Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

the pilieas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
10
εγω δεν εχω χωρο στα αρχιδια μου για αλλους ΠΙΡΦΟΡΟΥΣ

απο την αλλη παιζει να εισαι και κανας προμοτορακος η κανας κλωνος του Ατζελου... ακομα και ΠΙΡΦΟΡΟΣ να εισαι, του πουστη... κατι θα εχεις χασει τωρα με τη κριση και δε θα βρίσκεις ευκολα 2 μεροκαματα για ενα απλο προγραμμα στα στουντιο ωστε ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΕΤΕΒΕΙ Η ΤΙΜΗ !!!!!!
βρε μαλακα λεχριτι το μεροκαματο πως το οριζεις κ φυσικα δεν θελω να κατεβει η τιμη ρε μαλακα για να φυγουν κατι κανονια σαν εσενα παπαρα αμα δεν εχεισ μην γαμας κ προμοτορας ειμαι της μανας σου αν κ δεν σε αφορα ρε μαλακα εγω στην κριση τα παω καλητερα οικονομικα κατσε τωρα με το μεροκαματο σου μαλακακο μην σου περισεψει να γαμησεις κ λιγο κλασικε μαλακα Ελληνα που εχεις μινει στην αναλιση, επισης το θεμα δεν ειναι να κατεβει η τιμη αλλα να ανεβουν οι υπηρεσιες εμενα πρωσοπηκα δεν με νοιαζει το 50 40 30 αν η πουτανα κανει καλη δουλεια γιατι να μην τα παρει τα 50 βρε μαλακα ποιο το κηνιτρο της να κανει το κατι παραπανω? αυτη ειναι η γνομη μου κ αμα σ αρεσει αμα δεν σ αρεσει πηγενε κ γαμησου

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
βρε μαλακα λεχριτι το μεροκαματο πως το οριζεις κ φυσικα δεν θελω να κατεβει η τιμη ρε μαλακα για να φυγουν κατι κανονια σαν εσενα παπαρα αμα δεν εχεισ μην γαμας κ προμοτορας ειμαι της μανας σου αν κ δεν σε αφορα ρε μαλακα εγω στην κριση τα παω καλητερα οικονομικα κατσε τωρα με το μεροκαματο σου μαλακακο μην σου περισεψει να γαμησεις κ λιγο κλασικε μαλακα Ελληνα που εχεις μινει στην αναλιση, επισης το θεμα δεν ειναι να κατεβει η τιμη αλλα να ανεβουν οι υπηρεσιες εμενα πρωσοπηκα δεν με νοιαζει το 50 40 30 αν η πουτανα κανει καλη δουλεια γιατι να μην τα παρει τα 50 βρε μαλακα ποιο το κηνιτρο της να κανει το κατι παραπανω? αυτη ειναι η γνομη μου κ αμα σ αρεσει αμα δεν σ αρεσει πηγενε κ γαμησου

Ηρεμησε

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
16
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
Αφροδιτη[/size]

:s&m_2: :s&m_3: :lheel:

Επισκέπτης
[quote author=the pilieas  link=topic=7646.msg4390634#msg4390634 date=1362098488]
[/quote]

πας καλυτερα προμοταρακο? στη κριση? χαχαχαχαχαχαχα

προμοταρακο της κακιας ωρας 20 ευρω μεροκαματο βγαζεις, τι μας πουλάς εδω παραμυθια????

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ειδα στις κυριες στο ππρογραμμα jovi s house μια νινα και μου θυμιζει η κωλαρα της την ινα απο τατοιου και δυσκολα πεφτω εξω στις κολαρες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για το Δ κάνεις λάθος και υπάρχει με 1 κοπέλα στο στούντιο για 1 ώρα  ;)

Και το έγραψα έτσι 150 + extra ball γιατί τώρα η τιμή είναι στα 200 με extra ball -μην τυχόν κόψουνε το 50αρι και εχει 1 εκτόνωση  :grin:
εγώ λέω πως δεν είναι φυσιολογικό να υπάρχει ρεαλιστικά. Γιατί τότε οι πελάτες που περιμένουνε ή θα αποφασίσουνε να περιμένουνε για να πάνε μετά με μία ξεθεωμένη κοπέλα ή θα λακίσουνε

και τα δύο άσχημα είναι.
εγώ σαν πελάτης δεν θα το ήθελα πάντως να περίμενα 40-60 λεπτά (αναλόγως τι ώρα μπήκα μέσα )

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ειδα στις κυριες στο ππρογραμμα jovi s house μια νινα και μου θυμιζει η κωλαρα της την ινα απο τατοιου και δυσκολα πεφτω εξω στις κολαρες

Aλλο Ινα (Τατοιου 71) και αλλο Νινα (Συγγρου 108)

:grin: :grin: :grin: :grin:

Πληροφοριες λενε οτι η Ινα εργαζεται σαν call girl

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Aλλο Ινα (Τατοιου 71) και αλλο Νινα (Συγγρου 108)

:grin: :grin: :grin: :grin:

Πληροφοριες λενε οτι η Ινα εργαζεται σαν call girl
Καλημέρα ινδιάνε μου και καλό μήνα! Μήπως έχεις κάποια πληροφορία για το πώς μπορούμε να βρούμε την Ίνα;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλημέρα ινδιάνε μου και καλό μήνα! Μήπως έχεις κάποια πληροφορία για το πώς μπορούμε να βρούμε την Ίνα;
Δυστυχως οχι.

Μονο αυτο που ποσταρα παραπανω γνωριζω.

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Αν μαθω κατι να εισαι σιγουρος πως θα ενημερωσω.  ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Μετά από μερικές σελίδες τσακωμών και εντάσεων,ας επιστρέψουμε στην βασική θεματολογία του θρέντ που είναι η ενημέρωση....Δουλείες εχθές το απόγευμα με έφεραν για ακόμη φορά στο λατρεμένο Γκαζοχώρι,όπου είχα την ανάγκη να δοκιμάσω την τύχη μου σε κάποιο στουντιο-κόριτσο.Τελειώνωντας τον καφέ μου,μαζί με εξωκοινοβουλευτικό συναγωνιστή,ξεκινήσαμε το περπάτημα στην περιοχή του Κεραμεικού για να δούμε τι κάνουν τα κορίτσια :grin: Πάμε λοιπόν να δούμε τι γινόταν στην χθεσινή 2η βάρδυα στα γνωστά μαγαζιά.......

Κασσανδρας 3 όροφος: κλειστό

Κασσανδρας 3 ισόγειο: δεν μας άνοιξαν,αλλά μάλλον δούλευε η Λάουρα :sunglasses:

Κασσανδρας 4Α: η γνωστή και εξαιρεταία Άννα,μελαγχρινό μωρό με ωραίο σώμα και πρόσωπο,εμφανίστηκε χαμογελαστή και ευδιάθετη στο σαλόνι.Στο μαυλό μου,επικρατούσε η σκέψη να την δοκιμάσω αλλά κάτι με σταματούσε από το να το πράξω....τελικά δικαιώθηκα ;)

Κασσανδρας 4Β: η Μαρίνα με θητεία στο 104,η οποία εμφανίστηκε στο σαλόνι γυμνή,3αρι στήθος τούμπανο,ωραίο χαμόγελο,μακρυά μαύρα μαλλιά,έπαιξε μαζί μου και με τον στύλο αλλά παραμένει νταρντάνα όπως την θυμάμαι.Μαζί της ήταν η Μίκυ,ξανθό πιπίνι,αδύνατο,εμφανίστηκε με σομόν μαγιό και για μόλις 20 δεύτερα.Αμφότερες οι κοπέλες,προσφέρουν φούλ πρόγραμμα όπως μου είπε ο ευγενής τσάτσος!!

Κασσανδρας 4Γ: η γνωστή σε όλους μίλφ Νάταλυ,ξανθό μωρό με σομόν φόρεμα,πιασίματα(αξιοπρόσεχτη περιφέρεια και μπούτια),με καυλάντισε στο σαλόνι ενώ μου υποσχεθηκε ότι θα περάσουμε καλά αν την επιλέξω!!

Κασσανδρας 6: Δύο κοπέλες μου είπε η τσατσά,με πρώτη να εμφανίζεται η Ιρένα από την Τσεχία κατά δήλωση της τσα2,ψηλή μελαγχρινή κοπέλα,φορούσε μαύρο μαγιό,ενώ μου έκανε ένα γύρο στον στύλο....Στην παρέα της η γνωστή και λατρεμένη κατ'έμε Ζέτα,ψηλό,ξανθό κορίτσι,με όμορφο πρόσωπο,φορούσε κόκκινο μαγιό,με δυνατό της σημείο τον όμορφο κώλο και τα ψηλά της πόδια :lheel: Κάνω κίνηση να φύγω,φτάνω στην πόρτα και με φωνάζει η Ζέτα να γυρίσω πίσω,κάτσαμε 2 λεπτά τα είπαμε και αποχώρησα για να βρώ κάτι καλό για να σπρώξω :grin:

Κασσανδρας 8Β: Δύο κοπέλες μου είπε η τσατσά,με πρώτη να εμφανίζεται η Τζούλια το επονομαζόμενο Πολωνέζικο ΑΤΙ :rockon: :rockon: μελαγχρινό πιπίνι,γύρω στο 1,70 ύψος,καλλίγραμο σώμα και καυλόφατσα,ενώ φορούσε μόνο το σουτιέν της και τίποτα άλλο.Η συνολική της εικόνα με καύλωσε άσχημα και σκέφτηκα να την τιμήσω....(τελικά την τίμησα με άριστες εντυπώσεις).Η έταιρη κοπέλα της βραδυάς,ήταν η Βραζιλιάνα Σαμπρίνα,η οποία εμφανίστηκε τόπλες στο σαλόνι,με το παρουσιαστικό της να είναι νταρντανέ μίλφ με ξανθόκοντό μαλλί,μικρό σχετικά στήθος και μέτρια φατσούλα :grin: Έκτακτη η εμφάνισης της Τζούλιας εχθές,παρόλα που το πρόγραμμα δεν την ανέφερε :cheesy:

Κασσανδρας 8Γ: Ιζαμπέλα,ψηλό αδύνατο πιπίνι,με μόνιμο χαμόγελο στα χείλη εμφανίστηκε στο σαλόνι,φορόντας ένα σομόν μαγιό,όπου μας προέτρεψε ότι θα περάσουμε καλά μαζί της αν την επιλέξουμε.

Μεγ.Αλεξάνδρου 133: η γνωστή στους περισσότερους Μαρία η Ψηλή,σχετικά ψηλή μου φάνηκε,αδύνατη με μικρό στήθος,κοντό καστανό μαλλί,μας έπαιξε λίγο στο σαλόνι,με τον τσάτσο να δίνει ρεσιτάλ παρουσίασης για την κοπέλα.

Κων/Λεως 80: Νάντια,τι να πω γι'αυτό το κορίτσι :dunno: άχαρο σαλονάρισμα,εμφανώς της λείπει ο αέρας της έμπειρης κοπέλας,στα της εμφάνισης τώρα,κοντό μελαγχρινό πιπίνι με 1,5 βυζί,χορταστικά μπουτάκια και ωραίο σχετικά κώλο τον οποίο μου έδειξε μπας και με καυλώσει αλλά φευ.......

Κων/Λεως 92Α: Δύο κοπέλες δούλευαν,όπου πρώτη εμφανίστηκε η μία και μοναδική Πένυ :rockon: :rockon: με μαύρο μάγιο και γεμάτη διάθεση να μας καυλαντήσει....με χαιρέτησε,μιλήσαμε για λίγο,ενώ ασχολήθηκε με τον φίλο μου όπου του έδειχνε τα κάλη της στον στύλο :grin: Η έταιρη κοπέλα που εμφανίστηκε ήταν η Μαριάννα,όπου για μεγάλη έκπληξη φορούσε τα καθημερινά ρούχα της.....γιατί μόλις είχε έρθει στην δουλειά!!Ομολογουμένως με καύλωσε η εμφανισή της,ενώ ήταν κάπως μαγγωμένη απεναντί :dunno: μου αλλά τελικά μίλησε και έδειξε ευδιάθετη.

Κων/Λεως 92: Λίζα,μελαγχρινό πιπίνι με άχαρο σαλόνι,εμφανώς άπειρη με την τσατσά να την μαλώνει που εμφανίστηκε έτσι κομπλαρισμένη....στα της εμφάνισης μετρίου αναστήματος,φορούσε κόκκινο φόρεμα και γόβες,ωραία σχετικά φατσούλα αλλά άπειρη!!

Κων/Λεως 94: Δεν μας άνοιξαν.

Ευνειδών 5: Σόνια,μελαγχρινό μωρό μετρίου αναστήματος,εμφανίστηκε τόπλες στο σαλόνι,με καλή φατσούλα,2αρι βυζί κάπως πεσμένο.Ο χώρος πολυτελής,όπως κατάφερα να δω από το ένα δωμάτιο,το οποίο διέθετε κρυφούς φωτισμούς,μεγάλο κρεββάτι,τοίχους βαμμένους σε αποχρώσεις του πράσινου,ενώ στο πάτωμα ήταν στρωμμένη η κουρελού της γιαγιάς μου από το χωριό :P

Υ.Γ Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Zidane68 και PIATSAS,οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που την ανακάλυψαν,ενώ με τις κριτικές τους με βοήθησαν να επιλέξω το Πολωνέζικο ΑΤΙ και να περάσω ένα καταπληκτικό απόγευμα μαζί της :thumbsup: :thumbsup:
μπράβο ρε μακη για την ωραία ενημέρωση...ανυπομονώ να τσαρκάρουμε και παρέα για να "σπρώξουμε::::

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  02/03    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Mελινα - Ζετα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): ---------Kλειστο------
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω):Ρουσλανα - Μαρινα/Μαρια - Μελισα/Μαρινα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Ναταλυ - Ναταλυ
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Βαλια/Μικη - Βαλια/Μικη
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Σαμπρινα/Ιζαμπελα/Τζουλια - Ελιζα/Ιζαμπελα/Τζουλια

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Μελισα - Ιρενα

Θησεως 40(κατω): Ζωή - Εφη/Ελενα/Σοφια/Αντζελα - Ελενα/Σοφια/Εφη

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

agapinor

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
0
Σήμερα το απόγευμα πέρασα απο το studio στην Ιωαννίνων 5 και μου είπαν ότι αυριο Σάββατο 2/3 θα λειτουργήσει για τελευταία ημερα το ¨κατάστημα¨. Κλείνει λόγω υψηλού ενοικίου, άλλο ένα ¨θύμα¨ της κρίσης. Και οι κοπέλες θα συνυπολογίζονται πλέον στο ποσοστό της ανεργίας.... :-

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Σήμερα το απόγευμα πέρασα απο το studio στην Ιωαννίνων 5 και μου είπαν ότι αυριο Σάββατο 2/3 θα λειτουργήσει για τελευταία ημερα το ¨κατάστημα¨. Κλείνει λόγω υψηλού ενοικίου, άλλο ένα ¨θύμα¨ της κρίσης. Και οι κοπέλες θα συνυπολογίζονται πλέον στο ποσοστό της ανεργίας.... :-

Πάει κι'αυτό...!

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1
η λιλη η γερμανιδα η ψηλη η ξανθια τι εγινε ρε παιδια εξαφανιστηκε? επειδη δεν βλεπω βαρδια της πουθενα.

studio82

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιαν 2013
Like
0
Αγαπητοί μας πελάτες, ανοίγουμε σήμερα και στην απογευματινή βάρδια (17:00 με 23:00) θα σας περιμένει η καταπληκτική Ανδριάννα (με το φουλ πρόγραμμα) και τη νυχτα (23:00 με 06:00) - η Νταίζυ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom