σχετικά μαλλιά, άψογα Ελληνικά με χιούμορ και διάθεση στο σαλόνι. Αξιοπρόσεκτη παρουσία ειδικά για τους λάτρεις των μοντελέ σωμάτων.

Κωνσταντινουπόλεως 92Α : Σάρα. Αδύνατη μελαχρινή με  ίσια μακριά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο. Πρώτη μέρα στα studio σήμερα. Χωρίς ιδιαιτέρες καμπύλες, οχι και άσχημα,  ειδικα για τους πιπινολάτρες. Αρκετά «θορυβώδης» στο δωμάτιο, ακουγόταν έντονα, όσο περίμενα τον λαγό να τελειώσει το έργο του με την Νικόλ, την νεαρή κοκκινομάλλα, με το αφράτο σώμα, μέτριο κατά την άποψη μου πρόσωπο. Αντίθετα ο λαγός πέρασε πολύ καλά μαζί της, για μια ακόμα φορά….

Δεν πρόκειται βέβαια φαντάζωμαι για την συνονόματη της αλβανίδα  πρώην F.104 με τα μακρυά νύχια  :think: ?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ακούστηκε ότι στις 02/04/14 φεύγει ! αληθεύει ? επίσης όταν για μία ώρα θα έχει συνηθίσει να αμοίβεται με τουλάχιστον 300 €  πώς θα συμπεριφέρεται άραγε π.χ. στον ταπεινό πελάτη τών 50 € ? φοβάμαι μήπως τελικά θα είναι απλά μια ακόμα ξεπέτα πολυτελείας  :headbang: :headbang: ! μακάρι να κάνω λάθος  :dunno: !
και στα 250 + ξεπέτα ήταν... πολύ χαρούμενη τύπισσα για να την κάνεις παρέα... αλλα από επαγγελματική διάθεση πουτάνας ένα μεγάλο μηδενικό...

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Στο studio κατεχακη 8 το προσωπικο εχει ξεφυγει...! Πηγαινω πριν μερικες μέρες μετα απο 1 ωρα δρομο(λογο κινησης) Η τσατσα ΑΡΙΣΤΗ ευγενικη κτλπ...! Μου λεει καθισε θα βγει η κοπελα ειναι στο δωματιο..λεω οκ.Μετα απο 3 λεπτα βγαινει κ η Νικολ απλα περασε απο μπροστά μου δεν εκανε θεατρινισμους. Μου λεει η τσατσα το προγραμμα τις λεω γινεται κατι καλυτερο μου λεει οχι ευγενικα λεω οκ το απλο προγραμμα κανω να δωσω το 50ρικο κ λεω μπορω να την ξαναδω? Παει μεσα να την φωναξει κ βγαινει κ λεει συγνωμη αλλα δεν θελει..λεω οριστε? Δεν θελει να βγει...μου ξανα λεει ευγενικα...! Λεω οκ κριμα αντιο σας. Το 50ρικο στο χερι κ αποχωρησα για συνευρεση με αλλη κοπελα...!Τωρα καταλαβα γιατι οι σχεδον μιδαμηνες κριτικες...!Αντιστοιχο περιστατικο ετυχε και σε μπουρδελο οταν ειπα θα κανω βολτουλα..!

Φιλε κάποια παρεξήγηση έγινε. Η Νικόλ η Ρουμάνα, άσχετα απο τις υπηρεσίες της που είναι άριστες, αλλά αυτο είναι και προσωπικό γούστα έχει πολύ καλό χαρακτήρα και δεν είναι καθόλου κυκλοθυμική.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom