Ξεκινημα με στουντιοτσαρκα στην αρχη της μεταμεσονυχτιας βαρδιας στην κασσανδρας
εχουμε κ λεμε
κασσανδρας 3 οροφος Αλεξανδρα, κανονικου υψους μελαχρινη με μακρια σγουρα μαλλια, καυλιαρικο προσωπο, ωραιο αδυνατο στενο στεγνο σωμα με πλαστικες βυζουμπες κ ωραιο κωλαρακι.. επιλεξιμη
κασσανδρας 8 δεξι Τζουλια μελαχρινη με μακρια μαλλια αλλα οχι αυτο που περιμενα σε εμφανιση.. προσωπο δεν εντυπωσιασθηκα και σωμα απλα οκ.. δεν ειναι στα γουστα μου
αριστερο μεσα και δεξια Ζανετ εμφανισιμη κοπελιτσα, αλλα μεχρι εκει
Ντεζυ δεν την πολυθυμαμαι
μεσα και αριστερα Ελιζα?? μελαχινη με πολυ ωραιο στηθος
φυσικο και οκ προσωπο
Ζετα? ψηλη ξανθια οχι πολυ στα γουστα μου
κασσανδρας 4 αριστερο Κλαουντια μελαχρινη με αδυνατο στενο και στεγνο σωματακι ωραιο φυσικο στητο 2αρι βυζακι και ομορφο προσωπακι, επιλεξιμη
μεσαιο Λουιζα ξανθια κοπελα μακρια απ τα γουστα μου αλλα τσαχπινα
δεξι(πανω) Αννα, ακουγα ακουγα και τα θεωρουσα υπερβολες οπως σε αλλες περιπτωσεις αλλα ειναι πραγματικα ωραια εμφανισιακα, μελαχρινη, μακρια ισια μαλλια με δυνατο σημειο το προσωπο αλλα και το συνολο σε υψηλο επιπεδο.. πιστευω οτι ημουν αρνητικα προκατειλημμενος λογω των φωτογραφιων της στα μπανερ, γι αυτο θα παρακαλεσω τον αντμιν να της βαλει καινουριες φοτος γτ χανει πολυ στις υπαρχουσες..
μετα περασα απο το καινουριο συγγρου 108 οπου το κονσεπτ ειναι αψογο.. νεαρη σχετικα υπηρετρια ευγενικοτατη.. 2 κοπελες.. σουζανα, καστανοξανθο μαλλι ομορφο προσωπο αλλα χανει στο σωμα.. σαλοναρισμα με επαφη
τζοβανα, καστανη με ωραιο σωμα με πλαστικες βυζουμπες, χανει λιγακι στο προσωπο αλλα ειναι πολυ καυλιαρα και το αναπληρωνει.. σαλοναρισμα με ακομα μεγαλυτερη επαφη..
συναγωνιστες θελω γνωμες για τις υπηρεσιες Κλαουντιας Αννας Αλεξανδρας και Τζοβανας καθως αυτες ειναι που εβαλα στο ματι.. την αννα αφηστε τη γτ εχει ολο καλες κριτικες