Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (5 μέλη και 79 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Που να τα ξέρω αυτά ρε φίλε, η μάνα της είμαι;
Φαντάζομαι πάντως ότι δεν πήγε στο εξωτερικό για να πλένει πιάτα.

:rockon: Το φαντάζεσαι,τη Λάουρα στη λάτζα....! :2funny:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Σύμφωνα με τη σελίδα του www.isminis2.com/index.php]Ισμήνης 2[/url] ... To studio 'VOULIAGMENIS' ανανεώνεται και επεκτείνεται!! Καινούριος πολυτελής χώρος στον 1ο όροφο για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Καφές με μεγάλη γκάμα συνοδευτικών προσφέρονται εντελώς δωρεάν και ποτό για τους εκλεκτούς μας πελάτες!! Χαλαρωτική μουσική και όμορφες παρουσίες θα σας ταξιδέψουν σ'ένα διαφορετικό κόσμο αισθήσεων!!!!

Επίσης από σήμερα ανοχτό το Βριλησσού 60 πάνω για όποιον ενδιαφέρεται.
δεν θα ηταν καλο να το καταχωρισεις στον καταλογο,μιας και θα ειναι κατι αντιστοιχο σαν το χμπαρ οπως καταλαβα...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Σύμφωνα με τη σελίδα του www.isminis2.com/index.php]Ισμήνης 2[/url] ... To studio 'VOULIAGMENIS' ανανεώνεται και επεκτείνεται!! Καινούριος πολυτελής χώρος στον 1ο όροφο για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Καφές με μεγάλη γκάμα συνοδευτικών προσφέρονται εντελώς δωρεάν και ποτό για τους εκλεκτούς μας πελάτες!! Χαλαρωτική μουσική και όμορφες παρουσίες θα σας ταξιδέψουν σ'ένα διαφορετικό κόσμο αισθήσεων!!!!

Για να δούμε πως θα είναι ο χώρος αυτός...Δεν θα έχει επιπλέον χρέωση;
Το Βριλησσού 60 που άνοιξε γνωρίζουμε σε ποίον όμιλο ή αλυσίδα ανήκει...; :huh:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Για να δούμε πως θα είναι ο χώρος αυτός...Δεν θα έχει επιπλέον χρέωση;
Το Βριλησσού 60 που άνοιξε γνωρίζουμε σε ποίον όμιλο ή αλυσίδα ανήκει...; :huh:
Απο πληροφοριες, Τατοιου 58 διαδοχε...........

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Εαν οντως ειναι αλυσιδα με το Τατοιυ 58 και το βριλησσου 60 (κατω) ανηκει στην ιδια αλυσιδα, να υποθεσω για κριτικες θα ισχυει οτι και στο Τατοιου (κοινο και το πανω και το κατω σαν Τατοιου 58), ή θα κανεις στον καταλογο διαχωρισμο πανω-κατω.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εαν οντως ειναι αλυσιδα με το Τατοιυ 58 και το βριλησσου 60 (κατω) ανηκει στην ιδια αλυσιδα, να υποθεσω για κριτικες θα ισχυει οτι και στο Τατοιου (κοινο και το πανω και το κατω σαν Τατοιου 58), ή θα κανεις στον καταλογο διαχωρισμο πανω-κατω.
Αστο, :grin:

Καθε απορια λυθηκε απο μονη της βλεποντας το banner του Βριλησσου 60
Αλυσιδα εμ το τατοιου 58 λοιπον, και προφανως στυον καταλογο σαν ενας χωρος (πανω-κατω)

ΥΓ: px75 ετοιμασου για τσαρκα-αυτοψιες την τεταρτη.......
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Αστο, :grin:

Καθε απορια λυθηκε απο μονη της βλεποντας το banner του Βριλησσου 60
Αλυσιδα εμ το τατοιου 58 λοιπον, και προφανως στυον καταλογο σαν ενας χωρος (πανω-κατω)

ΥΓ: px75 ετοιμασου για τσαρκα-αυτοψιες την τεταρτη.......
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μάλιστα!Και η Ναταλύ επιστρέφει στο βουνό...!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ναι καλύτερα κοινό για ευκολία όπως το Τατοΐου 58.  ;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Η Λούνα από Πειραιώς 193 και Ιεροφαντών 9 είναι καινούρια;
Υπάρχει καμία ενημέρωση;

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Μετά τη "μάχη" με την Εύα στο DIAMOND'S, πετάχτηκα να κάνω και μια μικρή γύρα στα αγαπημένα μου στούντιο...

Μπουζιάνη2: Λίντα: τα λόγια είναι περιττά, μια από τις κορυφαίες παρουσίες εδώ κ χρόνια στα στούντιο, ωραία αρχοντική Ρωσσίδα,ξανθιά( :think: μάλλον περούκα), κάπως άγριο και σοβαρό πρόσωπο, και ωραίο κορμί από όσο πρόλαβα να δω.....ρε μάγκες τι σαλόνι είναι αυτό που κάνει?? 5 δευτερόλεπτα, κρυμμένη σχεδόν πίσω από τον τοίχο και βουρ ξανά μεσα....αξιοσημείωτο το ότι όπως ενημερώθηκα είχε 2 δωμάτια γεμάτα σε αναμονή, και δίπλα μου κάθονταν άλλοι 4(!!!!) άρρενες οι οποίοι θα περίμεναν να τελειώσει για να περάσουν...(λεφτά....υπάρχουν :grin: :grin: :grin:)....

Μελαντίας 50: Μια πολύ γλυκιά και φρέσκια παρουσία, ονόματι Μαρία. Μελαχροινή με μακριά μαλλιά, μικρό στηθάκι και αδύνατο, έως λιπόσαρκο αρκετά κορμί με όμορφη όμως περιφέρεια...Γλυκομίλητη και επικοινωνιακή στο σαλόνι, καλή γνώση Ελληνικών και με διάθεση να με "ψήσει"...ας όψεται το Ευάκι...

Ισμήνης2: Χαμός από εργασίες, σήμερα κάνουν εγκαίνια από ότι μου είπε κάποιος "υπεύθυνος" στον πρώτο όροφο....κάτι μου λέει ότι θα χαλάσω πολλά φράγκα εκεί... :grin: :grin:

Φραντζή47: Ναταλί: Γλυκό ξανθό μιλφάκι, με τα ρώσσικα χαρακτηριστικά να ξεχειλίζουν, ωραίο πρόσωπο με γαλαζοπράσσινα μάτια και σχετικά καλό κορμί για την ηλικία της...

Συγγρού144: Ζοζεφίν. Επιτέλους τη βλέπω από κοντά και ακόμα τρέμω από την αγγελική της παρουσία...Ψηλή, ξανθιά, με κάτι βύζους έργο τέχνης, σώμα χολιγουντιανών προδιαγραφών και κώλος...ΚΩΛΑΡΑ...βέβαια από τουπέ αλλό τίποτα...

Τριγγέτα3: Kατά δήλωση της ευγενέστατης υπηρεσίας εργαζόταν η Ζανέτ, αλλά εργαζόταν σε πρόγραμμα μεγάλης διάρκειας( σε ερώτησή μου μου απάντησε 1 ώρα λεπτά :grin: :grin:), οπότε αποχώρησα μην έχοντας χρονικά περιθώρια...

Αριστοτέλους5: Ίνα: Η γνωστή "Ιταλίδα", με τον κώλο που αψηφά το νόμο της βαρύτητας, μικρό στηθάκι και πρόσωπο και μύτη με αμφιλεγόμενες γνώμες..Εμένα σα σύνολο μου αρέσε, έχω περάσει μια χαρά και τις 2 φορές και εντύπωση μου έκανε η επιθετικότητα της στο σαλονάρισμα κατι που δεν έχω συνηθίσει στο συγκεκριμένο οίκο.. :rockon:
Μαζί της η Τζένη, την οποία ουδέποτε είδα μιας και εργαζόταν σκληρά για το παντεσπάνι της... :knockinb: :knockinb:

Αριστοτέλους6:δεν μου έκαναν την τιμή να μου ανοίξουν...επί 7λέπτου αναμονή στην πόρτα αλλά τίποτα... :jerking:

Συγγρού108: Μαρίνα: Μια ακόμη κορρασσίδα που επιλέγει το συγκεκριμένο όνομα για να σταδιοδρομήσει...Μελαχροινή,με μαλλιά στο ύψος των ώμων, απλό καθημερινό πρόσωπο, χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο και κορμί, ωραιο, με μικρό στηθάκι, και ωραία περιφέρεια, χωρίς ίχνος κυταρρίτιδας...Πανέμορφο πεντικιούρ που με έβαλε σε πονηρές σκέψεις... :humpleg: :humpleg:

Κουρασμένος και ικανοποιημένος πήρα το δρόμο της επιστροφής...

Η Ζοζεφίν απίθανη..ότι και να λένε για service τέτοια μουνάρα δύκολα τη βρίσκεις...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Ισμήνης θα τιμηθεί για κάτι χαλαρό και αν παίζει κάτι τρελό .. ΙΣΩΣ και κατι παραπάνω !!

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
Αντέλα...Πειραιώς Ιεροφάντων...

να αλλάξει όνομα, η Αντέλα ήταν μία και μοναδική (άραγε που να είναι;) στο γνωστό ίδρυμα της Φυλής.

M_Lamar69

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Ευχαριστω PIATSA, δοκιμασα χτες...μεγαλο ακυρο. το κανει σαν αγγαρεια, κριμα χασαμε το βυζι  :headbang:

ynns2556

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Κριτικές
6
Like
136
Πόντοι
280

donald fuck

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες σημερα ειδα στο προγραμμα του βουνου στο 55  εμιλυ με αλλες δυο. μια βαλερια και μια σαντυ .. αξιζει η παρτουζα η να τιμησω μονο την εμιλυ που ειναι κλασσικη αξια ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom