lamogistan
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξερει κανεις ρε παιδια να μας πει που βρισκεται η Αντζυ απο κασσανδρας μετα γερμανους,κροκεων κ.α???
ελα ρε παιχτη που χαθηκες;η αγνη στο δωματιο παιζει τρελη μπαλαπαλτουδαρα ;)
τατοιου 58....αγνη το κορμι της...οπως παλια η αποδοση της...οπως παλια αγαπημενο στανταρακι
εμανουελα...ομορφο τσιγγανοειδες πιπινι(?),μοιαζει αρκετα με μια βουλγαρα εμανουελα που επαιζε 2-3 χρονακια πριν στο θησεως 35 και στο παιωνιου(ειχε ξεκινησει απο φ 134).αν ειναι η ιδια...καλο κορμι,μπολικη μπιχλα συνηθως και παντα μηδενικη συμμετοχη( γκραντε παλτο )
λαουρα...δυνατο ξανθο μωρο,στο ξεκινημα της πριν κατι χρονακια - που δεν ηταν και τοσο σεξυ - η συνευρεση καταντησε σκετη τραγωδια και τα νευρα τσαταλια βλεπω οι συναγωνιστες συνεχιζουν να μιλανε για διφορουμενη συμπεριφορα...οποτε αντε γεια :-*
Σωστα. Σαν Βανεσσα.Νομίζω ότι δούλευε στο κηφισου 30...
Σωστα. Σαν Βανεσσα.
Αλλη μια κοπέλα που πέρασε απ τα δυο στούντιο στο καπάκι,αυτό δεν σου λέει κάτι...Σωστα. Σαν Βανεσσα.
μιλαμε για την Βανεσσα που ηταν παλαιοτερα και Πειραιως 193?Σωστα. Σαν Βανεσσα.
όχι, καμία σχέσημιλαμε για την Βανεσσα που ηταν παλαιοτερα και Πειραιως 193?
Οχι.Αλλη μια κοπέλα που πέρασε απ τα δυο στούντιο στο καπάκι,αυτό δεν σου λέει κάτι...
όχι, καμία σχέση
Πολύ σωστό αυτό αν δεν θες να δώσεις στόχο κ να προδώσεις την διαδυκτιακή σου ταυτότητα στις κοπέλλες ή στα αφεντικά που παρακολουθούν το σάιτ...Μπροστα μου τουλαχιστον ειναι ευγενικοι.
Αλλοι λιγοτερο, αλλου περισοτερο.
Φυσικα υπαρχουν και περιπτωσεις που εχω φαει "καραμουζα" ειδικα σε αυτα που εχω καταθεσει τις λιγοτερες φορες αλλα δεν ιδρωνει το αυτι μου
Η φατσα μου ειναι πασιγνωστη, στα περισσοτερα μαγαζια αλλα δεν ειναι λιγες και οι φορες που περανω κιολας, οποτε λεφτα λιγο πολυ τους εχω αφησει.
Ειδικα σε καποιες αλυσιδες ειμαι τακτικος και καλος πελατης, οποτε με αντιμετωπιζουν σαν αρχοντα, τοσο οι υπηρεσιες οσο και οι κοπελες.
Οταν φευγω ισως και να με μπινελικωνουν
Με καποιες κοπελες και υπηρεσιες εχω μιλησει αρκετα, οποτε εχει δημιοιυργηθει αρκετη οικειοτητα και ειδικα αν δεν εχουν δουλεια, με "κρατανε" κιολας για κουβεντα.
Οταν βγαινω για ενημερωση δεν καταθετω συνηθως.
Σταμπαρω και καταθετω αλλες φορες.
Οποτε δεν ειμαι απο τους τυπους που ολο παει/ βλεπει χωρις να περναει, που οπως πολυ σωστα παρατηρησες "αυτους ούτε που θέλουν να τους βλέπουν".
Εχει παρα πολυ καιρο να εμφανιστει.ξερετε εαν η νταιανα απο κασσανδρας εχει σταματησει την δουλεια?
σούπερ η κριτκή σου και αποδίδεις πλήρως το χαρακτήρα της νικόλ...κ γω πέρασα πολύ καλά μαζί της και θα ξανατιμηθεί...και η Ντιάνα μπήκε στα υποψιν...Συγγρού 144 σήμερα το μεσημέρι, Νικόλ η Ρουμάνα πασίγνωστη στους περισσότερους και μαζί της η Ντιάνα, την οποία πρώτη φορά είδα, βυζί τούμπανο και γατίσιο βλέμμα,πολύ κοντά στις φωτογραφίες. Κατάθεση έγινε στην Νικόλ.
Οχι, λειτουργεί κανονικά σεδυο βάρδιες.Το Αθανασίας 3 εχει κλεισει???