Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

agapinor

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
0
Πιο πάνω που αναφέρεις για τη Μαρία να ξέρεις πως θα γίνεις όντως φαν της καθώς στο δωμάτιο προσφέρει αρκετά καλές υπηρεσίες...
Επίσης στο Κωνσταντινουπόλεως 80 δεν νομίζω να εγαζόταν η Αλίνα καθώς σε τηλεφωνική μου ενημέρωση το πρωί η Αλίνα εργαζόταν στο Βριλησσού 36Α ;)Τέλος στο Κασσάνδρας ποία είναι η Πάμελα;
Πάντως με τα υπόλοιπα που αναφέρεις συμφωνώ...!

Το πρωί στο Κωνσταντινουπόλεως 80 ήταν η Χριστίνα ενώ στο Κασσάνδρας η Μελίνα. Για την ιστορία και μόνο....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλησπέρα κι απο μένα..

η αλήθεια είναι πως η αλυσίδα των Γερμανών πράγματι έχει τα καλύτερα και ομορφότερα κορίτσια κρίνοντας απ της φωτό. Το πρόβλημα απ ότι έχω διαβάσει κι απο συναγωνιστές είναι ότι έχουμε θέμα με το χρόνο. 10 και 15 λεπτά είναι πολύ λίγα για 50 ευρώ για μένα προσωπικά. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που αποφεύγω να επισκεφθώ τη συγκεκριμένη αλύσίδα παρά του ότι έχω βάλει στο μάτι 2-3 ωραία κορίτσια του.

Δε πειράζει υπάρχουν κι αλλού ποροτοκαλιές.. :pipa3:
το ένα και το αυτό είναι νομίζω και η Κασσανδροαλυσίδα...
και μου τη δίνει που είναι 50ρικο αδιαπραγμάτευτο
γιαυτό και έλεγα πιο πριν πως το πρόβλημά τους γενικώς δεν είναι μόνο τα λοιπά στούντιο...αλλά και τα άλλα ευαγή ιδρύματα (μασατζίδικα ας πούμε)

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
16
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
RANIA[/size]

:tits2: :tits2: :tits2:

[size=18pt]Τηλ 210 2837718[/size]

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
ελα 144 το γαμησαμε και ψοφησε.τον κερβερα τον ξερω και δεν παιζει με τιποτα αυτο που λες.μην ξενερωνεις και αυτους που γουσταρουν να ερχονται στα μαγαζια σου
άστο ρε μην το ψάχνεις δεν πειράζει, η αλήθεια πονάει καμιά φορά, αυτοί κυκλοφορούνε και βλέπουν φαντάσματα, ας κοιτάξουν τα μαγαζάκια τους καλύτερα

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
τι μαλακίες είναι αυτές που λες ρε
επειδή τυχαίνει να τον ξέρω προσωπικά και να ήμαστε φίλοι για παρά πολλά χρονιά σου λέω πως είσαι πολλή λάθος και πως έχουμε έρθει πάρα πολλές φορές στα μαγαζιά σου ειδικά στο 144

και μην το παίζεις τσάμπα μάγκας αν έχεις πρόβλημα με κάποιο μαγαζί
μην τα βάζεις αγνούς και τίμιους μπουρδελιάριδες
βάλτα με αυτούς που σε πολεμάνε
Kαλημέρα φίλε μας αλλα τζάμπα μάγκες δεν είμασταν ποτέ για αυτό λοιπόν σου παραθετουμε τι έγραψε ο kerveras για να μας πεις και εσύ την γνώμη σου γιατί δημιουργεί λάθος εντυπώσεις- Το που θα πηγαίνω είναι καθαρά δικός μου λογαριασμός και δεν σε αφορά. Σε προκαλώ να κοιτάξεις όλες μου τις κριτικές και αν βρεις έστω και μία που σας αφορά σαν αλυσίδα, τότε να βγείς και να με κράξεις. Την όλη "εμπάθεια" όπως τη λες αν και δεν είναι εμπάθεια την έχω αποκομίσει από μαρτυρίες έγκυρες συναγωνιστών και αυτό με έχει κάνει να μην περνάω ούτε απέξω από τα μαγαζάκια σας. Άλλωστε δικαίωμα μου είναι.- πως λοιπόν αφού δεν είναι πελάτης μας όυτε επισκέφτηκε ποτέ τα στούντιο μας μας καταδικάζει και ξέρει τι γίνεται με τους χρόνους και όλα αυτά ,εσύ μας έγραψες ότι τον ξέρεις προσωπικά και εχετε επισκεφτεί τα στούντιο μας αυτός με βάση τα γραφόμενα του υποστηρίζει ότι ουδέποτε υπήρξε πελάτης μας ας διαλέξει τέλος πάντων, δες και τα επόμενα γελοία που γράφει
-Άλλωστε κατά καιρούς έχω πει πως έχετε όντως από τις πιο όμορφες κοπέλες στο χώρο αλλά τι να κάνουμε, το 90% είναι έπιπλα στο δωμάτιο. Δεν το λέω εγώ το μαρτυράνε οι εκατοντάδες των κριτικών που υπάρχουν καλώς η κακώς μέσα στο σάϊτ.- εδώ το ξεφτίλισε τελείως το θέμα θεωρύμε ότι όχι μόνο αρνητικές κριτικές δεν έχουμε αλλά ισα ισα τα πάμε και  πολύ καλά ετσι αλλιώς η ερωτική εμπειρία ειναι κάτι πολύ υποκειμενικό και σίγουρα θα υπαρχουν και δυσαρεστημένοι.
Δεν μπορεί όμως κανείς να αρνηθεί το γεγονός ότι είμαστε απο τους λιγους που το συζητάμε μαζί σας και προσπαθούμε να διορθώνουμε τα κακώς κείμενα αλλά και να το ανεχτούμε την λάσπη του κάθε ένα επειδή πίσω απο την ανωνυμία του βγάζει τα συμπλέγματα του ε αυτό δεν παίζει με την καμμία των περιπτώσεων.
Δεν έχουμε πρόβλημα με κριτικές αρκεί να είναι κριτικές που να βασίζονται σε γεγονότα πραγματικά και οχι σε μυθεύματα ουδέποτε παίξαμε με συστήματα φωτορυθμικών όπως κατα εκαντοντάδες φορές εχει γραφτεί απο καλοθελητές και προσκαλέσαμε όποιον θέλει να το διαπιστώσει και ποτέ ο χρόνος δεν ηταν 10 λεπτα στα 50άρικα.
Και μιας και πιάσαμε αυτό το θέμα σας προσκαλούμε όλους να καθορίσουμε μαζί τα όρια χρόνου και τιμης αφού εκεί πιστεύετε ότι είναι το τρωτό μας σημείο όποτε μην μιλάς για τζάμπα μάγκες γιατί πολύ λίγοι εχουν το θάρρος και την μαγκιά να βγουν και να συζητήσουν έτσι όπως εμείς.
φιλικά προς όλους τους γνήσιους αναγνώστες του forum.  

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Kαλημέρα φίλε μας αλλα τζάμπα μάγκες δεν είμασταν ποτέ για αυτό λοιπόν σου παραθετουμε τι έγραψε ο kerveras για να μας πεις και εσύ την γνώμη σου γιατί δημιουργεί λάθος εντυπώσεις- Το που θα πηγαίνω είναι καθαρά δικός μου λογαριασμός και δεν σε αφορά. Σε προκαλώ να κοιτάξεις όλες μου τις κριτικές και αν βρεις έστω και μία που σας αφορά σαν αλυσίδα, τότε να βγείς και να με κράξεις. Την όλη "εμπάθεια" όπως τη λες αν και δεν είναι εμπάθεια την έχω αποκομίσει από μαρτυρίες έγκυρες συναγωνιστών και αυτό με έχει κάνει να μην περνάω ούτε απέξω από τα μαγαζάκια σας. Άλλωστε δικαίωμα μου είναι.- πως λοιπόν αφού δεν είναι πελάτης μας όυτε επισκέφτηκε ποτέ τα στούντιο μας μας καταδικάζει και ξέρει τι γίνεται με τους χρόνους και όλα αυτά ,εσύ μας έγραψες ότι τον ξέρεις προσωπικά και εχετε επισκεφτεί τα στούντιο μας αυτός με βάση τα γραφόμενα του υποστηρίζει ότι ουδέποτε υπήρξε πελάτης μας ας διαλέξει τέλος πάντων, δες και τα επόμενα γελοία που γράφει
-Άλλωστε κατά καιρούς έχω πει πως έχετε όντως από τις πιο όμορφες κοπέλες στο χώρο αλλά τι να κάνουμε, το 90% είναι έπιπλα στο δωμάτιο. Δεν το λέω εγώ το μαρτυράνε οι εκατοντάδες των κριτικών που υπάρχουν καλώς η κακώς μέσα στο σάϊτ.- εδώ το ξεφτίλισε τελείως το θέμα θεωρύμε ότι όχι μόνο αρνητικές κριτικές δεν έχουμε αλλά ισα ισα τα πάμε και  πολύ καλά ετσι αλλιώς η ερωτική εμπειρία ειναι κάτι πολύ υποκειμενικό και σίγουρα θα υπαρχουν και δυσαρεστημένοι.
Δεν μπορεί όμως κανείς να αρνηθεί το γεγονός ότι είμαστε απο τους λιγους που το συζητάμε μαζί σας και προσπαθούμε να διορθώνουμε τα κακώς κείμενα αλλά και να το ανεχτούμε την λάσπη του κάθε ένα επειδή πίσω απο την ανωνυμία του βγάζει τα συμπλέγματα του ε αυτό δεν παίζει με την καμμία των περιπτώσεων.
Δεν έχουμε πρόβλημα με κριτικές αρκεί να είναι κριτικές που να βασίζονται σε γεγονότα πραγματικά και οχι σε μυθεύματα ουδέποτε παίξαμε με συστήματα φωτορυθμικών όπως κατα εκαντοντάδες φορές εχει γραφτεί απο καλοθελητές και προσκαλέσαμε όποιον θέλει να το διαπιστώσει και ποτέ ο χρόνος δεν ηταν 10 λεπτα στα 50άρικα.
Και μιας και πιάσαμε αυτό το θέμα σας προσκαλούμε όλους να καθορίσουμε μαζί τα όρια χρόνου και τιμης αφού εκεί πιστεύετε ότι είναι το τρωτό μας σημείο όποτε μην μιλάς για τζάμπα μάγκες γιατί πολύ λίγοι εχουν το θάρρος και την μαγκιά να βγουν και να συζητήσουν έτσι όπως εμείς.
φιλικά προς όλους τους γνήσιους αναγνώστες του forum.  
οκ, είπες αυτά που είπες, είπα αυτά που είπα, γνώμη μου και γνώμη σου, για να τελειώσει εδώ το θέμα γιατί είμαστε και  :offtopic: ας αφήσουμε ο καιρός να δείξει αν εγώ είμαι προμότοτορας και εμπαθής ή αν εσύ λες παπαριές και αν οι γυναίκες σας είναι έπιπλα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τον kervera τον εχω γνωρισει, εχουμε βγει και εχουμε κανει τσαρκες μαζι, οπως επισης και τον aris.
Σε καμια περιπτωση οι "κατηγοριες" που του προσαπτονται δεν ευσταθουν.

Ενδεχομενως ο/η Σ144 να τον μπερδευει με καποιον αλλο.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Τον kervera τον εχω γνωρισει, εχουμε βγει και εχουμε κανει τσαρκες μαζι, οπως επισης και τον aris.
Σε καμια περιπτωση οι "κατηγοριες" που του προσαπτονται δεν ευσταθουν.

Ενδεχομενως ο/η Σ144 να τον μπερδευει με καποιον αλλο.
προφανώς και με μπερδεύει με κάποιον άλλον, αλλά όπως είπα και πριν CHE ο καιρός θα δείξει ποιός λέει την αλήθεια και ποιός όχι.

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
οκ, είπες αυτά που είπες, είπα αυτά που είπα, γνώμη μου και γνώμη σου, για να τελειώσει εδώ το θέμα γιατί είμαστε και  :offtopic: ας αφήσουμε ο καιρός να δείξει αν εγώ είμαι προμότοτορας και εμπαθής ή αν εσύ λες παπαριές και αν οι γυναίκες σας είναι έπιπλα.
Να σου πούμε και κατι τελευταίο ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Εμείς σου απαντήσαμε με επιχειρήματα και με πραγαμτικότητες εσύ το μόνο που κΆνεις είναι να χαρακτηρίζεις με στυλάκι αργκό για παπαριές και κοπέλλες έπιπλα δεν θα πέσουμε στο επίπεδο σου να είσαι σίγουρος, όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν εμείς κάθε μέρα αποδεικνύουμε ότι μας ενδιαφέρει η δουλειά μας και είμαστε συνεπείς επαγγελματίες όσο για τα λάθη μας αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη.
Απο εκεί και πέρα το να σε βρίσω είναι πολύ εύκολο για μένα αλλά δεν θα το κάνω γιατί αυτό ζητάς για να αποδείξεις ότι όλα αυτά τα ανυπόστατα που λες έχουν βάση.
Εξάλλου ο καιρός δείχνει τόσα χρόνια  τώρα, ενώ άλλοι εξαφανίζονται και αναδιπλώνονται εμείς επεκτεινόμαστε όποτε τα συμπεράσματα δικά σου.

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA!  :smitten: :smitten: :smitten:
PROGRAMMA GIA TRITI 26.02.2013.                                                        

*KATEXAKI 8:
11-20 BIANCA     20-06 VICTORIA

*THISEOS 35:
10-20 JANET      20-06 EVELINA

Συνημμένα

• image_1361874746741009.jpg
    image_1361874746741009.jpg
    138 KB · Εμφανίσεις: 21

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Ποιες είναι οι πραγματικότητες;;;;  Ότι είναι προμότορας και ότι παίρνει ποσοστά;;
Τώρα είναι απορίας άξιο πως ΚΑΤΑΦΕΎΓΕΙΣ σε αφορισμούς του τύπου- αν παει στους γερμανούς θα με χάσει για παντα απο πελάτη- ενώ δεν εχεις επισκεφτεί ποτέ τα στούνιο μας και πως οι κοπέλλες που σε άλλα μαγαζιά όταν εργάζονται τις εκθειάζεις και τις λες τρομέρες και φοβερές και όταν συνεργάζονται μαζί μας τι παθαίνουν παύουν να είναι καλές και επαγγελματίες ας σοβαρευτείς λιγάκι γιατί και ο πιο αδαής μπορεί να καταλάβει οτι μονο πελάτης δεν είσαι ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤισ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ επειχειρηματολογία μας για να μην κουράζουμε και τους υπόλοιπους, καλό σου απόγευμα.

studio82

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιαν 2013
Like
0
Ενημερώνουμε τους αγαπητούς μας πελάτες, ότι λόγω ανακαίνισης το στούντιο Ηλία Ηλίου 82 για μερικές ημέρες θα μείνει κλειστό. Θέλουμε να φτιάξουμε για σας ένα στούντιο όμορφο και περιποιημένο, Εννοείται, πως κάνουμε σχετική ανάρτηση, όταν θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε ξανά.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ποος είπε ότι δεν γίνονται επενδύσεις στην ελλαδα??? :2funny: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ενημερώνουμε τους αγαπητούς μας πελάτες, ότι λόγω ανακαίνισης το στούντιο Ηλία Ηλίου 82 για μερικές ημέρες θα μείνει κλειστό. Θέλουμε να φτιάξουμε για σας ένα στούντιο όμορφο και περιποιημένο, Εννοείται, πως κάνουμε σχετική ανάρτηση, όταν θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε ξανά.
Πολυ καλη κινηση, ηταν κατι που χρειαζοταν.

:cool2: :cool2: :cool2:

the pilieas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
10
Ανιτα απο STUDIO 12 ΤΕΛΟΣ!! ΦΟΒΕΡΟ κοματι κ ντουετο με Αφροδιτη που ειναι κολητες κολαση παρτουζα!!!να παει στο καλο ελπιζω αν ξεκινησει καπου αλλου να ενημεροσει καποιος :tits:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom