[size=11pt]
Πρωτομαγιάτικοι έρωτες...[/size]
Αφού ''έπιασα'' το Μάη εις τας εξοχάς από νωρίς το πρωί, αλλά ένα έκτακτο γεγονός ανάγκασε την παρέα να το διαλύσει σχετικά νωρίς, βρέθηκα στο σπίτι μόνος γύρω στις τρεις και μισή μετά μεσημβρίας.
Τ΄όμορφο ανοιξιάτικο απόγευμα, σε συνδυασμό με τη μειωμένη κίνηση στους δρόμους, μ' έκαναν ν' αποφασίσω μία βόλτα προς το κέντρο με το αυτοκίνητο.
Καθώς οδηγούσα στην Πατησίων με προορισμό το Πεδίον του Αρεως που το επισκέπτομαι αρκετά συχνά για βόλτα και περισυλλογή, πέρασα από την Κεφαλληνίας.
Σκέφτηκα μήπως δουλεύει η Αλίκη, με την οποία είχα περάσει πολύ καλά πριν δέκα ημέρες και έκανα μία στάση.
Ακριβώς απ' έξω!
Κεφαλληνίας 75
16:44- 17:04
Η πόρτα άνοιξε αυτόματα από μέσα.
Η υπηρεσία ήταν μία χαμογελαστή μεσόκοπη κυρία. Δεν ήταν αυτή που είχα συναντήσει στο studio στην τσάρκα του Σαββάτου την 21η Απριλίου.
-Γειά σας, τί κάνετε; (υπηρεσία)
Πέρασα στο σαλόνι (το ένα από τρία) που βρίσκεται δεξιά των εισερχομένων και κάθισα στον καναπέ.
-Εχουμε μία κοπέλα αυτή τη στιγμή. Τη λένε Τζέσικα. Είναι πάρα πολύ καλή. Προγράμματα έχουμε 40 ευρώ κανονικό σεξ, 50 στάση 69, 60 ευρώ ελεύθερο στοματικό ή αυταρχικό.
Εάν θέλετε κάτι έξτρα, sex show ή μασάζ είναι 10 ευρώ παραπάνω στο απλό.
-Να δω και την κοπέλα;
-Μάλιστα. Ελα Τζέσικα. Ελα παιδάκι μου...
Εκείνη την ώρα χτύπησε το κουδούνι και μπήκε ηλικιωμένος συναγωνιστής που βλέποντάς με κατευθύνθηκε με γρήγορο βήμα στο μέσα σαλόνι.
Η Τζέσικα είναι μία ψηλή κοπέλα, με εδιαφέρον πρόσωπο, μαύρα μακριά ίσια μαλλιά, στήθος μεσαίο προς μεγάλο, ωραίο ποπό, σφιχτό γεροδεμένο κορμί.
Φορούσε λευκά εσώρουχα και φυσικά γόβες.
-Γειά σου αγοράκι. Τί κάνεις; Είπε μ' ένα μειδίαμα.
Εκανε μια στροφή και απομακρύνθηκε.
Μου άρεσε, οπότε έδωσα τα 40 στην υπηρεσία, που μ' ευχαρίστησε λέγοντάς μου ότι από το πρώι δεν είχε πατήσει άνθρωπος και ανεβήκαμε τις μαρμάρινες σκάλες στον πάνω όροφο όπου βρίσκονται τα τρία δωμάτια (έχω κάνει περιγραφή στην ενημέρωσή μου πριν 9 ημέρες)
Αυτή τη φορά διάλεξα τη ''Σαντορίνη''...
Αλλά δυστυχώς δε μου έφερε τύχη...
Θ' ακολουθήσει κριτική.
Μιας και ήμουν στη γειτονιά, είπα να επισκευτώ τα δύο κοντινά μαγαζιά.
Το
Δροσοπούλου 95...
που ήταν κλειστό. Μέρα που είναι...
και το
Λέλας Καραγιάννη 35, που όμως ήταν ανοιχτό!...
17:20...
Καθώς φωτογράφιζα το studio, ένας κύριος που ήταν δίπλα, μου λέει...
