Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

Ελ. Βενιζέλου 35: η  Σόνια είναι ένα επίπεδο κάτω από της υπόλοιπες κοπέλες του ομίλου

Αριστοτέλους 6: Αλέξια μπήκε στα υπόψιν αυτό πάλι που έχω φαΐ τα νιάτα μου εκεί μέσα και γνώρισε εσένα τι να πω

Ηλία Ηλιού 82: η Βικτώρια φώναζε να την πάρουμε παρτούζα το παρτάλι

Μπουζιάνη 2: για εμενα που είναι το μαγαζί που μετά το Αριστοτέλους 6 έχω της περισσότερες κατάθεσης
πιστεύω πως ήταν μεγάλο φάουλ να μας έχει στημένους γύρο στα 10 λεπτά και ενώ είχε βγει από το δωμάτιο
με τον συναγωνιστή να κάνει μπάνιο και να ντύνεται με την ησυχία του να αποχωρεί και εμείς ακόμα στημένη στο σαλόνι όπως ήταν φυσικό αποχωρήσαμε τσανντισμενη

Βούρβαχη 19 όταν ερχόταν προς το ξύλινο σαλόνι η Τζέσικα  κουνιόταν το πάτωμα σαν να γινόταν σεισμός

Κατεχάκη 8: η Κέντυ είναι πολύ κοντά στα γούστα μου κρίμα που είναι παλτό

Κατεχάκη 5 τι είναι τούτο ρε ισα ισα που πέρναγε από την πόρτα 2 μετρα γυναικάρα

Βριλλησού 46 η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς με την Τζέσσικα δεν είχα προλάβει να την δω και την αναγνώρισα από την φωνή έχει αλλάξει προς το καλύτερο

Βριλλησού 55 ρομαντικό σκηνικό την ώρα που μας  καυλαντίζανε  και ενώ ήταν επάνω μου η Νικολέτα και η Έμιλυ και εγώ ασχολιόμουν με την πρώτη η Έμιλυ λέει να φύγω εγώ να μην σας ενοχλώ και ορμάει στο kervera

Κασσάνδρας 4Β εννοείτε πως κάνει πλακα ο kerveras με την Κατερίνα με την συγκεκριμένη κοπέλα δεν έμπαινα ούτε τσάμπα

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κάποιες γρήγορες εντυπωσεις απο Λίζα ? ? ?
Το εχω και αγχος ενα πραμα.....

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Κάποιες γρήγορες εντυπωσεις απο Λίζα ? ? ?
Το εχω και αγχος ενα πραμα.....

ττρομερή φιλε με ρούφηξε στην κυριολεξία γύρο στα 15 - 20 λεπτά προκαταρτικά και πίπα ισα ισα που πρόλαβα και τον έβαλα στην τρυπα για 3-4  λεπτά και τέλος

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ττρομερή φιλε με ρούφηξε στην κυριολεξία γύρο στα 15 - 20 λεπτά προκαταρτικά και πίπα ισα ισα που πρόλαβα και τον έβαλα στην τρυπα για 3-4  λεπτά και τέλος

Κατι τετοια ειχα παθει και εγω........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Εισαι εμπαθης με το Λιζακι.........

Ούτε εμένα μου άρεσε το πρόσωπο της οταν την είδα τέλη Ιούλη μου θύμισε την τασουλα  :tooth: :tooth: αλλά απο σώμα δεν παίζεται ήταν το καλύτερο που είδα μαζί με της μάρκελας και της νικολετας απο κασσανδρας..

lamogistan

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Βρε παιδια κανεισ δεν ξερει που ειναι η Αντζυ απο κροκεων..Θα επιστρεψει?Ξερει κανενανς τπτ γενικα??

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
Λίγα και καλά....!

Βριλησσού 55:Νικολέττα και Σάντυ.Δύο κοπέλες που συναντώ πρώτη φορά.Ξανθιά με κοντό μαλλί η πρώτη,αδύνατη με όμορφο σώμα και συμπαθητικό πρόσωπο.Η δεύτερη μελαχρινή με αδύνατο σώμα και γλυκό πρόσωπο.Αρκετά διαχυτικές στο σαλόνι με φιλιά στο λαιμό και "πειράγματα" σε σημείο που λίγο ήθελα και θα προχωρούσα στα ενδότερα...

Βριλησσού 36:Φαίη,μία κοπέλα που ειλικρινά με έχει βάλει σε σκέψεις...Αλλά όσο αναφορά το σέρβις της οι απόψεις είναι δυσανάλογες...Όμορφο σώμα,καλλίγραμμο με ωραίο φυσικό στήθος και γλυκό ναζιάρικο πρόσωπο είναι μία σύντομη περιγραφή της...!

Βριλησσού 42:Δύο κοπέλες στη βάρδια.Μαργκό και Σαμάνθα,έχω αναφερθεί πιο παλιά και για τις δύο.Κάθε επιπλέον αναφορά θα είναι κουραστική...

Αυτά στη σύντομη επιλεκτική πολύ μικρή τσάρκα...Πιο πολύ ήθελα να δω τι παίζει με τις νέες αφίξεις του 55 όπου αναφέρθηκε ο μέγιστος PIATSAS...Αυτά!Καλό ξημέρωμα σε όλους! :rockon:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Guys γεια σας. Θα ειμαι αθηνα το σκ για κατι δουλειες, και εχω βαλει στο ματι απο καιρο την Μαρινα απο Κασσανδρας 4 Κατω.

Στο προγραμμα απο τη σελιδα του studio δεν την βλεπω ποτε στο προγραμμα, ξερει κανεις αν δουλευει καπου αλλου και που τη βρισκουμε;;

Σε αυτη αναφερομαι

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Guys γεια σας. Θα ειμαι αθηνα το σκ για κατι δουλειες, και εχω βαλει στο ματι απο καιρο την Μαρινα απο Κασσανδρας 4 Κατω.

Στο προγραμμα απο τη σελιδα του studio δεν την βλεπω ποτε στο προγραμμα, ξερει κανεις αν δουλευει καπου αλλου και που τη βρισκουμε;;

Σε αυτη αναφερομαι

Λείπει εδώ καί πολύ καιρό στην χώρα της  :( ! άγνωστο πότε θα επιστρέψει  :dunno: !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom