Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

lamogistan

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις ρε παιδια να μας πει που βρισκεται η Αντζυ απο κασσανδρας μετα γερμανους,κροκεων κ.α???

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
παλτουδαρα  ;) :grin:

τατοιου 58....αγνη το κορμι της...οπως παλια :rockon:  η αποδοση της...οπως παλια  :rockon: αγαπημενο στανταρακι :thumbsup:

εμανουελα...ομορφο τσιγγανοειδες πιπινι(?),μοιαζει αρκετα με μια βουλγαρα εμανουελα που επαιζε 2-3 χρονακια πριν στο θησεως 35 και στο παιωνιου(ειχε ξεκινησει απο φ 134).αν ειναι η ιδια...καλο κορμι,μπολικη μπιχλα συνηθως και παντα μηδενικη συμμετοχη( γκραντε παλτο :grin: )

λαουρα...δυνατο ξανθο μωρο,στο ξεκινημα της πριν κατι χρονακια - που δεν ηταν και τοσο σεξυ - η συνευρεση καταντησε σκετη τραγωδια και τα νευρα τσαταλια :grin: βλεπω οι συναγωνιστες συνεχιζουν να μιλανε για διφορουμενη συμπεριφορα...οποτε αντε γεια :-*
ελα ρε παιχτη που χαθηκες;η αγνη στο δωματιο παιζει τρελη μπαλα :rockon:

Laima

Ιερόδουλη
Εγγρ.
28 Ιουν 2011
Like
0
Kalimera agoria moy glika !!! Kali evdomada na ehoumai  :) Simera tha sas perimeno sto studio "STAR" mehri 17:00. ΑΥΡΙΟ tha eimai apo 17:00 - 00:00  :) Sas stelno ta filia mou  :-* :-* :-*

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.220
Πόντοι
6.635

Συνημμένα

• 09.jpg
    09.jpg
    90,7 KB · Εμφανίσεις: 78

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αλλη μια κοπέλα που πέρασε απ τα δυο στούντιο στο καπάκι,αυτό δεν σου λέει κάτι...
Οχι.
Δεν ειναι τα μοναδικα ιδρυματα που συνεργζονται, χωρις να ειναι "αλυσιδα".
Πλεον συμβαινει πολυ συχνα.
Τα παραδειγματα αμετρητα.

Εκτος αν εννοεις κατι αλλο που δεν καταλαβαινω. :dunno:

benali

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
45
Πόντοι
0
ξερετε εαν η νταιανα απο κασσανδρας εχει σταματησει την δουλεια?

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μπροστα μου τουλαχιστον ειναι ευγενικοι.
Αλλοι λιγοτερο, αλλου περισοτερο.
Φυσικα υπαρχουν και περιπτωσεις που εχω φαει "καραμουζα" ειδικα σε αυτα που εχω καταθεσει τις λιγοτερες φορες αλλα δεν ιδρωνει το αυτι μου  :grin:
Η φατσα μου ειναι πασιγνωστη, :dunno: στα περισσοτερα μαγαζια  αλλα δεν ειναι λιγες και οι φορες που περανω κιολας,  οποτε λεφτα λιγο πολυ τους εχω αφησει.
Ειδικα σε καποιες αλυσιδες ειμαι τακτικος και καλος πελατης, οποτε με αντιμετωπιζουν σαν αρχοντα, τοσο οι υπηρεσιες οσο και οι κοπελες.
Οταν φευγω ισως και να με μπινελικωνουν  :grin:

Με καποιες κοπελες και υπηρεσιες  εχω μιλησει αρκετα, οποτε εχει δημιοιυργηθει αρκετη οικειοτητα και ειδικα αν δεν εχουν δουλεια, με "κρατανε" κιολας  για κουβεντα.

Οταν βγαινω για ενημερωση δεν καταθετω συνηθως.
Σταμπαρω και καταθετω αλλες φορες.
Οποτε δεν ειμαι απο τους τυπους που ολο παει/ βλεπει χωρις να περναει, που οπως πολυ σωστα παρατηρησες "αυτους ούτε που θέλουν να τους βλέπουν".
Πολύ σωστό αυτό αν δεν θες να δώσεις στόχο κ να προδώσεις την διαδυκτιακή σου ταυτότητα στις κοπέλλες ή στα αφεντικά που παρακολουθούν το σάιτ...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ξερετε εαν η νταιανα απο κασσανδρας εχει σταματησει την δουλεια?
Εχει παρα πολυ καιρο να εμφανιστει.
Συνηθως τα καλοκαιρια φευγει απο την Ελλαδα.
Υπομονη μεχρι τον Οκτωβριο. Τοτε θα "δειξει".
Να υπενθυμισω οτι το τελευταιο διαστημα δουλευε σαν Ρουσλανα και οχι σαν Νταιανα οπως την ηξεραν οι περισσότεροι.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
παίδες κοιτώντας λιγο βρηκα μια κοπελα που με ενδιαφέρει. την Εβελίνα.
είδα οτι δουλεύει σε διαφορα στουντιο αλλα δεν ειναι σε καμια βάρδια αυτες τις ημέρες.
ξέρει κανείς αν ειναι σε κάποιο στούντιο που δεν ετυχε να βρω το site ή το στουντιο δεν εχει site;
μιλάω γι'αυτην εδω
Ευχαριστώ

