διαβασα την κριτικη σου και νομιζω πως σε κοροιδευε καθαρα.....μην ξεχναμε οτι ειναι και στην φυση της δουλειας τους η κοροιδια ειδικα σε αυτες που ερχονται για αρπαχτη και δεν τις πολυνοιαζει.
Δεν θα διαφωνήσω είναι και αυτό μια εκδοχή.
απορω με την υπομονη σου και πως καταφερες να ολοκληρωσεις......
Είναι απο τα πλεονεκτήματα μου, έχω καλή αυτοσυγκέντρωση όταν θέλω.
Εχτές το απόγευμα:
Ιωαννίνων 3, Σόνια, ψηλή, ξανθιά και άχαρη.
Ευνείδων 5, στις 17:45 ανέμεναν την νέα κοπέλα
Ιεροφάντων 9, Σάντρα, κοντή, ξανθιά, λίγο κοιλίτσα, απλή καθημερινή κοπέλα
Αντζελα, ξανθιά, promilf, αδιαφορη για τα γούστα μου
Αθηνών 318 Πατρίτσια, μέτρια εμφάνιση, σταθερά οι καλύτερες υπηρεσίες στα αθηναϊκά studio σε οπουδήποτε πρόγραμμα κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Αθηνών 373 Κριστυ μια απλή καθημερινή κοπέλα, ξανθιά, κοντούλα.
Τατοίου 58 κάτω Λάουρα, (απο Βριλισσού) ξανθιά, ψηλή, γατίσια μάτια, επιθετικό σαλονάρισμα. Κατερίνα, μελαχρινή, αδιάφορη για εμένα
Τατοίου 58 κάτω, Ναταλύ (απο Κασσάνδρας) ξανθιά, ωραία μάτια, καλό σώμα, η πιο αγενής κοπέλα που έχω δει ποτέ.
Ναταλύ:Τι θα κάνουμε;
lsh: Θα δούμε
Ν. Τι θα δούμε, όλο θα δούμε και θα δούμε (με απαξιωτικό ύφος)
lsh Σου έχω ξαναπεί εσένα θα δούμε; Με γνωρίζεις;
Ν. Όλοι τα ίδια λέτε, όλο λόγια
lsh θα κάνω μια βόλτα και θα ξανάρθω
Ν. Δηλαδή εσύ τώρα νομίζεις ότι θα φύγεις;
lsh δεν το νομίζω, θα φύγω
Υπηρεσία (ευγενέστατη) Θα μιλήσω εγώ με τον κύριο, θα του εξηγήσω τα προγράμματα και θα τα βρούμε όλα.
Ν. γυρνάει απαξιωτικά την πλάτη και μουρμουρίζοντας φεύγει
Τατοίου 71, Τσέσυ, μελαχροινή, ωράιο σώμα, όπως στις φώτο, πρόσωπο μια κατηγορία κάτω.
Άννα, Μελαχροινή σκουρόχρομη Ρουμάνα, 27 ετών δηλώνει αλλά φαίνεται για παραπάνω, ωραίο σώμα πρόσωπο έκφυλο. όχι ομορφιά τύπου μοντέλου η πιτσιρίκας, αλλά ώριμη και έκφυλη. Σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές της υπηρεσίες (θα ανέβει κριτική) value for money. Όπως με ενημέρωσε είναι γνωστή στον μαζαζοχώρο (συγγρού και κάπου άλλού ) ως Άντζελα.