Μετά από μερικές σελίδες τσακωμών και εντάσεων,ας επιστρέψουμε στην βασική θεματολογία του θρέντ που είναι η ενημέρωση....Δουλείες εχθές το απόγευμα με έφεραν για ακόμη φορά στο λατρεμένο Γκαζοχώρι,όπου είχα την ανάγκη να δοκιμάσω την τύχη μου σε κάποιο στουντιο-κόριτσο.Τελειώνωντας τον καφέ μου,μαζί με εξωκοινοβουλευτικό συναγωνιστή,ξεκινήσαμε το περπάτημα στην περιοχή του Κεραμεικού για να δούμε τι κάνουν τα κορίτσια
Πάμε λοιπόν να δούμε τι γινόταν στην χθεσινή 2η βάρδυα στα γνωστά μαγαζιά.......
Κασσανδρας 3 όροφος: κλειστό
Κασσανδρας 3 ισόγειο: δεν μας άνοιξαν,αλλά μάλλον δούλευε η Λάουρα
Κασσανδρας 4Α: η γνωστή και εξαιρεταία Άννα,μελαγχρινό μωρό με ωραίο σώμα και πρόσωπο,εμφανίστηκε χαμογελαστή και ευδιάθετη στο σαλόνι.Στο μαυλό μου,επικρατούσε η σκέψη να την δοκιμάσω αλλά κάτι με σταματούσε από το να το πράξω....τελικά δικαιώθηκα ;)
Κασσανδρας 4Β: η Μαρίνα με θητεία στο 104,η οποία εμφανίστηκε στο σαλόνι γυμνή,3αρι στήθος τούμπανο,ωραίο χαμόγελο,μακρυά μαύρα μαλλιά,έπαιξε μαζί μου και με τον στύλο αλλά παραμένει νταρντάνα όπως την θυμάμαι.Μαζί της ήταν η Μίκυ,ξανθό πιπίνι,αδύνατο,εμφανίστηκε με σομόν μαγιό και για μόλις 20 δεύτερα.Αμφότερες οι κοπέλες,προσφέρουν φούλ πρόγραμμα όπως μου είπε ο ευγενής τσάτσος!!
Κασσανδρας 4Γ: η γνωστή σε όλους μίλφ Νάταλυ,ξανθό μωρό με σομόν φόρεμα,πιασίματα(αξιοπρόσεχτη περιφέρεια και μπούτια),με καυλάντισε στο σαλόνι ενώ μου υποσχεθηκε ότι θα περάσουμε καλά αν την επιλέξω!!
Κασσανδρας 6: Δύο κοπέλες μου είπε η τσατσά,με πρώτη να εμφανίζεται η Ιρένα από την Τσεχία κατά δήλωση της τσα2,ψηλή μελαγχρινή κοπέλα,φορούσε μαύρο μαγιό,ενώ μου έκανε ένα γύρο στον στύλο....Στην παρέα της η γνωστή και λατρεμένη κατ'έμε Ζέτα,ψηλό,ξανθό κορίτσι,με όμορφο πρόσωπο,φορούσε κόκκινο μαγιό,με δυνατό της σημείο τον όμορφο κώλο και τα ψηλά της πόδια
Κάνω κίνηση να φύγω,φτάνω στην πόρτα και με φωνάζει η Ζέτα να γυρίσω πίσω,κάτσαμε 2 λεπτά τα είπαμε και αποχώρησα για να βρώ κάτι καλό για να σπρώξω
Κασσανδρας 8Β: Δύο κοπέλες μου είπε η τσατσά,με πρώτη να εμφανίζεται η Τζούλια το επονομαζόμενο Πολωνέζικο ΑΤΙ
μελαγχρινό πιπίνι,γύρω στο 1,70 ύψος,καλλίγραμο σώμα και καυλόφατσα,ενώ φορούσε μόνο το σουτιέν της και τίποτα άλλο.Η συνολική της εικόνα με καύλωσε άσχημα και σκέφτηκα να την τιμήσω....(τελικά την τίμησα με άριστες εντυπώσεις).Η έταιρη κοπέλα της βραδυάς,ήταν η Βραζιλιάνα Σαμπρίνα,η οποία εμφανίστηκε τόπλες στο σαλόνι,με το παρουσιαστικό της να είναι νταρντανέ μίλφ με ξανθόκοντό μαλλί,μικρό σχετικά στήθος και μέτρια φατσούλα
Έκτακτη η εμφάνισης της Τζούλιας εχθές,παρόλα που το πρόγραμμα δεν την ανέφερε
Κασσανδρας 8Γ: Ιζαμπέλα,ψηλό αδύνατο πιπίνι,με μόνιμο χαμόγελο στα χείλη εμφανίστηκε στο σαλόνι,φορόντας ένα σομόν μαγιό,όπου μας προέτρεψε ότι θα περάσουμε καλά μαζί της αν την επιλέξουμε.
Μεγ.Αλεξάνδρου 133: η γνωστή στους περισσότερους Μαρία η Ψηλή,σχετικά ψηλή μου φάνηκε,αδύνατη με μικρό στήθος,κοντό καστανό μαλλί,μας έπαιξε λίγο στο σαλόνι,με τον τσάτσο να δίνει ρεσιτάλ παρουσίασης για την κοπέλα.
Κων/Λεως 80: Νάντια,τι να πω γι'αυτό το κορίτσι
άχαρο σαλονάρισμα,εμφανώς της λείπει ο αέρας της έμπειρης κοπέλας,στα της εμφάνισης τώρα,κοντό μελαγχρινό πιπίνι με 1,5 βυζί,χορταστικά μπουτάκια και ωραίο σχετικά κώλο τον οποίο μου έδειξε μπας και με καυλώσει αλλά φευ.......
Κων/Λεως 92Α: Δύο κοπέλες δούλευαν,όπου πρώτη εμφανίστηκε η μία και μοναδική Πένυ
με μαύρο μάγιο και γεμάτη διάθεση να μας καυλαντήσει....με χαιρέτησε,μιλήσαμε για λίγο,ενώ ασχολήθηκε με τον φίλο μου όπου του έδειχνε τα κάλη της στον στύλο
Η έταιρη κοπέλα που εμφανίστηκε ήταν η Μαριάννα,όπου για μεγάλη έκπληξη φορούσε τα καθημερινά ρούχα της.....γιατί μόλις είχε έρθει στην δουλειά!!Ομολογουμένως με καύλωσε η εμφανισή της,ενώ ήταν κάπως μαγγωμένη απεναντί
μου αλλά τελικά μίλησε και έδειξε ευδιάθετη.
Κων/Λεως 92: Λίζα,μελαγχρινό πιπίνι με άχαρο σαλόνι,εμφανώς άπειρη με την τσατσά να την μαλώνει που εμφανίστηκε έτσι κομπλαρισμένη....στα της εμφάνισης μετρίου αναστήματος,φορούσε κόκκινο φόρεμα και γόβες,ωραία σχετικά φατσούλα αλλά άπειρη!!
Κων/Λεως 94: Δεν μας άνοιξαν.
Ευνειδών 5: Σόνια,μελαγχρινό μωρό μετρίου αναστήματος,εμφανίστηκε τόπλες στο σαλόνι,με καλή φατσούλα,2αρι βυζί κάπως πεσμένο.Ο χώρος πολυτελής,όπως κατάφερα να δω από το ένα δωμάτιο,το οποίο διέθετε κρυφούς φωτισμούς,μεγάλο κρεββάτι,τοίχους βαμμένους σε αποχρώσεις του πράσινου,ενώ στο πάτωμα ήταν στρωμμένη η κουρελού της γιαγιάς μου από το χωριό
Υ.Γ Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους
Zidane68 και
PIATSAS,οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που την ανακάλυψαν,ενώ με τις κριτικές τους με βοήθησαν να επιλέξω το Πολωνέζικο ΑΤΙ και να περάσω ένα καταπληκτικό απόγευμα μαζί της