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Συγγρού 144 σήμερα το μεσημέρι, Νικόλ η  Ρουμάνα πασίγνωστη στους περισσότερους και μαζί της η Ντιάνα, την οποία πρώτη φορά είδα, βυζί τούμπανο και γατίσιο βλέμμα,πολύ κοντά στις φωτογραφίες. Κατάθεση έγινε στην Νικόλ.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Συγγρού 144 σήμερα το μεσημέρι, Νικόλ η  Ρουμάνα πασίγνωστη στους περισσότερους και μαζί της η Ντιάνα, την οποία πρώτη φορά είδα, βυζί τούμπανο και γατίσιο βλέμμα,πολύ κοντά στις φωτογραφίες. Κατάθεση έγινε στην Νικόλ.
σούπερ η κριτκή σου και αποδίδεις πλήρως το χαρακτήρα της νικόλ...κ γω πέρασα πολύ καλά μαζί της και θα ξανατιμηθεί...και η Ντιάνα μπήκε στα υποψιν...

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.799
Πόντοι
5.435
Έκτακτη είδηση από Βριλησσού 46. Όπου Τζέσσικα η γνωστή από Σπύρου Πάτση 40 & Αθανασίας 3. Έχει ομορφυνει παρα πολύ. Τα υπόλοιπα στην ενημέρωση

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
808
Πόντοι
86
Το Αθανασίας 3 εχει κλεισει???

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.799
Πόντοι
5.435
Μεγάλη καταδρομική με τον mpouzoklido καβάλα στους 2 τροχούς. Ξεκινήσαμε 10.30 τελειώσαμε 3.30 και γράψαμε 52 χλμ. Είδαμε τα εξής:

Ελ. Βενιζέλου 35: 2 κοπέλες Σόνια ξανθιά ψηλή με ψιλοαρτσούμπαλο σώμα, και Ναϊόμι επίσης ξανθιά με μοντελέ σώμα και 2αράκι βυζί

Αριστοτέλους 6: Αλέξια, από τις ωραιότερες παρουσίες, ξανθιά με ωραίο σώμα χρειάστηκε να την περιμένουμε στο σαλόνι καθότι ήταν "απασχολημένη" Η υπηρεσία μου ομολόγησε ότι με έχει δει πολλές φορές...  :think:

Αριστοτέλους 5:
3 κοπέλες, Η Δανάη μελαχρινή αδιάφορη για το γούστο μου, η Ιζαμπέλα "Ιταλίδα" ψηλή μελαχρινή, επειμένω ότι έχει κάτι σαν μουστάκι πάνω από το χείλος της, και η Τζένη. Όλες στο μέσο όρο. Στα 20€ θα ήταν σούπερ

Ηλία Ηλιού 82: 2 κοπέλες, Η Εύα μελαχρινή αδύνατη στυλ Στάθης Ψάλτης και η Βικτώρια, ξανθιά τσουποτή με πιασίματα.

Μελαντίας 50: Η Λάουρα, όμορφη μελαχρινή με ωραίο 2,5άρι στήθος, ωραίο κώλο με λίγα κιλάκια παραπάνω, αλλά από υπηρεσίες άστα να πάνε Χαράλαμπε

Μπουζιάνη 2: Η Κλαούντια, την περιμέναμε κάνα 20λεπτο στο σαλόνι, τσάκισαμε τις καραμέλες και φύγαμε χωρίς να εμφανιστεί

Ισμήνης 2: Η Πάμελα, ξανθιά κοπέλα με πλούσια τα ελέη, με ροζ εσώρουχα, γνωστή και από Κασσάνδρας πριν λίγα χρόνια σαν Κάτια

Βούρβαχη 19: Πήγαμε να δούμε την καινούρια κοπέλα την Τζέσικα, τσάμπα τα σκαλιά που ανεβήκαμε, πολλά περιτά κιλά κυρίως στα πόδια με 3,5άρι βυζί. Στις κυρίες λέει 26 χρονών, χωρίς τα καλοκαίρια όμως

Κατεχάκη 8: Η Κάντυ, όμορφη μελαχρινή κοπέλα, με φόρα παρτίδα το 3άρι στήθος της, κοντούλα. Ο mpouzoklidos έμεινε μαλάκας όταν την είδε, το ίδιο είχα πάθει και εγώ όταν την είχα δει, αλλά ως εκεί

Κατεχάκη 5: Η Σαμπρίνα, από τις αγαπημένες του φίλτατου Zidane, όρθιο χιλιόμετρο, γυναικάρα μελαχρινή, χρειάστηκε να την σκανάρω πολλές φορές για να την απολαύσω.

Βριλλησού 60: 2 κοπέλες Ιωάννα ξανθιά με μακρύ μαλλί, και Κατερίνα μελαχρινή με πιο κοντό, στο μέσο όρο και οι δύο. Στα του προγράμματος και η παρτούζα

Βριλλησού 46: Η Λούνα η ξανθιά κωλάρα, όμορφη, γνωστή και από πέρασμα Φώκαιας, και η αποκάλυψη για μένα της βραδυάς, η Τζέσσικα γνωστή από Σπ. Πάτση και Αθανασίας 3 σαν Τζούλια. Έπαθα μουνόπλακα, έχει ομορφύνει πολύ, ξανθό ίσιο μαλλί, κωλάρα μήλο. Στην αρχή δεν την γνώρισα και προσπαθούσα να θυμηθώ που την ξέρω, και τελικά την θυμήθηκε ο Mpouzoklidos. Στα υπόψη

Βριλλησού 42: Μάργκο η ρωσίδα καλλονή, και η Σαμάνθα η μελαχρινή κούκλα με 3,5άρι στήθος

Βριλλησού 36: Η Λίζα, ξανθιά με ωραίο σώμα, αλλά πρόσωπο ολίγον από Γκμόχ, έντονο καυλάντισμα στο σαλόνι και ενώ πήγαμε να αποχωρήσουμε μια μαγική δύναμε έκανε τον mpouzoklido να μπει για στενότερη γνωριμία, λεπτομέρειες στην κριτική

Βριλλησού 36Α: ο κυρ Βασίλης από το 36 μου είπε ότι είναι η Ραφαέλα και δεν κατέβηκα.

Βριλλησού 55: 3 κοπέλες, η Έμιλυ η κορμάρα με τις ποδάρες, η Σάντυ η μελαχρινή επίσης ωραίο σώμα με μικρό στήθος, και η καινούρια κοπέλα ονόματι Νικολέτα του Piatsa ξανθιά με ωραίο σώμα και στήθος και οι 3 μας καυλαντίσανε έντονα

Τατοϊου 58 κάτω: Η Νάντια, ξανθιά μιλφ με στήθος αλήθορο, το ένα κοίταγε αριστερά το άλλο δεξιά  :headbang:

Τατοϊου 58 πάνω: Η Άτζελα, μελαχρινό κακόμοιρο με καρέ μαλί, αδύνατο ίσα που περπάταγε

Τατοϊου 71: 2 κοπέλες Η Ατζελίνα, ξανθιά όμορφη κοπέλα με φοβερό σώμα, γυμνασμένο χωρίς περιτά, και η Βίκυ μελαχρινή κοπέλα πολύ όμορφη με εκφραστικά μάτια ωραίο 2αράκι στήθος με την ρόγα επάνω και φοβερό πίσω σύστημα. Έκανε ένα πέρασμα για 1 βράδυ από Μ. Αλέξανδρο σαν Ορνέλ. Δεν άντεξα στον πειρασμό καθότι μία από τις δύο σκεφτόμουν να τις τιμήσω σήμερα, καλές εντυπώσεις από Βίκυ και θα ακολουθήσει κριτική

Κασσάνδρας 8 δεξί: Η Μαριλένα ο σέντερ της ομάδας, μελαχρινή αδύνατη και η Σιλβάνα επίσης μελαχρινή αδύνατη, το 3άρι της ομάδας

Κασσάνδρας 8 αριστερό: κλειστό, που είναι η Ρία οεο?  :think:

Κασσάνδρας 4Β: η νέα άφιξη Ναόμι, αδιάφορη μετριότητα, και η Κατερίνα ας μην περιγράψω καλύτερα, με προσφορά στο πρωκτικό στα 80€. Ο mpouzoklidos ψήνετε, αυτό να δω και τι στο κόσμο  :2funny:

Η υπηρεσία μας έκανε και μια ενημέρωση για να μην τρέχουμε στα υπόλοιπα μαγαζιά: Στο 6 η Ιρένα, στο 4Γ η Λουϊζα, στο 3 πάνω η Ζωή και στο κάτω η Σαβίνα ή η Ζέτα

αυτά από εμάς, αν έχω ξεχάσει κάτι ο mpouzoklidos να συμπληρώσει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom