Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (1 μέλη και 73 επισκέπτες)

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Εχετε να προτεινετε κατι αντιστοιχο σε εμφανιση-υπηρεσιες;

αμα δινει και γλωσσοφιλα ακομα καλυτερα :cheesy:

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
ακόμη και οι πιό κακεντρεχείς , πρέπει να παραδεχθούν ότι το επίπεδο εμφάνισης των κοριτσιών στα studio (και οι προσφερόμενες υπηρεσίες) , σαν στατιστικό δείγμα (σίγουρα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις) , έχει βελτιωθεί σημαντικά. ένα μεγάλο εύγε από τον ταπεινό lebesque στους υπεύθυνους. Headbaning!

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.799
Πόντοι
5.435
Εχετε να προτεινετε κατι αντιστοιχο σε εμφανιση-υπηρεσιες;

αμα δινει και γλωσσοφιλα ακομα καλυτερα :cheesy:
αντίστοιχη σε εμφάνιση, εννοώ ψηλή και νταρντάνα, είναι και η Βάλια από την ίδια αλυσίδα, επίσης πολύ καλές υπηρεσίες

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Επίσκεψη εχτές στην 2η απογευματινή στο Κατεχάκη 8 για στοχοθετημένη επίσκεψη στην νεοφώτιστη Ίνγκριντ.  Η κοκκινομάλλα με το ωραίο όνομα, το ωραίο σώμα και το ακόμη πιο ωραίο βλέμμα και χαμόγελο είναι ακριβώς ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Είναι χαλαρή, δεν βιάζεται και έχει διάθεση. Παρόλα αυτά δεν πέρασα καλά και όχι με δική μου ευθύνη. Λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί.

Μαζί της η Ντιάνα, τούμπανο βυζί και πρόστυχο βλέμμα, δεύτερη φορά που την είδα και δυστυχώς δεν την επέλεξα.

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.741
Πόντοι
506
Σημερα στο Βριλησσου 42  :-*  απογευμα - Φριντα + Ρεγγινα. βραδυ - Μαργκω + Σασα  :-* :-* :-*

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.340
Πόντοι
3.715
Επίσκεψη εχτές στην 2η απογευματινή στο Κατεχάκη 8 για στοχοθετημένη επίσκεψη στην νεοφώτιστη Ίνγκριντ.  Η κοκκινομάλλα με το ωραίο όνομα, το ωραίο σώμα και το ακόμη πιο ωραίο βλέμμα και χαμόγελο είναι ακριβώς ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Είναι χαλαρή, δεν βιάζεται και έχει διάθεση. Παρόλα αυτά δεν πέρασα καλά και όχι με δική μου ευθύνη. Λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί.

Μαζί της η Ντιάνα, τούμπανο βυζί και πρόστυχο βλέμμα, δεύτερη φορά που την είδα και δυστυχώς δεν την επέλεξα.

καλύτερα...δε λέει.

kgrod

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

διαβασα την κριτικη σου και νομιζω πως σε κοροιδευε καθαρα.....μην ξεχναμε οτι ειναι και στην φυση της δουλειας τους η κοροιδια ειδικα σε αυτες που ερχονται για αρπαχτη και δεν τις πολυνοιαζει.απορω με την υπομονη σου και πως καταφερες να ολοκληρωσεις......

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
διαβασα την κριτικη σου και νομιζω πως σε κοροιδευε καθαρα.....μην ξεχναμε οτι ειναι και στην φυση της δουλειας τους η κοροιδια ειδικα σε αυτες που ερχονται για αρπαχτη και δεν τις πολυνοιαζει.

Δεν θα διαφωνήσω είναι και αυτό μια εκδοχή.

απορω με την υπομονη σου και πως καταφερες να ολοκληρωσεις......

Είναι απο τα πλεονεκτήματα μου, έχω καλή αυτοσυγκέντρωση όταν θέλω. :grin:

Εχτές το απόγευμα:

Ιωαννίνων 3, Σόνια, ψηλή, ξανθιά και άχαρη.

Ευνείδων 5, στις 17:45 ανέμεναν την νέα κοπέλα

Ιεροφάντων 9, Σάντρα, κοντή, ξανθιά, λίγο κοιλίτσα, απλή καθημερινή κοπέλα
                    Αντζελα, ξανθιά, promilf, αδιαφορη για τα γούστα μου

Αθηνών 318  Πατρίτσια, μέτρια εμφάνιση, σταθερά οι καλύτερες υπηρεσίες στα αθηναϊκά studio σε οπουδήποτε πρόγραμμα κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Αθηνών 373 Κριστυ μια απλή καθημερινή κοπέλα, ξανθιά, κοντούλα.

Τατοίου 58 κάτω Λάουρα, (απο Βριλισσού) ξανθιά, ψηλή, γατίσια μάτια, επιθετικό σαλονάρισμα. Κατερίνα, μελαχρινή, αδιάφορη για εμένα

Τατοίου 58 κάτω, Ναταλύ (απο Κασσάνδρας) ξανθιά, ωραία μάτια, καλό σώμα, η πιο αγενής κοπέλα που έχω δει ποτέ.
Ναταλύ:Τι θα κάνουμε;
lsh: Θα δούμε
Ν. Τι θα δούμε, όλο θα δούμε και θα δούμε (με απαξιωτικό ύφος)
lsh Σου έχω ξαναπεί εσένα θα δούμε; Με γνωρίζεις;
Ν. Όλοι τα ίδια λέτε, όλο λόγια
lsh θα κάνω μια βόλτα και θα ξανάρθω
Ν. Δηλαδή εσύ τώρα νομίζεις ότι θα φύγεις;
lsh δεν το νομίζω,  θα φύγω
Υπηρεσία (ευγενέστατη) Θα μιλήσω εγώ με τον κύριο, θα του εξηγήσω τα προγράμματα και θα τα βρούμε όλα.
Ν. γυρνάει απαξιωτικά την πλάτη και μουρμουρίζοντας φεύγει

Τατοίου 71, Τσέσυ, μελαχροινή, ωράιο σώμα, όπως στις φώτο, πρόσωπο μια κατηγορία κάτω.
Άννα, Μελαχροινή σκουρόχρομη Ρουμάνα, 27 ετών δηλώνει αλλά φαίνεται για παραπάνω, ωραίο σώμα πρόσωπο έκφυλο. όχι ομορφιά τύπου μοντέλου η πιτσιρίκας, αλλά ώριμη και έκφυλη. Σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές της υπηρεσίες (θα ανέβει κριτική) value for money. Όπως με ενημέρωσε είναι γνωστή στον μαζαζοχώρο (συγγρού και κάπου άλλού ) ως Άντζελα.

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.741
Πόντοι
506
Σημερα στο Βριλησσου 42  :-*  Ρεγγινα + Φριντα. Σαμανθα + Φριντα. Μαργκω + Σασα.  :-* :-* :-*

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
καλύτερα...δε λέει.
Γιατι ? ? ?
:think: :think: :think:

Μπορεις να μας πεις 2-3 λογια για την συναντηση που φανταζομαι θα ειχες μαζι της, για να μας αποτρεπεις με τοση βεβαιοτητα ? ? ?
θα ηθελα καποιες πληροφοριες γιατι την εχω βαλει  "στο ματι" (Ντιάνα) και καθε ενημερωση θα ηταν χρησιμη και καλοδεχουμενη.  ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Γιατι ? ? ?
:think: :think: :think:

Μπορεις να μας πεις 2-3 λογια για την συναντηση που φανταζομαι θα ειχες μαζι της, για να μας αποτρεπεις με τοση βεβαιοτητα ? ? ?
θα ηθελα καποιες πληροφοριες γιατι την εχω βαλει  "στο ματι" (Ντιάνα) και καθε ενημερωση θα ηταν χρησιμη και καλοδεχουμενη.  ;)
Είναι μια από τις παρουσίες που κ μένα με έχει "κινητοποιήσει"....θα πάω να το φυτιλιάσω το....(ξέρεις εσύ :grin:) να δω τελικά τι παίζει...αν ισχύει πάντως το ...δείξε μου τη φίλη σου να σου πω ποια είσαι, το ότι είναι κολλητή της Άντρέας μαλλον με προδιαθέτει θετικά...ίδωμεν ερυθρόδερμε αρχηγέ... :rockon:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
1,μπραβο στον ish για την ενημερωση
2,σημερα το πρωι πηγα στην λιντα την γνωστη και εγινε πολεμος στο δωματιο.με διαφορα η καλυτερη στο pse

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.051
Πόντοι
36.988
1,μπραβο στον ish για την ενημερωση
2,σημερα το πρωι πηγα στην λιντα την γνωστη και εγινε πολεμος στο δωματιο.με διαφορα η καλυτερη στο pse

Σταθερή αξία η Λίντα!

Και έτσι για την ενημέρωση:Στα προγράμματα του Πειραιώς 193-Ιεροφάντων βλέπω επέστρεψε η Βανέσσα με τα  :tits:
Θα περάσουμε να την δούμε και από κοντά αν πρόκειται για την ίδια,η οποία απέχει από τον χώρο εδώ και δύό χρόνια αν θυμάμαι καλά...!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom