τι μαλακίες είναι αυτές που λες ρε
επειδή τυχαίνει να τον ξέρω προσωπικά και να ήμαστε φίλοι για παρά πολλά χρονιά σου λέω πως είσαι πολλή λάθος και πως έχουμε έρθει πάρα πολλές φορές στα μαγαζιά σου ειδικά στο 144
και μην το παίζεις τσάμπα μάγκας αν έχεις πρόβλημα με κάποιο μαγαζί
μην τα βάζεις αγνούς και τίμιους μπουρδελιάριδες
βάλτα με αυτούς που σε πολεμάνε
Kαλημέρα φίλε μας αλλα τζάμπα μάγκες δεν είμασταν ποτέ για αυτό λοιπόν σου παραθετουμε τι έγραψε ο kerveras για να μας πεις και εσύ την γνώμη σου γιατί δημιουργεί λάθος εντυπώσεις- Το που θα πηγαίνω είναι καθαρά δικός μου λογαριασμός και δεν σε αφορά. Σε προκαλώ να κοιτάξεις όλες μου τις κριτικές και αν βρεις έστω και μία που σας αφορά σαν αλυσίδα, τότε να βγείς και να με κράξεις. Την όλη "εμπάθεια" όπως τη λες αν και δεν είναι εμπάθεια την έχω αποκομίσει από μαρτυρίες έγκυρες συναγωνιστών και αυτό με έχει κάνει να μην περνάω ούτε απέξω από τα μαγαζάκια σας. Άλλωστε δικαίωμα μου είναι.- πως λοιπόν αφού δεν είναι πελάτης μας όυτε επισκέφτηκε ποτέ τα στούντιο μας μας καταδικάζει και ξέρει τι γίνεται με τους χρόνους και όλα αυτά ,εσύ μας έγραψες ότι τον ξέρεις προσωπικά και εχετε επισκεφτεί τα στούντιο μας αυτός με βάση τα γραφόμενα του υποστηρίζει ότι ουδέποτε υπήρξε πελάτης μας ας διαλέξει τέλος πάντων, δες και τα επόμενα γελοία που γράφει
-Άλλωστε κατά καιρούς έχω πει πως έχετε όντως από τις πιο όμορφες κοπέλες στο χώρο αλλά τι να κάνουμε, το 90% είναι έπιπλα στο δωμάτιο. Δεν το λέω εγώ το μαρτυράνε οι εκατοντάδες των κριτικών που υπάρχουν καλώς η κακώς μέσα στο σάϊτ.- εδώ το ξεφτίλισε τελείως το θέμα θεωρύμε ότι όχι μόνο αρνητικές κριτικές δεν έχουμε αλλά ισα ισα τα πάμε και πολύ καλά ετσι αλλιώς η ερωτική εμπειρία ειναι κάτι πολύ υποκειμενικό και σίγουρα θα υπαρχουν και δυσαρεστημένοι.
Δεν μπορεί όμως κανείς να αρνηθεί το γεγονός ότι είμαστε απο τους λιγους που το συζητάμε μαζί σας και προσπαθούμε να διορθώνουμε τα κακώς κείμενα αλλά και να το ανεχτούμε την λάσπη του κάθε ένα επειδή πίσω απο την ανωνυμία του βγάζει τα συμπλέγματα του ε αυτό δεν παίζει με την καμμία των περιπτώσεων.
Δεν έχουμε πρόβλημα με κριτικές αρκεί να είναι κριτικές που να βασίζονται σε γεγονότα πραγματικά και οχι σε μυθεύματα ουδέποτε παίξαμε με συστήματα φωτορυθμικών όπως κατα εκαντοντάδες φορές εχει γραφτεί απο καλοθελητές και προσκαλέσαμε όποιον θέλει να το διαπιστώσει και ποτέ ο χρόνος δεν ηταν 10 λεπτα στα 50άρικα.
Και μιας και πιάσαμε αυτό το θέμα σας προσκαλούμε όλους να καθορίσουμε μαζί τα όρια χρόνου και τιμης αφού εκεί πιστεύετε ότι είναι το τρωτό μας σημείο όποτε μην μιλάς για τζάμπα μάγκες γιατί πολύ λίγοι εχουν το θάρρος και την μαγκιά να βγουν και να συζητήσουν έτσι όπως εμείς.
φιλικά προς όλους τους γνήσιους αναγνώστες του forum.