-Ενδιαφέρεστε για το συγκεκριμένο κτίριο;
-Φωτογραφίζω τα πολύ όμορφα νεοκλασικά κτίρια που έχετε στη γειτονιά σας, του λέω και κάνω πως φωτογραφίζω το διπλανό νεοκλασικό που τελεί υπό κατάληψη (υπάρχει φωτογραφία του στην προηγούμενη ενημέρωσή μου για την περιοχή)
-Αυτό, μου λέει, είναι κατειλημμένο εδώ και 20 χρόνια, το διπλανό που φωτογραφίζατε πρώτα, ξέρετε τί είναι;... Μπουρδέλο!
-Οχι και μπουρδέλο, του κάνω, studio...
-Τί studio;...Μπουρδέλο είναι!
-Τέλος πάντων, του λέω, ας πούμε μπουρδέλο πολυτελείας...
Χαμογέλασε και με αποχαιρέτησε.
Περίμενα λίγο ν' απομακρυνθεί και τρύπωσα μέσα.
Στην προηγούμενη τσάρκα μου πριν εννέα ημέρες, στις 10:30 π.μ που είχα περάσει, ήταν κλειδωμένο και είχα μείνει με την εντύπωση ότι δε λειτουργούσε.
Ανέβηκα τα εννέα μαρμάρινα σκαλοπάτια και βρέθηκα μπροστά από μία ανοιχτόχρωμη παλιά πόρτα.
Δεξιά μου μία όμορφη ξύλινη σκάλα οδηγούσε στον επάνω όροφο, αλλά ένα σχοινί τοποθετημένο εγκάρσια προς τον άξονά της, μ' ένα φύλλο χαρτί ενημέρωνε ότι η είσοδος ήταν ίσια μπροστά.
Χτύπησα το μελωδικό κουδούνι και μου άνοιξε μία ηλικιωμένη σοβαρή υπηρεσία με κοντό μαλλί.
-Χαίρετε. Περάστε παρακαλώ. Μου έκανε.
-Γειά σας. Καλό μήνα.
-Είναι η Τζίνα, μου είπε λίγο βαριά, καθώς στηριζόταν με το χέρι της στον τοίχο. Κάνει απλό πρόγραμμα με 30 ευρώ και φουλ με 50. Πρωκτικό στα 70... - Ελα κούκλα μου! Τη φώναξε και μετά κάθισε στην πόρτα και περίμενε σοβαρά να εμφανιστεί.
Τα δευτερόλεπτα περνούσαν...
Κάποια στιγμή η κοπέλα τη φώναξε από μέσα.
Εμεινα μόνος να περιεργάζομαι το σαλόνι.
Το κτίριο είναι παλίο και φυσικό είναι τα δωμάτια να είναι ψηλοτάβανα. Είναι όμως περιποιημένο, με τρεις καναπέδες, επίπεδη τηλεόραση με ''επιμορφωτικό πρόγραμμα'', πίνακες μ' αισθησιακές γυναίκες στους τοίχους.
Ξαφνικά εμφανίστηκε η Τζίνα...
Την είχα ξανασυναντήσει πρώτη φορά στην τσάρκα μου της 10/03/12 στο
Κωνσταντινουπόλεως 92Α και στην τσάρκα της 18/03/12 στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 133.
Πρόκειται για Ελληνοπολωνή, κατά τα λεγόμενά της. Είναι καστανόξανθη, με μέτριο πρόσωπο, λίγο τσιριχτή φωνή, χαμογελαστή, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, μπουτάκια με λίγη κυτταρίτιδα.
Φορούσε ένα μαύρο εφαρμοστό μεσοφόρι.
-Γειά σου τί κάνεις;
-Ααα! Γειά σου! Σ' εχω ξαναδεί εσένα...
-Αλήθεια; Πού;
Της είπα.
Τρεις πράγοντες έπαιξαν ρόλο για να περάσω. α) Ημουν πολύ ερεθισμένος β) 30 ευρώ το απλό γ) Ηθελα να τη δοκιμάσω μιάς και ήταν η τρίτη φορά που τυχαία τη συναντούσα (μου έβγαζε και κάτι το πρόστυχο...)
Εδωσα λοιπόν τα τριάντα και τίμησα την Τζίνα...
Θ' ανέβει κριτική φυσικά...
Καλό μήνα σ' όλους...