You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 741
- Like
- 52.051
- Πόντοι
- 36.988
Κάποιες μεσημεριανές δουλίτσες με έφεραν στην περιοχή του βουνού...
Βριλησσού 46:Τζένη,ξανθιά,αδύνατη με όμορφο σώμα και συμπαθητικό πρόσωπο.Πριν λίγο καιρό εργαζόταν στα ιδρύματα Κροκεών και Θεσσαλονίκης με το ίδιο όνομα.Σε συνάντηση μαζί της πριν καιρό δεν λέει και πολλά εντός του δωματίου...
Βριλησσού 42:Εργαζόμενες δύο κοπέλες στη βάρδια.Η Λαιμά η οποία φαίνεται να επανήλθε ανανεωμένη αλλά μετά τη τελευταία συνάντηση που είχα κοντά της με φοβίζει για repetition...Μαζί της η Ρεγγίνα.Με νέο look πλέον,μελαχρινή με κοντό μαλλί,στήθος με πεταχτή ρόγα και σώμα με κανονικές αναλογίες.Πάρα πολλοί συναγωνιστές μου είχαν πει τα καλύτερα ως προς το σέρβις της.Βγήκαν αληθινοί καθώς ακολούθησε γνωριμία στα ενδότερα σε απλό πρόγραμμα...Λεπτομέρειες στη κριτική κύριοι...
Αυτά τα ολίγα...
Βριλησσού 46:Τζένη,ξανθιά,αδύνατη με όμορφο σώμα και συμπαθητικό πρόσωπο.Πριν λίγο καιρό εργαζόταν στα ιδρύματα Κροκεών και Θεσσαλονίκης με το ίδιο όνομα.Σε συνάντηση μαζί της πριν καιρό δεν λέει και πολλά εντός του δωματίου...
Βριλησσού 42:Εργαζόμενες δύο κοπέλες στη βάρδια.Η Λαιμά η οποία φαίνεται να επανήλθε ανανεωμένη αλλά μετά τη τελευταία συνάντηση που είχα κοντά της με φοβίζει για repetition...Μαζί της η Ρεγγίνα.Με νέο look πλέον,μελαχρινή με κοντό μαλλί,στήθος με πεταχτή ρόγα και σώμα με κανονικές αναλογίες.Πάρα πολλοί συναγωνιστές μου είχαν πει τα καλύτερα ως προς το σέρβις της.Βγήκαν αληθινοί καθώς ακολούθησε γνωριμία στα ενδότερα σε απλό πρόγραμμα...Λεπτομέρειες στη κριτική κύριοι...
Αυτά τα ολίγα...
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.368
- Πόντοι
- 4.130
Κάποιες μεσημεριανές δουλίτσες με έφεραν στην περιοχή του βουνού...
Αυτά τα ολίγα...
Η μόνη διαφορά για την Τζένη είναι οτι στο Κροκεών ήταν 22 χρονών και τώρα ειναι ...19!! χαχαχα!!!
Κατα τα άλλα δεν είναι τόσο κακή αρκει να την ...."ξεκλειδώσεις" λιγο.....
Εγω είχα περάσει πολύ καλά μαζί της.
Λαιμα στο forte της όπως λές, supersexy και η Ρεγγίνα η απόλυτη γυναικάρα!!
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.133
- Πόντοι
- 5.845
Που χαθηκες παληκαρι μου; Εισαι μαχημος ή μονο γραφουμε;Η μόνη διαφορά για την Τζένη είναι οτι στο Κροκεών ήταν 22 χρονών και τώρα ειναι ...19!! χαχαχα!!!
Κατα τα άλλα δεν είναι τόσο κακή αρκει να την ...."ξεκλειδώσεις" λιγο.....
Εγω είχα περάσει πολύ καλά μαζί της.
Λαιμα στο forte της όπως λές, supersexy και η Ρεγγίνα η απόλυτη γυναικάρα!!
Τη Ρεγγινα πρεπει να την οφελει το Καλαματιανο λαδι, δεν εξηγειται αλλιως....
Επιβεβαιωνω για αλλη μια φορα οτι η ξανθια τιγρη ειναι supersexy στο forte της(δε γραφω αλλη κριτικη, δεν εχω να προσθεσω τιποτα)
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.368
- Πόντοι
- 4.130
Καλημέρα αρχηγέ!!Που χαθηκες παληκαρι μου; Εισαι μαχημος ή μονο γραφουμε;
Το έγραψα στο thread του 42, ....
αλλά μάλλον ή ξέχασε να γράφει ή μέ ....έγραψε!!
Σήμερα δουλεύει η Τιγρης απόγευμα, θα αντέξεις? Να πάρω betadin και γάζες και να σε περιμένω απέξω?
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.013
- Πόντοι
- 26.470
την είδες με το κοντό a la garcon μαλλάκι της?? κουκλίτσα είναι...Που χαθηκες παληκαρι μου; Εισαι μαχημος ή μονο γραφουμε;
Επιβεβαιωνω για αλλη μια φορα οτι η ξανθια τιγρη ειναι supersexy στο forte της(δε γραφω αλλη κριτικη, δεν εχω να προσθεσω τιποτα)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.013
- Πόντοι
- 26.470
Η Μαριάννα/Αλίκη από Μ.Αλεξάνδρου company και Πιπίνου 118 αναχώρησε τελικώς για τα ξένα?? : :
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Η Μαριάννα/Αλίκη από Μ.Αλεξάνδρου company και Πιπίνου 118 αναχώρησε τελικώς για τα ξένα?? : :
Νσι, την Δευτερα που μας πέρασε, εφυγε για Ελβετια.
Το πόσο θα λείψει θα το δείξει ο χρόνος
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
παντως τη κυριακη που πηγα να τη χαιρετησω μου πηρε κλαμπ σαντουιτς να φαω κ μετα ξεσκιστηκαμεΝσι, την Δευτερα που μας πέρασε, εφυγε για Ελβετια.
Το πόσο θα λείψει θα το δείξει ο χρόνος
σαν ερωτευμενοι πιγκουινοι οκ μποντε γραψτο κ αυτο νουμερο της κοινωνειας
οντως να προσθεσω και την μαρινα απο 8γ.η τζουλια ποτε γυριζει,Η αλλη η βυζοπουλα η Μονικα απο Κασσανδρας, που χαθηκε και αυτη? Μεγαλη απωλεια απο Κασσανδρας, Λαουρα και Μονικα.
lollydolly
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 194
- Like
- 12.940
- Πόντοι
- 34.267
Επιλεκτικές επισκέψεις...
Ξεκίνημα στο Ιεροφαντών 9 όπου δούλευε η Αρετή. Εντυπωσιακή παρουσία.Δυστυχώς όμως το σαλονάρισμα της πρόδωσε την πλήρη απειρία της. Περισσότερο θύμισε αδιάβαστο μαθητή του Δημοτικού που τον σήκωσαν στον πίνακα παρά εκδιδόμενη γυναίκα. Κρίμα γιατί από την εμφάνιση και μόνο θα έμπαινα στα ενδότερα μαζί της...... Αυτά τα ολίγα.
Γι'αυτό και μόνο το λόγο έπρεπε να εισχωρήσεις στα ενδότερα. Τέτοια πλάσματα αποδεικνύονται "λαχεία" αν ασχοληθείς μαζί τους!!
lsh
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 75
- Like
- 81
- Πόντοι
- 306
στο ιωαννινων 3 κατω βλεπω οτι δουλευει μια αλεξια 1.80 απο ρωσσια και ειναι 36 χρονων. εκει τιμη εκκινησης το απλο εχει 50 ευρω?
η κοπελα οντως ειναι 36?, μη τρεχω τοσο μακρια και δω καμια μεσοκοπη σαρανταπενταρα
Μία απλή σαραντάρα είναι, τίποτα το ιδιαίτερο, μακριά από τα δικά μου γούστα. Το απλό έχει 20 και η υπηρεσίες δεν πιέζουν στον χρόνο όλα εξαρτώνται από την κοπέλα στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Μια www.triggeta3.com/anna4]Άννα[/url] που έσκασε μύτη στην Τριγγετοαλυσίδα την είδε κανείς;
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.013
- Πόντοι
- 26.470
Τέρμα οι διακοπές και για τις τελευταίες κορασσίδες από ότι φαίνεται...όλες στα πόστα τους...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 277K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!VIVIAN VIP: CALL ME